Shampoo-pusher.dk Anmeldelser

1.572

2,5

Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere

Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Se mere

Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere

Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere

1. Hårproduktbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.

Under middel

2 t anmeldelser

(1.572)

SUPER HURTIG LEVERING

Tak for den hurtige levering.

10. februar 2014

Kære Alice

Erika

Dejligt med den hurtige levering.

9. februar 2014

perfekt

Altid gode priser, hurtig levering og produkterne forsvarligt indpakket. Vender altid tilbage hertil, når der skal købes shampoo mm

Kære Sofie

hurtigt og billigt

sparede en hel del ved at købe hos shampoopusheren. skønt :)

Kære Heidi

perfekt!

Super service, lyn hurtig levering, og rigtig code priest :)

Kære Martin

Erika

Jeg har ventet for længe

Jeg modtog besked om at min pakke ville blive leveret indenfor 1-2 postdage. En uge efter denne meddelelse har jeg stadig ikke modtaget min pakke eller besked om forsendelse.

7. februar 2014

Kære Pernille

Ingen undskyldninger, det er naturligvis ikke godt nok. :-(

Hurtig og problemfri levering

Stort udvalg af mange kvalitetsprodukter.

6. februar 2014

Erika

Udemærket service fra ledelsen, men dårlig oplevelse omkring varenes stand.

Jeg havde bestilt for over 1000 kr, men da jeg modtog varerne var hårolien desværre utæt, og produkterne var meget ridsede og der var mange buler i, (lignede desværre en andenhåndsortering) derudover fik jeg noget jeg ikke havde bestilt, som erstatning for noget andet de ikke havde på lager, hvilket jeg ikke blev informeret om inden modtagelse. Dog var servicen god, da jeg kontaktede webshoppen omkring mine utilfredsheder, og jeg fik hurtigt pengene retur. En uheldig oplevelse.

2. februar 2014

Kære Louise

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for, på trods af alting ikke altid glider, som vi kunne ønske os, men sådan er det desværre nogen gange.
Det jeg hæfter mig ved og jeg er glad for, at kunne give vores kunder, er god kundeservice, så de føler sig i gode hænder når problemerne opstår.

Rigtig god service

Fandt tilfældigt hjemmesiden da jeg søgte efter Kevin Murphy produkter! God og overskuelig hjemmeside, og ved første køb kom jeg til at skrive forkert produkt på og sendte mail om det kunne nå at blive rettet😊 Blev ringet op af en sød medarbejder meget hurtigt efter som måtte beklage at de ikk havde den vare jeg ville have istedet for, så om jeg ville vente til det kom og annullere mit køb. Annullerede køb og lavede et nyt køb så snart jeg kunne se på hjemmesiden at varen var kommet. Fik mine vare to dage efter;) ovenikøbet med lille ekstra gave i. Det er bestemt ikk sidste gang jeg bestiller hos shampoo pusher. ( pt alt lægger klar i din bestilling til at du kan sende varen retur med det samme uden at skulle ind og finde navn og adresse osv - klistermærke du blot kan sætte på kassen og afsted / dejligt )

31. januar 2014

Kære Dorthe

Hurtig og fejlfri levering

29. januar 2014

Kære Natalie

Super

Det går altid hurtigt og smertefrit

29. januar 2014

Kære Jane

Erika

Hurtig levering af de rigtige produkter

INgenting at klage over. De bestilte produkter blev leveret hurtigt og uden fejl og mangler. Perfekt.

28. januar 2014

Super hurtig levering

Super hurtig levering, bestilte søndag aften og modtog pakken tirsdag morgen.

27. januar 2014

Kære Jeanette

Erika

super hurtig og god service

Varer kom hurtigt, alt var som det skulle være og så fik jeg oven i købet en lille gave - Tak

26. januar 2014

Kære Rikke

Smertefrit

Hurtig levering. Ingen problemer.

26. januar 2014

Kære Jesper

Erika

Billigt, nemt og hurtig levering

Det er nemt at bestille og der er hurtig levering lige til døren.

24. januar 2014

Kære Karin

Fin service :)

Intet at komme efter.

24. januar 2014

Kære Christina

Perfekt

Super fin hjemmeside, nem at finde rundt i, og perfekt service! Fandt et rigtig godt tilbud på Essie neglelakker til kun 20 kr, og tænkte at det tilbud måtte jeg udnytte! Jeg bestilte 4 uden nogle problemer, og modtog pakken 2 dage efter. Plus, der var en lille læbepomade gratis med i pakken! Helt sikkert en side jeg vil benytte igen. Kun positiv respons her fra :-)

22. januar 2014

Kære Lisa

hurtig levering

Hurtig levering.
Fik dog leveret den ene vare forkert, men fik den rigtige varer et par dage efter.

22. januar 2014