Rikke er en fuldkommen fantastisk coach. Hun er nærværende, lyttende, forstående og enormt anerkendende. Hun formår at arbejde med mindset på måde, hvor balance er i fokus, og hvor alt bliver vendt t... Se mere
Kæmpe anbefaling herfra! Rikke har igennem 5 måneder været en kæmpe støtte og inspiration for mig! Hun har været til rådighed, tilrettelagt mine planer efter behov og tilpasset det ind i mit øvrige v... Se mere
Alle mine drømme er gået i opfyldelse under Rikke’s vinger ❤️ Næsten 10 kg. Lettere, mere end 60 cm. Reduceret og for altid en ændret livsstil. Mere end jeg turde håbe på! Jeg er glad når jeg ser mig... Se mere
Hvis man kunne ville jeg give flere stjerner!⭐️❤️ På intet mindre end 6 måneder, tabte jeg 14kg. 14 kilo jeg aldrig nogensinde havde tabt på egen hånd. Rikke har været fantastisk at have med på rej... Se mere
Waw hvor er jeg bare taknemlig for jeg…
Waw hvor er jeg bare taknemlig for jeg fandt Rikke❤️🙌😊
Rikke er den bedste coach, så sød og hun er den bedste støtte man kan få sig, så positiv og motiverende og fedt med vores ugentlig opdateringer både hendes videoer samtaler og vores skriv. Man føler sig hørt og set for hvem man er og hvad man kommer med i bagagen.
Været en helt fantastisk rejse uden restriktioner.
Tilrettelagt plan hvad der passede ind og så fandt jeg ud af med hjælp fra Rikke hvad er realistisk lige for mig, jeg har fået mine øjne op for en hel masse hvad angår kosten og fede styrketræningsprogrammer og ingen cardio, som jeg hadet at lave førhen fordi jeg troede det gav mest.
App’en har været så fedt at have med sig, med træning, opskrifter, opdatering og vores samtaler, at man altid kunne skrive til Rikke👌
Så har hun de lækreste opskrifter også, så jeg nyder at lave mad nu, før var køkkenet ikke mit ynglings sted. Den søde tand er også glad for kosten😉 Tabt 1,9 kg og reduceret næsten 30 cm.
Kan varmt anbefale at have Rikke som coach, online coaching har været guld værd. 10 stjerner fra mig🌟
Selvtilliden er steget og prioritere mig nu🤗
Tak for rejsen Rikke🙏❤️🌈✨
Har lige afsluttet et super forløb hos…
Har lige afsluttet et super forløb hos Rikke.
Hun er god til at motivere og komme med gode input, man kan altid skrive til hende vis man har brug for det.
Jeg har i hverfald fået ændre mit forhold til mad og fundet en god balance uden at der er nået der er forbudt.
Rikke anbefale jeg vis man ønsker at ændre sin livsstil😊
Hvis man ikke kan få taget sig sammen…
Hvis man ikke kan få taget sig sammen på egen hånd til at gøre noget ved sin krop ifht. træning -og kostændring, vil jeg på det kraftigste anbefale Rikke!!
Hun er ekstremt god til at opmuntre, guide, coache og følge op på en når man er i forløb hos hende. Hun gør alt for at man når i mål!
Man kan altid skrive til hende og kan være stensikker på at få et hurtigt svar. Så tak kære Rikke for at hjælpe HELE vejen 😃
Da jeg kontaktede Rikke for 6 måneder…
Da jeg kontaktede Rikke for 6 måneder siden, havde jeg ikke turde håbe på at jeg ville nå så langt som jeg er!
Jeg har tabt 13,5 kg og reduceret over 75cm.
Hendes motiverende ord, gejst og positive mindset har hjulpet mig utrolig meget når muren ramte. Man kan spørge hende om hvad som helst og hun svarer hurtigt!
Både træning og mad blev tilpasset mig, så det hele bliver den bedst mulige oplevelse!
Det jeg har elsket allermest ved mit forløb er, at intet mad er forbudt! Bare man bruger sin fornuft, så må man det hele.
Undervejs modtager man også før og nu billeder, hvilket er så sjovt, men også enormt motiverende, så man kan se at ens hårde arbejde giver pote 😍
Kæmpe anbefaling herfra! 🤩
Super dygtig coach.
Rikke vil jeg anbefale til alle som ønsker at ændre på deres livsstil.
Har lige afsluttet et super forløb hos…
Har lige afsluttet et super forløb hos Rikke.
Hun er god til at motivere og komme med gode input, hun roser når det er fortjent og hjælper med positiv tankegang.
Jeg har kun ros at sige til Rikke og vores rejse sammen, og skulle jeg få brug for en hjælpende hånd igen ville jeg helt sikkert kontakte Rikke
Super professionel fitness center
Super professionel fitness center. Her kan man deltage i de aktiviteter der ikke udbydes i de almindelige centre, bl.a BALLance. Professionel personale og fine lokaler.
Jeg valgte rigtigt!!
Da jeg kontaktede Rikke første gang, der var jeg på ingen måder klar til at lave en livsstilsændring. Det føltes så uoverskueligt - Men da jeg langt om længe besluttede jeg mig for, at NU skulle det være og fik lagt en plan med både kost og træning, som passede lige til mig, så kunne jeg mærke at det var det helt rigtige valg. Jeg havde længe fuldt med på sidelinjen og set hvordan Rikke hjælp hendes klienter ifm. vægttab og derfor følte jeg mig meget på udebane, da jeg skulle tage på. Faktisk troede jeg slet ikke, at mit forløb ville blive svært - Jeg skulle jo bare spise den rigtige type mad og de rigtige portioner, så det kom helt bag på mig hvilken rejse jeg begav mig ud på. Især rent mentalt og her har Rikke i den grad haft en kæmpe rolle. Hun har under hele forløbet hjulpet mig med at genfinde min selvtillid og min indre powerwoman. Jeg stråler igen! Under hele forløbet har jeg kunne kontakte hende, hvis jeg havde spørgsmål eller blot var usikkerhed på mig selv. Hun har hjulpet mig med at finde et positivt mindset der gør, at jeg tør arbejde videre med de redskaber, som hun har givet mig.
Jeg har nu stået “på egne ben” i tre uger og jeg er så glad!
Valget er DIT og hvis du inderligt ønsker et liv med mere overskud, energi eller blot troen på dig selv, så ville jeg helt klart anbefale Rikke.
- 50 kg og 96 cm
- 50 kg og 96 cm
Ja, du læste helt rigtigt! På 1,5 år har jeg smidt 50 kg og 96 cm på forløbet hos Rikke.
Jeg kontakede Rikke, da jeg var inde i en ond cirkel af en dårlig livsstil, dårlige madvaner mm. Jeg havde dårlig selvtillid og selværd og var usund at se på.
1,5 år senere, står jeg og ståler af selvtillid og selvværd, og kan sige til mig selv nu " hold kæft hvor ser du godt ud", hvilket jeg ikke kunne for forløbet.
Rikke støtter dig i med og modgang! Hun sætter sig ind i hvem du er som person og motivere dig hele vejen igennem, OS I DE SVÆRE TIDER! Hun presser dig til det yderste til personlige træninger, og kan få dig til ting, du aldrig selv kunne havet troet, du kunne.
Den bedste beslutning jeg har truffet længe - at starte hos Rikke!
Jeg har været i et forløb hos Rikke i 3 måneder. På den tid har jeg tabt hele 15 kg. Det har været uden overdreven træning (faktisk mest gåture) og med simple kostplaner, det har været overskuelige og lette at holde sig til. Rikke har formået at lytte efter mine behov og ønsker. Der har ikke været nogle former for restriktioner, hvilket har gjort det holdbart - også på længere sigt.
Rikke er altid klar med gode råd og tips til at få hverdagen til at fungere. Man kan mærke hendes store faglighed.
Én ting er det ydre, men jeg har også opnået en indre ro. Jeg har fået mere energi og fundet en god balance i hverdagen, hvilket var mit overordnede mål, da vi startede rejsen.
Personligt vil jeg mene, at et forløb hos Rikke er det hele værd - du vil kun fortryde, hvis du ikke gør det og prioriterer dig selv!
Kan varmt anbefale Rikke
Rikke er sød og motiverende i hendes tilgang. Hun laver lækre og enkle kostplaner, og overskuelige træningsplaner. Hun giver positiv feedback og gode råd. Det har virket for mig. Jeg har tabt mig, fået mere energi og fundet en god balance i hverdagen i forhold til det jeg spiser og hvor meget jeg bevæger mig. Jeg brugte tre måneder i forløb hos Rikke, og det har været det hele værd. Vil klart anbefale det til enhver, som har brug for hjælp til at starte vægttab. Det er den bedste gave jeg har givet til mig selv. Ville ønske jeg havde gjort det noget før 😊
Har været i forløb i 16 uger hos Rikke-…
Har været i forløb i 16 uger hos Rikke- og hun er den mest personlige, vidunderlige, støttende og motiverende coach man kan forstille sig.
Jeg har prøvet flere coaches, så jeg har noget at sammenligne med, og Rikke skiller sig helt klart ud fra de andre.
Hun svarer dig lynhurtigt, hun laver videoer og jeg har følt at det har været et personligt forløb, og mine behov er hørt og imødekommet
Rikke har en helt unik evne til at få dig op på benene igen når man “er snublet”, og man bliver bare generelt i godt humør af Rikkes pep beskeder og pep videoer.
Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg vil have et forløb hos Rikke igen, når jeg skal videre til næste niveau.
Så en kæmpe anbefaling det har været alle pengene værd- Rikke er en stjerne
Verdens bedste Coach ❤
Verdens bedste Coach ❤
Jeg har lige afsluttet 6 måneder sammen med Rikke.
Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Rikke, du er guld værd, man kan ikke finde en bedre coach end dig. Altid super støttende, motiverende, og hjælper en på de dårlige dage....
Det var ikke fordi jeg tabte mig meget i kg. Men er gået langt ned i fedt % og har tabt en masse cm, og har nu lært at det ikke er tallet på vægten som skal afgøre om man har det godt, ser godt nok ud eller gør det godt nok.
Jeg har aldrig haft det bedre, har fået så meget mere viden, info og hjælp end jeg havde turde håbe på. Af hjertet tak Rikke.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Verdens bedste Rikke.
Verdens bedste Rikke.
Tak for et godt forløb, - du er den bedste og jeg giver dig, mine varmeste anbefalinger⭐️
Kostplanerne har været lækre, nemme at lave og alt har smagt fantastisk.
Tak for altid at heppe, motiverer og være den bedste coach.
Det bedste din vej du har i den grad sendt det bedste i min.
Mega god oplevelse
Jeg har været i forløb hos Rikke i 4 måneder og det har været en mega god oplevelse!
Jeg havde brug for at blive sparket igang med mit vægttab og derfor kontaktede jeg Rikke ☀️
Hun har været god til at motivere og rose hele vejen igennem, samt kommet med peptalks når det har været svært. Udover det, har jeg fået virkelig lækre madplaner og fede træningsprogrammer 😍
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos…
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Rikke, og det er den vildeste personlige rejse, jeg har været på. Rikke har givet mig, redskaber til at kunne navigere rundt i madvarerne. Rikke er der altid og giver altid en masse ros med på vejen og troen på at det hele nok skal gå, hvis man rammer en periode, hvor vægten ikke har rykket sig, i den retning man gerne selv havde ønsket. Rikke er med på sidelinien hele vejen, personligt har jeg elsket, at jeg har kunne prøve mig selv i mit tempo og bare vide, at Rikke kun er en besked eller opkald væk.
De varmeste anbefalinger til Rikke
Rikke er helt fantastisk
Rikke er helt fantastisk! ❤️
Jeg har været i forløb hos hende i 4 måneder og ikke nok med mine flotte resultater, så har Rikke formået at ændre mit mindset fuldkommen - som i den grad havde brug for madro og mit syn på mig selv! Jeg har i mange år kun fokuseret på tallet på vægten, men et vægttab er alt andet end det! Nu ser jeg mig i spejlet og er glad, fuldstændig uanet hvad vægten siger - for den er jeg absolut ligeglad med. Det er det indeni der tæller og hvordan man ser på sig selv og tænker om sig selv og hvis man har brug for at sætte fokus på det, så er det Rikke man skal kontakte! 🩷 Tak for det findes personer som dig, søde Rikke 🤍
Jeg vil helt klart anbefale Rikke
Jeg vil helt klart anbefale Rikke! Jeg startede hos Rikke da jeg havde mange problemer med min mavesyre, samtidig med at jeg gerne ville have en sundere hverdag og smide et par kilo.
Alle mål lykkedes og forholdvis hurtigt, der er rigtig god råd, vejledning og opbakning at hente hos Rikke!
Har du haft en dårlig dag og du skriver til hende, bliver du ikke banket i hovedet med negativitet, tværtimod! I får snakket om det og fundet ud af, hvad du skal tænke over til næste gang 😍
Jeg var hos Rikke i 3 måneder, nåede alle mine mål + mere til, og elsker min hverdag nu, som er sundere 🥰
Rikke var det der skulle til
Rikke var det der skulle til, for at få mig igang igen efter nogle års pause. Kiloerne havde brændt sig fast og mit drive for at komme igang og holde fast var ærlig talt væk.
Men efter 12 uger i stald hos Rikke er min rejse godt igang. Hun motivere og guider i den rigtige retning. Så nu glæder jeg mig over træningen, har fået mere energi og jeg er blevet klædt godt på til fremtiden.
De varmeste anbefalinger herfra 🥰❤️
En investering værd 🌟
Min oplevelse hos Rikke har været helt fantastik. Jeg startede i forløb hos Rikke lige før en kæmpe stor omvæltning i mit liv og jeg er taknemmelig for at jeg tog beslutningen også i sådan en periode. Selvom jeg har haft det vanvittigt svært så har Rikke virkelig lært mig meget, både mit mindset, kost og træning. Jeg gik ind i forløbet hos Rikke med et håb om et vægtab, men ingen forventning om at det ville ske grundet lavt stofskifte, men her står jeg selv 10,5 kg. Lettere, 31 cm er smidt og jeg er så meget gladere for mig selv og så føler jeg mig sundere og stærkere end før. Hos Rikke føler og lærte jeg at der er plads til alt og at man samtidig godt kan nå sine mål. Rikkes skønne energi og gnist smitter helt klart af på dig og hun er en kæmpe opbakning, men kan samtidig stille tingene op så man ved hvor man skal arbejde eller hvad der kan være årsag til tilbageskidt og det gøres med omsorg og en kæmpe positivitet. Idag efter mit 16 ugers forløb har jeg lært at have en meget sundere forhold til mad, men med plads til også at nyde livet. Jeg vil helt klar anbefale at investere i et forløb hos Rikke det har i hvert fald ændret så meget for mig og jeg selv ønsker et forløb mere hos Rikke med endnu mere fokus fra min side på min træning 🙏🏻❤️