Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere
Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Se mere
Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere
Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.
Jens Baggesens Gade 35, 4220, Korsør, Danmark
- service@shampoo-pusher.dk
- www.shampoo-pusher.dk
Min nye favorit e-shop!
Fedt at man kan bestille varer tirsdag aften - og modtage pakken hjemme om torsdagen... Gode priser, stort udvalg og effektiv levering - så kan man ikke ønske sig mere!

Service helt i top!!
Super service fra Shampoo-pusher.dk!! Jeg fik nogle rigtigt lækre varer, til ret billige penge, i forhold til andre steder. Og det blev leveret super hurtigt. Der var endda en ekstra lille gave med i pakken:) Handler helt sikkert her igen!!
Det eneste minus der er at nævne, er post.dk. Jeg havde valgt at få pakken uden omdeling, da jeg så kunne hente den efter job. Post.dk havde alligevel forsøgt at aflevere, og kunne derfor først hente pakken dagen efter. Så til Shampoo-pusher: måske I skulle overveje et andet firma til levering?..
Mange tak for en god handel:)

Fantastisk service
Hurtig levering og muligheden for at gøre produkterne billigere med rabatordninger :)

Besvarelse fra Shampoo-pusher.dk
Billigste pris på nettet og meget hurtig levering
Bestilte et ghd glattejern. Det blev leveret dagen efter. Effektivt og hurtigt, - iøvrigt var det klart det billigste af alle de utallige sider, som jeg har gennemsøgt på internettet. Jeg havde dog krydset af på bestillingen, at jeg ikke ønskede det leveret på adressen (da vi aldrig er hjemme, når pakke-posten kommer) og ville derfor bare have en sms/email-besked, så jeg selv kunne køre på posthuset efter arbejde. Det blev dog alligevel afleveret forgæves på adressen, og desuden gav PostDanmark mig først besked om, at pakken var klar 3 dage efter, at den var blevet forsøgt afleveret.
Helt perfekt
Det var en super god oplevelse at handle shampoo-pusher.dk
Ikke mindst fordi varen kom ret hurtigt :)

Besvarelse fra Shampoo-pusher.dk
Enkelt og nemt. Hurtig levering!
Overskuelig site, gode priser og hurtig levering. Det eneste man behøver... :)

Hurtig og sikker levering
Tingene blev leveret hurtig. Har aldrig haft problemer med leverandøren
Pris og levering i TOP klasse!
Dette site kan KUN anbefales. Nem navigation, de rigtige produkter, de rigtige priser og en levering der slår alt. Bestilte fredag - havde min shampo lørdag. Perfekt.

Super, super, super!
Hurtig levering og pakket fint ind med gratis læbepomade, tak:-)

Skuffet over Shampoo-pusher.dk.
Hjemmesiden ikke op dateret ,havde ikke de varer der stod.

Nem & hurtig
Dejligt at man får leveret pakken til en ønsket adresse. Det går hurtig og varen bestilles på en meget nem måde. Altid tilfredsstillende og skøn at få en pakke derfra

Lynhurtig levering
Mærkevarer til billige penge og med lynhurtig levering

Hurtig og korrekt levering
Fik mine varer leveret som lovet, Hurtigt og effektivt, selv i en juletravl periode. Køber der gerne igen.

troværdig
har handlet med shampoo et utal af gange ,,,,altid samme hurtige, billige og troværdig hjemmeside , prøv det,,,,!!!

hurtig service
oversigteligt, og super hurtig service, og så var der gave med !