Bestilte d. 4/12-24 3 sækkestole fra Roomox på jeres hjemmeside. 2 af dem er på vej til levering, men den sidste står som forhåndsmeldt til Bring, men nu har jeg talt med dem og de har endnu ikke modt... Se mere
Stop med at handle hos Roomox.com. Det er et firma i England og al henvendelse besvares af den samme medarbejder, der tilsyneladende sidder i alle afdelinger. De skriver samme svar i deres mails😜, u... Se mere
Ordren bliver hele tiden udskudt. Det er nu 3 måneder siden jeg bestilte to sækkestole. Jeg har løbene været i mail korrespondance med deres kunde service hvor der er en ny som svarer hver gang. M... Se mere
Jeg har netop anmeldt Roomox til politiet. Sækkestolen, som skulle være en julegave til mit barnebarn, kom aldrig, og pengene bliver ikke returneret, til trods for at jeg på deres opfordring h... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ROOMOX® is one of the leading beanbags currently on the market. Years of experience in the industry have led our design and production professional to devise comprehensive qualities to this simple, in first glance, product.
Queens Court, M2 5HX, Manchester, Storbritannien
- support@roomox.com
- www.roomox.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Consistently excellent
I have had perfekt order fulfillment, and fast delivery from Roomox.
Gode priser og hurtig levering!!!
Gode priser og hurtig levering!!!
Gode priser og hurtig levering!!!! ja tak, mere af det
Lidt længere leveringstid end forventet
Lidt længere leveringstid end forventet, men ellers fin service og en let side at handle på!
Nemt og billigt
Nemt og billigt, dog lidt bedre sercive kunne få dem op på fem stjerner. Jeg bruger dem dog igen.
Roomox sækkestol (grå)
Jeg har som flere andre bestilt sækkepude i november, fik svar med udsættelser på de første 3 henvendelser - herefter kun automails - og så her i marts måned, hvor man kommenterer på, at det er længe siden jeg sidst har henvendt mig ?????????
Har forsøgt, at opsige handel - intet svar.
Forsøgt, at få tilbageført pengene via Nordea den held - har været alt for tålmodig med firmaet var svaret herfra, så mit råd er :
Ved manglende levering på først lovede dato, så bed banken tilbageføre pengene.
Meget dårlig oplevelse med dette firma, kunne der gives 0 stjerner var det mit bud.
Bestilte en sækkestol tilbage i…
Bestilte en sækkestol tilbage i november har ikke modtaget den endnu. Har lavet flere tickets i deres system som ingen svare på.
Alt i alt dårlig oplevelse, sækketolen er betalt, nu står jeg som mange andre uden sæk eller penge tilbage for den.
Alle mine åbne tickets uden svar..
Ticket ID: Dato:
RRV-889-71449 31 January 2018 09:00 AM
VAB-127-14919 01 February 2018 02:29 PM
JRW-789-20577 02 February 2018 07:20 PM
EHT-989-77818 06 February 2018 08:40 AM
Møg side... Ualmindelig dårlig forretnings metoder. Har opgivet dem.
Jeg lavede en INDSIGELSE i banken
Jeg lavede en INDSIGELSE i banken, og de har nu ført pengene tilbage på min konto!
(Håber andre læser det her, og gør det samme)
Magen til fuskerside skal man længe lede efter. Jeg gav dem gerne minus stjerner hvis muligt
Bestilte en sækkestol i november til…
Bestilte en sækkestol i november til black friday...
Har stadig ikke set skyggen af den sækkestol. Jeg har været i kontakt med dem to gange og kun hørt fra dem en gang.
LA' VÆR AT BESTILLE!
SNYD & SVINDEL! Bestilte sækkestol i november, og har ikke set skyggen af den endnu. Du kan lige så godt smide dine penge i skraldespanden... ØV! Utroligt de kan eksistere som virksomhed med de metoder...
Snyd og humbug
Snyd og humbug.
Bestilte 2 sækkepuder i starten af januar, hvorpå pengene blev trukket fra min konto straks. Da sækkepuderne ikke var kommet efter 3 uger, klagede jeg og fik beskeden at min ordre er annulleret, men at jeg ikke får mine penge retur, da deres økonomiske partner ikke vil udbetale dem!!
UALMINDELIG DÅRLIG SERVICE
UALMINDELIG DÅRLIG SERVICE, har betils vare den 25 okt 2017 og har pt ikke modtaget dem endnu.
Er belvet lovet flere gagne at de kommer lige om lidt
Møg firma
Ualmindelig elendig kundeservice!
Ualmindelig elendig kundeservice!
Virksomheden kan ikke kontaktes på telefonnummer. Ingen respons på emails. Ikke afsendt pakke 12 dage efter bestilling. Det er et møgfima som snyder deres kunder.
Fup og svindel
Samme oplevelse som mange andre - har ventet siden 20. Nov på en hundepude - får godtnok svar på flere mails ang manglende levering - svaret er at den er på vej og derfor kan ordren ikke annulleres - efter 4 uger fik jeg DHL-mail, men der skete ikke noget i en uge på Trackingnr - ny mail, hvor varen desværre var væk og de ville sende ny - bad dem igen annullere - men den var "allerede" afsendt,
Køb aldrig noget ved Roomox - fup og svindel !!!
Handl ALDRIG her - fup
Handl ALDRIG her. Bestilte hos dem på black friday d. 24 november, men her 4 dage inden jul har jeg intet hørt fra dem! Har skrevet 3 mails til dem, og har intet svar fået. Jeg skrev de skulle svare inden 48 timer, ellers kontaktede jeg min bank, og det har jeg så gjort nu. Meget dårlig service, ellers ja, fup-side som også flere skriver.
Tjekkede desværre først Trustpilot bagefter. Absolut IKKE anbefalelsesværdig hjemmeside. Find en anden, pålidelig side!

Fup firma
Vare bestilt 5/12-17... pengene trækkes hurtigt på konto.. 8/12-17.. udskriver de DHL pakkelabel... ja så er der så ikke sket mere... selv efter gentagne henvendelser er der ikke kommet svar...
Fup firma... handl ikke her.. !!!!

Besvarelse fra Roomox
Jeg var forud for bestillingen af 2 XXL …
Jeg var forud for bestillingen af 2 XXL sækkestole lidt betænkelig da jeg godt var klar over at deres "tæl-ned-tilbud" var fup. Ikke desto mindre bestilte jeg de to sækkestole d. 21-10-2017 og acceptererede at der ville kunne gå 10-14 dage inden de kunne afsende (trods at de reklamerer med altid at have deres produkter hjemme). Opmærksom på de dårlige trustpilot-anmeldelser forhører jeg mig d. 6-11-2017 om ordren som endnu ikke er blevet afsendt (jeg har ikke modtaget noget tracking no.). Jeg får følgende at vide;
"Unfortunately the XXL covers were out of stock until this week. We can now confirm the shipment has arrived and is in transit to our warehouse where the orders are prepared, processed and dispatched.
"
Som goodwill tilbyder de:
"We by all means understand your concerns in this matter, and we offer you as good gesture refund 10% of the order cost or the Roomox IPad cushion, also compatible with other Tablets, which we will dispatch together with your XXL Beanbag for the delays to your order"
Jeg acceptere i den tro at de så afsender det den følgende uge eller to. Dog, intet sker. Den 21-11-2017 skriver jeg igen og får følgende svar:
"We regret to inform you that there is a slight delay in preparing orders in our warehouse due to short of staff.
We estimate the delivery of order to commence from calendar week 48 and will be delivered within 2 to 3 days after dispatch."
Jeg beder dem efterfølgende cancellere min ordre og returnere mine penge efter følgende svar:
"However I can confirm the cancellation of your order. Your details have been passed to our finance team to action your refund for 998.00 DKK".
At jeg fik pengene tilbage uden problemer er den ENESTE årsag til at de kunne få to stjerner!
MEN.....jeg bliver efterfølgende stærkt provokeret at deres mange mails om tilbud med mange procents besparelser. Det er i mine øjne utroværdigt spam! Derfor én stjerne!
Underlig forretningsmodel/foretagende. Spekulerer I om det de tjener penge på renter fra transaktionerne.
LAD JER IKKE FRISTE AF DERES BILLIGE PRISER!!! DET ER SPILD AF TID OG PENGE!!!!

Besvarelse fra Roomox
Samme mønster som de fleste
Samme mønster som de fleste, pengene trækkes og så sker der ikke mere. Ikke rart, når produktet var tænkt som en julegave. Ellers ok pris.
Sender efter ca. to uger en henstilling på dansk, får et engelsk autosvar, som henviser til en trediepart, som skulle tage sig af klager. Sender samme henstilling på engelsk til samme roomox mailadresse. Jeg gav dem kortfattet 48 timer til at opdatere på min bestilling, eller jeg ville få banken til at reagere. Det hjalp vist. Fik 48 timer senere en mail fra DHL uden videre specificering af forsendelse fra Tyskland, og stadig ingen bekræftelse på handlen. Nu skal jeg lige åbne kassen og se produktet osse... (ikke nemt uden at blive opdaget af modtageren af julegaven).
Forretningen kører nok lidt for speget. Vil hellere betale lidt mere, og så få en troværdig kundebetjening.
Har ikke modtaget "Bestellnummer", men jeg tror ikke de vil skrive her...
Redigeret:
Nej, de har ikke sendt begge varer. Jeg returnerer og forlanger pengene retur. Jeg taler med min bank.

Spild af tid og penge
Har bestilt en sækkestol i november og intet hørt. De svarer ikke på henvendelser og jeg tror det er et fup firma. Pengene er for lang tid siden trukket fra min konto, men jeg har stadig ikke fået min vare.
Rigtig dårlig oplevelse, spild af tid og penge.

Ingen levering
Ingen levering, Intet svar!!!
Vi har bestilt en sækkestol i november, men har trods flere henvendelser endnu ikke modtaget nogle tilbagemelding omkring, hvornår vi kan forvente den leveret.
Det er under al kritik, at de i det mindste ikke vender retur. Pengene er allerede trukket fra kontoen, så jeg tror egentlig at det er fup og svindel, mere end en reel virksomhed.

Besvarelse fra Roomox
Har bestilt 2 sækkestole den 4 november …
Har bestilt 2 sækkestole den 4 november og intet hørt siden.
Ærgerligt at jeg ikke læste anmeldelserne først.