Q-Park Danmark A/S Anmeldelser

2.136

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 331 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterer om at blive trukket flere gange for parkering og vanskeligheder med at løse betalingsuoverensstemmelser. Folk modtager ofte høje og urimelige parkeringsbøder, selv når de mener, de har betalt eller parkeret korrekt. Virksomhedens praksis beskrives ofte som en 'pengemaskine' eller uretfærdig, og nogle forbrugere oplevede dårlig kundeservice med uhjælpsomt personale. Dog bemærkede nogle kunder positive oplevelser med servicen, herunder hurtig assistance med betalingsproblemer. Enkelte følte også, at virksomheden ydede god service, som at undgå straf for glemt udtjekning eller tilbyde refusion for fejlagtige opkrævninger.

Det, folk taler mest om

Payment

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med betalingssystemet og oplever ofte at skulle betale kontrolafgifter,... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor utilfredshed med priserne, især i forbindelse med parkeringsafgifter, som mange anser... Se mere

Location

Kunder havde tvetydig oplevelser med placering, hvor mange rapporterede problemer med at finde skiltning og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle kunder beskriver medarbejdere som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Blev trukket 2 gange for parkering i Waterfront i Hellerup. fin service ved henvendelse om dette, men til min undren store problemer med at finde mine oplysninger om betalingsmiddel, selvom jeg frem... Se mere

I Randers stemplede ind i automat meget tæt på p-plads fra firmaet. Automaten har altid været brugt til det område, og alligevel får man bøde, selvom der står man skal benytte automat i nærheden. Bev... Se mere

De udskriver fejlagtive parkerings bøder på området hvor sejlere med registrerede biler godt må holde. Aarhus Lystbådehavn fiskerisiden parkeringsplads ved den "gamle kran" helt ude hvor vi godt må... Se mere

Tastede nummerpaden forkert i kulden så den blev til et ikke eksisterende nummerplade. Q-park giver mig bøden. Jeg kan bevise at jeg har betalt for parkeringen. Jeg klager og de fastholder bøden. Så b... Se mere

1. Parkeringsservice

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.136)

Vanvittig forretning

Vanvittig forretning.
Jeg parkerer på en parkeringsplads med ca 20 pladser og ca 12 ledige. Skal hente datter fra judo-træning… overvejer at lade bilen køre, fordi det jo kun tager 2-3 minutter.
Det tager så 5 minutter i stedet. Da jeg kommer ud står q-park og sætter bøde i ruden.
Jeg forklarer at motoren er varm, og at jeg har været inde og hente i 5 minutter, og at dette IKKE kan være intentionen med at kontrollere parkeringsanlæg… Der er en masse ledige pladser, jeg har været inde i 5 minutter, og parkeringsdamen må NETOP være ankommet som jeg gik ind i judo-klubben.
Hun var ikke til at tale med, og det er kreperligt at betale 915 kr for en parkering på 5 minutter som absolut ikke har skabt skyggen af problemer.

14. december 2025

Uacceptabel praksis og manipulation af billedmateriale

Jeg har modtaget en kontrolafgift på baggrund af en påstand om, at min bil skulle have holdt uden for parkeringsafmærkningen. Dette er direkte forkert.

Jeg var parkeret korrekt inden for linjerne og havde gyldig, registreret parkering på tidspunktet. Alligevel har virksomheden valgt at bruge billedmateriale, som er blevet redigeret/manipuleret, så det ser ud som om bilen holder uden for afmærkningen. Det er dybt bekymrende og fuldstændig uacceptabel praksis.

Som kunde, der følger reglerne, forventer man fair behandling — ikke at blive mødt med konstrueret dokumentation for at kunne udstede afgifter.

Sagen er nu indbragt formelt, og jeg er klar til at tage den hele vejen. Jeg kan på det kraftigste advare andre mod denne virksomhed og deres metoder.

17. januar 2026

Hej Michael

Tak for din henvendelse.

Vi vil gerne understrege, at vi naturligvis ikke redigerer eller manipulerer vores billedmateriale. Vores kontrol udføres ud fra den gældende skiltning på pladsen, og en kontrolafgift udstedes kun, hvis reglerne vurderes overtrådt på baggrund af denne kontrol og på baggrund af korrekt, uændret dokumentation, som ikke redigeres i.

Vi kan se, at du allerede har indsendt en klage, og derfor er sagen sat i bero, mens den behandles. Du behøver ikke foretage dig mere, før du hører fra os.

Falske bøder

Jeg har fået flere bøder for at parkere på el-laderpladsen i vores p-hus Q-Park Kornmøllen i Aalborg. Under reglerne står der, at parkeringsreglerne gælder fra kl. 08 til 20. Alligevel har jeg fået to bøder udenfor dette tidsrum. Jeg synes, at de udsteder nogle urimelige bøder, og hvis man bare betaler, så er alt godt for Q-Park.

9. november 2025

Hej Hamid

Tak for din henvendelse.

Vi udfører vores kontrol ud fra den gældende skiltning, og for at sikre os, at der ikke er sket en fejl i din sag, vil vi meget gerne se nærmere på den.

Derfor vil vi bede dig kontakte os gennem følgende formular: https://www.q-park.dk/da/forms/afgiftsservice-kontaktformular/.
Angiv venligst "Att.: Afgiftsserviceleder" i starten af din besked, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Q-Park

Jeg parkerede på en af deres pladser og…

Jeg parkerede på en af deres pladser og kunne ikke få betalingsapp´en til at virke. Jeg tog skærmbilleder af alt og tænkte, jeg ville sende det ind, hvis der blev behov. Da jeg kom tilbage, havde jeg fået en bøde. Jeg sendte billederne ind, men fik det svar, at betalingsapp´en kun kunne benyttes om aftenen? Super forvirrende system. Jeg måtte betale bøden.

9. september 2025

Skod firma

Q-park prøver at dele så mange bøder ud som muligt og burde virkelig lukkes

13. december 2025

Det her er virkelig trist

Det her er virkelig trist, men grænser til det morsomme.

Jeg parkerede korrekt og betalte via app – men fik ved en fejl valgt den forkerte bil i appen.
Der var dokumentation for betaling, og min bil var det eneste køretøj på pladsen den aften.

Alligevel udløste det en kontrolafgift på 915 kr.

Jeg gjorde indsigelse i god tro for at høre, om Q-Park i dag udøver bare et minimum af menneskeligt skøn. Svaret var et fuldstændigt standardiseret afslag med henvisning til formalia og en landsretsdom – uden nogen form for dialog, vurdering eller mulighed for opfølgning.

Det mest bemærkelsesværdige er, at:
*man ikke kan svare tilbage på afgørelsen
*der er ingen telefonisk dialog, selvom de påstår det - du kan vente 5 timer uden at komme igennem. Der er nok slet ikke forbindelse til deres telefon.
*indsigelsen tydeligvis behandles mekanisk

Og der er vedhæftet billeder, P-skive og alt muligt andet og også en prøvelse i retten fra 2022 - Det er da helt sort :-)

Juridisk kan Q-Park fastholde afgiften – det er der ingen tvivl om. Men service, rimelighed og proportionalitet er åbenbart helt fraværende.

Jeg betaler og kommer videre.
Men oplevelsen efterlader indtrykket af en virksomhed, der ikke ønsker dialog, ikke udviser fleksibilitet – og som i praksis prioriterer indtjening over almindelig sund fornuft.

Det er næppe den slags praksis, der skaber tillid til branchen og det er mig helt uforstående at nogen overhovedet vil arbejde for et sådan firma.

Hvorfor så give dem to og ikke bare en stjerne - Jeg giver altid en stjerne for et svar selvom det er dårligt.....

P branchen længe leve H.... H.... :-)

-----------------------------------------------------

Så ringede jeg til det Q-Park efter de havde været så flinke at skrive at jeg kunne bare ringe :-)

Og - det var så spild af tid.... Se herunder:

Opdatering efter telefonisk kontakt
Jeg ringede efterfølgende til Q-Park Danmark A/S.
Røret blev taget efter ca. 10 minutter – hvilket trods alt er en klar forbedring og næsten acceptabelt.

Jeg talte med en medarbejder, som venligt tilbød at hjælpe mig med at indsende endnu en indsigelse.
Men det var ikke det, jeg ringede for.

Jeg ønskede ikke at klage over afgørelsen. Q-Park er juridisk i deres fulde ret til at fastholde afgiften – det er jeg helt indforstået med.

Mit ærinde var alene at få svar på rimeligheden i, at:

der var betalt parkering

på samme sted

på samme tidspunkt

og hvor der i øvrigt kun holdt én bil på en plads med ca. 50 parkeringsbåse

Her var der ingen åbning overhovedet.
Medarbejderen kunne udelukkende forholde sig til, at skiltningen formelt var overtrådt – og kunne ikke, eller måtte ikke, forholde sig til hverken konduite eller proportionalitet.

Når regelfortolkning altid står over sund fornuft, og økonomisk indtjening tydeligvis har førsteprioritet frem for rimelighed, giver det ganske enkelt ingen mening at fortsætte dialogen.

Jeg ringede ikke for at blive belært om regler, tidligere domme eller proceduren for at indsende endnu en indsigelse.
Jeg ringede for at afklare, om der eksisterer menneskeligt skøn i sagsbehandlingen.

Det gør der åbenbart ikke.

Jeg skriver dette for, at andre lige så godt kan opgive troen på rimelighed fra P-selskaber.
Derfor er jeg også glad for, at trafikministeren begynder at se kritisk på P-selskabernes indtog i Danmark, hvor egne regelsæt og lukkede kontorgange i praksis har erstattet kundeservice.

Det paradoksale er, at P-selskaber lever af deres kunder.
God service ville give god omtale – og få flere til aktivt at vælge det selskab, der opfører sig ordentligt.

I stedet oplever man en kultur præget af afvisninger og “irriterende kunder, der brokker sig”.
Det var helt tydeligt i min samtale, at jeg blev opfattet netop sådan.

28. november 2025

Hej Friedl

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil gerne understrege, at vi tager alle klager alvorligt. Vores svar bliver altid sendt ud på baggrund af den konkrete klages indhold.
Bemærk, at den vedhæftning, du har modtaget sammen med din afgørelse, blot er et eksempel på en sag med samme omstændigheder som din. Det er derfor ikke en afgørelse på din sag – dette fremgår også af svaret.
Du kan ringe til os alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi beklager, hvis det har været vanskeligt at komme igennem, og du er meget velkommen til at prøve igen – vi vil gerne hjælpe dig.
Tak for din feedback – den er vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Q-Park

Den Gamle har fået en bøde på Aalborg…

Den Gamle har fået en bøde på Aalborg sygehus, da hans Kone i hast blev indlagt. Han har som han skulle registreret parkeringen, men tastet Å i stedet for A i nummer pladen.
Er det Å kun lavet for a tjene penge.
og godt nok ingen empati når man ringer ind.

7. januar 2026

Fin og hurtig tilbagebetaling på…

Fin og hurtig tilbagebetaling på bagkant af min egen fejl

3. januar 2026

Hej Kasper

Tusind tak for din positive feedback!
Det betyder meget for os at høre, at vores Servicecenter kunne hjælpe dig hurtigt og få styr på situationen. Det er præcis den service, vi ønsker at levere hver gang.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Q-Park igen.

Q-Park

Har fået 2 P-bøder fordi min udlejer…

Har fået 2 P-bøder fordi min udlejer ikke har sendt vores nye p kort ud, men q park ville ikke hjælpe med at få bøder slettet

2. januar 2026

Hej Theis

Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage en afgift, men alle P-tilladelser for 2026 blev sendt ud fra vores side i november 2025. Vi kan desværre ikke stå til ansvar for, at pladsejer endnu ikke har delt dem med sine lejere.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til din udlejer for at få afklaret, hvorfor tilladelsen ikke er blevet udleveret.

Jeg er 100 % tilfreds.

Jeg er 100 % tilfreds.
Jeg var ude og køre med en ven. Og så betalte jeg for parkeringen og så glemte vi at man skulle over til maskinen igen og så taste sin nummerplade ind anden gang. Fik alle mine 720 kr. igen

22. december 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hjælpsom og imødekommende service fra vores Servicecenter. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder, og din feedback betyder meget for os.

Q-Park

Ekstremt dårlig UX der førte til brugerfejl

Jeg skulle parkerede og bruge en app udstillet på en tablet ved et legeland, men UI’en og dermed UX’en var så dårlig at jeg ikke fik trykket på det sidste trin og kom til at gå fra terminalen efter af jeg kunne se at alle de oplysninger jeg havde indtastet var korrekte. Derfor gik parkeringstilladelsen ikke igennem og jeg fik en p-bøde. Det synes jeg er ekstremt dårlig UI, som i virkelig bør se på!!!

30. december 2025

Ladestander

Havde bil til opladning mens jeg var inde og hente noget at drikke i en butik og får en pbøde imens bilen lader. Usselt firma, man kunne tjekke opladningen på standeren for at se hvor længe de har holdt der men nej nej der skal et Pbøde til.

28. december 2025

Jeg vil rose for en utrolig hurtig og…

Jeg vil rose for en utrolig hurtig og hjælpsom personale. Jeg lavede en fejl ved parkering i Århus. Ved kontakt til Q-Park hjalp de mig, selv om flere personer var ind over sagen, så svarede de mig hurtig tilbage på mail (på en søndag). Rigtig god service!!! Tak

21. december 2025

Hej Merete

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og venlig hjælp fra vores team – selv i weekenden. Vores døgnåbne servicecenter står altid klar til at hjælpe, og det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Q-Park

Jeg siger tak for de to…

Jeg siger tak for de to parkeringsafgifter min familie og jeg netop har fået 1. juledag mens vi har været på julebesøg hos min 85årige mor. Vi har benyttet p-pladsen på Hunsballevej i Holstebro gennem flere år. Nu er der så pludselig kommet betalingsparkering (vi var kørt i to biler og ingen af os så det) og retrospektivt fremgår det ikke tydeligt at der er betalingsparkering på helligdage. Afgifterne på 2 x 915 kr er udstedt 14.45 ca 45 minutter før betalingskravet ophører. Der er betalingsparkering mandag - fredag, i dag er det torsdag, men det er også helligdag. Søndag er betalingsfri, så det burde helleigdage også være. Det er simpelthen dårlig stil at udstede bøder på en næsten tom parkeringsplads 1. juledag. En parkeringsplads som er tiltænkt en uddannelsesinstitution, som holder lukket på helligdage.

25. december 2025

Der var sket en fejl

Der var sket en fejl, så min parkering blev beregnet for 3 dage til trods for jeg kun parkerede et par timer
Fik de overskydende penge retur efter henvendelse
SÅDAN

16. december 2025

Hej Evan

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at vores Servicecenter hurtigt fik styr på situationen og sikrede, at du fik en god oplevelse. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe, når noget ikke går som planlagt, og din feedback betyder meget for os.

Venlig servicepersonale

Efter afsluttet parkering ville jeg tjekke ud og troede også at jeg havde gjort det, men systemet havde ikke registreret min udtjekning, hvilket resulterede i at der blev trukket 690 kr på min konto.
Heldigvis mødte jeg kun venlighed, forståelse, samt velvilje fra servicepersonalet side og fik refunderet det formeget betalte tilbage.

22. december 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Servicecenter. Vi lægger stor vægt på at være hjælpsomme og imødekommende, og din feedback viser, at vi lever op til netop dette.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Q-Park igen.

God service!

God service!
Parkeringshuset viste ledige pladser, selvom der faktisk ikke var nogen. Efter 5 minutter kørte jeg ud og fik en regning for det. Jeg kontaktede Q-Park, og de refunderede beløbet uden problemer – super god kundeservice!

13. december 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at vores team kunne hjælpe dig hurtigt og uden besvær. Vi sætter en stor ære i at gøre processen enkel og give en service, der gør en forskel – og din feedback viser, at vi er på rette vej.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Q-Park igen.