ik ga nu mijn tijd besteden aan een bedrijf waar ik hooguit een paar tientjes aan goederen heb besteld: ik geef dat bedrijf 3 sterren want ik denk dat het een serieus bedrijf is maar ze moeten nog h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hadden RVS-hangerstjes voor onze kapstok besteld en die bleken er niet bij te passen qua maat. Na telefonisch contact kregen direct andere artikelnummers van hangers die er wel bij pasten. De ve... Se mere
Goede service. Eén product was helaas niet voorradig, dus ontving een keurige e-mail daarover, met het voorstel de order te splitsen. Een telefoontje was voldoende om snel een alternatief uit te zoek... Se mere
Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen via de website, verzenden is goed te volgen via Track&Trace. Helaas was er 1 item verloren gegaan tijdens de verzending via UPS. Klantenservice heeft n... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
RVS Products is de one-stop-shop voor RVS producten met het meest complete assortiment. Al meer dan 15 jaar hebben wij kennis van zaken en adviseren wij onze klanten de juiste RVS producten. Onze hoog gewaardeerde service ervaart u zelf na het plaatsen van een bestelling in onze webshop.
Kontaktoplysninger
Mient 2, 2903 LC, Capelle aan den IJssel, Holland
- 010 451 89 71
- klantenservice@rvs-products.nl
- www.rvs-products.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima assortiment en nette afhandeling
Zoekend naar een RVS alternatief voor een koppeling die normaal alleen in messing gebruikt wordt kwam ik bij RVS Products op het juiste adres. De order is netjes afgewikkeld. Op alle fronten dus voldoende. Geen vijfde ster omdat de levertijd iets langer werd dan aangegeven én het gemiddelde prijsniveau.
Er waren problemen met het verzenden…
Er waren problemen met het verzenden ups en RVS heeft in 2 dagen alles netjes opgelost en ze zijn nog supervriendelijk zo ik bedankt iedereen bij RVS en zeker degene die mij heeft geholpen met een glimlach
Eerste levering was niet…
Eerste levering was niet compleet,schroefjes en rubbers ontbraken maar na een telefoontje werd alles snel geregeld
Groot assortiment
Helaas was er 1 item verloren gegaan tijdens de verzending via UPS. Klantenservice heeft na contact opnieuw de verloren gegane item opnieuw gratis verstuurd. Dat noem ik nog eens klasse
Top service
Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Levering zoals beloofd en zeer goed verpakt. Gewoon top!
producten netje verzonden en van goede…
producten netje verzonden en van goede kwaliteit.
Een aanrader voor ieder.
Prima voor mekaar en komen na wat ze…
Prima voor mekaar en komen na wat ze beloven.
Het liep even stroef maar dat hebben ze…
Het liep even stroef maar dat hebben ze ook netjes toegegeven. Alle materialen kwamen uiteindelijk wel binnen. Mooi spul

Topklasse service!
Hoewel het een kleine bestelling betrof, bleek het een te grote opgave voor UPS om normaal te leveren, of enig idee te hebben hoe een planning voor elkaar te krijgen. Na een week te hebben afgewacht maakte ik er melding van bij RVS Products en stuurden ze mij de bestelling direct opnieuw met een spoedlevering via DHL. Dezelfde avond nog had ik mijn bestelling binnen.
Niet alleen nam RVS Products zonder aarzelen de verantwoordelijkheid op zich voor de incompetentie van een ander, ze losten direct een probleem op voor een klant met maar een kleine bestelling. Absolute topklasse en buitengewone service. RVS Products staat voor en achter zijn klanten. Hoe klein of groot dan ook. De bestelling was daarnaast ook van perfecte kwaliteit, en precies wat ik zocht.
Bedankt RVS Products!

Besvarelse fra RVS Products
Website niet helemaal compleet, klantenservice uitstekend
Ondanks dat er een paar zaken niet klopten op de website en de bestelling daardoor niet helemaal conform verwachting geleverd werd, is dit uitstekend opgepakt door de klantenservice. Zelfs een zoekgeraakte zending is nogmaals verstuurd zonder meerkosten.
Uiteindelijk erg tevreden met de onderdelen.

snelle en correcte afhandeling
Bestellen heel eenvoudig
Bestellen heel eenvoudig. Hierna snel en goed verpakt geleverd. Prima ervaring.
Er was in de de post een onderdeel uit…
Er was in de de post een onderdeel uit mijn pakket verdwenen, nadat ik de klantenservice gebeld had werd zonder enig comentaar het missende onderdeel direct na gestuurd.
Zeer tevreden
Onze op maat gemaakte kabel was…
Onze op maat gemaakte kabel was losgelaten omdat deze niet goed aangeknepen was. Er is een nieuwe opgestuurd, super service!