Scooterworld Anmeldelser

3,0

Jeg har lige købt en ny Vespa Primavera af René og han har virkelig været flink og hjælpsom. Og de var hurtige til at klargøre scooteren og levere på aftalte tidspunkt her i Næstved. Ved levering fik... Se mere

Min værste købsoplevelse nogensinde. Jeg gik ind i butikken og købte brugt scooter, og kom ud halvanden måned senere mere end kr. 3.000,- fattigere - uden scooter. I mit tilfælde var scooteren et s... Se mere

sendte min scooter ind for at få den til at køre. det tog utroligt lang tid at lave og de pressede godt nok penge ud af pungen. de formåede også at ødelægge alt el på scooteren, som ellers virkede før... Se mere

Vedr. køb April 2018, set i bakspejlet ; Flot udvalg i butikken af både nye og brugte. Meget venlig, tålmodig og kompetent betjening af begge sælgere. Detaljeret gennemgang af alle relevante mulighe... Se mere

1. Scooterforhandler
  2. Scooterværksted

Vi er altid klar med det bedste tilbud og matcher alle andres priser. Især efter dit køb, har vi, uden sammenligning, det bedste service-setup, med blandt andet med afhentning/levering for 89,- inden for 60 km. Har du brug for hjælp fra vores mekanikerteam, har de Danmarks største og mest moderne scooterværksted til rådighed. Du kan altid ringe til os eller komme ned i butikken. Vi står klar til at hjælpe dig. Siden starten i '94 har Scooterworld specialiseret sig i alle aspekter af salg og reparationer af scootere. Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte scootere og forhandler alle kendte mærker. Vi har desuden alt i tilbehør, til både scooter og fører.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Elendig butik

De vil købe scooter, men vil have dem til underpris og nogle vil de ikke købe!

6. marts 2017

Hej Patrick
Vi har prøvet at finde ud af hvorfor du skriver denne kommentar herinde. Vi kunne ikke finde dig i kunde databasen, men ved at gennemgå vores mails, kunne vi se at du har skrevet til os fordi du ville sælge en scooter til os.

Vi skriver pænt tak fordi du henvender dig, men scooteren har ikke interesse for os at købe.

Det er vel ikke dårlig kundeservice? Vi skal da ikke købe alle de scootere folk vil sælge til os vel?

Du havde heller ikke selv udfyldt pkt 12 i vores formular, som faktisk er det punkt hvor man skal skrive hvad man ønsker at vi skal betale for scooteren.

Din kommentar herinde, virker mere som du er utilfreds over prisen vi kan give, end den gør om vores kundeservice.

De lever på ingen måde op til deres navn

Jeg købte en SYM scooter i forretningen for et lille år siden, det tog lidt tid før den var klar til mig, men okay med lidt ventetid.
Da jeg lidt senere på året kørte derned for at købe en bagagebox og havde fundet mig en jeg godt ville have, spurgte jeg om hvordan det ligger med pladsen i en sådan og om jeg kunne have min styrthjelm i den, det kunne jeg sagtens, den passer til alle str. styrthjelme sagde ekspedienten, vi stod i forretningen så jeg var så naiv at jeg ikke gik ud og prøvede om den kunne være deri.
Jeg beder om at få den på med det samme, det ville de gerne og uden beregning (flinke folk tænkte jeg) og fint nok at de indvilgede i det.
Da jeg kommer hjem skal jeg have hjelmen i boksen, nej det skal jeg så ikke alligevel, for den kan ikke være der, øv tænkte jeg og kørte tilbage med boksen til forhandleren.
Desværre er deres politik sådan at man ikke kan få pengene tilbage, (om det er lovligt ved jeg ikke) men, jeg kan få et tilgodebevis på de 498 Kr. jeg havde givet for boksen og det var overhovedet ikke til diskussion, arrogant og overlegent affærdigede ekspedienten mig og jeg måtte tage hjem med en skide lap papir.
nu er papiret ved at være så udtværet at jeg skal have et nyt, for når de ikke kan se tallene mere, er jeg vel bare en der kommer og vil snyde.

Rigtig rigtig surt show, kan sagtens forstå alle de andre der føler sig snydt her på deres TP side.
Jeg håber de tager sig selv i nakken, bliver mere kundebevidste eller får så mange flere klager at de må lukke.

DET ER BARE IKKE I ORDEN AT LIGGE SÅ LAVT PÅ TRUSTPILOT OG SÅ STADIG KUNNE BETJENE DE STAKKELS UVIDENDE KUNDER.

Da man desværre ikke kan skrive et svar til Scooterworld’s svar har jeg måttet tage en kopi af teksten og lægge i min egen anmeldelse/kritik.

Hej Per Bjarne
Vi fortalte dig, at normalt så kan der være en styrthjelm i sådan en bagagebox. At din hjelm så er større end normalt er meget beklageligt, men ikke noget vi havde en chance for at vide.

Per Bjarne Pedersen svarer

Ekspedienten sagde direkte til mig at ALLE styrthjelme kan være i boksen og jeg forstår så ikke, hvad du mener med at min hjelm er større end normalt, uanset min hjelms str. blev der sagt, som jeg først har skrevet og jeg spurgte eksp. om han var sikker!

Peter B Scooterworld skriver

Vi er dog alligevel så service minded, at vi både monterer og afmonterer boksen på din scooter, uden at tage betaling for det.

Per Bjarne Pedersen svarer

Jo tak for det, jeg ville da gerne have betalt for at få den på, men den smule service kan i vel levere uden at skulle bebrejde mig for det, det var trods alt jeres forslag.

Peter B Scooterworld skriver

Vi giver dig et tilgodebevis på købet af boksen og aftaler med dig at vi skal bestille en større boks hjem. Den bestiller vi så hjem. Men efterfølgende vil du ikke have den, du vil kun have de 498kr retur, til trods for at du gentagne gange er informeret om, at vi ikke giver pengene tilbage, men laver et tilgodebevis (og ja det er helt efter købelovens retningslinjer).
Vi kan så efterfølgende med en del omkostninger, sende den nye boks retur til leverandøren.

Per Bjarne Pedersen svarer

Mig bevidst, er der ikke indgået nogen aftale om bestilling af en større bagagebox, jeg ville bare have mine penge retur, hvadenten det ulovligt fra jeres side eller ej, service ville have klædt jer i sådan et tilfælde!

Peter B Scooterworld skriver

Du og dit følge har efterfølgende, adskillige gange skabt dig i butikken fordi du ikke ville bruge tilgodebeviset. Så personalet har efterhånden brugt rigtigt meget tid på at forklare dig tingene. Så nej du vil uanset om din tilgodeseddel er blevet lidt slidt, helt sikkert kunne huskes af alle i butikken.
Sjældent at opleve folk med så god tid, der alligevel har så svært ved at forstå verdens sammenhæng.

Per Bjarne Pedersen svarer

Mig og mit følge? Hvem er det du mener i den forbindelse?
Skabt mig i “butikken” adskillige gange? Jeg har været der to gange efter keg “købte” bagageboksen, første gang fordi jeg ville prøve at få mine penge tilbage, anden gang for at bruge lidt af beløbet på to flasker olie, da jeg ikke gider køre sagen op pga. det forh. lille beløb.
Så tilgodebeviset er altså blevet brugt lidt.
Det forholder sig sådan at restbeløbet på godt og vel 300 Kr. dem kan du så beholde for jeg er fuldstændig ligeglad med dem, det er min service til jer for der er vist ikke nogen tvivl om at i vil komme til at mangle dem på et eller andet tidspunkt, når gesjæften ryger på røveren!

Peter B Scooterworld skriver

At du på en periode på 5år kan se et par dårlige anmeldelser herinde, vidner nok mere om de folk der har skrevet anmeldelserne, end vores butik.
Vi har hvert år mere end 1000 glade kunder, vi betaler bare ikke TrustPilot for at få "gode anmeldelser" som andre firmaer vælger at gøre.

Per Bjarne Pedersen svarer

Ja ja da, Hvorfor er der så kun én god 5 stjernet anmeldelse?!

Peter B Scooterworld skriver

SÅ VI BETJENER DAGLIGT, EN MASSE GLADE VELVIDENDE KUNDER:-)

Mvh
Peter B

Per Bjarne Pedersen svarer

JEG ER SÅ HELDIGVIS SLUPPET FOR JERES FANTASTISKE GLADE KUNDEANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

..og jeg tør godt stå frem med mit fulde navn

MUH
Per Bjarne Pedersen

7. oktober 2016

Hej Per Bjarne

SÅ VI BETJENER DAGLIGT, EN MASSE GLADE VELVIDENDE KUNDER:-)

Mvh
Peter B

Klaphatte

Torsdag Den 23 april 2015
Købte vores 16 årige dreng sin første Scooter og vi sagde til dem ude hos Scooterworld at vi ville ikke vente hverken 14 dage eller 3 uger. Nej nej det var ikke noget problem den var klar tirsdag. De ville lige ringe når den var klar. Vi hørte ikke noget tirsdag så vi ringede til Scooterworld nej den var ikke klar da de manglede nogle dele til den, fair nok men torsdag var den klar sagde de. Det blev torsdag og historien gentog sig igen nu sagde de så tirsdag ugen efter ok ok men så var det også ved at være ja ja det skulle de nok klare. Det blev tirsdag igen og det blev torsdag igen og det blev mandag og onsdag og fredag og mandag igen og så var det skisme nok så var vi derude og slå i bordet. Onsdag i den tredje uge fik vi den så endelig hjem så havde de ikke sat baglygten til så vi måtte lige starte med at skille den ad for at knægten kunne komme ud og prøve den. Den har så slet ikke på noget tidspunkt været nem og starte. Fredag var vores søn så ude og køre den til og pludselig sætter den så ud og vil ingenting. Vi har nu haft en ikke udannet 17 årig dreng til at kigge på scooteren for os. Den unge mand siger det er det værste klamp han længe har set i en scooter en ulovlig tuncylinder var sat i selvom vi utrykkeligt havde sagt at den skulle være lovlig. 4. Forskellige skruer i den samme reservedel og store fæle ridser i cylinderen, vand i motoren. De kalder sig Danmarks største scooterfirma men de burde hedde Danmarks ringeste scooter firma.

17. maj 2015

Et "Går den, så går den" - firma

13. november 2014
ELENDIG oplevelse - kørte tudede derfra... og efter 100 m gik min scooter i stå :-(
Jeg havde afbestilt rep. men den blev afh. alligevel :-(

Da de tog den ind kunne den kører, men de har ladet den stået i regnen, så der er kommet vand ind i benzintanken.

Den var flad da jeg hentede den i dag, og da jeg spurgte om jeg måtte gi den noget luft, var svaret NEJ.

Historien er som følger...
Jeg mailer dem i september, om de kan lave min scooter i uge 42 (jeg skal ikke bruge den netop den uge, og jeg er afhængig af den, da det er mit eneste køretøj). Deres svar er "ja, det kan vi sagtens finde ud af"...

Uge 42...
17. oktober
- Fredag havde de stadig ikke hentet min scooter, så jeg mailer om aftenen at de IKKE skal hente den, for så kan den ikke nå at blive lavet i uge 42...

18. oktober
- Lørdag ved 11 tiden i uge 42 henter de alligevel min scooter inde i min aflukkede port... uden jeg er der, og uden at efterlade en kvit.

Samtidig har de stillet en "Låne/leje- scoter, der senere viser sig kan kører ca. 100 m af gangen, og drypper med benzin. DEN HAVDE JEG IKKE BEDT OM. De sagde de havde sat låne-scooteren hos mig, da der ellers ikke havde været plads til min scooter på deres trailer...

Uge 43
20. oktober
- Mandag
Jeg taler med dem, og beder om at få min scooter retur hurtigst muligt.
De vil gerne returnerer den, men det vil koste mig fragt, hvis ikke der bliver lavet noget på den.
De påpeger jeg skal være glad for de har stillet en gratis lånescooter...

For at få bare lidt ud af transport-pengene beder jeg om et overslag på det de mener skal laves... et overslag koster åbentbart 380 kr.

Siden har der været en del mails mellem mig og butikken/værkstedet, og en del opringninger. Jeg har ofte tænkt om de overhovedet snakker sammen indbyrdes?!

5. november fik jeg endelig et prisoverslag der var på over 5000 kr. og det vil jeg ikke betale.
Det vil koste at få min scooter kørt tilbage, hvis ikke der bliver lavet noget på den... Så bad jeg om et salgs-bud på min scooter - det har jeg stadig ikke fået.

10. nov - fik jeg en mail fra værkstedet om at de ville begynde at opkræve gebyr på 20.- om dagen for at have min scooter stående...
Forventer de så at jeg også opkræver gebyr for at have deres benzin stinkende lånescooter stående?

Hele den her møg-historie ville koste mig min. 800.- hvis de skulle havde kørt min scooter hjem uden at lave noget på den...

13. november - så i dag har jeg hentet min scooter... eller forsøgt, for den vil ikke køre mere, og jeg skal have fundet ud af at få den afh. fra der hvor den gik i stå...(tankdækslet slutter ikke tæt, og de har ladet den stå udenfor hos Scooterworld, så benzinen er blevet blandet med vand... (tankdækslet var en af grundene til den skulle ordnes, og jeg har selv været MEGET omhyggelig med den stod tørt!

Nu kan den slet ikke kører mere...) Den kørte da de tog den :-(

Ellers en lækker PGO Max der kun havde kørt 7000 km... ØV!!!

13. november 2014

Kære Charlotte
Du er en af de mest rablende gale kunder vi har haft og det meste af din historie er løgn. Faktum er at du havde bestilt en afhentning af din scooter. Den udleverer din søn og vi sætter en lejescooter. Vi kigger på din scooter og giver dig et overslag på forskellige reparationer. Vi har meget korrespondance med dig undervejs. Det ender med at du ikke vil have lavet din scooter og kommer og henter den. Du vil ikke have renset benzinen som er fyldt med vand eller have lappet baghjulet som er flad. Du forventer alligevel at den kan køre som en ny når du henter den og er stærkt utilfreds med at vi tillader os at forlange 380kr for vores arbejde med at hente din scooter i Bryrup og kigge på din scooter, lave overslag, korrespondere mange gange med dig og hente vores lånescooter igen i Bryrup, den havde du i øvrigt ødelagt i mellemtiden. 380kr! og så laver du sådan en gang løgn og ævl. Skam dig!

Ingen service og uduelige produkter

Jeg købte en scooter hos dem for 4000 kr plus at de skal have ca. 1500 kr i klargøring. Da jeg skal starte scooteren, vil den ikke starte. De tager dem med på værkstedet og kommer tilbage 20 min efter med en forklaring om at en skrue var forkert indstillet. Jeg accepterer og kører hjemad. Efter at have kørt på lige vej ca. 20 km, kommer jeg ned og holder i tomgang i et stort lyskryds. Jeg skal dreje til venstre og da jeg vil gasse op, går scooteren ud. Jeg må skubbe scooteren ud over spærrelinjer for til sidst at få liv i den igen. Jeg kører hjem og ringer til dem. De vil gerne at jeg kommer ud med den, så de kan kigge på den. Efter at have brugt næsten 1 time på at køre 30 km, bider jeg i det sure æble og kører ud til dem. Jeg får en anden lånescooter, mens de kigger på min egen weekenden over.

Jeg kommer derud efter weekenden og får at vide at der var et problem med karburatoren, men den er blevet prøvekørt af en medarbejder weekenden over, som tilkendegiver at den kører fint. Jeg siger ok og påpeger at jeg forventer ikke flere problemer med den. De forsøger at tale udenom og jeg tager derfra på min egen scooter. Jeg kører hjemad og i nøjagtig det samme lyskryds, som jeg ugen inden havde problemer sker følgende: Jeg triller op for at holde i tomgang og med det samme jeg holder stille, går scooteren ud. Endnu en gang må jeg ud over spærrelinjer for at bruge fodstarteren og endelig komme hjem, på trods af at den går i stå flere gange undervejs. Da jeg er kommet hjem, ringer jeg derud med det samme og forlanger at den bliver hentet og jeg får mine penge tilbage. Den daglige leder siger at det kan ikke lade sig gøre, men de kan komme med en anden lånescooter til mig. Han vil lige ringe tilbage, når han har fundet ud af noget. Da han ringer, forklarer han, at de ikke har en lånescooter hjemme og at der vil gå nogle dage før jeg kan få en. Stiktosset må jeg jo acceptere deres tilbud, da jeg er fanget i det.

Der går 5 dage før jeg hører noget fra dem. Og dagen efter bliver jeg tilbudt, at de kan aflevere en lånescooter kl. 23.30 om aftenen. Selvom jeg skal tidligt op, må jeg acceptere, da jeg ellers ikke kan komme på arbejde. Den scooter de kommer med at sat sammen med gaffatape og har også problemer med at starte, hvilket jeg først opdager dagen efter.
Jeg ringer ud til dem efter et par dage, hvor de fortæller at de ikke kan finde fejl på min egen scooter til trods for at jeg har oplevet flere gange at den går ud i tomgangen. Derudover forklarer jeg, at trygheden i trafikken er minimal, når man flere gange har været udover spærrelinjer indenfor kort tid. Jeg bliver talt efter munden af flere omgange, men det er tydeligt at personalet ikke deler min bekymring.

Efter et par uger hvor jeg flere gange har haft både den daglige leder samt flere fra værkstedet i telefonen bliver jeg tilbudt at købe et andet produkt men mod differencen. Jeg forklarer at jeg meget gerne vil trække købet tilbage, men den daglige leder forklarer at de fejl, jeg mener at have i forhold til produktet ikke er nok til at han vil annullere købet. Derfor bliver jeg nødt til at tage derud igen for at betale flere penge for et andet produkt.

Nu står jeg så med en scooter jeg har betalt 6000 kr for, som har hul i benzintanken og hvor skjoldene under bunden er ved at falde af efter nogle få uger.
Firmaet giver en garanti på 6 måneder, men når man nærlæser deres betingelser, så frasiger de sig nærmest ethvert ansvar på eventuelle efterfølgende skader samt at de kræver flere serviceeftersyn, hvor deres indtjening også er stor.

Jeg vil på det kraftigste FRARÅDE ALLE at benytte dette firma. De har undskyldning efter undskyldning og de produkter de sælger, er ikke sikre og tilstrækkelige i forhold til de priser, de byder deres kunder. Deres serviceniveau er så beklageligt og man bliver behandlet som uvidende og uintelligent, når man tilkendegiver sine bekymringer omkring deres produkter.

8. oktober 2014

Kanon betjening og god service!

Jeg har haft min PGO Hot på værksted hos scooterworld og deres service er bare helt i top. Jeg har haft min scooter på et andet værksted uden problemerne blev lavet ordentligt men da jeg ringede til scooterworld lavede jeg en aftale om at de skulle hente min scooter og lave den. Den blev afhentet et par dage efter. Mekanikerne kiggede på den og dagen efter fik jeg en melding om at fejlene var fundet og de havde lavet et prisoverslag til mig. Herefter valgte jeg selvfølgelig at få lavet scooteren. To dage efter blev jeg ringet op med en melding om at min scooter var blevet færdig og at den ville blive leveret igen inden for 5 dage.
Et par dage efter ringede scooterworlds chaufør og sagde at han kunne levere scooteren til mig.
Chauføren kom med scooteren om aftenen mens jeg ikke var hjemme så jeg kunne ikke teste maskinen mens han var der for at være sikker på de nu også havde lavede problemerne med den. Dagen efter skulle jeg så køre i skole på scooteren og med god mavefornemmelse kørte jeg afsted. Scooteren virkede upåklageligt.
Efter reparationen hos scooterworld har den fungeret uden problemer og jeg kan klart anbefalde jer at benytte scooterworld.
Jeg har efterfølgende haft flere gode oplevelser hos scooterworld.

God afhentnings og leveringsservice og god betjening både fra værkstedet og butikken.

20. februar 2013

Skod "butik"

Jeg har sjældent været ude for en dårligere behandling i forbindelse med en garanti reklamation.
Jeg har en starter der er defekt af en eller anden årsag.
Da jeg telefonisk kontakter firmaet, er der ikke det de ikke kan og vil gøre. Efter en måned uden der er sket noget skriver jeg til dem, og der går yderligere 14 dage. Da jeg ringer igen, får jeg at vide at der er forhandlere i byen hvor jeg lever, og at de skal tage sig af reperationen, alternativt skulle den jo over til dem, og den udgift skulle jeg dække.... Det er så ikke sandt, sælger skal dække ALLE udgifter i forbindelse med garanti.
Jeg kan sagtens se det fornuftige i at undgå den udgift, men de forhandlere der er her, vil ikke reperere. Jeg har ovenikøbet foreslået at prøve en "live" fejlfinding via guidning i mobil. Det har de ikke svaret på, samt utallige mails. De ignorer bare.
Kan ABSOLUT IKKE ANBEFALE scooterworld, de løber hurtigere end en hest fra deres ansvar......

4. september 2012

inkompetente mekaniker!

Jeg skulle have lavet min scooter lovlig, og smider den derfor til scooterworld i den gode tro om at det skulle de nok få klaret.

Det går sådan set helt okay for scooterworld, indtil jeg henter min scooter. ifølge dem har det taget 11 timer at skifte cylinder og udstødning, hvilket er fuldstændigt urealistisk. Jeg starter den op, og den står som sådan godt i tomgang, lige indtil jeg giver den noget peber. Det første jeg mærker er at den er utrolig sløv og den til tider går ud hvis den ikke får noget choker. Det første jeg gør efter denne håbløse prøve tur. er at tage tændrøret ud - som jeg frygtede var det kridhvid. Da jeg ikke magter scooterworlds cirkus begynder jeg selv og rode med problemet og får skiftet dyse osv. Den kører nu som den skal, og tændrøret er dejligt cocio brun. Min teori går lidt på om det var med vilje at scooterworld satte en alt for lille dyse i, den tro at jeg ikke vidste noget om knallert og bare ville kører hvilket jo på sigt ville resulterer i at cylinderen varmesætter sig og værste tilfælde skal blokken skildes hvis stumper er røget derned. Hvis dette ville have sket havde scooterworld måske troet jeg var kommet rendene tilbage til dem...

1. juni 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (128 anmeldelser)