seat24.dk Anmeldelser 309

1,1

De sygeste hustlere! Solgte 12 mennesker via seat24 og flybillet.dk billetter til en afgang der ikke eksisterede! Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver... Se mere

Må tilslutte mig de andre anmelders ,utrolig dårlig service og umulige at komme i kontakt med Købte 2 enkelt rejser fra Napoli til København ,fly selskab Ryanair ,som aflyser turen pga corona / Ita... Se mere

Her bør stå "nul" stjerner. Denne virksomhed er det rene fup. Kriminel adfærd. Har ventet i mere end 10 uger på refund af billetter. Hverken chat, tlf eller mail fungerer. Hvis det er Turkish Airline... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Manglende refusion

Måtte pga sygdom annullere vores rejsebog skulle have refunderet skatter og afgifter. Det gjorde de for den ene billet, men mangler for 3 billetter. Har skrevet via deres chat - hvor de lover en masse- men står da stadig uden refusionen 😞 virker ikke til at der er styr på det

20. december 2023

Humbug firma! Hold jer fra dem!

Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver blot kastet rundt mellem forskellige indere der kalder sig selv vestlige navne! Aldrig nogensinde igen! Hold jer fra dem, medmindre I har lyst, tid, penge og overskud nok til at slås med dem.

2. september 2023

Jeg kommer aldrig til at bestille via seat24 igen

Jeg havde bestilt flybillet til SAS via seat24.com. Flyet bliver aflyst grundet strejke i destinationen. Jeg ønsker at aflyse det den nye rute, jeg bliver tilbudt, og få min betaling refunderet, som jeg er fuldt berettiget til. I dag er det over 3 måneder siden og jeg har endnu ikke set en eneste krone fra seat24. Jeg har været i dialog med SAS som fortæller, at de har udbetalt pengene til seat24, som er sket for minimum 1 måned siden. Kommer aldrig til at bestille igennem seat24 igen og kan absolut ikke anbefale det til andre.

22. oktober 2023

De snyder med priser

Billet bookes via Momondo. Prisen bliver markant højere efter afgifter og efter indtastning af alle oplysninger, er prisen pludselig steget (i løbet af de sidste 10 minutter).
Kan ikke forstå Momondo tillader dette site på deres platform.

10. oktober 2023

Hvis man kunne give negative stjerner…

Hvis man kunne give negative stjerner så fik Seat 24 det.
Jeg har pga sygdom afbestilt 3 billetter og bad om at få refunderet airport tax. Først blev jeg informeret om at det kunne man ikke fordi flyselskabet var et budgetselskab. Da jeg insisterede fik jeg at vide at det måtte jeg tale med flyselskabet om. Hos Vueling og Transavia France var der hurtigt svar med hvilket beløb jeg skulle have retur, og det skulle Seat 24 sørge for.
Tilbage til Seat 24 fik jeg at vide at det kunne de godt hjælpe med, men de ville tage 298 kr i administrationsgebyr PR BILLET! Det er stort set det jeg har betalt i tax.
Jeg advarer mod at benytte Seat 24. Dårlig service og horible gebyrer.

4. oktober 2023

Mage til svindelselskab

Mage til svindelselskab. Købte 2 billetter som jeg dagen efter var nødt til at få ændret. Fik besked af agenten om, at det kostede kr. 596,00 at få ændret plus hvad billetten kostede i difference. Billetterne havde en difference på ca. 600,00 kr., så ca. 1.200,00 skulle der betales. Nu er pengene trukket og de har hævet det oprindelige beløb, plus de 596,00 for at ændre billetterne, plus prisen for de nye billetter. Ialt løber det op i 8.900,00 kr. for 2 billetter som man kan købe for under det halve. Det er simpelthen noget svineri!!!

28. september 2023

Jeg bestiller aldrig mere biletter i seat24

Købt billet til los angeles og betalt ca 15000 kr med Afbestillingsgaranti på 1428kr. Da jeg ville afbestile min rejse fik jeg at vide at jeg kan ikke få min penge tilbag men in rabatkode på 6600 kr … Så var jeg nåd til at bestile en andet billet værdi ca 8000kr men fik jeg 5300 kr rabat istedet fo 6600 uden forklaring om hvorfor jeg fik 1300 kr mindre i rabat . Jeg bestiller aldrig billet igen i seat 24…

17. september 2023

anbefale ikke nogen at handle fra den…

anbefale ikke nogen at handle fra den hjemside.
købt flybillete for 204 kr meget billig men det kan man ikke chek ind ved appen heller ikke i lufthavn. har betalt ekstra 1300 kr som fees.
kundeserves hjælp ikke....

2. september 2023

Upålidelig

Jeg bestilte flybiletter via denne hjemmesiden og 3 dage senere fik jeg en mail om, at de ikke kunne gennemføre min bestilling.
Dette har desværre resulteret i, at jeg måtte bestille flybiletter via en anden hjemmeside, men de 3 dages forskel har haft omkostninger for mig.

4. september 2023

Danmarks dårligste selskab

Danmarks dårligste selskab. Havde booket en tur til Bari i April. Airfrance valgte at flytte afgang og det kunne vi ikke så bad om annulering. Fik hurtigt kontakt med det svemske moderselskab, de skrev at vi skulle afgive en fuldmagt, som vi gjorde. 2 timer senere bekræftede Airfrance at de havde annulleret. Nu ca. 5 måneder senere har vi ikke fået penge retur trods gentagne rykkere. HOLD JER VÆK FRA DETTE USERIØSE SELSKAB.

3. april 2023

HOLD JER LANGT VÆK -minus stjerne hvis…

HOLD JER LANGT VÆK -minus stjerne hvis muligt. Bookede fly direkte på Billund lufthavns hjemmeside og fik booking bekræftigelse fra Seat24- Kontaktede dem for at annullere og det sagde de, ikke kunne lade sig gøre da den var sendt videre til Ryanair. Der er kun bøvl. Ryanair blokere booking da de ikke arbejder sammen med dem, så igennem en masse vertification for at kunne konstatere at det ikke er mit kort Seat24 har oplyst Ryanair som betalende kort.

14. august 2023

Kære flybestillere

Kære flybestillere
find straks et andet selskab at bestille billetter hos.
Hvis du eks. vis skal ombooke, så tager de sig rigtig godt betalt, og selvom de siger connect vores danske side, så har du et svensk personale du taler med og de forstår overhovedet ikke dansk.
Så hvis du er så uheldig at må om booke, så tag den engelske telefon.
Det kostede os flere tusinde krone, og hvis du klager, så afviser de det totalt.
Så book aldring via SETA24, find et andet bookingbureau.
SEAT24 ønsker kun at du betale for meget for deres rejser.
Det er lidt øv at jeg ikke var inde over trustpilot før jeg bookede, så havde jeg sparet mange penge.

4. august 2023

Ville ønske jeg havde læst her først

Ville ønske jeg havde læst her først
Bestilte for længe siden en billet fra Billund til New York, videre til Lissabon, og hjem til Billund.
Det så lidt sjovt ud med bagagen som om det IKKE var med. Jeg henvendte mig til KLM som bekræftede det var med. Ro på.
Da jeg fik doks fra KLM stod der så de IKKE var med og at vi skulle betale ekstra 4500 for 4 personer.
Friskt at sælge transantlantiske flybilletter uden kuffert og uden at gøre opmærksom på det. Forstår bedre deres rating herinde nu, og det må være fedt at være chatagent her tænker jeg.

29. juli 2023

ALDRIG ALDRIG ALDRIG brug Seat24!

ALDRIG ALDRIG ALDRIG brug Seat24!
De overholder ikke gældende regler om refundering i Danmark. Vi havde ret til refundering af vores billetter som fremgik tydeligt hos SAS egen hjemmeside. Men det ville deres uduelige chatagenter ikke høre på.
Jeg vil melde dem til ombudsmanden i Danmark det burde i andre også gøre.

27. juli 2023

Bookede via seat24 og Ryanair …

Bookede via seat24 til Malaga med Ryanair. Penge betalt og så godt så langt. Kort tid efter besked fra Ryanair om at rejsen var blokeret da Ryanair ikke anerkendte Seat24. Opringning med omstilling til en engelsktalende inder. Uforståelig selv om jeg taler flydende engelsk. Derefter en lang procedure hos Ryanair med verificering, fotos af ID, fotos af mig mv. prisen direkte hos Ryanair 400 lavere end hvad jeg betalte Seat24. Aldrig mere Seat24

25. juli 2023

ADVARSEL

ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL
På vegne af min datter
Bestil aldrig jeres flybilletter gennem SEAT24
Bestilte billetter tilbage i august 2022, september skulle hjemrejsen ændres, til en merpris på ca. 125 Svenske kroner, trods flere rykkere fik SEAT 24 først ændret hjemrejsen i januar 2023 til en merpris på ca. 6.500 Danske kroner.
Efterfølgende blev afgangen aflyst for udrejsen datoen - hun var nødt til at annullerer sine billetter og fik besked på, at hun ville få alle penge tilbage - det fik hun IKKE, da hun selv havde accepteret at de ændrede hjemrejsen, kunne vi ikke få penge retur for den.

25. april 2023

HOLD DIG LANGT VÆK FRA SEAT24 -FUNGERER IKKE!!!

Bestilte fleksible flybilletter d. 31/3 hos Seat24. Flyselskabet ændrer flytider, og jeg får mail herom 7/4-23.
Jeg kontakter derfor Seat24, fordi tiderne ikke passede ift. mine møder.
Seat24 oplyste v/opkaldet, at det var topprioritet at ændre min billet til andet tidspunkt, og jeg ville høre fra dem inden for to dage, ellers måtte jeg ringe igen. Hører intet fra Seat24.
Ringer igen til Seat24 efter 6 dage, samme svar igen, og de har ikke hørt noget fra flyselskabet. Jeg har oplyst dem, at jeg har fleksibel billet, og jeg må have afklaret min rejse. De undskylder bare, og lover intet.
Hvordan kan en billet være fleksibel, når de ikke gør noget for at ændre flytiderne/bestillingen?
HOLD DIG LANGT VÆK FRA SEAT24 !!!

17. april 2023