Q-Park Danmark A/S Anmeldelser

2.141

2,3

Waterfront Hellerup Lang kø for at komme ind. Årsag: Ingen billetter tilbage i P automat hvilket gjorde at vi blev trukket 30,- vi ellers ikke skulle have betalt ! Ren tyveri …

Vi har i dag fået den dårligste behandling ved Qpark at vi er helt rystet over, det kan forekomme. Hvordan kan det firma få lov at eksisterer med deres kundehånstering - vi er rystet! De svindler o... Se mere

Vi glemte ved en fejl at tjekke ud efter vores parkering og blev derfor trukket 720 kr. selvom vi kun havde parkeret i 3 timer. Da jeg henvendte mig for at høre om der var noget at gøre, fik vi simp... Se mere

P-hus Lyngby.. Hold aldrig her. Giver bøder, selvom man har aktiveret P-app som jo selv vælger område og som passer fint med adressen: Nørgaardsvej 1. Ren fusk at give bøde selvom P-app er aktiv og be... Se mere

1. Parkeringsservice

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.141)

402 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget dårligt service og uhøfligt ved…

Meget dårligt service og uhøfligt ved telefonsamtale vedrøre App og skilte. Det passe ikke med hinanden .
i App kan man find plads #4602, og der er i Amagerbanen 13, København. Men skilte for plads #4602 er stående i Aarhus Lystbådehavn,
Det er en kæmpe stor fæld til alle billister, så DE kan får 940.Kr pr. parkering.

29. juni 2026

Hej Dinh

Vi er kede af at høre, at du har oplevet vores medarbejdere som uhøflige. Det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade. Du er velkommen til at kontakte os via: www.q-park.dk/da/forms/afgiftsservice-kontaktformular og skrive "Att.: Afgiftsserviceleder" samt oplyse os dit telefonnummer, så kigger vi nærmere på telefonsamtalen.

Derudover vil vi gerne oplyse, at det er korrekt, at pladsen har det interne pladsnummer 4602 hos os. Dette fremgår af skiltningen på hele området, så vores vagter nemt kan indtaste nummeret i deres terminal ved kontrol. Samtidig gør det det lettere for vores Servicecenter at hjælpe billister, der ringer ind med spørgsmål i forbindelse med parkering.
På den del af området, hvor man kan betale for parkering, står det tydeligt, at man i EasyPark skal bruge områdekode 4206.
Vi har desværre ikke nogen kontrol over, at en anden operatør bruger en områdekode i appen, som er den samme som vores pladsnummer.

Q-Park

Scammer business like bet companies.

Scammer business like bet companies.
P-vagt gik konstant rundt i 12 timer, på p-pladsen. Og ventede på bytte. Vejle transport center. Så ved man da, hvor man ikke skal køre ind igen. 950 kr for en burger og en kop kaffe. Vores p-ur viste 15.15, men pga sol lys og stærk sol, så det ud som om der stod 16.15...vi klagede til p-vagten, en Venlig mand, og han kunne også se, når vi skærmede for solen stod der 15.15..men nu havde han skrevet bøden ud, så var der ikke noget at gøre.. Men vi kunne da prøve at klage og han skrev også vi ville klage. Men vi tog mobil telefon billed af uret 15.15, og sendte med klagen og han havde også taget et som viste 16.15..men det var Q-uick Fine Park ligeglade med. Med venlig hilsen en dårlig oplevelse "kunde", aldrig mere Vejle transport center.

20. juni 2026

Bøde ude af proportioner

Meget skuffende oplevelse i parkeringshuset ved Magasin i Lyngby. Vi kørte ind i et næsten tomt parkeringshus, betalte for parkeringen og gik ind for at købe et par sandaler til vores datter. Da vi kom tilbage, havde vi fået en parkeringsafgift på 940 kr., fordi bilen ikke holdt helt inden for stregerne.

Jeg forstår, at regler skal overholdes, men en afgift på 940 kr. i et næsten tomt parkeringshus virker ude af proportioner. Vi betalte ovenikøbet for parkeringen, og vores bil var ikke til gene for andre.

Oplevelsen har desværre gjort, at vi fremover vil overveje at handle, gå i biografen og benytte andre tilbud i andre byer eller handle på nettet i stedet for at besøge Lyngby. Det er ærgerligt, når man gerne vil støtte de fysiske butikker.

28. juni 2026

Er fast abonnent hos q.park og betaler…

Er fast abonnent hos q.park og betaler små 2000 kr. om måneden for p-tilladlelse og reserveret plads i p-anlæg, men de har sendt mig 4 kontrolafgifter og nægter at anerkende vores kontraktforhold. Jeg har prøvet at reagere via mail, diverse gange via deres klageformular, men det har ikke ændret noget. De kan ikke sige hvad de mener er problemet. Det er umuligt at få dem i tale. Deres referencer virker ikke. Har nu sendt anbefalet brev. Ellers må de tage den i byretten. Synes det er helt ude på et overdrev.

26. juni 2026

Aggresiv P-Vagt (ikke bøde)

Efter parkering af min bil går jeg forbi et par andre biler på P-Pladsen og ser der er sat en stor hvid seddel i side ruden på en bil. Jeg og min ledsager stopper op for at læse sedlen og få sek. efter kommer en Qpark P betjent susende, stopper op 30 cm fra mit ansigt og råber mig ind i hovedet at jeg skal pi..e af. Vi siger at vi bare står og læser hvorefter han hidser sig endnu mere op og råber ad os at vi skal fjerne os. Jeg spørger til hans navn hvilket han naturligvis ikke vil udlevere og vi vælger derefter at gå videre idet vi faktisk følte os voldsomt truet af ham.
Vi står på en kommunal p plads hvor han ingen hjemmel har til at råbe ad os. Vi er rystede over man hos Q-park vælger at have så aggresive folk ansat. Jeg kan fortælle tid og sted og klage er også sendt til QPark direkte.

2. juni 2026

Hej Lisa

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er selvfølgelig ikke sådan, man skal opleve et møde med en medarbejder hos os, og vi er kede af at læse, at situationen har føltes ubehagelig for jer.

Vi er allerede i dialog med dig og ser nærmere på hændelsen internt, så vi kan få afklaret, hvad der er sket.

Vi tager den her type henvendelser meget alvorligt, da det er vigtigt for os, at mødet med vores medarbejdere altid foregår respektfuldt.

Q-Park

9:38 startede jeg lovlig parkering med…

9:38 startede jeg lovlig parkering med EasyPark app og betalte kr. 53,19 for parkering indtil kl. 11:29. Q-Park påberåber sig en kr. 895, - kontrolafgift for tidsrummet 09:49:42 til 10:00:07.

- Gad godt vide om EasyPark allerede har betalt en del af kr 53,19 til Q-Park for min lovlige parkering.

- Gad godt vide om EasyPark vil tilbagebetale min lovlige parkering i tidsrummet 9:49:42 10:00:07, når jeg til Q-Park skal betale kr. 895,00

Mine advokat omkostninger ved at retfærdiggøre min lovlige parkering vil langt overstige kr. 895,00. Med udsigt til at 78 % taber sager mod P-selskabers advokater og fordi jeg allerede har brugt tid for >kr. 1.000,- heri er kun indregnet ren tid på at undersøge mine muligheder for retfærdighed så opgiver jeg nok en retfærdig rettergang.

Jeg kan formentlig ikke engang politianmelde Q-Park for ulovlig kontrolafgift. Q-Park er sikret ved at kunne dække sig under det er en civiretssag.

Q-Park i Danmark med overskud på kr. 7.700.000,- ejes 100 % af det hollandske moderselskab Q-Park Operations Holding B.V. D

Jeg forstår godt at Q-Park i aktionærernes forretningsmodel elsker ulovlige kontrolafgifter og fortsætter med at tryne Q-Park's samarbejdspartnere som eksempelvis EasyPark.

19. juni 2026

Bøde pga. manglende fysisk licens

Havde en årlig fysisk licens til en dedikeret parkeringsplads. En måneds tid før det blev 1. Januar 2026, havde jeg allerede betalt for næste års parkering. Da jeg ikke lige fik skiftet den fysiske licens inden det blev det nye år, fik jeg så en bøde den 1. Januar kl. 10. Dette er sindssygt lavt at et firma, da jeg jo har betalt for at holde der.. Skrev en klage og fik svar over et halvt år senere. De var pisseligeglade. Mega useriøst firma. Betaler aldrig for noget der hedder Q-park igen. Så må vi se om det var dét værd for dem :)

1. januar 2026

Ualmindelig dårlig 1

Ualmindelig dårlig 1. Gangs service. Vi har parkeringstilladelse, men det er kun en person i husstanden som kan registrere sig til at give gæsteparkering, trods vi er 2 i husstanden og begge har brug for at give parkeringstilladelse.

Derudover måtte vi ringe op igen da jeres 1 gangs medarbejdere beviste smed røret på. Professionelle medarbejdere plejer at ringe op hvis det er en fejl at forbindelsen afbrydes især, når de er i besiddelse af vores registreringsnummer.

17. juni 2026

Hej Anette

Vi beklager at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit opkald til os.
Vi vil gerne høre nærmere om din oplevelse, så kontakt os gerne via:
www.q-park.dk/da/forms/afgiftsservice-kontaktformular/.
Angiv venligst "Att.: Afgiftsserviceleder" i starten af din besked, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Q-Park

Fineste behandning af min sag

Fineste behandning af min sag. Både kundeservice på telefonen og på mail derefter. Lynhurtige svar og hjælp. TAK.
De fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er ærligt fortjent.

16. juni 2026

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er virkelig rart at høre, at du havde en god oplevelse med vores Servicecenter, og at du hurtigt følte, der kom styr på det hele.

Q‑Park

Det har været en fornøjelse med…

Det har været en fornøjelse med kontakten til Q- park. Jeg har fået hurtigt svar på mine spørgsmål og har hele vejen igennem fået god rådgivning. Tak for det.

14. juni 2026

Hej Ellen

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut, og at du har følt dig godt hjulpet undervejs :-)

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Q‑Park

Lavede en tastefejl på parkering…

Lavede en tastefejl på parkering registrering og kom til at trykke for busparkering = dyr parkering
Korrespondance med Q-park Servicecenter fik hurtig afklaring og de refunderer 👍

13. juni 2026

Hej Ove

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at sagen hurtigt blev afklaret, og at det hele faldt på plads igen.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos og igen.

Q‑Park

Var tilgængelig efter klokken 16,og…

Var tilgængelig efter klokken 16,og svarede hurtigt på mine mails
Super tilfreds
Kim

7. juni 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi bestræber os på at være til stede, når vores kunder har brug for os, så det er rart at vide, at det kunne mærkes :-)

Q‑Park

Det er simpelthen de mest usmagelige…

Det er simpelthen de mest usmagelige mennesker. Sidder vitterligt og venter på, at man forlader sin bil, så der kan uddeles bøder. Og så ved et lægehus.
Min automatiske p-skive var fejlindstillet, og da den viste 5 minutter mere, udløste det en bøde på 940,-… 5 minutter…
Der var fri parkering i 2 timer, og jeg var ude efter 3 kvarter.
Virkelig usmageligt! Jeg forlod min bil 8.55 og p-vagten har så holdt øje fra 8.55-8.59, og p-skiven var desværre gået på 9.15… så 940,- for 5 minutter..
Ingen snyder med 5 minutter. Slet ikke et sted hvor man skal til læge og kan holde i 2 timer. Helt ærligt. Jeg er målløs og forarget.

10. juni 2026

Hurtig og meget positiv respons

Hurtig og meget positiv respons - fik ydermere penge retur i forbindelse med en parkering hvor jeg ikke havde fået tjekket ud da vi forlod parkeringen👍

11. juni 2026

Hej Annegrete

Tusind tak for din anmeldelse

Det er dejligt at høre, at det hele blev håndteret hurtigt, og at sagen endte godt, også når noget lige smutter undervejs :-)

Q‑Park

Fremragende kundeservice og en fair løsning

Jeg er meget tilfreds med Q-Parks kundeservice. Efter mit besøg i parkeringsanlægget viste det sig, at min parkering ikke var blevet afsluttet korrekt. Set i bakspejlet var det ikke helt tydeligt for mig som kunde, at jeg aktivt skulle afslutte eller logge ud af parkeringen efter at have forladt anlægget. Derfor blev der opkrævet et for højt beløb.

Det, der især imponerede mig, var den måde, Q-Park håndterede situationen på. Medarbejderne tog min henvendelse alvorligt, svarede hurtigt og venligt og undersøgte sagen grundigt. Selvom årsagen delvist skyldtes en fejl fra min side, var de meget hjælpsomme og villige til at finde en løsning.

De gennemgik overvågningsoptagelserne, bekræftede det tidspunkt, hvor jeg havde forladt parkeringsanlægget, og tilbagebetalte det beløb, jeg havde betalt for meget. Deres professionelle, kundevenlige og løsningsorienterede tilgang fortjener stor ros.

Takket være deres indsats blev sagen løst fuldt ud til min tilfredshed. Et fremragende eksempel på god kundeservice. Mange tak!

30. april 2026

Hej Bert

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse, den sætter vi virkelig stor pris på.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede både en god dialog og en fair håndtering af din sag. Den type situationer kan være svære at gennemskue som kunde, så det er vigtigt for os, at vi kan få skabt klarhed og lande en løsning, der giver mening.

Vi er glade for, at sagen endte godt, og at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem. Det er lige præcis den følelse vi ønsker, at alle vores kunder skal have :-)

Q‑Park

Urimelige beløb og ringe kvalitet

Q-park og resten af parkeringsbranhcen er Danmarks største scam.

I Odense (parkeringskælder) er pladserne så små at min Volvo S40 knap kan holde der.

Her forleden blev jeg opkrævet 720 kroner uden at blive informeret om hvorfor. Og ja - måske gik betalingen ikke igennem, og det kunne jeg have misset, men 720 kr. er et stadig et helt sindsygt beløb for hvad der sandsynligvis er en fodfejl.

Denne virksomhed undgår jeg hvis overhovdet muligt. Reelt burde dens adfærd være dybt ulovlig.

3. juni 2026

Hej Niels

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse.

Det du beskriver lyder som en situation, vi ofte ser hvor et betalingskort ikke er blevet tjekket korrekt ud, og parkeringen derfor afsluttes automatisk efter en periode. Vi ved, at det nemt kan ske i praksis, og det er også noget, vi typisk hjælper med at få rettet op på.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din konkrete sag og sikre, at alt er håndteret korrekt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores servicecenter på sc@q-park.dk, så gennemgår vi det sammen.

Fin service

Hurtig, venlig og effektiv hjælp i forbindelse med en dobbelt betaling. Meget tilfreds.

5. juni 2026

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det hele blev løst hurtigt og uden bøvl, det er sådan, det helst skal være.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.

Q‑Park

Jeg glemte at tjekke ud fra min…

Jeg glemte at tjekke ud fra min parkering. Regning kr. 504 fair nok det var min fejl. Skrev til Q-park med data fra min bil. De brugte tid på at tjekke video. 4 dage senere gik der kr. 465 ind på min konto. God og hurtig service.
Lone Sørensen

1. juni 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at sagen blev gennemgået grundigt, og at det hele faldt på plads til sidst, det er altid rart, når tingene lander, som de skal.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen hos Q‑Park igen.