Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere
Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og... Se mere
Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere
Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.
Jens Baggesens Gade 35, 4220, Korsør, Danmark
- service@shampoo-pusher.dk
- www.shampoo-pusher.dk
Hurtig levering - og super produkter
Du kan roligt bestille produkter hos Shampoo-pusher. Det er let og ganske ligetil - og du får dem med posten 1-2 dage efter bestillingen. Det kan da ikke være nemmere, vel?

Fantastisk service
Kan godt anbefales. Hurtig ekspedition og flink kundeservice. Varerne kom efter 2 arbejdsdage.

Besvarelse fra Shampoo-pusher.dk
Det fungerer hver gang ;-)
Priser, der er overkommelige. Hurtig og god service.

*****
Meget sød, hurtig og proff. betjening på mailen. Har aldrig haft problemer med at handle hos Shampoo Pusher og der er hurtig levering. Vil helt sikkert anbefale dem.

Gode priser!
Halv pris på produkter i forhold til andre sider.
Kun godt at sige herfra.

service i top
Hurtig levering og mail så man hele tiden kan følge sin pakke absolut kanon service. Og ikke mindst en dejlig gave overraskelse i form af en sød toilet taske.

Meget tilfreds
Overskueligt website, hurtig levering og fin returret og service, da jeg forrige gang fik en vare med fejl på.

prisbillige kvalitets produkter
Hurtig ekspedition og lækre kvalitets mærker til billige penge. Mangler blot et større udvalg, ellers helt perfekt.

mega god service!
Jeg skrev en mail til shampoo pusher og fik et venligt svar samme dag. Benyttede mig så af et af deres tilbud og fik varen 1-2 dage efter. Det kalder jeg god service! :)
Der kommer jeg helt sikkert til at handle igen

Perfekt
Rigtig overskuelig hjemmeside. Gode tilbud og så mega hurtig levering! Så fedt
Super handel med Shampoopusher - kan varmt anbefales!
Virkelig hurtig og god handel. Lækre produkter og god service - jeg vil helt sikkert handle der næste gang, jeg skal have hårprodukter, hudpleje eller lign. Derudover har de ofte rigtigt gode tilbud - og du kan derfor nemt gøre en god handel.

Hurtig og effektiv service
Har handlet flere gange ved Shampoo-pusher og der er altid hurtig og effektiv service. Vil gøre det igen, når behovet for shampoo nærmere sig.

god kundeservice
Sød, venlig og løsningsorienteret kundeservice. Gode og funktionelle produkter som lever op til deres beskrivelse. Meget tilfredsstillende oplevelse.

Besvarelse fra Shampoo-pusher.dk
super der vil jeg handle igen
jeg modtog bestilte varer utroligt hurtigt