RVS Products Anmeldelser 184

4,5

Wij hadden RVS-hangerstjes voor onze kapstok besteld en die bleken er niet bij te passen qua maat. Na telefonisch contact kregen direct andere artikelnummers van hangers die er wel bij pasten. De ve... Se mere

Goede service. Eén product was helaas niet voorradig, dus ontving een keurige e-mail daarover, met het voorstel de order te splitsen. Een telefoontje was voldoende om snel een alternatief uit te zoek... Se mere

1. Leverandør af fastgøringsmidler
  2. Ståldistributør

RVS Products is de one-stop-shop voor RVS producten met het meest complete assortiment. Al meer dan 15 jaar hebben wij kennis van zaken en adviseren wij onze klanten de juiste RVS producten. Onze hoog gewaardeerde service ervaart u zelf na het plaatsen van een bestelling in onze webshop.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Snel geleverd

27. maj 2026

Goedemiddag,
Bedankt voor uw 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd.
We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Team RVS Products

Goedemiddag,
Bedankt voor uw 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat u uw bestelling op tijd heeft ontvangen, precies zoals afgesproken.
We waarderen uw vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende bestelling!
Team RVS Products

niet bestellen als je het nodig hebt

Hier kun je beter niet bestellen als je iets daadwerkelijk nodig hebt. levertijden zijn bij mij tot twee keer toe 4x de beloofde 5 werkdagen geworden. Beide aparte bestellingen, geen grote orders maar beide een enkel product. Beide keren uitgebreid mailcontact van mijn kant.

Niks geen excuses, geen alternatieven en geen medeleven over te late bestellingen. Alle problemen worden verschoven naar hun leverancier. Geen probleem maar wees dan eerlijk en zet geen 2-5 werkdagen levertijd bij het product.

1. maj 2026

Goedemiddag,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent over onze service.
Soms is er helaas geen alternatief product beschikbaar en wordt de huidige levering vertraagd vanuit onze leverancier.
Uiteraard is dat niet de service die wij willen leveren en vinden wij dit ontzettend vervelend.
Onze excuses voor het ongemak!
Graag ontvangen wij uw ordernummer zodat ik opzoek kan naar de huidige mailwisseling en een passende oplossing kan bieden aan u.
Mochten er nog vragen en/opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag!
Team RVS Products.

De helft van de bestelling werd maar…

De helft van de bestelling werd maar geleverd, dat met 7 weken vertraging en de andere helft ?

24. april 2026

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wat vervelend om te lezen dat u problemen heeft ervaren met de leveringen. Onze excuses voor het ongemak!
Heeft u ondertussen de complete order ontvangen of missen er nog onderdelen?
Graag ontvangen wij uw orderinformatie per mail via klantenservice@rvs-products.nl.
Hiermee kunnen wij uw order controleren en met een passende oplossing komen.
Mochten er nog vragen en/opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag!
Team RVS Products.

De bestelling leek in eerste instantie "verdwenen"

De bestelling leek in eerste instantie te worden vertraagd door een gebrek aan voorraad. Maar sneller dan verwacht werd het toch verzonden. Helaas met UPS. Het pakketje belandde in een locker en ik kreeg van UPS geen afhaalcode of QR code. Na 3 pogingen heb ik het opgegeven en contact opgenomen met RVS Products. Zij hebben het gelijk opgepakt en direct voor een tweede zending gezorgd zonder extra kosten in rekening te brengen. Uiteindelijk heb ik beide pakketten ontvangen. Het pakket van DHL was er binnen een mum van tijd, die van UPS heeft op zich laten wachten. Commentaar van de bezorger van UPS: "het gebeurt wel vaker dat mensen geen QR code krijgen". Maar alle lof voor de service van de medewerkers van RVS Products. Met name Kim & Annette verdienen een groot compliment! Dank!

13. april 2026