Shampoo-pusher.dk Anmeldelser

1.572

2,5

Det positive først: ok leveringstid og god pris. Men der er plads en del forbedringer: Bestilte 12 produkter - fik 12 mails, en for hvert produkt (når de blev taget ned af hylden?). 1 mail med i... Se mere

Jeg bliver spammet af dem med emails på trods af at jeg aldrig har handlet hos dem, tilmeldt mig deres mailingliste og endda forsøgt (uden held) at afmelde mails fra dem. Slutresultat er at jeg har... Se mere

Selve handlen var rigtig fin, og god. Leveringen kunne jeg vælge at få i en pakkeboks, men de er jo efterhånden så overfyldte, at jeg alligevel skulle på posthuset. Her kunne de ikke finde pakken,... Se mere

1. Hårproduktbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shampoo-pusher.dk hårpleje på nettet - helt enkelt.

Under middel

2 t anmeldelser

(1.572)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super hurtig levering

Der gik halvandet døgn fra jeg bestilte varerne på hjemmesiden, til jeg modtog med dem med posten. Fantastisk service...

5. november 2013

Kære Rikke

Dejligt med tilfredshed!

Nemt og hurtig levering

Jeg bestilte 3 x hard gold voks fra ID.
Udover disse 3 modtager jeg flere forskellige små "gaver" i form at forskellige hårpleje produkter.
Det var nemt at bestille og der var hurtig levering :D
Jeg kan derfor anbefale andre at handle hos dem.

5. november 2013

Hej Steffen

Det glæder mig, du sætter pris på de goddies, som vi sender med.

Erika - ShampooPusher.dk

God service gør det let at vælge at handle på nettet

Kom til at bestille de forkerte produkter men fik lov til at sende det hele tilbage, hvorefter de satte pengene ind på min konto så jeg kunne bestille de rigtige

4. november 2013

Hej Trine

Dejligt du er tilfreds.

Vi ses i shoppen

Erika - ShampooPusher.dk

Hurtig levering og yderst god service
vil helt sikkert handler her igen. :-)
Kan på det varmeste anbefales.

3. november 2013

Hej Winnie

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget du er tilfreds.

Fuld tilfredshed!

Havde aldrig forestillet mig at skulle købe shampoo på nettet, og ledte egentlig bare efter nærmeste forhandler på et produkt, og så dukkede hjemmesiden op med store besparelser. Jeg skulle blot købe for 300 kr. , og så var fragten gratis! Udvalget er ret stort, så jeg kigger forbi på siden næste gang, jeg skal bruge shampoo.

2. november 2013

Kære Anne

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig meget du er tilfreds.

Vi ses i shoppen.

Erika -ShampooPusher.dk

super pris - lækre produkter - fin betjening - lidt uheldig situation

Jeg købte 6 forskellige Kevin Murphy produkter til min veninde i fødselsdagsgave. allerede en time efter jeg havde bestilt til fordelagtige priser fik jeg en bekræftelse om at pakken var blevet afsendt og jeg ville modtage denne dagen efter (PERFEKT)
jeg hopper ned på posthuset dagen efter, hvor at ekspedienten fortæller mig, at min pakke er havnet i Jylland til omdeling fordi shampoo-pusher har lagt min pakke i det forkerte bur. derfor bliver min pakke 1-2 dage forsinket (Fair nok det kan ske)
Jeg ringer til post danmark for at høre præcis hvor lang tid der går da min veninde har fødselsdag torsdag og da jeg selvfølgelig gerne vil give hende den gave jeg er blevet trukket penge for. De siger at der går 1-3 dage, men at shampoo-pusher har glemt at skrive mit navn på pakken så jeg desværre ikke må hente den. (hvad?) jeg bliver derefter opfordret til at kontakte shampoo-pusher for at få dem til at kontakte mit nærmeste posthus så de kan fortælle dem at det er mig der skal afhente pakken.. bliver mødt af en ok betjening, som lover at ringe til posthuset og bede dem om det.. nu har jeg lige hørt tilbage fra shampoo pusher som har rettet fejlen. En uheldig situation. Men jeg kunne godt finde på at bruge dem en anden gang, såfremt produkterne er som de skal være når de endelig kommer frem :-)

29. oktober 2013

Kære Sascha

En uheldig situation, hvor pakken blev afsendt fra vort lager, kun med adresse på leverings stedet og ikke navn på modtageren, det betød, at de post ansatte, ikke kunne udlevere pakkerne.

Fejlen fandt vi frem til og er løst,- det er beklageligt det måtte gå udover dig og flere andre, det er vi naturligvis rigtig kede af.

Jeg håber at se dig tilbage i shoppen igen.

Modtog jeg mine varer ??

Jeg har haft en lidt speciel oplevelse med shampoo-pusher.dk .
Beskriver forløbet her, så er det optil dig at vurdere ...
18.08.2013 Bestilte jeg Kevin Murphy shampoo, balsam og skumspray.
20.08.2013 Mail Pakken er sendt med GLS
21.08.2013 Beløb hævet på mit betalingskort - der var de sku hurtige !
27.08.2013 Ingen varer - rykker på mail
30.08.2013 Stadig ingen reaktion på mail, ringer 8 gange - kun telefonsvarer
31.08.2013 Stadig ingen reaktion, igen en mail.
02.09.2013 Mail fra shampoo-pusher: Mine varer er på vej
06.09.2013 Ringer igen - taler med Michael, flink fyr siger der har været edb problemer. Han sender nye varer, dette bliver i øvrigt bekræftet i mail.
12.09.2013 Ingen varer - talt igen med Michael, han ville sende en status på mail

Siden denne anmeldelse har jeg været i dialog med shampoo-pusher, sagen er ude af verden.

6. oktober 2013

Kære GR

Vi er glade for situationen er løst, samt naturligvis sagen er ude af verden.

Erika - ShampooPusher.dk

Ingen varer, ingen info og ingen kontakt

For en uge siden bestilte jeg varer hos Shampoo Pusher, som jeg endnu ikke har modtaget. Ordrebekræftelsen kom med det samme, på den stod der klar til afsendelse og 1-2 dages levering, men siden da er der ikke sket noget. Der kommer intet svar på mine mails og det er ikke muligt at komme igennem på telefonen.

Jeg har handlet hos Shampoo Pusher en gang for et år siden, hvor der ingen problemer var - men jeg kan nu læse, at jeg altså ikke er den eneste med dettes problem. På trods af de gode priser, er det sidste gang jeg handler hos Shampoo Pusher - og jeg vil også anbefale andre at handle et andet sted.

29. august 2013

Uacceptable og manglende tillid

Det er i dag 5 dage siden jeg bestilte 3 produkter hos shampoo-pusher, der reklameres på hjemmesiden med 1-2 dages levering. Jeg modtog straks min ordre bekræftigelse, mn har endnu ikke modtaget mine produkter. Der er tydelig henvisning til en telefonisk kontakt, men jeg har forsøgt utallige gange på forskellife tidspunkter og får bare en maskin. jeg har desuden skrevet på den henviste mailadresse men får intet svar.
jeg kan desværre se at jeg ikke er den eneste med denne opmevelse af shampoo-pusher så vil anbefale t man finder et andet sted at handle.
Jeg giver 1 stjerne eftersom jeg kan læse at jeg bestemt ikke er den første kunde med denne oplevelse, hvilket er uacceptabelt hvis man vil drive en virksomhed med et tillidsfuldhed image.

28. august 2013

Sikke en service...

Desværre havde GLS valgt at sende min aflevere min pakke forkert. Så jeg kontaktede Shampoo-pusher via deres email - få minutter efter havde jeg svar fra Lone der ville undersøge sagen. Og allerede næste hverdag var min pakke på vej igen. Jeg har følt mig super behandlet fra start til slut - og handler fremover hos Shampoo-pusher.dk... Og vil klart anbefale Shampoo-pusher.dk til alle :-)

26. august 2013

Utrolig dårlig kundeservice

Bestilte en neglelak sidste mandag i den tro at den skulle ankomme til min 40 års fødselsdag lørdag, da den ikke var kommet fredag, ringede jeg til firmaet som lovede at finde ud af hvor pakken var og ringe tilbage, hørte intet retur, så var nød til at købe en anden, og så kommer den først mandag... øv øv

3. juni 2013

Lang leveringstid-meget lidt info

Jeg har i dag, en uge efter bestillingen af mine produkter, stadig ingenting modtaget på trods af at ordrebekræftelse med information om at varen er afsendt, blev modtaget for 5 dage siden.
Det er ikke lykkedes mig at komme igennem telefonen en eneste gang. Via mail har jeg fået 1 kort og ikke særlig informativt svar på i alt 3 mails, jeg har sendt til kundeservice. Jeg ved endnu ikke hvad der er gået galt med leveringen, og det kan være en tilfældig fejl, men jeg synes det er uprofessionelt at man ikke får mere underrettelse om problemet. Man bliver som forbruger utryg, især når man efter utallige opkald ikke kommer igennem til kundeservice.
Derfor kan jeg uanset udfaldet ikke give mere end 2 stjerner. Jeg håber selvfølgelig på at modtage varerne og forklaringen hurtigst muligt, da de er et super billigt sted at handle og der er et godt udvalg. Men kan se at flere har haft samme oplevelse, så måske man bare skal håbe på at være en af de heldige, der får sine varer til tiden, hvis man bestiller varer hos shampoo-pusher :-/

2. juni 2013

Super service !

Jeg vil anbefale alle til at bestille vare på shampoo-pusher.dk. :)
Jeg har altid fået mine vare en dag efter bestilling, der har aldrig være en fejl og varene er pakket godt ind, så varene ikke ankommer med skader.
Rigtig god servise og gode produkter :D

2. juni 2013

SUPER SERVICE MED EKSTREM HURTIG LEVERING :-)

Når jeg er ved at løbe tør for et produkt, bestiller jeg hos Shampoo-pusher.dk.
Jeg har bestilt hos Dem 3-4 gange, og hver gang har leveringen været super hurtig.
Samtidig har De meget fordelagtige priser.
Jeg bruger Sebastians hårlak - der hos frisøren koster kr. 250,00. Ved køb af 6 stk. hos Shampoo-pusher.dk opnår jeg mængderabat, hvorfor en hårlak kommer til at koste kr. 144,00.
At finde tid til at komme forbi en salon for at købe hårlak - eller at bestille lakken hos Shampoo-pusher.dk - kommer tidsmæssigt ud på et.
Kan varmt anbefales................... :-)

27. maj 2013