RVS Land Anmeldelser 852

4,7

De spanwartels (M12) met gaffels, U-bouten, bouten, (dop)moeren, ringen (allemaal M12) die ik bij RVS land heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit. De U-bouten en spanwartels staan sinds een w... Se mere

Assortiment is goed, maar helaas blijken artikelen vaak niet (voldoende) op voorraad. Hierdoor is het vaak onduidelijk wanneer de bestelde producten geleverd worden, ook omdat de bestelling pas... Se mere

Zoekend naar een specifieke maat en uitvoering schroeven kwam er bij de alternatieven een mooie assortimentsdoos tevoorschijn met een hele verzameling van het gezochte type. Aangezien ik nog lang niet... Se mere

De bestelde goederen werden op de verwachte leverdatum geleverd. Aan 1 van de bestelde items was een klein beetje schade bij levering. De klanten-dienst handelde dit probleem zeer snel en accuraat af... Se mere

1. Metalleverandør
  2. Leverandør af byggematerialer
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Gør det selv-butik
  5. Leverandør af fastgøringsmidler
  6. Leverandør inden for metalindustrien

De mooiste RVS artikelen voor in en om je woning of bedrijfspand. Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal voor een strak en stijlvol resultaat. Of je nu zoekt naar een RVS balustrade of hekwerk, deurbeslag, kapstok met kledinghangers, een klassieke ronde trapleuning of juist een industriële zwarte trapleuning, een robuuste vlaggenstok voor je boot of ventilatierooster: in onze vele categorieën bieden wij een ruime keuze aan RVS producten. Bestel nu vertrouwd in onze webshop en ervaar direct onze uitstekende service.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Na retournering (ivm verkeerde maat) in…

Na retournering (ivm verkeerde maat) in originele verpakking met alles erbij, kreeg ik net iets minder dan 75% van de koopprijs terug gestort.

20. april 2026

Besvarelse fra RVS Land

Beste Marco, bedankt voor je review. Wij hebben deze retourzending echter 100% terugbetaald. Je bestelling bevatte in totaal 3 artikelen, waarvan 1 artikel retour is gestuurd. Dit artikel hebben wij na ontvangst volledig gecrediteerd.

We hebben hierover ook per e-mail contact met je opgenomen om dit verder toe te lichten.

Een fijne dag gewenst en hopelijk tot ziens in onze webshop!

Servicegericht

Goede volledige info op de website. Perfecte service bij extra vragen. Probleemloos retour. Mooi materialen. Breed en groot assortiment.

1. marts 2026

stalendeur in kozijn gekocht

Ik heb een stalendeur in kozijn gekocht bij RVSland. De deur zelf is mooi uitgevoerd en ziet er degelijk uit, daar ben ik in eerste instantie tevreden over.
Helaas laat de werking van de ingebouwde magneetsluiting te wensen over.

De magneet is zó sterk dat de deur erg zwaar open gaat. Wanneer hij loskomt, schiet de deur abrupt open en begint deze hevig te trillen. Alles is correct en waterpas gemonteerd, dus daar ligt het probleem niet. De oorzaak is duidelijk: de magneet is simpelweg te sterk.

Daarnaast slaat de deur bij het sluiten door de magneet hard tegen het kozijn, wat veel kabaal maakt. Dit doet afbreuk aan het gebruikscomfort en voelt niet als een nette afwerking voor een product in deze prijsklasse.

Ik heb hierover contact opgenomen met RVSland. Daarbij werd aangegeven dat dit probleem bij hen bekend is en dat ik zelf stoelviltjes bij de bouwmarkt moest kopen om tussen de magneet te plakken als oplossing.

Persoonlijk vind ik dit een teleurstellende manier van omgaan met de klant. Als je een product koopt, mag je verwachten dat het goed functioneert zonder dat je zelf aanpassingen moet doen of extra kosten moet maken. Als dit een bekend punt is, had dit vooraf vermeld moeten worden of had er standaard een passende oplossing meegeleverd moeten worden.

5. februar 2026

Besvarelse fra RVS Land

Beste Christiaan, bedankt voor je review en het delen van je ervaring. De magneetsluiting in een stalen deur is standaard zo uitgevoerd. Dit is nodig om de deur goed op zijn plek te houden en om te voorkomen dat hij vanzelf open gaat bij tegendruk. Dit is dus geen productiefout of probleem, maar een kenmerk van stalen deuren met een magneetsluiting in plaats van een traditionele dagschoot. We begrijpen dat dit even wennen kan zijn, en de ene persoon ervaart dit anders dan de ander. Voor wie het sluiten iets wil dempen, kan een dun viltlaagje op het contactpunt helpen om het geluid iets te verminderen.

Zeer degelijk verpakte producten

Zeer degelijk verpakte producten. Ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

17. november 2025

Besvarelse fra RVS Land

Wat een mooie review, dank je wel! En helemaal top dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm 🙌 Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.