Kæmpe anbefaling herfra! Rikke har igennem 5 måneder været en kæmpe støtte og inspiration for mig! Hun har været til rådighed, tilrettelagt mine planer efter behov og tilpasset det ind i mit øvrige v... Se mere
Alle mine drømme er gået i opfyldelse under Rikke’s vinger ❤️ Næsten 10 kg. Lettere, mere end 60 cm. Reduceret og for altid en ændret livsstil. Mere end jeg turde håbe på! Jeg er glad når jeg ser mig... Se mere
Hvis man kunne ville jeg give flere stjerner!⭐️❤️ På intet mindre end 6 måneder, tabte jeg 14kg. 14 kilo jeg aldrig nogensinde havde tabt på egen hånd. Rikke har været fantastisk at have med på rej... Se mere
En livsstilscoach som er pengene værd
Rikke er en fantastisk coach. Jeg har haft fornøjelsen af at have haft Rikke som coach de sidste 3 måneder. Hun har været en kæmpe støtte og har været mega motiverende i min træningsrejse. Hun har fået mig til at skabe balance mellem kost, vægttab og træning. Jeg har været rigtig dårlig til at prioritere mig selv i mange år, men det her har været en rigtig god investering. Jeg glæder mig til at forsætte med alt hvad jeg har lært hos Rikke - om træning, kost og om mig selv som person. Jeg har fået en del selvtillid
og føler mig mere tilpas i min egen krop. Madplanerne er fantastiske og nemme, og træningsplanen kan godt mærkes 😉.
Er blevet en meget bedre version af mig selv takket være Rikke (:
Jeg er så glad for at jeg startede i forløb hos Rikke. Jeg var ikke et godt sted ift hvordan jeg så på mig selv og det var stukket helt af vægtmæssigt. Jeg er blevet en fantastisk udgave af mig selv igen og sådan som jeg gerne vil være, mere positiv og åben overfor andre mennesker. Det var mit største ønske, ikke at være så indesluttet og lukket overfor andre. Og bare generelt at være mere glad og det er jeg virkelig blevet. Tak til Rikke for at give mig meget mere end en mindre krop. ♥️ Sødeste og smukkeste coach !🥳
Fantastisk coach!
Overvejer du at få en personlig coach, så bør du vælge Rikke.
Her får du altså ikke "bare" en kost- og træningsplan, som du kan få alle mulige steder. Du får en coach der lærer dig at kende, som støtter dig HELE vejen, og som hele tiden griber dig. Du får en coach der bygger dig op, også i de uger hvor du ikke selv er tilfreds.
Vælg Rikke, det vil du ikke fortryde.
Tak Rikke, for et mega givende og godt forløb. Jeg er ikke helt der hvor jeg vil være, men med dig i baghovedet ved jeg, at jeg nok skal nå der hen 🤗
Det har været noget af det vildeste…
Det har været noget af det vildeste eventyr da jeg startede hos Rikke hun kan varmt anbefales 16 uger ved hende og jeg har fået den krop jeg gerne ville have😍hun er for en 110% hvis man skal have hjælp ikke forstår helt hvad man skal hvorfor vægten ikke gå ned som den skal så kunne jeg altid skrive til Rikke eller bede hende om at ringe til mig så fik vi løse det så hun er da for mig jeg er meget meget glad for at jeg har valgt Rikke😊 så hun kan varmt anbefales som coach💪🏻😊
Hvem kan? DU kan! - Sammen med Rikke
Rikke er en fuldkommen fantastisk coach. Hun er nærværende, lyttende, forstående og enormt anerkendende. Hun formår at arbejde med mindset på måde, hvor balance er i fokus, og hvor alt bliver vendt til en sejr. Selv de dårlige dage får Rikke vendt til indsigt og læring. Man lærer at lytte til sin krop og ikke smide håndklædet i ringen efter en hård uge. Kost- og træningsplan er personligt skræddersyet, hvilket bare gør det lækkert og nemt at gå til.
Kæmpe anbefaling herfra!
Den bedste coach!
Jeg har haft et super fedt forløb med Rikke på 4mdr. Rikke har faciliteret en positiv udvikling, med sparing, motivation og ikke mindst et forbedret perspektiv og prioritering. Jeg har lært meget om kost og træning, men vigtigst af alt, så har Rikke rykket mit mindset og holdt mig til ilden i de svære perioder.
Kæmpe anbefaling fra mig!
3 mdr - 16cm mindre og 4kg lettere
Jeg stod for 3 mdr siden og var dybt ulykkelig over min krop og mit syn på mig selv. Jeg led af depression, og var lige begyndt på medicin mod det.
Indtil jeg så Rikke på Instagram, og tænkte det “Jeg giver sku det her en chance”
Jeg havde INGEN forventninger til det, og var nok mest sådan “Jeg taber måske 2-4kg og thats it”
Men her 3 mdr efter, står jeg stærkere end nogensinde. Jeg har smidt +4kg, men hele 16cm 🤩🤭
Jeg har fået talje, jeg har fået en fastere numse, og alle mine bukser er røget ud. Er gået fra str 42 ned til 36/38 !!!! 😳🥰👏
Jeg er ude af medicinen, og kan stå foran spejlet og suge “Damn hvor ser du godt ud” …. Jeg har løftet min energi niveau til Max level , og jeg ELSKER mine træninger nu 🏋️♀️
Rikke har bare været der, været skide god til at løfte en når man ikke følte man havde gjort det godt nok. Og så er hun pisse sej når man har personlig træninger med hende ..
ABSOLUT den bedste coach !
Hun er den jeg vender tilbage til, hvis jeg kommer til at stå stille ❤️
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos…
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Rikke. Her fik jeg smidt 11,2 kg og 47 cm 💪
Jeg havde i en længere periode prøvet på egen hånd, men min vægt var stagneret og jeg havde faktisk overbevist mig selv om at jeg ikke kunne tabe mig- dette fik Rikke lavet om på.
Jeg har igennem hele forløbet haft Rikke i ryggen. Både igennem den ugentlige opdatering, men også som sidekick, hvis jeg havde spørgsmål, brug for nye madplaner eller et kærligt spark bagi.
Rikke er autentisk da hun selv har stået i samme situation som en selv. Dette gør også at min tillid igennem hele forløbet har været kæmpe stor til Rikke.
Derfor står jeg også på den anden side I dag - både med et stort vægttab, men mindst lige så vigtigt - et positivt ændret syn på mig selv og min krop.
Rikke er fagligt dygtig og er en coach som støtter, guider og samler dig op.
Derfor giver jeg mine varmeste anbefalinger til Rikke. 🤗
Den bedste coach!
Først og fremmest TUSIND TAK for nogle helt fantastiske måneder til den skønneste Rikke!
Jeg vil klart anbefale Rikke til alle, der overvejer et forløb! Og det vil jeg af så mange grunde!
Vigtigst af alt så har Rikke støttet mig, så jeg har formået personlig udvikling både fysisk men i den grad også mentalt.
Jeg har primært haft fokus på kosten med Rikke, da jeg i forvejen var stabil i min træning, men ikke rigtig så eller mærkede de ønskede resultater på kroppen.
Jeg har prøvet flere andre kure og forløb, men det har aldrig rigtig virket for mig på sigt. Enten har jeg helt opgivet undervejs eller mistet motivationen i forløbet, eller også har jeg ikke formået at holde motivationen, når forløbet var ved at nå sin ende, "for så var det jo alligevel snart slut".
Ved Rikke har jeg endelig nået den vægt, jeg gerne ville ned på, men hvad bedre er; jeg nåede ikke bare et magisk tal på vægten, jeg er glad for, hvordan jeg ser ud i dag, takket være Rikkes lækre madplaner og skønne opskrifter. Hun har givet mig rigtig meget inspiration til en sund og lækker kost både via min tilrettede madplan men også med hendes opskrifter på Instagram.
Hvad bedre er, så er Rikkes forløb ikke skruet sammen efter, at man nu er på kur, og derfor aldrig kan kun ud, eller man skal tage sit eget med. Hun har støttet mig til, at mit syn på mad er blevet et andet, så jeg nu lytter til min krop, hvad jeg har lyst til og hvor meget. Jeg kan gå ud, jeg kan tage hjem til familien og spise det samme som alle andre, men fordi jeg er mere bevidst om det nu, så "smider jeg ikke alting væk", fordi jeg en gang i mellem spiser lidt federe mad eller får lidt alkohol. Med andre ord jeg kan nyde uden at overdrive det - og uden at anstrenge mig eller føle mig snydt.
Det gjorde, at jeg til sidst indse, at det ikke handlede om et tal på en vægt, men hvordan jeg har det med min krop, og hvordan min krop har det ift. det, jeg kommer i den.
Udover det fysiske, så er jeg blevet et helt andet menneske med meget mere selvtillid og selvkærlighed, end inden jeg mødte Rikke. Jeg har fået mere energi, mere overskud, jeg er gladere, og jeg tør stå ved den, jeg er. Ting, der før irriterede mig grænseløst, er jeg bedre til at tage en dyb indånding og give slip på. Jeg har fundet ind til en stærkere og bedre version af mig selv. En version, jeg troede, jeg mistede, for mange år siden. Takket være Rikkes søde, glade og energifyldte væsen. Hun støtter, klapper på skulderen, og hun går uden tvivl op i sine klienters ve og vel med hele sit fantastiske væsen!
Hun har for første gang klædt mig på til, at jeg kan stå på egne ben uden at være bange for at falde tilbage igen om en måned, om et år eller om fem år.
Så ja, et forløb ved Rikke er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Og alle fortjener simpelthen det bedste!
Det bedste jeg har gjort for mig selv
At være under Rikkes vinger er det bedste jeg har gjort for mig selv og havde jeg vidst hvor “nemt” det var at komme hertil, så havde jeg gjort det før!😊
Rikke er den bedste coach, hun er der, hun lytter og hun er så sød og hjælpsom.
Jeg føler mig gladere, lettere, har mere energi og vigtigst af alt så er jeg glad for hvad jeg ser i spejlet. 🫶🏼
Jeg har på 17 uger smidt 9 kg og 30 cm, alt imens jeg har været på barsel med tvillinger. Dette har kunne lade sig gøre fordi forløbet og kosten har været fuldstændig skræddersyet til min hverdag. 💪🏼 mine Aller varmeste anbefalinger til Rikke.
Det aller bedste jeg har gjort i 2022! ❤️
Jeg har netop afsluttet et 3 mdr forløb hos Rikke - og må bare sige det er det hele værd! Vægten er faldet og selvtilliden øget 💪🏻
Rikke er simpelthen så dygtig en coach, det møder dig på dit niveau og efter dit behov - og hun er heller ikke bange for at sætte en udfordring op 😊
Opskrifterne har på intet tidspunkt føltes som “kur/kostplan” da den er blevet lavet specifikt til mig, mine ynglings retter og efter ting jeg godt kan lide at spise 🍫
Alt i alt har det bare været et møg fedt forløb - og vil anbefale alle at få Rikke til at hjælpe sig igang på rejsen til en sundere og balanceret livsstil ❤️
Shittttt så gik der 3 mdr
Shittttt så gik der 3 mdr, omg jeg er så glad.🫶🏻
Jeg kan anbefale Rikke 1000%, hun er skøn og dygtig, forstående og klar til at handle hurtigt, hvis man har krise🫣
Du vil aldrig fortryde din rejse med Rikke, så gør det❤️
Det bedste jeg har gjort
Jeg har de sidste 3 måneder været i et forløb hos Rikke og det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv. Rikke er den sødeste, kærligste og bedste til at råde og vejlede og give de bedste pep-tolks når man syntes det hele er lidt svært, så modet og lysten til at fortsætte, bevares. Jeg har smidt 8,1 kg og 26,5 cm i mit forløb hos Rikke, men udover det og måske mest vigtigt har jeg fået min energi, overskud og glæde tilbage. Og alt dette er Rikkes fortjeneste. Hun har ændret mit mineset på det at leve sundt og gjort det overskueligt for mig. Og hun er der når man har brug for hende. Det betyder alt.
Så vil du gøre nået godt og livsændrene for dig selv, så skal du tilmelde dig et forløb hos Rikke. Du vil ikke fortryde det.
Livsstilrejse 🤍
Jeg har nu afsluttet et 12 ugers forløbet hos Rikke. Det har været den bedste investering i mig selv.
Rikke har været alt jeg manglede for at opnå et vægttab. Det har aldrig lykkes mig før, men med Rikkes støtte er det endelig lykkes mig! Ikke kun med et vægttab, men også at opnå mere overskud, mindre træthed og generelt bare en gladere mig.
Jeg vil anbefale Rikke til alle som vil på en livsstil rejse! For Rikke er den bedste at rejse med 🤍
Et start spark til en bedre livsstil!
Rikke er den første coach jeg har haft, så jeg har ikke haft nogen erfaringer med personlige trænere før det. Men hvad jeg kan sige er, at Rikke er uden tvivl den coach jeg vil anbefale og jeg vil have igen, hvis jeg nogenside behøver hjælp igen. Rikke er utrolig forstående og hjælpsom. Jeg har været meget udfordret metalt, hvilket har gjordt mine resultater måske ikke kom så hurtigt som de burde. Men ALDRIG bliver du nedggjordt eller får en sur besked pga dårlige resultater! Jeg startede ud med et meget dårligt forhold til motion og mad, og med Rikkes hjælp har jeg fået et nyt syn på spisevaner, hvad jeg spiser og at træning IKKE kun er cardio! Tusind tak for denne oplevelse. :-)
Ord kan ik beskrive hvor glad jeg er…
Ord kan ik beskrive hvor glad jeg er for jeg lige netop valgte Rikke !
Jeg blev enddag hængende i hele 21 uger selvom jeg godt kunne ha været stoppet før, så fortsat jeg , elskede mine nye opskrifter hver uge , mine mandage hvor jeg skulle sende nye billeder og cm, vægt .
jeg kunne blot sige “Rikke - ryst lige posen “ og så sendte Rikke nye lækre opskrifter mod mig 😍🥳
Hun er så sød , og ægte , og roser og hepper på en … ikke på nået tidspunkt har jeg følt mig set skævt til hvis jeg ik liige fik tabt mig nok den ene uge .. det første gang jeg nogensinde har været glad for en coach , og bare havde lyst til at bliver hængende fordi hun er så motiverende 🥳 Nu må jeg desværre videre uden Rikke , men Rikke har fyldt godt med viden og sunde vaner ned i min rygsæk så jeg kan klare den alene , og hvis jeg skulle tabe “rygsækken” ved jeg bestemt hvor jeg går hen 🥳 tak for dig søde Rikke ! Tak for dig !
Tøv ikke 💪🥳
Efter en del rod i mit liv, et barn der ikke sover godt om natten og intet overskud. så tænkte jeg at det var umuligt at tabe mig. Men jeg fik en besked afsted til Rikke.
Rikke har hjulpet mig over på den anden side, jeg har fundet en balance mellem kost og motion.
Jeg har tabt mig 12,3 kg og 33 cm. På 12 uger 🥰💪🌸
Tusinde tak for Rikke som har tilpasset en kostplan og motionsplan som kunne få det til at gå op med mit liv.
Kæmpe anbefaling herfra. 🥰👌
Tøv ikke, tag skriddet og kom i gang med din Livsstilsændring 👏👏👏
Kæmpe anbefaling 💪🏻
Mit 3 måneders forløb hos Rikke har gjort at jeg er meget mere bevidst omkring min kost og træning, det blev hurtigt en naturlig del af hverdagen, fordi kostplanen var tilpasset mine ønsker og behov, samt at opskrifterne var nemme at gå til og hele familien kunne spise det samme som mig selv.
Jeg har fået massere ny inspiration i forhold til min træning som har gjort at jeg igen har fundet motivationen til at træne igen 💪🏻
Rikke står altid klar til at hjælpe med små eller store udfordringer på alle tider af døgnet! Det har været en kæmpe hjælp😊 Rikke har været en kæmpe støtte i mit forløb🥰
Kæmpe anbefaling herfra, det er det bedste jeg har gjort for mig selv❤️
En meget bedre version af mig selv
Jeg har haft nogle fantastiske måneder hos Rikke!
Jeg skulle tage på i vægt, hvilket har været rigtig svært og udfordrende.
Rikke har formået at vokse min selvtillid, hun har flyttet grænser og hun har gjort mig til en bedere og stærkere version af mig selv.
Rikke er helt klart en anbefaling værd!
Tak for kampen i denne omgang ♥️
If you Can Dream it, you Can do it🫶🏻🌸🫶🏻🌸
Jeg har kun positivt at sige om det forløb jeg har været i ved Rikke, hun har i de 32 uger jeg har været tilknyttet hende været super opmærksom på mine behov, når jeg har haft brug for nyt inspiration til madplan er det kommet prompte. Hun har lyttet, vejledt og delt ud af hendes egne erfaringer og hendes kæmpe viden.
Rikke har lært mig at det ikke hedder alt eller intet, men at det hedder og handler om balance og planlægning når man som mig arbejder rigtig meget.
Tusind tak for 32 rigtig gode uger Rikke🫶🏻