ik ga nu mijn tijd besteden aan een bedrijf waar ik hooguit een paar tientjes aan goederen heb besteld: ik geef dat bedrijf 3 sterren want ik denk dat het een serieus bedrijf is maar ze moeten nog h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hadden RVS-hangerstjes voor onze kapstok besteld en die bleken er niet bij te passen qua maat. Na telefonisch contact kregen direct andere artikelnummers van hangers die er wel bij pasten. De ve... Se mere
Goede service. Eén product was helaas niet voorradig, dus ontving een keurige e-mail daarover, met het voorstel de order te splitsen. Een telefoontje was voldoende om snel een alternatief uit te zoek... Se mere
Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen via de website, verzenden is goed te volgen via Track&Trace. Helaas was er 1 item verloren gegaan tijdens de verzending via UPS. Klantenservice heeft n... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
RVS Products is de one-stop-shop voor RVS producten met het meest complete assortiment. Al meer dan 15 jaar hebben wij kennis van zaken en adviseren wij onze klanten de juiste RVS producten. Onze hoog gewaardeerde service ervaart u zelf na het plaatsen van een bestelling in onze webshop.
Kontaktoplysninger
Mient 2, 2903 LC, Capelle aan den IJssel, Holland
- 010 451 89 71
- klantenservice@rvs-products.nl
- www.rvs-products.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Very good inventory of fasteners
Very good inventory of fasteners ! Found all I needed in one place. The order was simple to be made, the packaging was very well made and it was very quickly delivered.
Onbetrouwbaar!!
Artikelen die volgens de site voorradig zouden zijn bleken niet leverbaar. Er werd geen alternatief aangeboden. Na 5 dagen zou de bestelling klaar zijn voor verzending. Dit werd 6 en toen 7 dagen. Op de 7e dag kreeg ik eindelijk een track&trace code. Levering zou op 8e dag na bestellen zijn. Niets ontvangen. Opnieuw e-mail gestuurd. Levering zou dan toch eindelijk op dag 9 zijn. Bleek uiteindelijk maar helft van de bestelling. Tweede deel leek zoek maar werd uiteindelijk op 10e dag na bestellen bezorgd. De omdoos was intact maar de doosjes die erin zaten waren gescheurd waardoor ringen en moeren door elkaar zaten.
Door deze onbetrouwbare gang van zaken kon ik mijn eigen opdracht voor een belangrijke klant niet op tijd afleveren.
Nooit meer bestellen dus
te laat geleverd
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering,
bestelling online verliep vlotjes
It was as said on the tin.
It was as said, with correct dimensions and finished. It’s something I will use in the future as long as the high cost can be accommodated.
Veelste klein groot afgebeeld opde…
Veelste klein groot afgebeeld opde site, waardeloos
Excellente service ook bij naverkoop
Eerst ontbrak er een deel van de levering, maar dit werd zo correct en snel behandeld en opnieuw verstuurd met de goede service van RVS-Products.
Zeer slecht verpakt
Toen ik mijn bestelde aluminium lat 150 × 10 x 1750 ontving waren er veel beschadigingen aan, diepe kappen en krassen. Dit is te wijten aan onvoldoende materiaal gebruikt te hebben om deze voldoende beschermd in te pakken!
Als je proper materiaal wenst te ontvangen zou ik er geen bestelling plaatsen.
Niet teruggebeld na klacht/vraag (2x)
Ik ben na 2 telefoontjes waarin werd toegezegd dat ik zou worden teruggebeld over een niet functionerend product, niet teruggebeld.
besteld betaald volgende dag geleverd.
Geweldig besteld de volgende dag…
Geweldig besteld de volgende dag geleverd.
Veel te lange levertijd, slechte communicatie
U profielen besteld met een levertijd van 1 - 2 werkdagen, deze werden bijna 1,5 maand later pas geleverd.
Zeer vaak, bijna dagelijks, met dit bedrijf aan de telefoon gehangen, maar steeds met een kluitje het riet in gestuurd. Problemen met hun leverancier, een softwaremigratie, zeggen dat het binnen gekomen is en de volgende dag verzonden wordt, maar dit gebeurd dan toch niet...
En als het dan uiteindelijk verzonden wordt, dan sturen ze ook nog de verkeerde maat!! Terwijl ze de goede op voorraad blijken te hebben in het magazijn. Dus WEER er achteraan en WEER een loze belofte dat het echt uiterlijk dan en dan geleverd zou worden, maar uiteindelijk toch een paar dagen later. Nu lag dit laatste aan de koeriersdienst, maar echt... ga wat doen aan de communicatie, want dit kost klanten.
Hier echt eens en nooit weer via dit bedrijf.
Ik raad mensen aan om echt verder te kijken dan dit bedrijf. Bestel het ergens anders, scheelt je een hoop hoofdpijn.
Snelle levering en goede kwaliteit een…
Snelle levering en goede kwaliteit een echte aanrader kom zeker terug voor een volgende bestelling