Havde givet 0 stjerner hvis muligt! Har en jakke til reparation igen city 2 butikken, og den kommer tilbage i ringere stand! Chefen nægter at give tilgodebevis, for hvorfor skal han stå med en... Se mere
Dårligste service jeg har oplevet.. Kunne ikke få 2 bluser retur, selvom jeg fik at vide at jeg kunne da jeg købte dem. De har altså fyret en løgn af direkte op i mit ansigt.
Bondefangeri pas på med at få gaver her fra de fast låser dine penge og nægter dig service, håber det går konkurs snart
Mega god kundeservice og virkelig høj kvalitet produkt. Hele handlen var en god oplevelse. Blev betjent af en ungarbejder ved navn Menna. Hun var så imødekommende og hjælpsom. Hun guidede mig rundt i... Se mere
Desværre bliver jeg nødt til at give én…
Desværre bliver jeg nødt til at give én stjerne.
Jeg har købt to par bukser slut december. Tre uger efter kommer jeg retur i butikken, da de efter to vask allerede er slidte. Medarbejderen kan desværre ikke tage beslutningen selv, så jeg får fortalt, at jeg får svar en uge efter, da butikchefen vil tage bukserne med til hovedkontoret.
Efter halvanden uge uden svar har jeg selv kontaktet Sams i Næstved, og medarbejderen fortæller, at de afviser returnerigen, da de mener, det er slid.
Medarbejderen giver mig telefonnummeret til butikchefen, som jeg får fat på. Butikchefen beklager, men han bliver ved med at holde fast i, at det er almindelig slidtage på bukserne på en meget arrogant og ligeglad måde, og at det er hovedkontorets beslutning.. Jeg fortæller, at jeg kan forstå udfaldet, hvis jeg var kommet 6 mdr. efter, jeg havde købt.
Jeg føler ikke, at der bliver taget ansvar, og det kan simpelthen ikke være rigtig, at bukser til 600 kr. stykket kan blive slidt efter to vask på tre uger. Jeg vil ikke anbefale andre at handle i Sams.
Dårlig kvalitet skal man lede længe…
Dårlig kvalitet skal man lede længe efter
shorts - t-shirts efter første gang de er vasket har de ingen facon, eller kan man ikke passe shorts ne mere fordi man har vasket det forkert 👎🏻 Når man kommer tilbage til butikken Sams får man bare at vide at. man ikke kan få sine penge tilbage man kan få et tilgode bevis😳 spørger mig selv er det fordi de godt ved at deres kvalitet af deres tøj er elendig eller ?kan kun anbefale at handel et andet sted du gør dig selv en stor tjeneste.
Jeg har gennem over 20 år handlet i…
Jeg har gennem over 20 år handlet i sams og købt et hav af jeans, de har altid være lige min smag facon str ovs.
Men det er desværre slut nu.
Købte 2 nye bare jeans i maj 2019 i det "nye" stof med stræk som giver sig lidt og holdbarheden er den samme sagde sælgeren.
Men jeg må bare konstatere at de gamle jeans klarede 8 år og de nye klarede ikke engang 1 år før de var slidt tynde og i stedet for strække sig så blev der bare "hul" - det er 2 helt ens udgaver med 8 år i mellem, lomme, nitte og lynlås kvaliteten er også langt fra den samme, jeg har utallige gange nakket neglen i en nitte i forlommen, den er dårligt klemt på (passer ikke til så tyndt stof)
Beklager Sams tak for den gang i lavede kvalitets produkter.
Elendig kunde service i Fields butikken
Sams butikken i Fields har ingen forstand på service. Jeg kom ind smilende og tog fat i en medarbejder som stod alene, spurgte ham om de snart får mere tilbud end de 20% de har haft i butikken og til det svarer han "hvorfor skulle vi dog gøre det" med en meget flabet attitude, jeg siger til ham at det bare var et spørgsmål om hvis i kom til at gøre det fordi så ville jeg vente med at købe det produkt jeg havde kigget på. Til det svarer han "hvis du vil have rabat så kan du købe bukser til 100kr" .. jeg griner ad dette og siger til ham at jeg bare spørger han behøver ikke og være flabet så hans svar "jeg svarer også bare".. gik fra at købe tøj i sams til aldrig nogensinde at skulle sætte en fod ind i sådan en butik mere. Virkelig elendig kunde service
14 dages bytte - ingen penge tilbage
14 dages bytte politik, men man kan IKKE få sine penge igen! Føj! Så i det mindste fortæl kunden det når I nu skal være så forskellige fra alle andre tøjbutikker!
ALDRIG IGEN!!!
Altid en god oplevelse og super god…
Altid en god oplevelse og super god service hos SAMS i Fields
Habitbukser med dybe lommer.
Prøver habitbukser. Der er hul i lommen. De kan ikke tilbyde et andet par. De undskylder med, at sådan noget jo kan ske en gang imellem. Tilbyder selv at tage bukserne til skrædder mod afslag i prisen. Det afvises.
Tøjkvaliteten er ikke i orden.
Har handlet flere gange hos Sams. Og der tegner sig et kvalitets billede af deres tøj, som ikke svarer til deres priser. Hvad jeg har oplevet:
- Jeans, hvor bælte stropper ikke er syet ordentlig på
- T-shirts, hvor "Sams" reklame label der er syet på, sidder løs / falder af
- Langærmet t-shits (vinter collection 2019), hvor de revner under armene
- Jeans baglommer, som der går hul i forneden
- Sorte jeans, som meget hurtig mister deres farve
Det er bare ikke i orden. Jeg syntes det er pænt tøj de har, men holdbarheden, kvaliteten - levetiden er ikke ret god.
Til sammenligning, de ting jeg har købt i H&M holder langt længere tid, men er så ikke altid lige lækkert. Men nu vil jeg kikke efter andre herre butikker næste gang der skal købes tøj.
Det undre mig at det er lovligt
Fik en fødselsdagsgave og ville bytte den, men det kunne jeg ikke, for der var gået 14 dage
Skynd dig ud af Sams Herretøj igen!!! LØB!
Sans Herretøj lovede mundtlig, at pengene kunne blive returneret, hvis modtageren af varen ikke ønskede at beholde gaven.
Men det var Fup und Geswindlen.
Sams Herretøj har følgende salgsteknikker: Lov kunden alt, sig ja til alt, indtil handlen er gennemført. Derefter nægt alt, så kunden ender med et tilgodebevis.
Derfor kære kommende kunde i Sams Herretøj: Skynd dig ud af forretningen igen. Der er så mange andre forretninger der lever op til deres kundeservice. Hvorfor spilde sin tid i en forretning, der ikke ved hvad kundeservice er.
Ingen tilbagebetaling
Rigtig dårlig oplevelse ved køb af julegave hos Sams i Fields, fik ikke oplyst at pengene ikke kunne betales tilbage, det oplyste modtager mig. Så nu står modtager med tilgodebevis på 550kr, og ikke noget tøj.
Salgsassistenten sagde de ofte sagde det til kunden og specielt ved tvivl om str, men bare ikke lige til mig.
Jeg tilslutter mig det som alle de…
Jeg tilslutter mig det som alle de andre skriver.
Jeg købte et par bukser. Lige efter at jeg havde betalt, så fandt jeg ud af at der var revet et hul i siden på de nye bukser.
De havde ikke flere i min str, og de nægtede at betale penge retur. Jeg kunne få en tilgodeseddel!!!! 30 sek efter at jeg havde betalt kontant!!... Efter megen diskussion og telefonsamtale med butiks-bestyren, så endte jeg med at få min penge... Jeg har aldrig oplevet noget lignende.. EN DEFEKT VARE!! vorherre bevares.
Kæmpe ros til Sams Fields og ekspediten
Mig og min mand betjent af en ung mand i Sams i Fields som havde en del tatoveringer på arme og ben... men blev super super overrasket hvor en dygtig sælger han var.
Mig og min mand havde besluttet vi bare skulle ind og købe en polo t-shirt og endte med at bruge over 3000kr.
Han var super god til at være serviceminded, komme med gode forslag med farver og hvordan vi visuelt kunne sætte tingene sammen & vi fik alt for meget mersalg da vi fik alt for meget med hjem.. smiler
vi fik desværre ikke hans navn men ligger derfor en god anmeldelse i håb om at han får det afvide!
Ihvertfald ikke sidste gang vi handler i Fields
Altid en fornøjelse at handle i SAMS
Altid en fornøjelse at handle i SAMS. Primært i Fields og Taastrup afdelingen, stilen passer for det meste min smag, samt større størrelser tilgængelige (XXL + XXXL). Personalet er altid til rådighed, imødekommende og altid frisk på en handel.
Her får man den bedste service og det…
Her får man den bedste service og det fedeste tøj.
Man bliver altid mødt med et smil
Man bliver altid mødt med et smil, og de skilter klart med deres byttepolitik, så ingen problemer der
Har i dag været i Sams i Sillebroen for …
Har i dag været i Sams i Sillebroen for at bytte nogen bukser til min mand, disse bukser købte jeg på Ros torv , hvor de fortalte mig jeg sagtens kunne bytte det eller få pengene tilbage hvis de ikke passede. Da dette skulle foregår fortalte den mere arrogante ekspedient i sillebroen , at det var han nu ikke så sikker på de havde sagt i Roskilde og min spurte om han mente vi stod og løj , hvilket han sagde at det gjorde vi 😬
Jeg måtte gå med uforrettet sag da de hverken havde eller kunne bestille de bukser hjem i min mand størrelse og længde
Jeg har nu et tilgode bevis på 960 kr og jeg sætter ikke min ben i den forretning mere ,og kan kun fraråde allesammen jeg kender af unge og gammel til ikke at modtage sådan en DÅRLIG oplevelse og behandling.
Jeans revnet i skridtet efter 2.5 …
Jeans revnet i skridtet efter 2.5 måned, og max brugt 5 gange. Svaret ved ønske om bytning var at de var slidte og derfor ingen bytning.
Første gang jeg har slidt et par jeans i stykker på 2,5 måned, specielt i mit voksne liv uden brug af cykel og leg på græs, men derimod bilkørsel og kontorjob.
Fremover køber jeg ikke bukser der, det bliver for dyrt i længden.
Vigtigt LÆS!
Vigtigt LÆS!
Kære folk, lad venligst være med at handle i SAMS, lad dem miste hele juleomsætningen.
Tro mig, fra en forbruger til en anden, der er så mange andre tøjbutikker i stedet.
Gudske lov for Trustpilot!
Jeg købte en jakke i oktober for 1.000 kr., der er totalt grim og fnuldret nu.
SAMS vil ikke vedkende sig manglen, men siger det er normalt...
Gu er det ej normalt, at en jakke, der ikke har været helt billig, skal fnuldre allerede efter 1,5 måned.
Så længe jeg bare har afholdt én kunde fra at handle i SAMS, og købe deres tøj, af en kvalitet der er under AL KRITIK, er målet med denne anmeldelse nået.
Hold jer venligst fra denne butik, kære medforbrugere.
PS. i kan heller ikke få pengene tilbage, hvis i beslutter jer for at bytte tøjet i har fået, fra denne "tøjbutik".
Altid god service - Odense Rosengårdscenter
Jeg kan se at langt de fleste anmeldelser er af en meget dårlig karakter, altid grundet servicen. Jeg har dog ikke set nogle anmeldelser for kæden i Rosengårdscenteret i Odense og der har jeg ALTID fået en god behandling.
Så det lader til at kæden mangler lidt styring ovebfra.
Men jeg stod netop og skulle købe nogle bukser (stk pris 600,-). Jeg sagde til ekspedienten at jeg altid har kunnet lave en god aftale med hans chef, om han også kunne det. Lidt skeptisk spør han (fornuftigt nok) hvad denne aftale går ud på, så jeg siger at aftalen går ud på at jeg køber 4 par til 3 pars pris. Det kunne vi godt finde ud af, sagde han.
Nu blev jeg så lidt besværlig, for jeg sagde at jeg denne gang ikke havde brug for 4 par, men foreslog 2 par til 1.000,-. Han siger at de faktisk har et tilbud på disse bukser 2 stk for 950,- og spurgte så om det var ok med de to par for 800,-??
Efter at have betalt bliver jeg så spurgt hvilke 3 par valgfri strømper jeg vil have med, men dem får han nu lov til at vælge for mig.
I de år jeg har handlet i Sams har jeg altid haft lignende oplevelser og bliver da lidt ked af at høre at det tilsyneladende kommer helt an på hvilken butik man handler i.
Deres service i alle butikker skal ligne den jeg har fået, det ville de en masse kunder på.
Jeg har aldrig haft brug for at aflevere noget, men i dagens Danmark, da forventer man at man kan få pengene tilbage for et defekt produkt. Nu er tøj jo noget der bliver slidt, men tøj der går i stykker indenfor 6 mdr. burde bare refunderes uden yderlige spørgsmål (med mindre det er tydeligt at skaderne er selvforskyldte).
Men at handle hos Sams i Odense Rosengårdscenter kan varmt anbefales.