Vi vil gerne hjælpe den familie som er kommet i klemme med manglende udlejning af deres hus på gadevangsvej i Gadevang. Hvis du som udlejer læser dette, så kontakt os på graveslink@hotmail.com
Vi er som mange andre fanget af manglende indbetaling af husleje. Vi havde valgt at sende en sober mail til PH, men kunne også blot opleve, at hans, og også Scandia Housings mailadresse var lukked... Se mere
Vi var ude at se på 2 huse gennem Scandia Housing og fik utrolig god og venlig service både fra personerne på kontoret samt fra agenten, som viste husene frem. Vi endte med at få et af husene og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Scandia Housing er specialister inden for boligudlejning. Vi har siden 1993 specialiseret os inden for tidsbegrænset boligudlejning af møblerede såvel som
Indiakaj 1, 2100, København Ø
- 33 93 11 81
- scandiahousing@scandiahousing.com
- www.scandiahousing.com
Hurtig tilbage melding!
Kan anbefales hvis huset er i brug, huset bliver brugt så det opvarmes ogudluftes i den tid du ikke bruger det, jeg har indtil nu ikke haft problemer med at få det udlejet de tre gange jeg har brugt det, ligeledes aldrig haft problemer med lejer!
Professionel, venlig og hurtig.
Scania house virker meget overbevisende og ved hvad de har med at gøre. Brug trygt dem som udlejer.
Helt igennem meget professionelt
Ifm med flytning til udlandet fik vi i løbet af 2 mdr udlejet vores hus. Scandia Housings udlejningsagenter er både imødekommende og meget professionelle og besvarer henvendelser hurtigt og kompetent.
Professionel betjening med fuld tryghed, 5 stjerner
Vi har benytter Scandia Housing nu to gange, og de har ordnet udlejning helt efter indgåede aftaler. Der er fuld transparens, dvs åbenhed omkring ydelser og vilkår. De er ikke billige, men det opvejes af effektiviteten.
Hurtig og effektiv udlejning
Der gik 7 dage fra første kontakt med Scandia Housing til kontrakten lå klar med lejer.
God service - kan klart anbefales.
Proffessionelt, stort netvärk, det virker
Bor i udlandet og lejer hus og lejlighed i Danmark ud. Har haft flere lejerskift, og Scandia Housing gör det nemt at leje ud. Vigtigst er deres store netvärk til at sikre hurtig udlejning til gode lejere. Tingene er sat i system, og vi er godt tilfreds med dem.
effektiv udlejning
Jeg har oplevet SH som en proffessionel og effektiv udlejningsvirksomhed. Personalet er både venlige og imødekommende og besvarer henvendelser hurtigt og kompetent.
En enkelt anke kunne være, at der er ganske mange forskellige personer, som man som udlejer har været i kontakt med og deraf tvivl om hvem, der håndterer det enkelte problem. En enkelt nøgleperson, som på SHs vegne varetager al kontakt til kunden, ville for mig være at foretrække.
meget fin service
Jeg er meget tilfreds med det samarbejde , jeg har haft
med Scandia Housing.
En okay proces - omend det tog sin tid
Det er måske ikke et helt fair grundlag at give min vurdering på, idet ScandiaHouseng kun lige havde fået mandatet til at udleje min bolig. Jeg havde kontaktet udlejer direkte, da jeg hørte om boligen ad anden vej!
Engagerede medarbejdere
Vi endte med at få et af husene og da jeg havde spørgsmål til kontrakten, var deres juridiske afdeling meget behjælpelig med alle min spørgsmål. Så thumbs up herfra.
Professionel formidling og behagelig behandling
Scandia Housing har hjulpet os med at finde de helt rette lejere til vores hjem. Deres repræsentant var utroligt sød og forstående og hjalp os med at finde den rigtige løsning for os, mens vi er i udlandet. Hun var professionel med stor respekt for vores hjem og fandt overraskende hurtigt vores lejere. Én fremvisning og lejligheden var udlejet til den ønskede pris.
Perfekt service
Det var en fornøjelse at arbejde med Scandia Housing omkring udlejningen af mit hus.
Vi fandt et hjem - hurtigt!
Min kæreste og jeg ledte i februar efter et sted at bo, vi startede jagten 15 februar, og 1. marts flyttede vi ind i en dejlig lejlighed, efter at have været ude at kigge på to andre.
Kontakten til Scandia Housings kontor samt deres fremvisere har været suveræn. Alle har været hjælpsomme, meget meddelsomme og har generelt ydet en rigtig god service. Med en SU at gøre godt med, troede jeg ikke chancerne var store for at finde noget gennem Scandia Housing, men "de søde damer" på kontoret gav os håb. Alle har ringet tilbage som de lovede, gjort alt hvad de kunne for at hjælpe i forhold til kontrakt osv.
Vi har været rigtig tilfredse, og fandt et hjem gennem Scandia Housing - hurtigt!
Professionel og meget venlig betjening.
Jeg har gennem de sidste 4-5 år flere gange benyttet Scandia Housing til udlejning af min søns lejlighed på indre Østerbro. Jeg har hver gang fået en meget venlig og professionel behandling, og Scandia Housing har hver gang været forbavsende hurtig til at finde en ny lejer, så jeg kan kun anbefale firmaet.
Behagelig og professionel bolig bedømmelse
Vi har været i overvejelse med at leje vores hus ud, da vi overvejede et udlandsophold. Derfor havde vi besøg af en konsulent fra Scandia Housing. Hun var behagelig, diskret og meget professionel. Resultatet fik vi med det samme, hvilket var rigtig godt. Udlandsopholdet blev ikke til noget, men næste gang:
100 boliger i lommen
Scandiahousings nye app til iPhone gør det let at rende rundt med en boligavis i lommen.
En iPhones 'viden' om, hvor den selv befinder sig, bliver smart udnyttet til at finde boliger i nærheden.
Flot design.
Hvis man står og skal til at leje en bolig, er det smart at kunne have et stort udvalg med sig.
Nytænkning i udlejningsverdenen
Jeg har downloadet scandia housings iphone app til søgning af lejemål, og må sige at jeg var virkeligt godt tilfreds med både håndteringen af sagen, og appen selv; godt sat sammen og et nydeligt, simpelt design. Virkelig et fint lille redskab til at få overblik over hvad og hvor der er boliger til leje!!
Et usikkert bekendtskab.
I 2008 tog vi som familie for første gang fat i firmaet Scandia Housing. Vi stod med en akut boligsituation og gik derfor aktivt ind i at skulle udvælge den bolig af firmaets mulige, som matchede vores ønsker og krav bedst mulig. Denne process håndterede deres ansvarlige på dette område faktisk rimelig, og vi fandt hurtigt en bolig, som vi så efterfølgende modtog en kontrakt på. Og herefter gik det, som flere herinde beskriver kun ned af bakke.
Det der i vores tilfælde fik bægeret til at flyde over, var da vi skulle til at fraflytte vores lejemål. Vi havde ved indflytning i huset sammen med firmaets personale, udarbejdet en rapport over husets tilstand, denne tilføjede vi dog over 100 billeder til, da denne var yderst manglefuld. Derfor mente vi jo ikke der skulle kunne blive nogle problemer ved udflytning, men der skulle det vise sig, at vi tog grueligt fejl. Efter udflytning udarbejde vi sammen med firmaet igen en rapport hvor langt over halvdelen af de billeder de tog var så slørede, at man faktisk ikke kunne genkende hvor i huset billederne var taget, eller hvad billedet skulle dokumentere. Trods dette fik vi en mail hvori det fremgik, at vi havde været skyld i bl.a. en stor vandskade i et køkkenskab, og at vi derfor skulle erstatte dette.
Da vi bestemt ikke mente at der var vandskade i det pågældende skab og heller ikke kunne finde et eneste billede i deres rapport, som viste dette, skrev vi naturligvis til dem at vi gerne ville se dokumentation for denne skade, og hvis det var tilfældet at den var der, ville vi naturligvis gerne betale. Det skulle vise sig at blive meget svært, og vi fik aldrig den dokumentation. Der endte med at gå over to en halv mdr. før vi så vores del af det indbetalte depositum. Naturligvis efter mange mail og telefon samtaler med uforstående og inkompetente medarbejdere.
Dette er blot en af de dårlige oplevelser, vi havde i vores lejeperiode.
Der kunne nævnes op til flere andre episoder, hvor ders håndtering har været yderst kritisabel.
Vi har som andre her skriver forsøgt at kontakte Scandia Housing så mange gange igennem forløbet og har så ofte hørt "vi er desværre ramt af sygdom, derfor den lidt længere behandlingstid", "hun ringer som det første i morgen", "min kollega som sidder med jeres sag er desværre ikke i huset". Samt mange mange flere undskyldninger.
Et uprofessionelt og ignorant firma, som ikke tager deres ansvar som udlejer/mellemmand seriøst. Et firma hvis meget professionelle og kompetente ydre, total krakelere ved nærmere bekendtskab.
Vi vil klart anbefale folk at søge andre veje.

Besvarelse fra Scandia Housing
Utrolig uprofessionel og arrogant virksomhed
Hver eneste gang jeg forsøgt at få lavet kontrakten, sendt dokumenter, nøgler eller lavet aftaler med Scadia-housing har jeg selv måtte rykke adskillige gange, og mangler stadig dokumenter og svar. Yderligere hvis man er så heldig at få noget kommunikation fra Scandia-housing, skal man gøres sig ekstremt grundig i sin korrektur læsning, da jeg minimum 10 ud af 10 gange har fundet alvorlige fejl eller mangler i disse, og har haft utrolig svært ved bagefter at få det rette, da ingen ringer tilbage som lovet, og man hovedsagligt kun kan få fat i en sekretær, der bare kan ligge besked om at ringe tilbage.
Jeg har prøvet at kontakte ledelsen direkte og forklaret hvor uprofessionelt deres virksomhed opleves som kunde, men selv denne vender ikke tilbage på mine henvendelser som lovet af ledelse selv.
Som den anden kunde skriver, er det kun indtil man har skrevet under at Scandia-housing udviser en form for service, derefter er de fuldstændige ligeglade med henvendelser, kvalitet samt fremsendelse af dokumenter, så jeg vil på det kraftigste opfordre til at folk finder deres bolig en anden vej.
Efter skrift, efter scandia-housing svar.
Det er vel også meget typisk at Scandia-housing nu prøver at fremstå som om de ønsker at få styr på dokumenter og kommunikation, da de ikke ønsker for meget negativt omtale.
Jeg ønsker dog ikke at ændre min anmeldelse, da de har haft rigtigt, rigtigt mange forsøg og tid til at prøve at få rettet deres dokumenter, samt reagere på mine utallige henvendelser.

Besvarelse fra Scandia Housing