RVS Land Anmeldelser

4,7

Het is een goed bedrijf. de bestelde artikelen konden meteen in gebruik genomen worden. De website ziet er ook goed uit. Wat ze 2** heeft gekost zijn de hoge verzendkosten en de moeilijke app c.q. c... Se mere

Zoekend naar een specifieke maat en uitvoering schroeven kwam er bij de alternatieven een mooie assortimentsdoos tevoorschijn met een hele verzameling van het gezochte type. Aangezien ik nog lang niet... Se mere

De bestelde goederen werden op de verwachte leverdatum geleverd. Aan 1 van de bestelde items was een klein beetje schade bij levering. De klanten-dienst handelde dit probleem zeer snel en accuraat af... Se mere

1. Metalleverandør
  2. Leverandør af byggematerialer
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Gør det selv-butik
  5. Leverandør af fastgøringsmidler
  6. Leverandør inden for metalindustrien

De mooiste RVS artikelen voor in en om je woning of bedrijfspand. Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal voor een strak en stijlvol resultaat. Of je nu zoekt naar een RVS balustrade of hekwerk, deurbeslag, kapstok met kledinghangers, een klassieke ronde trapleuning of juist een industriële zwarte trapleuning, een robuuste vlaggenstok voor je boot of ventilatierooster: in onze vele categorieën bieden wij een ruime keuze aan RVS producten. Bestel nu vertrouwd in onze webshop en ervaar direct onze uitstekende service.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,7

Het perfecte is dat RVSLand je de…

Het perfecte is dat RVSLand je de mogelijkheid bied om lengtes te laten zagen. En dat doen ze perfect. Wat ook helemaal geweldig is, is het bellen voor het bevestigen van de leverdatum! Dat is echt super!!! Dan de verpakking: Gewoon super-professioneel.

10. februar 2025

Besvarelse fra RVS Land

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het op maat zagen én onze service rondom levering en verpakking. We vinden het belangrijk dat alles, van bestelling tot bezorging, soepel verloopt. Dus super om te horen dat dat goed is overgekomen! 💪 Graag tot de volgende keer!

Douchestrip

Heb de strips besteld en ben ze gaan ophalen.
De strip lagen netjes klaar en kon ze zo mee nemen.
Mooi bedrijf en een vriendelijk personeel.

22. september 2025

Een zeer teleurgestelde klant

Had een bestelling gedaan en de levering ervan zou tussen de 3 en 5 dagen zijn. Direct na de bestelling (in de avond) merkte ik wat vergeten te hebben en dus heb ik direct per mail aan de klantenservice gevraagd of ze er nog een paar doppen bij wilde doen. De klantenservice reageerde die ochtend met de melding dat dit niet meer kon. Ik vind een slechte service en zal er ook niets meer bestellen.

22. september 2025

Besvarelse fra RVS Land

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We begrijpen dat het vervelend is als je kort na je bestelling nog iets wilt toevoegen en dat dit niet meer lukt. Onze orders worden echter direct automatisch verwerkt in ons systeem. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om nog producten toe te voegen of aanpassingen te doen nadat de bestelling is geplaatst. We hopen dat je begrijpt dat dit geen onwil is. Uiteraard waarderen we je bestelling en feedback en hopen we je alsnog terug te zien in onze webshop.

Goede RVS producten en website

De spanwartels (M12) met gaffels, U-bouten, bouten, (dop)moeren, ringen (allemaal M12) die ik bij RVS land heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit. De U-bouten en spanwartels staan sinds een week onder flinke spanning en ze houden het tot dusverre prima. Op de site staan de maten allemaal handig en goed aangegeven en de reacties op mijn paar vragen waren zeer snel en to the point.

28. september 2025

Correcte levering op alle vlakken

Snelle levering van de bestelde producten.
Prima verwerkt en uitstekend verpakt.
Aanrader!

24. september 2025

Besvarelse fra RVS Land

Bedankt voor je mooie review! Top om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de verwerking en verpakking. Fantastisch dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm!

Snelle levering en goed geholpen met…

Snelle levering en goed geholpen met vragen over het artikel

23. september 2025

Besvarelse fra RVS Land

Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat we je goed hebben kunnen helpen met je vragen. We staan altijd klaar om je te adviseren bij je volgende project!