Shampoo-pusher.dk Anmeldelser

1.572

2,5

Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere

Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Se mere

Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere

Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere

1. Hårproduktbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.

Under middel

2 t anmeldelser

(1.572)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

WOW! Billigt, hurtigt og nemt

Var på jagt efter billigere priser på produkter fra Kevin Murphy, da jeg faldt over Shampoo-pusher. Plejer at give knap 500 kr. hos frisøren (sæt med shampoo og balsam) og fandt det på tilbud på Shampoo-pusher til 374 kr. for TRE produkter - som jeg ellers ville have betalt 7-800 kr. for. Cirka halv pris og så med gratis fragt. Pakken kom få dage senere leveret til adressen - og med returlabel i tilfælde af returnering. Nemt! Tillige med var der vedlagt en gave i form af en lille argan oil lip balm!

Tak herfra - jeg handler gerne hos jer igen.

13. december 2013

Kære Anja

Vi er glade for at også du har fået øje for vores særdeles gode konkurrencedygtige priser.

Det glæder os vi "ser" dig igen på shoppen.

God og nem hjemmeside

Egentlig ikke så meget at bemærke, hvilket for mig er et plus.. Konkurencedygtige priser, nem at bestille og varen kom indenfor 4 dage.

12. december 2013

Kære L.Kristensen

Det er nemlig lige præcis hvad vi prøver, at bestræbe os på, en nem side at navigere på, billige priser og hurtig levering.

Hurtig og præcis.

Min bestilling kom nøjagtigt som forventet.

12. december 2013

Kære Anita

Vi er glade for at leve op til kundernes forventninger.

på gensyn på shoppen.

ShampooPusher

Perfekt - hurtigt og super gode varer

Jeg bestilte og fik mine varer meget hurtigt og endda med små prøver - perfekt.

11. december 2013

Kære Sussie

Vi er glade når I er.

ShampooPusher

Hurtig levering, holder hvad de lover

Havde fået 5 stjerner hvis ikke de først have svaret på min mail efter levering... Men det kan selvfølgelig være svært at nå når det kun går halvanden dag ;O)

10. december 2013

Kære Mette

Vi bestræber os naturligvis på, at svare alle så hurtigt vi kan, men som du selv skriver nogen gange går det stærkt.

Vi ser om vi når de 5 stjerner næste gang ;-)

ShampooPusher

Super service og hurtig levering

Bestillte mine produkter om formiddagen og dagen efter havde jeg min pakke. Bare super godt, meget fint information om hvor pakken var og besked om, at den nu var leveret.

Det er helt sikkeret en side jeg klart vil anbefale.

9. december 2013

Besvarelse fra Shampoo-pusher.dk

Tak for din anmeldelse og anbefalinger, - skønt du er tilfreds, så er vi tilfredse!

Alt funkede

Begge sønner og moderen råbte på voks og vupti. 2 dage efter, det var bestilt, kom det helt til gadedøren. Det var dejligt, man ikke skulle hente det et eller andet dumt sted ude i verden. Kvaliteten var jo, som altid, i TOP

2. december 2013

Kære Anna

Skønt vi kan glæde hele familien.

ShampooPusher

Super hurtig levering med overraskelser :)

Jeg blev super positiv overrasket da jeg åbnede min pakke . Der lå 3 super gode vareprøver..og da jeg elsker at prøve nyt, vil jeg HELT sikkert købe fra dette site igen.. :)

25. november 2013

Kære Lise

Dejligt du kunne lide vores overraskelser.

Man blir GLAD!!!

når man modtager levering fra Shampoo-pusher, leveringen er hurtig, produkterne i orden og så er der en lille overraskelse i kassen :o)

21. november 2013

Kære Bodil

Vi er glade for at leve op til kundernes forventninger.

på gensyn på shoppen.

Proffessionelt

Super betjening, gode priser. Alt i orden 😊

18. november 2013

Kære Ka

Ses i shoppen.

Erika - ShampooPusher.dk

Klapper begejstret i hænderne...

... over den perfekte service. Jeg modtog varerne FØR de overhovedet havde trukket pengene, og derudover sendte de mailen om at det var afsendt på selve dagen jeg modtog det, så ingen træls ventetid på nogen måde. Bestilt torsdag, modtaget mandag. Og så havde de lagt små gaver ved i ordren, så det gjorde det bare endnu bedre! Er ovenud tilfreds, handler helt sikkert her igen!

18. november 2013

Kære Katrine

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er bare ovenud tilfreds med, vi bare har så tilfredse kunder.

Erika -ShampooPusher.dk

Super godt

Har bare altid syntes det har været fantastisk

17. november 2013

Kære Charlotte

Hvor er det dejligt du bare er tilfreds, så ses vi i shoppen.

Gog service.

Jeg er meget glad fordi jeg fik min ting meget hurtigt.

16. november 2013

Kære Ning Xu

Tak for din anmeldelse, dejligt med tilfredshed.

Vi ses i shoppen!

Erika - ShampooPusher.dk

Hurtig levering og god service - helt perfekt.

Pakken kom hurtigt, produkterne var de rigtige (og til gode priser). Udover det, jeg havde bestilt, fik jeg også flere forskellige prøver med. Ikke sådan nogle små i alufolie, men faktisk ret store og lækre prøver fra mærker som Redken. Det var en dejlig oplevelse. Kun gode anbefalinger herfra. Det er ihvertfald ikke sidste gang, at jeg handler hos shampoo-pusher.dk

13. november 2013

Kære Maja

Skønt,- du har modtaget din ordre med glæde - kun dejligt med tilfredshed!

Hurtig Kvalitet

Hurtig levering og super vare + div. prøver

13. november 2013

Kære Dorthe

Det glæder mig, vores prøver skaber glæde.

Rent hår hurtigt!

Lynlevering og en lille gave i pakken:)
Jeg synes det var nemt at finde det jeg var ude efter, det var billigt og jeg modtog pakken efter 2 arbejdsdage!

9. november 2013

Kære Kristine

Dejligt med tilfredshed!

Erika - ShampooPusher.dk

God handel. Dårlig levering.

Selve handlen var rigtig fin, og god.
Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken, da mit navn ikke stod på pakken, men derimod KUN pakkeboksens "navn" og adresse.
Det er fint, at shampoo-pusher sender små vareprøver med. Jeg bestilte dog KUN svanemærkede varer, og bruger af princip ikke andet, så jeg blev lettere irriteret over at modtage noget fyldt med uønsket kemi, jeg ikke har bedt om. Så ville jeg hellere have været foruden.

6. november 2013

Kære Laura

Du har desværre været i blandt de kunder, hvor fejlen med manglende navn på pakken ikke er blevet registreret, fejlen er rettet!

Vi er naturligvis kede af vores vareprøver ikke er faldet i din smag, de bliver tværtimod sendt med i pakkerne, netop for at glæde vores kunder.