Shampoo-pusher.dk Anmeldelser

1.572

2,5

Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere

Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Se mere

Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere

Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere

1. Hårproduktbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.

Under middel

2 t anmeldelser

(1.572)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det positive først

Det positive først: ok leveringstid og god pris.
Men der er plads en del forbedringer:
Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med info om afsendelse havde været fint!
Generelt er produktinfo meget mangelfuld og flere steder er der slet ingen.
Her 15 dage efter køb, får jeg 2 mails indeholdende det samme, med opfordring til at købe igen. Hallo jeg har jo lige købt til et halvt års forbrug...
Forsøger at finde et sted på deres hjemmeside, for at afmelde mails fra dem. Guess what! det er ikke til at finde...
Drop de mange spam mails, hvis I vil have bare lidt mere tilfredse kunder.

21. september 2019

Jeg bliver spammet af dem med emails på…

Slutresultat er at jeg har måtte anmelde dem til forbrugerombudsmanden for udsendelse af spam..

9. februar 2019

Forkert vare, besværlig kontakt og ingen kundeforståelse

Jeg bestilte noget så let som 2x voks og 3x hårgel, som stod at de havde på lager. Og modtog pakken dejlig hurtigt. Men jeg modtog 2x voks og 1x korrekt hårgel og 2x forkert. Og der er stor forskel på effekten af de to typer gel, hvilket de godt ved. Shampoo-pusher havde både mit telefonnr og emailadresse, men har ikke kontaktet mig om, at de ikke havde flere tilbage på lageret af den jeg har bestilt. Plus der stod intet på leveringssedlen om, at de havde ilagt to af anden type.

Jeg forsøger at ringe 3-4 gange på modtagelsesdagen og får hele tiden at vide "Det kaldte nummer er udenfor rækkevidde". Jeg svarer på min ordrebekræftelse, som jeg er blevet instrueret, at det ikke er i orden og hvad de vil gøre. Jeg får en automail tilbage om, at mailen ikke kan leveres til den adresse, da den ikke eksisterer. Og er derfor nødsaget til at finde en helt anden mailadresse at sende den til.

Da jeg får svar, er der ingen undskyldning eller nogen som helst kundeservice. Kun en standard kold mail om, at jeg kan printe min returside og sende de 2 forkerte hårgel retur.

TOTALT DÅRLIG OPLEVELSE, SOM IKKE KAN ANBEFALES FOR NOGEN!!!

22. august 2016

Bare Helt I Orden !

Altså. Det er jo herligt, når en handel bare fungerer, og en virksomhed gør det jeg forventer og har betalt.

-MEN der eksisterer jo virksomheder, som ikke er i orden og lever op til deres ansvar. Derfor er det også på sin plads, at nævne det, når man har en god oplevelse.
Og Shampoo-pusher har bestemt været en god oplevelse. Alt forløb glat, kort og velinformeret, og jeg havde mine varer på tredjedagen efter min bestilling - tilmed min yndlingsbalsam 35 kr ! billigere, end jeg kan finde det på andre netbutikker.

Eneste minus, må jeg jeg så sige, var at der var mange produkter inde for det mærke, jeg søgte, som var udsolgt, ellers havde jeg altså nappet en balsam i en anden variant til.

Alt det bedste herfra.

NinjaNinna

4. august 2016

Ingen problemer

Nem og hurtig bestilling. Korrekt levering til tiden og rimelige priser. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

16. juni 2016

Hurtig levering, lækre produkter men fusk med priserne

Har købt Kevin Murphy produkter mange gange hos jer.
De er de lækreste produkter, og ekspeditionen er lynhurtig.
Det eneste minus er dog prisen.
Pris niveauet i sig selv er ganske fint, også når man køber jeres pakke tilbud.
Jeg får dog jævnligt mails om, at nu kører I med særligt gode tilbud på min shampoo og balsam, men hver gang er priserne de samme som altid: Det vil sige ingen yderlige rabat.
Det er en ommer!

19. april 2016

Jeg havde ventet på mine varer i over 5 hverdage. Jeg skriv til kundeservice at jeg ikke kunne forstå hvorfor de ikke var kommet endnu. Med svar og retur svar til kunservice kunne de spore sig frem til at min pakke lå på et pakkehus og ikke pakkeboksen som jeg havde valgt at den skulle sendes til. De viste sig at den været der allerede fra 2. hverdag. Jeg havde hverken fået mail eller SMS på at den var kommet og sendt til et pakkehus. Dette var en fejl af PostDanmark. Jeg var bare glad for at kundeservice kunne finde svaret for mig :-)

24. august 2015