Sams Herretøj Anmeldelser 124

1,6

Havde givet 0 stjerner hvis muligt! Har en jakke til reparation igen city 2 butikken, og den kommer tilbage i ringere stand! Chefen nægter at give tilgodebevis, for hvorfor skal han stå med en... Se mere

Dårligste service jeg har oplevet.. Kunne ikke få 2 bluser retur, selvom jeg fik at vide at jeg kunne da jeg købte dem. De har altså fyret en løgn af direkte op i mit ansigt.

Bondefangeri pas på med at få gaver her fra de fast låser dine penge og nægter dig service, håber det går konkurs snart

Mega god kundeservice og virkelig høj kvalitet produkt. Hele handlen var en god oplevelse. Blev betjent af en ungarbejder ved navn Menna. Hun var så imødekommende og hjælpsom. Hun guidede mig rundt i... Se mere

1,6

Dårlig

Ingen penge tilbage

Jeg skulle ind og få pengene retur for et par sko - det kunne man så ikke. De henviser så til kvitteringen hvor der med småt står at ikke giver penge tilbage?
Hold jer væk derfra..

26. december 2022

Handler aldrig mere i sams

Handler aldrig mere i sams, mega dårlig stil at de ikke vil give pengende tilbage på gaver. I burde seriøst kunne tjene jeres penge på god kvalitet og service og ikke på at bundefange jeres kunder. Føj siger jeg bare og aldrig mere om vi skal støtte denne form for virksomhed.

20. december 2022

Sams Vejle

Jeg køber det mest af mit tøj i Sams i Vejle, tøjet er altid af god kvalitet til prisen, og magen til fantastisk service, det ser man sjældent. Vil helt klart købe tøj der igen og igen

1. december 2022

Hold nu **** hvor føler jeg mig snydt…

Hold nu **** hvor føler jeg mig snydt af jer!!
Var inde i jeres Odense afdeling for at returnere nogen bukser, og hvor jeg får at vide, at jeg IKKE kan få pengene retur?
Selvom I har det stående på et skilt, så er det da det mindste, I kan gøre os at nævne det for en god ordens skyld inden et køb!
Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

8. december 2022

Sams vejle

Sams vejle - altid super service og helt nede på jorden. Tøjet er i super kvalitet og meget behageligt at have på.
I forhold til tøjet, kvaliteten, servicen og de gode priser så syntes jeg det er top og det hele spiller sammen - klart et sted jeg vil handle igen.

Et andet plus er også at man kan gå frit i butikken uden at en sælger skal komme flyende inden man overhovedet har set på nogle af deres varer ;-) det vægter meget højt for mig!

19. oktober 2022

Ufattelig dårlig service

Ufattelig dårlig service.
Jeg købte 3 par shorts til 200,- kr. stykket. Da jeg dagen efter fandt ud af at der var et hul igennem 2 steder på et af parrene (ligner lidt at det kunne være fra åbning af pose/papkasse med kniv), går jeg ned i butikken og reklamerer.
Jeg får så at vide at de skal indsendes til reklamation.

Nu har jeg så en uge senere fået et opkald om at de ikke vil gøre noget og at jeg kan hente mine shorts eller de kan smide dem ud.

Hvad i alverden er det for en useriøs butik? Jeg har altid været glad for at handle hos Sams, men det slutter her, og jeg vil aldrig anbefale nogen at handle der. Og slet ikke efter de anmeldelser jeg har læst.

24. august 2022

Dårlig oplevelse i city vest afd

Dårlig oplevelse i city vest afd. Vi købte er par shjorts og et par dage efter gik de i stykker i en syning ved bæltet. Vi havde desværre smidt kvitteringen ud, dog håbede vi på at få et andet par, men blev totalt afvist af en arogant medarbejder. Kommer aldrig og handler der aldrig igen.

20. august 2022

Utrolig dårlig service af butikschefen…

Utrolig dårlig service af butikschefen fra RO's torv.

super smart i en fart, når der skal sælges - men da jeg efterfølgende kom tilbage og havde opdaget, at der var hul i de bukser jeg havde købt, var service niveauet Ikke eksisterende.

Min anbefaling er aldrig at handle hos ham.
Jeg fik en meget uhøflig overhaling af ham + ingen service.

15. august 2022

Virkelig dårlig oplevelse!

! Lige købt bukser for 700kr til min mand i fysisk butik!!!! Da han vil bytte dem to dage efter kan han ikke få pengene tilbage! Dette var ikke en udsalgsvarer! Men han kan få et tilgodebevis!!!! Virkelig svineri!!!! Handler aldrig i den butik mere!!!!!! Manden sagde det stod jo med småt på et lille bitte skilt ved kassen! Hvem ser det når der står en ekspedient og slikker en i rumpen!!!

30. juni 2022

Afvist på reklamation i Svendborg

Afvist på reklamation i Svendborg. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde er blevet vred før i en butik - men jeg blev gal.
Lommeforet var skåret for kort til lårlommen - men fordi jeg havde klippet de nyindkøbte bukser af til shorts - altså 22 cm under lommen tilbød de reparation. Altså af noget der ikke kan repareres. Hvilket ukompetent personale !!!

28. juni 2022

Uforskammet ekspedition af Martin Kronen Vanløse.

I butikken beliggende i Kronen Vanløse står der ophørsudsalg minus 50 % på et stort gult skilt. Ved kassen bliver der ikke givet rabatten, jeg siger at der er rabat, hvortil der bliver svaret det er en fejl. Martin der ekspederer mig holder fast og vil ikke give mig de to skjortebluser til 50 % han spørger om jeg vil have dem eller ej. Jeg anfængter at jeg ifølge købeloven skal have varen med 50 % rabat det vil Martin ikke. Jeg spøger hvorfor jeg bliver ved.
Yderst dårlig oplevelse gå aldrig i denne butik eller kæde.

28. juni 2022

Hold jer væk

Købte fire par bukser og kom tilbage en halv time senere for at returnere dem igen. Du får ikke andet end tilgodebevis bliver der sagt af ekspedienten. Lor,te butik. 2000 kr, lige i skraldespanden.

1. maj 2022

Vi ikke give penge retur på en defekt vare (kun gavekort)

Jeg købte en Polo hvor jeg opdaget en fejl i stoffet. Da jeg ville bytte en uge senere var der ikke flere. De vil ikke returnere pengene nen kun give et gavekort.
DET ER I STRID MED KØBELOVEN.

Så vi har en virksomhed der ikke følger dansk lovgivning.

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjorde det. Handler der aldrig igen.

Tilføjelser jeg ringede og snakkede med ledere af næstved afdelingen fik jeg mine penge retur. Jeg var dog nød til at fortælle at det de gjorde var ulovligt.

24. april 2022

Min dreng blev gjort så pæn af en…

Min dreng blev gjort så pæn af en sælger og fik det fineste jakkesæt til hans konfirmation han gjorde meget ud af det stor ros
Men fik købt tøj til blå mandag som han egentlig ikke var så glad for men kan man virkelig ikke gå pengene retur ??

22. april 2022

Er dette din virksomhed?