Verschrikkelijk! Klantenservice slaat op niets. Ik heb een bestelling geplaatst, 2 artikelen gehouden en de rest retour gezonden. Ik had dit via de Klarna app gedaan met achteraf betalen. De r... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eerste keer besteld bij deze webshop, op zich prima prijzen voor (merk)producten! Alleen de bezorging was niet ok, er werd een poging voor thuislevering gedaan wordt gezegd, maar ik betwijfel het - he... Se mere
Snelle levering, prima prijs maar zorg dat je niet moet retourneren. Helaas stond dit in de reviews en helaas nu ook problemen. Pakket lijkt kwijt dpd doet er niks mee want is chronopost en die sprek... Se mere
Bestelde schoenen en er stond ‘verzending met postNL binnen 24 uur’ na een week nog niks ontvangen dus gezocht naar klantenservice - is niet makkelijk te vinden maar uiteindelijk gelukt. Kreeg snel ma... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sarenza.com is aanwezig in 22 landen in Europa met een selectie van meer dan 750 merken en 60.000 referenties en is vandaag de dag een e-mode bestemming die kleding, schoenen en accessoires aanbiedt voor dames, heren en kinderen. Van een pionier in de digitale distributie van schoenen in Frankrijk sinds 2005, is Sarenza.com uitgegroeid tot een van de toonaangevende online lifestyle-verkoopsites in Frankrijk, met merken, sterke universums en een geheel eigen visie op stijl! Met bijna 8 miljoen klanten in Europa vertrouwt de site op zijn historische pijlers: gegarandeerde levering binnen 24 uur in Nederlanden interne klantenservice, die talloze prijzen heeft gewonnen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen contact
Ik kreeg geen bevestigingsmail. Gelukkig wel de schoenen, maar deze waren te klein. Na het terugbezorgen heb ik nul contact gekregen met ze. Mijn geld krijg ik niet terug denk ik.
Op 28-2 sneakers besteld
Op 28-2 sneakers besteld. 9-3 gebeld met de klantenservice dat ik nog niets ontvangen had. Gisteren 11-3, dan gelukkig mijn bestelling ontvangen. Jammer dat er geen communicatie was dat er vertraging is. Mijn ervaringen in het verleden waren wel altijd goed.
Opgelicht? Bestel hier niet!
Had ik deze pagina maar eerder bekeken.. 4 maart een bestelling geplaatst. Geld wel afgeschreven, maar geen bevestigingsmail oid gekregen. Tot op heden ook nog steeds niks gehoord, en ook niks ontvangen. Bestelling staat nog steeds op 'in voorbereiding'. Ik ben bang dat ik ben opgelicht en m'n geld kwijt ben...
No delivery, no update, no reply on my inquiry
I ordered something 5 days ago. The delivery time indicated in the website is 1-2 days. They did not respond on my inquiry. I requested the cancellation but for some reason it’s not even cancelled. It feels like a scam. Disappointed. Avoid them by any means!!!
Bestelling niet verzonden na 10 dagen en geen antwoord op e-mail
Ik heb op 1 maart 2026 bestelling #42282219 geplaatst.
Tot vandaag staat mijn bestelling nog steeds op “Bestelling in voorbereiding” en is deze nog niet verzonden.
Dit is inmiddels meer dan 10 dagen, terwijl de levertijd volgens de website veel korter zou moeten zijn.
Ik heb de klantenservice al per e-mail gecontacteerd, maar tot nu toe heb ik geen enkele reactie ontvangen.
Kunt u alstublieft controleren wat er met mijn bestelling is gebeurd en mij laten weten wanneer deze wordt verzonden?
Als verzending niet mogelijk is, wil ik graag mijn bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen.
Ik hoop dat dit probleem snel kan worden opgelost.
Ik ben al weken bezig met een retour…
Ik ben al weken bezig met een retour terug te laten betalen en ze weigeren. Ondanks zendbewijs. Ik krijg vage automails met verzoeken die nergens op slaan. NOOIT BESTELLEN BIJ SARENZA
Geannuleerde bestelling door Sarenza, geen geld terug
Bestelling geplaatst en betaald op 10 februari, geen bericht, na een week heeft Sarenza de bestelling wegens voorraadtekort geannuleerd. Nog altijd mijn geld niet teruggekregen, na meermaals contact te hebben gezocht via mail en messenger. Slechte en onvolledige reacties en nog altijd geen duidelijkheid. Bestel hier niet!
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd, bij toeval precies op de verjaardag van onze dochter die dit cadeau kreeg!
Sarenza verzaakt bij terugbetaling retour
De levering ging prima, de retour echter allesbehalve!
Retourpakket met label (label geleverd door Sarenza) afgeleverd in DPD-pakketautomaat en opgehaald door de vervoerder; staat ook zo op de t&t van Chronopost én DPD, maar daarna is er geen statusupdate meer. Gereclameerd, echter eist Sarenza een getekend/gestempeld verzendbewijs of een email van de vervoerder. Beiden krijg je niet bij aflevering in de pakketautomaat. Sarenza is de contractpartij van de vervoerder, maar ze weigeren mij terug te betalen zonder een dergelijk verzendbewijs. Vervolgens krijg ik op al mijn reacties naar de klantenservice steevast exact dezelfde reactie van Sarenza, dat ze niet tot betaling overgaan zonder een (wat zij noemen) geldig verzendbewijs. De T&T bij de vervoerder zien ze aldus niet als geldig en ik wacht nog steeds op een terugbetaling. Ik ben hier intussen al bijna een maand mee zoet, zucht!
Blij er vanaf te zijn
Eerst na dreigen en uiteindelijk ook melding bij ACM consumenten, hebben wij zonder communicatie, dus ook verontschuldiging, geld terug gestort gekregen. Dat was het enige goede nieuws! Voor de rest nooit aan beginnen.
Beschuldigd van schade aan laarzen
Ik heb laarzen van Vagabond besteld. Op de achterkant van de laarzen zit een beschadiging. Ik heb de laarzen even aangehad om ze te passen. Diezelfde dag nog een mail gestuurd met de situatie. Verolgens twee/drie weken gewacht op reactie, waarna ik hen heb gemaild en opnieuw de foto’s moest toesturen die ze al hadden ontvangen. Toen weer gewacht. Na 2 maanden de reactie gekregen dat Sarenza mij van de schade beschuldigt en ze mij niet tegemoet willen komen in een oplossing. Onwijs onvriendelijk. Bestel hier nooit meer.
Laarzen besteld
Laarzen besteld, deze waren niet goed. Teruggestuurd, alles netjes in de doos etc. Reactie gekregen dat mijn retour niet werd geaccepteerd omdat deze niet compleet zou zijn. Vervolgens een mail erachteraan gestuurd wat er dan mis is met het retour, tot op heden nog geen reactie gehad en heb zelfs nog een keer erachteraan gemaild.
Verschrikkelijk. Gaat om laarzen van €200 dus dat geld wil ik gewoon graag terug.
Het bestellen gaat makkelijk maar als…
Het bestellen gaat makkelijk maar als er problemen zijn met levering ben je de pineut. Na 2 onzin reacties te hebben gehad word ik nu volledig genegeerd op alle mogelijke manieren.
Top!
Ik was een beetje huiverig na het lezen van de negatieve reviews. Maar zelf ben ik erg positief. Mijn nieuwe schoenen werden binnen 2 dagen geleverd en er is niks op aan te merken. Ik heb zelf geen ervaring over retourneren, dus daar kan ik niks over zeggen.
Supersnel en alles duidelijk en oke!
Supersnel en alles duidelijk en oke!
Veel keuze, snelle levering, goede producten
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.