seat24.dk Anmeldelser

1,1

Måtte pga sygdom annullere vores rejsebog skulle have refunderet skatter og afgifter. Det gjorde de for den ene billet, men mangler for 3 billetter. Har skrevet via deres chat - hvor de lover en mass... Se mere

De sygeste hustlere! Solgte 12 mennesker via seat24 og flybillet.dk billetter til en afgang der ikke eksisterede! Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver... Se mere

Må tilslutte mig de andre anmelders ,utrolig dårlig service og umulige at komme i kontakt med Købte 2 enkelt rejser fra Napoli til København ,fly selskab Ryanair ,som aflyser turen pga corona / Ita... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.

Dårlig

HOLD JER FRA DERES HJEMMESIDE🤬

Hvis vi kunne give 0 havde vi gjort det.
Vi får en mail fra dem om at SAS har aflyst vores fly, og vi vil derfor gerne hurtigst muligt have pengene tilbage for at vi kan booke en ny flybillet. Her får vi så beskeden at de tager 250kr. Pr person for at sætte gang i refusionsprocessen med SAS. Derfor prøver vi at høre om refusionen SKAL gå gennem dem eller om vi kan gøre det gennem SAS. Jeg sidder i kø i 2,5 time og venter på at snakke med en dansk medarbejder, og kommer så endelig igennem og får så en engelsk talende mand i røret der ikke engang kan tale engelsk fordi hans indiske accent ødelægger det hele. Han fatter så åbentbart ikke hvad jeg siger til ham flere gange, og han sætter mig så pludselig i en ny kø, hvor jeg så er nr. 106 i køen, og det er engelsk talende. Jeg ender med at må lægge på og har ikke fået en skid hjælp af de skiderikker🤬
Hjemmesiden burde lukkes, da det er en ren pengemaskine og værste kundeservice😵‍💫

2. juli 2022

Uretmæssige gebyrer

Billet bestilt gennem Seat24, hvor returflyvningen blev aflyst af flyselskabet. Lavede selv anmodning om refusion direkte hos flyselskabet, men de overførte ved en fejl pengene til Seat24, som herefter krævede gebyr for at udbetale pengene til mig. Chat-funktionen var ikke særlig hjælpsom, og umiddelbart er deres telefon-service en scam, for lige meget hvornår man ringer, er man nummer 93 i køen.

28. juni 2022

Virkelig ringe, eller nærmere ingen kundeservice!

Ferien i år går sydpå i uge 27.
Pga en fejl40 har vi behov for at tilrette noget data i bookingen. Dette henvender vi os til seat24.dk vedrørende midt i maj.
De oplyser at dette vil koste et mindre gebyr, hvilket er helt fair da fejlen er vores.
Vi skriver idag den 19 juni og vi har endnu ikke modtaget linket. Svartiden fra Seat24 er mildest talt ikke eksisterende og der går en 15-20 dage før de formår at svare på vores mails.
På trods af svar, har de endnu ikke haft evnerne til at kunne vedhæfte et link til justering på flybilletterne, hvilket i vores optik burde være en formalitet. Vi håber at det lykkedes at komme i kontakt med kundeservice og nå i mål, så vi kan komme på sommerferie!

19. juni 2022

Katastrofal ringe

Katastrofal ringe. Ringer til det danske nummer der fremgår af deres hjemmeside. Bliver her spurgt om jeg vil vælge engelsk, hvilket jeg IKKE vil. Bliver stillet igennem til en Indisk talende medarbejder.

Spørg om prisen på min indchecket bagage, hvilket jeg ikke kan få....."det fremgår af hjemmesiden"...... Øhhh, nej. Der står: Vil du tilføje indtjekket bagage?

"Bare rolig, du kan tilføje bagage ved indtjekning eller i lufthavnen"....

Nej tak, for det gør mig ikke spor rolig.....Vil gerne vide prisen, inden jeg køber noget af jer.....

6. juni 2022

Fly ændret / aflyst.

Fly ændret / aflyst.
Der kommer et alternativ med 8,5 times ventetid i transit og helt andet ankomst tidspunkt der ikke kan bruges.
SEAT24 kræver 225,- dkr for assistance med at få penge retur. Øvrige udgifter betalt ud over fly refunderes ikke.

2. juni 2022

Dårlig, dårlig service

Jeg skriver ALDRIG dårlige anmeldelser af firmaer, fordi en sag altid har to sider. MEN jeg har heller aldrig været ude for noget lignende. Først købte jeg en billet til Paris. Jeg betalte over 300,- for særligt afbestillingsgebyr. Der er jo stadig corona. Jeg fik uheldigvis corona og måtte aflyse turen. Jeg venter i telefonkø i 3 timer for at aflyse og få penge tilbage. Men jeg kunne ikke få pengene tilbage på trods af afbestillingsgebyr, jeg kunne få en voucher på 90% af beløbet. Da jeg får voucher dækkede den kun selve billetten (som de sagde) på 1948,- kr. Alle gebyrer røg. 900,- kr. til bagage, skatter, blabla. Jeg ringer igen og spørger om det virkelig kan være rigtigt. Desværre ja. Ok. Jeg køber nye billetter til Amsterdam. Jeg bruger voucheren, men der står kun 1453,-. Jeg prøver livechat. De kan ikke hjælpe. Jeg sidder i telefonkø i 2 timer. De svarer, at det er fordi pengene kun kan bruges til billetten og ikke kan bruges til afgifter, skatter, bagage, sædepladser. Man kan kun bruge voucher en gang - er der penge tilovers går de til Seat24. Hm. Ikke så fedt. Jeg prøver at bestille billetter igen. Voucheren virker ikke længere. Jeg ringer igen og sidder i kø. I mens prøver jeg helt forfra. Sitet går ned. Det dukker op igen. Ordren går igennem, men mit efternavn står på begge billetter i stedet for at der står mit navn og min søns navn. Jeg sidder igen i kø i to timer. Kommer igennem og fortæller, at jeg har prøvet at købe billetter med deres voucher hele dagen - og at der nu står et forkert navn på den ene billet. De vil gerne ændre det. Det koster 750,- kr. at ændre navnet. Det er kun i deres system - jeg har ikke indtastet pas eller lignende endnu til flyselskabet. Jeg startede med at betale 2700,- kr. for at par billetter til Paris. De er nu reduceret til 700,- kr. og en ubrugelig billet med et navn ingen hedder... For fa... Jeg køber ALDRIG BILLETTER FRA DEM IGEN! Mvh Anne-Mette

31. maj 2022

Simpelhen den dårligste kundeservice på…

Simpelhen den dårligste kundeservice på dansk. Hvis man er god til engelsk tror jeg kundeservice er fint men jeg har siddet i kø i over en time fordi jeg ønskede en dansk medarbejder og jeg blev ved med at være nummer 10 i køen så endte med at ligge på og bestille fly billetter direkte hos flyselskabet 😡

31. maj 2022

Blev ikke medtaget på fly til Stokholm…

Blev ikke medtaget på fly til Stokholm grundet sygdom hos kabinepersonalet. Anmodede om refusion for billetten men har efter 6 uger intet hørt fra dem. Køb ikke jeres rejser fra Seat24. Det gør jeg aldrig igen.

26. maj 2022

Fup firma

Det virker til, at de sælge flybilletter som ikke findes, da det er umuligt at foretage en bestilling på nettet. Får man fat på dem (efter utrolig lang tid i kø) siger de bare, at man kan købe billetterne et andet sted. De skal bruge et bookingnummer for at kunne hjælpe, men det er jo umuligt at booke noget på nette.

25. maj 2022

Svindel firma

Her burde været - foran antal stjerner, helt igennem et fup firma, som lever af at sælge flybilletter som ikke findes. Er umuligt at kontakte, nu er tålmodigheden opbrugt, politi anmelder firmaet nu.
Jan Illum Hansen

24. maj 2022

Her bør stå "nul" stjerner

Her bør stå "nul" stjerner. Denne virksomhed er det rene fup. Kriminel adfærd. Har ventet i mere end 10 uger på refund af billetter. Hverken chat, tlf eller mail fungerer. Hvis det er Turkish Airlines, der forsinker refunderingen, så er det ikke et Star Alliance selskab værdigt. Køb aldrig billetter fra portalerne. Det er min bedste anbefaling.
Politiet anbefalede at indgive klage til Trafikstyrelsen.

23. maj 2022

Ringe service

Hej, købte flybillet med vilje med eftermiddags afgangstid, så vores små i familien kunne komme tidligt hjem, spise og sove. I endte med at flyve kl 19.50 og var i cph kl 21 og hjemme kl henholdsvis kl 22.30 og 23.30. Vores utilfredshed går på den manglende service. Vi fik ikke besked på at vores fly var aflyst eller ombooket og måtte vente 5 timer i Bergen lufthavn og spendere en masse penge på mad og intet døgn nr at ringe til SEAT24 på. Forstår ikke hvordan vores billige Norwegian billetter kom til at blive solgt via SEAT24. De kom lige snigende ind på vores søgning. God stil hvis vi havde fået en slags spise billetter mens vi ventede.og i det mindste en mail.

20. maj 2022

Den værste kundeservice

Den værste kundeservice! Jeg blev bedt om at betale et gebyr for billetændringer via et link og det gjorde jeg så, for så at få af vide at det ikke var muligt at få lavet ændringen, liiige efter at jeg havde betalt. Jeg bad dem med det samme om at overføre pengene tilbage og det har været en jungle med kundeservice siden da og jeg tror ikke jeg får de penge at se igen

2. maj 2022

Køb ikke billet gennem dem.

Køb ikke billet gennem dette amatørforetagende.
Hvis flyselskaberne aflyser en afgang, er seat 24 ikke behjælpelige med at ombooke til en ny afgang. De tilbyder pengene tilbage med en ventetid på 6-12 måneder.
Jeg fik med nød og næppe reddet min rejse ved at blive ombooket gennem flyselskabet. Seat 24 påstod at der ikke var flere pladser.
De hævede også penge for baggage, for derefter at meddele at jeg selv skulle tilkøbe baggage hos flyselskabet. De penge fik jeg dog tilbage efter 2 uger. Men måtte så efterfølgende give en højere pris for min kuffert.
Alt ialt en kedelig og utryg oplevelse, når man går og glæder sig til sin drømmeferie.

23. april 2022

Lad nu vær!

Kunne sige rigtigt mange ting om Seat 24, men tror bare jeg vælger ikke at spilde mere af min tid!

Hvis din rejse virkligt bare går 100% som planlagt og der ikke er nogle problemer eller spørgsmål omkring noget. Så tror jeg nok Seat 24 skal være OK.

Men går der bare det mindste galt, så er der større chance for at vinde i lotto end at få hjælp af deres arrogante kundeservice. - De skal nok svare dig! Men du kan ikke bruge deres svar til noget som helt!

Book nu bare direkte hos flyselskabet selv. Det koster en smugle ekstra (Måske)! Men i sidste ende er det godt givet ud.

TRUST ME!

God tur

20. april 2022

INGEN HJÆLP AT FÅ,DYR OPLEVELSE

Den 2-4-22 Står Jeg og min søn står i Perth i Australian og køber 2 billetter til København. Så kommer vi ud i Lufthavnen og kan ikke få lov at cheke ind da vi ikke havde fået skrevet vores mellem navn på , så var det ikke det samme som på passet.
Vi skulle ringe til Seat 24 og få dem til at tilføje det, der var 3 timer til afgang. Fik fat på en dame som sagde det , skulle de gøre ved Turkish Airlines da de havde 2 af de 3 flyvninger hjem .
Vi ringede til dem , fik så at vide at Seat 24 skulle fixe det da vi havde købt billet der. ringede tilbage til Seat 24 , men den gebrokken engelsk talende dame sagde det kunne de ikke det var fly selskabet.
VI FIK IKKE VORES MELLEMNAVN TILFØJET OG KOM IKKE MED VORES FLY.
Kan se nu i dag har de trukket 11364 kr for 2 ubrugte enkelt billetter fra Australien til København.
Aldrig har Jeg oplevet dårligere service.

KØB ALDRIG HOS DEM.
VH Henrik