Havde givet 0 stjerner hvis muligt! Har en jakke til reparation igen city 2 butikken, og den kommer tilbage i ringere stand! Chefen nægter at give tilgodebevis, for hvorfor skal han stå med en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dårligste service jeg har oplevet.. Kunne ikke få 2 bluser retur, selvom jeg fik at vide at jeg kunne da jeg købte dem. De har altså fyret en løgn af direkte op i mit ansigt.
Bondefangeri pas på med at få gaver her fra de fast låser dine penge og nægter dig service, håber det går konkurs snart
Mega god kundeservice og virkelig høj kvalitet produkt. Hele handlen var en god oplevelse. Blev betjent af en ungarbejder ved navn Menna. Hun var så imødekommende og hjælpsom. Hun guidede mig rundt i... Se mere
Sams RO's Roskilde - elendig service
Sams RO's Roskilde - lørdag den 5/8-17
Elendig service, købte 2 polo til min søn, den ene var størrelsen var forkert og den skulle byttes til andet. Vi blev overrasket over at man ikke kan få pengene retur, men sådan var det. Vi måtte selv finde anden størrelse og stå og hoppe for at nå den. Vi kigger videre og finder skjorte som skal prøves, jeg render flere gange frem og tilbage fra og til prøverum uden ekspedienten som har meget travlt med sin mobiltelefon værdier os et blik. Vi er i butikken i ca. 10 minutter klarer os selv, manglende vejledning mv. Vi er de eneste kunder i butikken bortset fra en dreng ca. 12-13 år kigger på bukser og går igen, her er ekspedientens mobiltelefon også mere interessant.
Vi er ikke klar på at handle i butikken mere, et er servicen og andet er at man ikke kan få pengene retur.
Sam's Nyborg
Sam's Nyborg
Dårlig oplevelse da der på skiltet var 4 par underbukser til 200kr. - 50% og så var prisen stadig 200kr og selvom jeg sagde der stod - 50% sagde han bare ja skiltet kunne godt misforståes men gav ikke pengene tilbage. Nu fortryder jeg bare at jeg fik dem købt.
Gest i Nyborg
Jens Erik
ingen penge tilbage
Elendig service af børn i butikken. Husk at du ikke kan bytte og få penge tilbage i sams
Bedste kundeservice jeg længe har fået
Jeg har nu flere gange handlet med min store teenagesøn i herretøjsbutikken Sams i City Vest, Aarhus og jeg er så tilfreds med deres kundeservice. Altid smilende personale og en fantastisk behandling af en teenager der godt ved hvad han vil og ikke vil gå i.
Vi bliver ved med at komme og handle tøj der. Vi bliver altid så glade når vi går derfra.
Simpelthen den ringeste service og …
Simpelthen den ringeste service og kunde forståelse jeg nogensinde har oplevet.
Måtte i butikken 1. gang for at bytte på sy fejl. 2. gang efter samme sy fejl efter at have brugt shorts 1 dag. Nu skal jeg vente 14 dage på en reklamations proces. Kvaliteten svarer til servicen...
Pas på denne butik - du kan ikke få dine penge retur !!!!
Købte to skjorter til min søn i afdelingen i Rosengårdcentret. Priserne var henholdsvis kr. 300,00 og kr. 400,00 - hvor så man kunne købe to for kr. 600,00. Der stor intet om, at det var en udsalgsvarer eller tilbudsvare. Da jeg ikke havde min søn med i butikken blev jeg lovet, at jeg bare kunne komme tilbage med skjorterne, hvis de ikke passede. Jeg har i dag været forbi butikken for at få pengene retur, idet skjorterne ikke passede. Til min store overraskelse, kan det nu ikke lade sig gøre at få pengene retur, men alene få en tilgodeseddel. Da jeg selvfølgelig er yderst utilfreds med dette, kan jeg så få pengene tilbage for den skjorte, der kostede kr. 300 oprindeligt, idet det jo så var halvdelen af den samlede pris ???? Den anden skjorte valgte jeg at tage med retur, idet jeg aldrig sætter mine ben i Sam's igen !! EKSPEDIENTERNE I BUTIKKEN PÅSTÅR, AT DE FLESTE BUTIKKER I ROSENGÅRDCENTRET IKKE GIVER PENGE TILBAGE FOR EN "2-STK PRIS". DET ER DIREKTE LØGN, IDET SAMTLIGE ANDRE BUTIKKER JEG EFTERFØLGENDE HAR SPURGT GERNE GIVER PENGENE TILBAGE. SAMTIDIG BEHOLDTE BUTIKKEN MIN OPRINDELIGE KVITTERING OG GAV MIG EN HÅNDSKREVET SEDDEL PÅ DEN SKJORTE JEG BEHOLDTE.
RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG DESVÆRRE SPILDTE PENGE.....
Magen til ringe og dårlig service skal …
Magen til ringe og dårlig service skal mange lede længe efter.......
For 3 med siden købte jeg to par bukser i samme str og model bare forskellige farver.
Så skulle mand tro at begge bukser passer men nej.
Nu det 3 gang og de passer stadig ikke.
Spørg så om det er muligt jeg finder en anden buksmodel ?
Men da chefen beholdte kvittering sidste gang, kan det ikke lade sig gøre......
Nu det 4 gang jeg venter på et nyt par.............
Handler her aldrig igen..
Butikken Nyborg: Helt igennem elendig oplevelse, ringe bytteregler og ualmindelig flabet og ubehagelig betjening. Anbefales IKKE....
Så ringe at man ikke kan få penge tilbage
I går havde jeg købt 2 par bukser til min mand i julegave. Da jeg kom hjem kunne jeg se at jeg havde købt forkert str. Kørte derhen i dag for at bytte dem. De havde "kun" 1 par tilbage som jeg kunne lide i hans str . Så svarede den ansatte "ja jeg ved ikke hvad vi gør for vi giver ikke penge retur og laver ikke tilgodebevis". Stod med bonen i hånden fra dagen før.Jeg var mundlam. Sidste gang vi handler der. Kunne forstå hvis jeg ikke havde nogen bon eller at det var uger sigen jeg havde købt.
Engangs tøJ fra sams
I marts købte jeg en jakke hos sams på udsalg og var så hældig at bruge den e gange før lynlås og lomme gik i stykker jeg indleverede den til butikken som reklameretion
Efter flere måneder kontaktede jeg så butikken og fik den besked at det var en andensoteringsvare og der ikke var reklamationsret på den
Jeg kontaktede Forbrugerrådet og at vide at de ikke kan nægte reklamationsret uden det er påført bønnen
Jeg kontaktede sams hovedkontor som blot satte en flabet medarbejder til at ringe og fortælle mig at jeg var fuld af løgn
Så hermed en opfordring hold jer fra det svindelfirma med mindre i vil snydet ligesom så mange andre kan jeg jo desværre konstatere her på siden
bukser
Har her i år 2014 købt 4 par cowboybukser hos sams hhv. næstved og i fields de senste to 2 par er købt i fields her i sept. mdr. og de er allerede gået op i syningen lige under tishullet hvilket jeg er ret træt af!! Og da alle 4 par jeg har købt i år, har gjordt det samme.. så synes jeg i skulle gøre noget ved det problem. På de bukser hvor man får to par for 600,- Da jeg igen skal ud og bruge penge på bukser!! efter kun 3 mdr.
Altid god service!
Har handlet i Sams butikker op til flere gange, både til min kæreste og far.. Jeg har aldrig haft nogle problemer med mine varer, tværtimod og servicen er altid i top!!
Jeg vil helt sikkert handle i Sams igen og igen!!
Jeg har betalt for en jakke jeg ikke har.
Jeg købte en jakke og ved første brug ser jeg at lynlåsen er ved at gå i stykker. Jeg går op med den på torvet hvor den er købt og viser dette, hvor medarbejderen siger den skal til skrædder og jeg må undvære vinterjakke i de uger det nu tager ( mange tak) Jeg går et par dage efter ned med den i butikken hvor de nu gerne ville have givet mig en ny, de har bare ikke nogen, så de skal finde ud af om den skal laves eller jeg skal have en ombytter hvis de har en på lageret og de lover at ringe. Der går 3 uger, ingen ringer, jeg ringer så til dem og han vil undersøge det og ringe tilbage. Der går igen en uge eller 2 og intet opkald. Jeg kører ned i butikken og de kan godt huske jakken, men de aner ikke hvad der er sket med den eller hvor den er.. Jeg får at vide at de aller nådigst lade mig tvivlen komme til gode og vil lade mig få en anden jakke (jeg ved stadig ikke hvad han mente med det), men de gider ikke lige hente en i kælderen, da de er pakket ned og jeg kan så hente en hvid på torvet om mandagen (jeg købte en sort) Jeg når så ikke derned og ringer til butikken og spørger hvad der så sker og fortæller at jeg faktisk ikke ønsker en hvid. Han lover at finde ud af det og ringe tilbage. Jeg har stadig ikke hørt noget fra butikken og det er nu 2 måneder siden jeg var der første gang..
Dårligt.
Skulle købe 2 par bukser, og det kan godt være lidt svært
når man har en lille pige på 2 år med (o:
Da hendes tid var brugt op tog jeg bare 2 par og vil prøve dem hjemme.
Som jeg sagde til den dreng der passet disken, "Så kommer jeg bare tilbage med dem hvis det ikke er noget for mig" Det var helt OK. (!)
Få dage efter vil min kæreste gå ind med det ene sæt og få de 500 kr retur.
Det var ikke en mulighed + hun følte sig nærmeste til grin over for dem flok der
ikke havde andet og lave end og fortælle hende om deres regler, og det måtte være
mig (!) der ikke talte sandt.
Hun sagde at det ikke var godt nok, og hun vil nok lave en anmeldelse på "Trustpilot"
Det var de ligeglade med, det var ikke en side de brugte.
Men det gør deres kunder jo nok.
Det er slet ikke godt nok i 2014.
Jeg er færdig med den kæde.
Flot og moderigtigt tøj til stærke priser og en god service.
Besøgte Sams i vestsjællandscentret for at indkøbe julegaver, fik en fremragende betjening, tøjet er til yderst rimelige priser, udvalget er stort og jeg kan kun anbefale alle at besøge en Sams butik. 5 store stjerner herfra.
Latterlig betjening, flabet attitude. Ingen kundeservice
Sam's i Rosengårdscentret.
Jeg var med min kæreste i ROSENGÅRDSCENTRET, og hun var så sød at købe to T-shirts til mig imens jeg var et andet sted i centret. Jeg når at se hende købe de to T-shirts, og da jeg ser dem og finder ud af de ikke er noget for mig, så går jeg med det samme over til ekspedienten og spørger om jeg ikke kan få pengene retur, da hun lige har købt dem for bogstaveligt talt 2 minutter siden og han kan sagtens huske det.
Men jeg kan ikke få pengene tilbage, hans begrundelse er "kassen har ikke den funktion", udover det skal jeg diskutere med ham før jeg overhovedet får tilgodebevis, som var det bedste han kunne tilbyde. Jeg handler der aldrig igen med den "service", og anbefaler ingen andre at gøre det. Det er ikke lige den måde man får kunder til at komme igen på.
Ingen returnering??
Min kone ville overraske mig med et par t-shirts, som viser sig at være for små og ikke kan fåes større. Det resulterer dagen i at hun dagen efter købet kører tilbage til forretningen for at returnere, hvor hun får af vide at hun kan få et tilgodebevis, men ingen penge retur. Kvittering og prismærker var intakte.
DE BURDE SÆTTE ET SKILT, HVOR DER STÅR AT DE IKKE GIVER PENGE RETUR. Sam's i Rosengårdscentret/Nicolai, vil ikke anbefale jeres butik ellers jeres kundeservice til nogen.
Mvh Rene og Julie
Kommer aldrig her mere !
En virkelig flabbet betjening. Min historie går på jeg købte en bluse derinde igår, Og da den så går i stykker og jeg henvender mig i butikken - Får man bare af vi skal sende den ind og vurdere om du kan få en ny. Kom nu ind i kampen. Kan være det så svært og bytte den og yde en ordenlig service til jeres kunder. Hvis jeg kunne slippe med ikke og giv stjerner havde jeg virkelig gjort det.
Der handeler vi IKKE igen !!!
Tirsdag den 7.august-2012, var min kæreste på indkøbstur i ROSENGAARDSCENTRET, Odense, hvor en del af indkøbene, blev lagt hos "Sam-s", bl.a.blev der indkøbt 2 par bukser, som skulle forbi en skrædder for at blive lagt op... Dette indgreb, foreslog ekspedienten at "Sam-s" sørgede for, og der blev lavet "skrædderseddel, samt en aftale om at de færdige bukser, kunne afhentes fra tirsdag den 14.august-2012.
Jeg, fik opgaven med at afhente bukserne, og da bukserne efter aftale kunne hentes fra, tirsdag, valgte jeg at aflægge butikken, et besøg, idag torsdag, midt på formiddagen... Butikken, var tom, jeg gik søgende rundt, og gennem en døråbning til et tilstødende lagerlokale, fik jeg kontakt, til en yngre herre, Nikolaj ?... jeg opgav navn, og spurgte, til bukserne... ungersvenden, virkede rådvild.... men søgte på lageret... uden resultat, men fik mig fortalt at han huskede ekspeditionen, men at han havde holdt ferie !!!
Efter en længere tid, med tavshed, fra hans side, som foregik, med at drikke vand fra en flaske, placeret i skuffe, under disken... fandt han "blokken" med "skræddersedler", fandt han på 1. side bestillingen, på vores bukser.... men bukserne fandt han ikke... Efterfølgende fandt han en telefon frem, og startede op på en mindre serie af opkald, han forklarede mig at han søgte at ringe til skræderen, og at bukserne måske var i enten; Nyborg, Svendborg eller Sønderborg !!!! På et tidspunkt under disse opkald, konstaterer jeg at han taler privat, med nogle venner, om ferie.... jojo, her er kunden i centrum !!! ....
Telefonsamtalerne, ender op i, at ekspedienten, giver op, og meddeler mig at han vil ringe til mig kl.12,00, med svar på hvad der sker med mine bukser.... inden jeg forlader, butikken, skriver han mit telefonnummer og adresse, idet jeg ikke fider det rimelig at jeg igen, skal bevæge mig i ROSENGAARDSCENTRET..., og finder det rimeligt at "Sam-s" må på banen.... altså at levere mine bukser, som jeg efter aftale har søgt at afhente...
Kl.1445, har jeg INTET hørt fra "Sam-s", og jeg begiver mig endnu engang i ROSENGAARDSCENTRET, og "Sam-s", nu må der komme en afklaring! I butikken, er der nu 2 ekspedienter, ved disken.... Ungersvenden, bliver klar, efter ekspedition, og forklarer mig at XXX havde glemt mine bukser, og at de kan afhentes i morgen fredag..... (hvorfor var jeg ikke blevet ringet op, med denne orientering som aftalt???...så havde jeg sparret en tur i ROSENGAARDSCENTRET)... jeg spugte så ind til, om jeg kunne sparre endnu et besøg i ROSENGAARDSCENTRET, og at "Sam-s" kunne levere bukserne, hos mig.... altså... problemerne er ikke opstået, på bagrund af forhold, som jeg har haft indflydelse på.... "
MEN NEJ, DET HAR "SAM-S" IKKE MULIGHED FOR"...
jeg var gal, og forlod butikken....
"Sam-s" havde INGEN problemer med at modtage betaling for de solgte varer, de foreslog selv at det var "Sam-s" der skulle udvirke tilretningen af bukserne... Jeg finder IKKE at vi, som forbruger, har andel i de problemer der er opstået hos "Sam-s", og finder deres løsning af problemerne, uproffesionet, respektløst og uden ansvar.... HER handeler vi ikke igen.....
Flabet ekspedient
Hos Sams i Vestsjællandscentret skulle jeg bytte noget tøj jeg havde fået som gave.
Det var der ingen problemer i og jeg fik at vide jeg bare kunne kigge og prøve til jeg fandt noget andet.
Der var to medarbejdere i butikken den dag og den ene gik og ordnede varer mens den anden passede kassen.
Jeg ulejligede ekspedienterne uhyre lidt og tog mig den tid jeg fandt nødvendig (ca. 30 min) til, at prøve lidt forskellige jeans og trøjer.
Det hele var en god oplevelse indtil jeg havde udvalgt et par trøjer og så ville købe to par boksershorts også.
Da jeg stod og kiggede på udvalget kom ham ved kassen hen og nærmest flåede et par lilla ned fra stativet og stillede et retorisk spørgsmål: "Skal det være sådan et par lilla her?" og inden jeg nåede at svare rev han et par andre ned (helt tilfældigt valgt) og fortsatte "..og sådan et par her?" i samme tonefald der tydeligt indikerede, at han ikke forventede et svar.
Jeg stoppede ham dog da han var på vej hen til kassen med dem da jeg ikke ønskede de to par han havde besluttet jeg måtte vælge.
Han virkede af uransagelige grunde, svært irriteret over min tilstedeværelse og dette kom enormt pludseligt ud af det blå.
Jeg havde hverken snakket eller kommenteret noget som helst på nogen måde som kunne siges, at gøre ham ret i sin uterlige opførsel, min forlovede som var med var totalt målløs over den behandling.
Det er trist at jeg nu er nødt til, at give Sams en dårlig karakter herinde da jeg ikke har oplevet problemer med deres produkler i øvrigt og disse kan jeg kun ud fra egen erfaring anbefale til andre.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.