Virksomhedsoplysninger
- Markedsføringskonsulent
- Medie- og marketingbureau
- Social media-bureau
Skrevet af virksomheden
Geef je business vleugels. Icarus helpt jou met de groei van je klantenbestand, zonder dat je eigen werkdruk mee groeit.
Kontaktoplysninger
Curieweg 13, 8013 RA, Zwolle, Holland
- 0683599441
- max@icarusmarketing.nl
- icarus-marketing.nl
Goed op de hoogte
Max communiceert op een open en eerlijke manier en denkt mee in het belang van zijn klanten. Hij is thuis in de ondoorgrondelijke interface van Facebook en zet de campagnes op een positieve manier naar zijn hand.
Onze ervaring met Icarus Marketing en…
Onze ervaring met Icarus Marketing en vooral met Max is buitengewoon positief. Max helpt ons uitstekend met het verzorgen van de meta-advertenties en neemt daarbij ook het beheer op zich. Zijn begeleiding is top en we merken echt dat we dankzij zijn advies betere resultaten boeken.
De communicatie met Max verloopt heel soepel. Hij is altijd direct bereikbaar en houdt de lijnen kort, wat de samenwerking enorm efficiënt maakt. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en altijd up-to-date zijn met onze campagnes.
Wij kunnen Icarus Marketing en Max van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige en betrouwbare ondersteuning op het gebied van online marketing!
Trattoria Tabacchi has been put on the…
Trattoria Tabacchi has been put on the map by Max van Icarus. Max is very talented: both knowledge of social media but also a creative person! He has ensured that the 8 followers have increased to many followers through many fun posts and an original competition. Max thinks along and is easily accessible.
Hele fijne ervaringen met dit bedrijf!
Hele fijne ervaringen met dit bedrijf!
Fijne duidelijke communicatie en er word snel gehandeld!
Het juiste puzzelstukje!
Wij hebben een zoektocht van 1 1/2 jaar gehad naar de juiste kandidaat. Echter ná het kopje koffie met Max een strategie bepaald, en wij hebben binnen 1 maand het juiste puzzelstukje weten te vinden voor ons bedrijf! Bedankt Max.

Besvarelse fra Icarus Marketing
Even een shout-out voor Max
Even een shout-out voor Max! Sinds ik zijn adviezen opvolg, zijn mijn campagnes niet alleen veel beter gaan lopen, maar ze kosten me ook nog eens veel minder.
Hij heeft me geleerd hoe ik mijn doelgroep beter kan targeten en mijn budget slimmer kan inzetten door een compleet andere strategie te gebruiken die ik voorheen kende.
Het mooie is ook dat ik er door de regelmatige calls veel meer mee doen, het is dus ook een stok achter de deur om door te pakken. (Want het is soms echt veel / ingewikkeld allemaal)

Besvarelse fra Icarus Marketing
Snel, goed en adequaat geholpen door
Vandaag goed en adequaat door Max van Icarus Marketing geholpen. Het probleem waar ik zelf niet uitkwam had hij binnen enkele minuten verholpen. Het contact heb ik ook als prettig ervaren.
Snel de juiste mensen op de juiste plek!
Binnen een mum van tijd de mensen gevonden waar ik naar op zoek was!
Goede communicatie met Max, alles goed geregeld mbt onze social media kanalen. Al met al aan te raden!
Campagne Van Hoek Bouw
Max heeft voor Van Hoek Bouw een prima social media marketing campagne om een vacature te vullen uitgezet. Hij heeft een aantal kandidaten kunnen aanleveren via zijn campagnes. Mijn complimenten, wij zijn er erg blij mee.
Super meegedacht!
Max heeft een frisse blik op de zaken en ons goed geholpen.
Jonge ondernemer met verstand van Social Media.
Max is een gedreven en jonge ondernemer met verstand van Social Media én een drive om meer te ontwikkelen op het gebied van Online Marketing. Hij neemt onze volledige social media content planning over. Daarnaast neemt hij zelf het voortouw in het vullen van de social media kanalen en zorgt ervoor dat elke week naar afspraak wordt gepost. Hij is creatief en communicatief vaardig. Wat nog beter zou kunnen is het inzichtelijker maken van de (financiële) impact die online marketing heeft op een bedrijf. Met meer ervaring zal dit wellicht makkelijker gaan.
Top bedrijf!
Wij van Airco Thom zijn erg blij met Icarus! Neemt alles goed met je door en wat ze zeggen word ook gedaan.
Al met al leveren ze goed werk!
Erg tevreden over de resultaten die Max…
Erg tevreden over de resultaten die Max bereikt heeft met mijn social media accounts. Zeker een aanrader
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.