Havde givet 0 stjerner hvis muligt! Har en jakke til reparation igen city 2 butikken, og den kommer tilbage i ringere stand! Chefen nægter at give tilgodebevis, for hvorfor skal han stå med en... Se mere
Dårligste service jeg har oplevet.. Kunne ikke få 2 bluser retur, selvom jeg fik at vide at jeg kunne da jeg købte dem. De har altså fyret en løgn af direkte op i mit ansigt.
Bondefangeri pas på med at få gaver her fra de fast låser dine penge og nægter dig service, håber det går konkurs snart
Mega god kundeservice og virkelig høj kvalitet produkt. Hele handlen var en god oplevelse. Blev betjent af en ungarbejder ved navn Menna. Hun var så imødekommende og hjælpsom. Hun guidede mig rundt i... Se mere
Dårligste service jeg har oplevet.
Havde givet 0 stjerner hvis muligt!
Havde givet 0 stjerner hvis muligt!
Har en jakke til reparation igen city 2 butikken, og den kommer tilbage i ringere stand! Chefen nægter at give tilgodebevis, for hvorfor skal han stå med en defekt jakke, siger han?
Øh, hvorfor jeg VI som forbrugere stå med en defekt jakke?
Jeg har skrevet en mail nu, ifht dd rettigheder man har - forventer dog ikke den kommer noget ud af det, så den må ryge til forbrugerombudsmanden!
Andre der har sager i gang?
Bondefangeri pas på med at få gaver her…
Skodbukser x3 - ikke længere samme kvalitet!
Jeg har haft et par Sams bukser Jeg købte i 2008 som holdt ind til 2023! Det var det bedste par bukser og da jeg så konstateret at man kunne få den samme model Igen blev jeg jo henrykt! Jeg lod mig lokke af et late night tilbud og købte tre forskellige slags bukser. Efter en måned gik lynlåsen i det ene par i stykker. Og det var ikke muligt for mig at bevise at det ikke var mig der har lynet den ihærdigt op og ned . Så det var bare ærgerligt. Nummer to par er nu brugt i sammenlagt halvandet års tid hvis vi regner alle de måneder hvor jeg går i shorts fra. Og i fredags kan jeg konstatere at de er gået fra ved syningen sådan at det er elastiske i bukserne er tilbage men stoffet ligesom er forsvundet.
Jeg har ikke været i butikken med dem. Men lur mig om ikke det er samme svar som tidligere.
Her til morgen har jeg taget det tredje par på og da jeg trækker dem op lyder der en ritjsch lyd. Så mon ikke det samme er ved at ske med dette par.
Suma Summarum Hold jer væk fra bukser fra Sams. De har ikke længere den samme kvalitet!
⭐ 1 stjerne (ville give 0
⭐ 1 stjerne (ville give 0, hvis det var muligt)
Købte tøj hos Sams i Næstved Storcenter den 10/01-2026. Ved købet fik vi oplyst, at pengene kunne refunderes, hvis emballagen ikke var åbnet.
Inden for 2 timer returnerede vi med ubrugt vare og intakt emballage, men butikkens bestyrer afviste refundering og tilbød kun et tilgodebevis.
Efter min opfattelse er dette ikke i overensstemmelse med god skik efter købeloven, når kunden har handlet i tillid til butikkens egne oplysninger.
Sams er velkomne til at forklare deres praksis og de modstridende oplysninger fra personalet.
Rigtig god service i Sams Bruuns…
Rigtig god service i Sams Bruuns Galleri😊
Nægter refundering for defekt vare. Jeg klager til Forbrugerklagenævnet.
Jeg købte to par bukser hos SamsKøge.
Det ene par havde en produktionsfejl.
Ved returnering i butikken nægtede de at refundere pengene – selv for den defekte vare – og ville kun tilbyde bytte.
Dette er i strid med Købeloven. Jeg fastholder mit krav om refundering af 200 kr.
Da butikken nægter at overholde mine forbrugerrettigheder, har jeg valgt at klage over sagen til Forbrugerklagenævnet.
Butikken i Esbjerg:
Butikken i Esbjerg:
Man starter med at få en ok service, men deres returnerings politik er helt hen i vejret. Man kan ikke få pengene tilbage. De oplyser ikke dette ved køb, og når man konfrontere dem med det fortæller de der står en lille gul lap med at de ikke giver pengene tilbage. Elendig butik.
SAMS giver IKKE penge retur
Vær obs på at SAMS IKKE giver pengene retur... Hverken hvis givet som gave eller ej..
Dette bliver der IKKE gjort opmærksomt på ved køb.
Denne erfaring blev blev høstet i Fields hvor en pænt arrogant bestyrer afviste at give pengene retur, da det jo stod på bonen...som du jo får når du HAR købt..
Så kan man jo lige så godt købe på nettet.
Gammeldags forretningsmodel
Gammeldags forretningsmodel , at man ikke kan få pengene tilbage , hvis man fortryder et køb.
Derfor er det fortjent at scoren på Trustpilot overvejende er 1 stjerne.
Scam
Jeg skulle returnere en vare hvortil de lige finder et skilt frem hvor der står ingen penge tilbage ved returnering. Sælger siger selv at det er deres fejl at jeg ikke er informeret men gør ikke noget ved det og kan kun give et tilgodebevis til butikken. Kæmpe sur smiley herfra
Jeg oplevede en særdeles ubehagelig…
Jeg oplevede en særdeles ubehagelig situation.
Jeg foretog et køb af en blazer i Sams i Fields, uden at personalet informerede mig om, at der ikke er mulighed for refundering ved fortrydelse.
Denne praksis synes at være unik for denne tøjbutik i Fields.
Resultatet er, at jeg nu står med en blazer, jeg ikke har brug for. Alternativerne er ombytning eller køb af andre varer i butikken, hvilket jeg ikke ønsker efter denne oplevelse.
Nægter at tage varer retur
Nægter at tage varer retur, til trods for at det er et bælte der er for småt som de har solgt mig. Ulovligt og sidste gang jeg har habdlet der!
En meget ubehagelig oplevelse hos Sam’s…
En meget ubehagelig oplevelse hos Sam’s i Fields – vil ikke anbefale!
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i tøjbutikken Sam’s i Fields. Det, der burde have været en helt almindelig shoppingtur, udviklede sig hurtigt til noget helt andet. Ejeren, som stod bag kassen, opførte sig ekstremt uprofessionelt og grænseoverskridende.
Han begyndte pludselig at køre psykisk på mig, og insinuerede blandt andet, at jeg var sindsforvirret og led af vrangforestillinger, blot fordi jeg ikke var enig med ham i, hvor “fantastiske” hans produkter skulle være. Han talte ned til mig på en måde, der føltes meget personligt og ubehageligt – som om det var vigtigere for ham at nedgøre mig end at hjælpe en kunde.
Det er virkelig chokerende at blive mødt med sådan en opførsel fra en butiksejer. Man forventer en vis professionalisme, især i en butik i et stort center som Fields.
Jeg kommer ikke tilbage, og jeg vil anbefale andre at tænke sig om en ekstra gang, før de lægger deres penge her.
UHØFLIG KUNDESERVICE - Fields
UHØFLIG KUNDESERVICE - FIELDS
Aldrig har vi oplevet så elendig kundeservice – hold jer langt væk fra Sams i Field’s!
Hvis du vil behandles dårligt som kunde, så er Sams i Field’s stedet at gå hen. Her er det helt normalt at blive mødt med flabethed, manglende ansvar og en total ignorering af kundens oplevelse.
Vi forsøgte at returnere en vare og få pengene tilbage – hvilket viste sig ikke at være muligt. Denne regel bliver hverken oplyst mundtligt ved købet eller står nogen steder, man reelt lægger mærke til. Et lille skilt gemt mellem to tøjstativer i 2,5 meters ved kassen er åbenbart nok til, at butikken mener, man er informeret. Og først efter købet opdager man det på kvitteringen – hvor det selvfølgelig står skrevet.
Da vi påpegede dette, blev vi mødt af en person, vi formoder er ejeren – og vi har sjældent oplevet så uprofessionel og nedladende en opførsel. Ingen vilje til at lytte, ingen forståelse, ingen service. Tværtimod fik vi slynget kommentarer som: “Man kan jo bare spørge inden man køber?” Der blev ligeledes fortalt, at det jo står på kvitteringen ved køb..? – som om det er kundens ansvar at udrede butikkens “skjulte” politikker.
Den unge medarbejder vi først talte med, var høflig og ærlig omkring reglerne – og forsøgte at finde alternativer. det er det eneste positive, vi kan sige. Men oplevelsen blev totalt ødelagt af den arrogante og respektløse behandling fra den gamle medarbejder.
Vi handler aldrig hos Sams igen og står nu med et tilgodebevis/penge i klemme, vi ikke kan bruge til noget.. Vi vil på det kraftigste fraråde andre at gøre det!
Dårlig kundeservice...
Skulle bytte en jakke, men kunne ikke finde alternativt tøj i stor størrelse. Men det var bare ærgerligt...ingen penge tilbage, men et ubrugeligt tilgodehave bevis, trods lovgivningen er med mig :-(
Pris og kvalitet hænger sammen
Gode t-shirts til billige penge. Dog kan de små metalmærker hurtigt falde af, hvoraf der så kommer to små huller nederst i t-shirten.
Men pris og kvalitet hænger jo oftest sammen. Og så har man hurtigt råd til at skifte garderoben.
Alt i alt, tilfreds.
Ubeskrivelig og ubehagelig dårlig…
Ubeskrivelig og ubehagelig dårlig service. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Jeg købte 3 par bukser, af samme type og mærke jeg har i forvejen. Så derfor går jeg bare ind, køber og så ud igen. Da jeg så har bukserne på første dag, finder jeg et hold i bukserne, som om der er klippet eller skåret. Jeg ringer så til Slagelse hvor jeg har købt bukserne og han fortæller det ikke er noget problem, men grundet geografiske oversager forsøger jeg så at retunere bukserne på Ros Torv. Her møder jeg så EJEREN. Han står og gør mig til grin og siger jeg lyver om at skaden er selvforskyldt. Vi står og diskutere frem og tilbage, men han er fuldstændig uforstående og vil ikke gøre noget for at løse dette problem.
Så kan kun sige hold jer fra Sams.
Flabet sælger.
Manden købte ny vinterfrakke i dag i Fields afdelingen. Da han kommer hjem med den, tager ham mærkerne af og tager den på for at vise frem.
Her opdager vi så straks, at frakken STINKER af sved.
Manden tager tilbage til butikken og mødes af en utrolig flabet sælger. Ingen anden jakke eller tilbud om rabat for den udgift det vil give, at sende frakken på renseri.
Vil fraråde at man handler her. Med mindre man er ok med tøj der har andres sved i sig.
Elendig service
Min far har altid lært mig at man skal handle lokalt. Det gør jeg så - men da knappen falder af mine bukser dagen efter jeg har købt dem, ønsker SAM-S ikke at returnere pengene for et ringe produkt.
Hvilket de er i deres gode ret til, da de er en fysisk butik.
I har nu lært mig, at jeg hellere skal handle online end hos jer, da jeg kan få pengene tilbage ved at handle online hos jeres konkurrenter.