Proshop a/s Anmeldelser

61.379

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 5.951 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den lynhurtige levering, det brede vareudvalg samt de rigtig gode og yderst konkurrencedygtige priser på markedet. Mange forbrugere pointerer desuden, at det er utrolig nemt og overskueligt at bestille varer via hjemmesiden, og at pakkerne afsendes prompte. Nogle anmeldere var ikke glade for visse forløb, hvor der manglede specifikke dele i den samlede bestilling, eller hvor der ved en uheldig fejltagelse blev afsendt forkerte produkter. Derudover var der forbrugere, som oplevede uforudsete forsinkelser undervejs eller problemer med, at pakkerne ikke kunne findes i de valgte pakkeshops som forventet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringstjenesten og fremhæver generelt den hurtige og effektive service.... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produktet, idet mange oplevede problemer med defekte varer, manglende... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med order, og fremhæver en nem bestillingsproces samt ekstremt... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne, idet forbrugere ofte fremhæver gode tilbud og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med lynhurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte en masse faner og fan/a-rgb hub og ny computer kabinet, fik det leveret 2 dage efter. Jeg skulle til at sætte faner i fan hub hvor jeg opdager at der en af indgangene er defekte, jeg går s... Se mere

Købte en Xiaomi mobil hos PRO Shop, til en skarp pris og det hele spiller. Dog kan jeg ikke forstå når jeg køber en Glazier blue mobil at der så er et sort cover med, hvor jeg ville have foretrukket... Se mere

Som altid en fornøjelse at handle med Proshop. Desværre var ordren vist blevet glemt, men det blev håndteret godt og hurtigt, da jeg henvendte mig 🥳 De største anbefalinger herfra.

1. Computerbutik

Om Proshop a/s

Om Proshop
Proshop er en af Danmarks ældste IT forhandlere. Vi åbnede i midten af 90'erne i hjertet af Aarhus med en butik, siden hen har vi udvidet med erhvervsafdeling og webbutik. I dag er vi placeret i Højbjerg, få kilometer fra Aarhus centrum.

Kæmpe sortiment
Vi har et kæmpe varesortiment. De mest populære varer er på lager hos vores lokale pick-up points, skal man skal bruge noget lidt mere specielt, kan vi skaffe det inden for få dage.

Hvis vi ikke har varen på lager i København, har vi dagligt en lastbil som kører fra vores hovedlager i Aarhus og ud til de enkelte pick-up points.

Kundeservice
Højt serviceniveau har altid været utroligt vigtigt for Proshop, derfor fokuserer vi på stor viden og god service når vi ansætter medarbejdere. Hos Proshop kan du godt forvente noget ekstraordinært.

Pick-up point
Vi oplever en stigende efterspørgsel af hurtig levering, derfor har vi valgt at fokusere på lokale pick-up points. Vi har i dag pick-up point i Aarhus og København.

61 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(61.379)

5.737 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god butik, hurtigste levering !

Jeg bestilte min varer igår og fik pakken idag, simpelhen den hurtigste levering jeg har prøvet nogensinde!
Deres kundeservice har også altid været venlige og deres rma afdeling har altid været super fair!
Gode oplevelser hos proshop!
Jeg er en stor fan af jeres butik.

Hurtig levering - Håbløs langsom kundeservice

Proshop har fornuftige produkter til fornuftige priser, og leveringen er hurtig. Men så stopper det positive også.

Jeg købte en bærbar pc den 10. august. Den blev leveret den 11. august med en softwarefejl og sendt retur samme dag. Proshop modtog den den 13. august.

Trods flere henvendelser til kundeservice har jeg kun fået sludder for en sladder og ingen reel løsning. Først i dag, den 25. august, har Proshop meddelt, at jeg får mine penge tilbage – og at jeg vil blive kontaktet inden for en uge. Hvis ikke, skal jeg åbenbart selv henvende mig igen.

Hvad er det for en forretningsmodel? Man sender en defekt vare, tager den retur og beholder kundens penge i op mod tre uger, mens kundeservice trækker sagen i langdrag.

Mage til langsom og ubrugelig service skal man lede længe efter. Jeg handler ikke hos Proshop igen.

Hej Tom

Jeg beklager meget den lange behandlingstid i forbindelse med din reklamations sag.
Vores tekniske afdeling har desværre fået flere pakken ind, end forventet over sommeren, og er derfor kommet bagud.

Normalt bliver disse sager behandlet væsentligt hurtigere, og vi gøre hvad vi kan, for at komme efter det.

Steffen
Proshop.dk

Nægter fleksibilitet trods returret – mistede mersalg på 6.000 kr.

Jeg købte et Canon-kamera hos Proshop d. 14. august. Få dage efter sættes det ned med 14 % i forbindelse med en fødselsdagskampagne, som jeg intet fik at vide om ved købet.
Da jeg henvender mig til kundeservice for at høre, om vi kan tilrette prisen – da jeg er inden for min 14 dages returret og samtidig stod klar til at købe et ekstra Canon-objektiv hos dem til 6.000 kr. – bliver jeg mødt af en afvisende mur med henvisning til, at kampagnen var "forvarslet".
Da jeg nævner min returret, prøver medarbejderen at tale mig fra at sende det retur ved at påstå, at de måske ikke vil tage det i retur, da det har været pakket ud og afprøvet. Det skaber enorm utryghed om, hvorvidt man overhovedet kan regne med deres uvildige vurdering ved en returnering, når de på forhånd modarbejder kunden.
Det er utrolig dårlig kundeservice at tvinge en kunde ud i en usikker retursag og samtidig miste et ekstra salg på 6.000 kr. frem for at udvise almindelig fleksibilitet.

Hej Claus

Vi snakkede sammen omkring din efterspørgsel på prismatch af vores fødselsdags kampagne.
Den har været annonceret på vores side op til kampagne start, og er derfor ikke en kampagne, hvor vi prismatcher hvis varer bliver billigere.

Hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet, efter man har købt varen, er man velkommen til at benytte sig af de 14 dages fortrydelses ret man har, og så købe på ny.
En af betingelserne for de 14 dages fortrydelsesret er dog, at varen er i samme stand som da du købte det.
Her informerede jeg dig blot om, hvis der har været en værdiforringelse, så vil der være en risiko for at du vil kunne få mindre tilbagebetalt, i forbindelse med en retur.

Jeg beklager meget at vi ikke lever op til forventningen i denne omgang.

Steffen

Varen leveret ganske hurtigt

Varen leveret ganske hurtigt, men lever ikke op til beskrivelsen på salgssiden

Den skulle have bl.a:
4 x 8 (6+2) pins til grafikkort og
2 x 4+4 pins CPU

Men idet den kun har 3 udgange ialt til hhv grafikkort og cpu, leverer den ikke power nok uden at man skal tage molex adaptere i brug - hvilket absolut ikke er optimalt

Da jeg deværre først opdagede dette efter at den var monteret, må jeg nok beholde den

13. august 2026

Hej Carsten
Jeg beklager hvis den modtagne vare ikke stemmer overens med vores specifikationer på hjemmesiden. Hvis dette er tilfældet, vil vi gerne have varen retur på en reklamationssag med henblik på at refundere dig for den. Hvis du blot opretter en reklamationssag på vores hjemmeside, vil du automatisk modtage en returlabel, som du kan sende den retur med.
Har du spørgsmål til processen, så send gerne en mail til os på support@proshop.dk, skriv "Att: Nicolai" og dit ordrenummer i emnefeltet, eller ring til os på 70 20 50 80, og bed om at blive stillet om til mig.
Proshop.dk

Stort lager, fair priser, hurtig levering

Proshop skal have ros for at at have en brugervenlig bestillingsside og samtlige ønskede varer på lager - bl.a. Ottocast, div. dimser til en fairphone 6, en powerbank samt forskellige ladere. Altså en lidt kompliceret ordre. Dertil kommer fornuftige priser og en lynhurtig levering af samtlige stumper, der må være plukket vidt omkring på lageret. Alle stumper var nemme at tage i brug via.Bestemt ikke sidste gang, jag handler hos Proshop!

11. august 2026

Dårlig kundeservice

Jeg har tidligere været en tilfreds kunde, men efter min seneste oplevelse er det tydeligt, at deres kundeservice har plads til forbedring.

20. august 2026

Hej

Jeg er ked af at læse, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Det vil jeg gerne se nærmere på, så jeg kan forstå forløbet og hjælpe dig bedst muligt videre.

For at jeg kan finde sagen frem, vil jeg bede dig opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer, reklamationsnummer eller anden relevant reference.
Mvh
Søren

Alt for lang tid

Nemt at bestille,nemt at betale,hurtig forsendelse.
Men ved modtagelse var en glas kande gået i stykker, oprettet en reklamation, sender tilbage,hører ikke noget om den var modtaget ,skriver til support hvor jeg får svaret at min er modtaget den 15/8
Og lige nu er de først ved at behandle reklamation der var modtaget den 7/8
Utrolig langt proces hvor man ikke hører noget og gå i uvished.
Vil jeg handle der igen,nej, hvis de ikke snart får styr på deres tilbagebetaling plus reklamationer

Tak for tilbagemelding, meget flot med et standard svar, kan læse på andre anmeldelser at det er det samt problemet over længere tid.
Få ansat nogle flere folk.

24. august 2026

Hej Peter
Tak for din anmeldelse
Jeg beklager vi endnu ikke har behandlet din sag.
Vi er desværre kommet bagud i håndtering af pakker der kommer retur, grundet en større mængde pakker end forventet henover sommerferien. Vi arbejder på at behandle alle ankomne sager hurtigst muligt.

Meget lang ventetid på tilbagebetaling

Meget lang ventetid på tilbagebetaling

Jeg returnerede en Lenovo-computer til Proshop den 4. august med en returlabel købt direkte gennem Proshop.

Efterfølgende har jeg haft en længere dialog med kundeservice om tilbagebetalingen. På trods af, at varen er sendt retur, har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage.

Da jeg kontaktede Proshop, fik jeg at vide, at de ikke kunne kreditere beløbet, før produktet var blevet vurderet. Jeg har forståelse for, at en returvare skal kontrolleres, men jeg synes ikke, det er rimeligt at skulle vente så længe på mine penge uden en klar tidshorisont.

Jeg har flere gange kontaktet kundeservice og gjort opmærksom på, at jeg har brug for pengene til min studiecomputer, men sagen er stadig ikke blevet afsluttet.

Min oplevelse med returprocessen og kommunikationen har derfor været meget skuffende. Jeg forventede en langt hurtigere og mere smidig håndtering af en almindelig retur.
Det er nu den 24 august, og har stadig intet svar fået eller opdatering på hvornår jeg får mine penge.

4. august 2026

Hej Mikas
Jeg beklager ventetiden på behandling af din returnering.
Jeg kan se vi har færdigbehandlet sagen i går, og igangsat en refundering. Pengene bør være retur til dig automatisk indenfor 1 uge.