Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg bestilte i tirsdags og har intet hørt siden. Det er for ringe ….

Besvarelse fra Proshop a/s
Super god service da jeg henvendte mig til Proshop angående et skærhovede til min barbermaskine.
Altid perfekt og en god oplevelse at handle hos Proshop…
Altid hurtig levering og oftest til fine konkurrencedygtig pris. Sådan var der også denne gang. Tak for det.
Jeg købte en masse faner og fan/a-rgb hub og ny computer kabinet, fik det leveret 2 dage efter. Jeg skulle til at sætte faner i fan hub hvor jeg opdager at der en af indgangene er defekte, jeg går selvfølgelig ned og reklamerer. I stedet for bare give mig en ny så vil de så sende den ind til kontrol, det er en vare jeg fik leveret 2 dage siden som koster 79kr retail pris og lige til tilbud 49kr. Jeg har brug for hoppen da min computer har 8 fan hoveder der skal sættes i.
Vi fik det ikke løst i butikken, men jeg fik et opkald i dag hvor vi fandt en løsning på det

Besvarelse fra Proshop a/s
Syg dårlig service hos Proshop. Bestilte ny mobil fordi den anden var stykker, bestilt d.19/7 og forventet levering 25/7. Jeg høre intet efter levering dato og må tage kontakt. Der mangler dele til bestilling men skulle nok snart komme og ringede igen 19/8 og spurgte indtil min ordre mobil var der men der mangler stadigvæk dele men de kunne sende mobilen nu. Og jeg sagde nej og ventede nu til i dag hvor intet hørt igen. Der mangler stadigvæk dele og jeg har selvfølgelig bedt om at få min fon nu. Møg belastende at man selv skal kontakte dem konstant fordi man intet høre. Og kan ikke engang få en rabat på mobilen yderligere, for ventetiden osv... Dårlig service og må fanme være nemt at sidde på kontor. 68449077

Besvarelse fra Proshop a/s
Ja de skriver inden kl.21 så har du varen dagen efter - Men det er løgn da jeg venter stadig efter 2 dage - nu bliver snart 3 dage - stadig ikke noget PostNord har ikke modtaget pakken ?? Ringe Service af Proshop og bruge løgn overfor Forbrugeren.----
Efter dette modtager jeg en meddeles fra Kundeservice : At hvis jeg ikke kan vente - så kan jeg jo bare købe det i fysiske Butikker - Ja men hvad skal vi så med Proshop - man gør det fordi vi snart ikke har nogen fysiske butikker.

Besvarelse fra Proshop a/s
Efter bestilling af gave via Ønskeskyen var der hurtig levering til pakkeshop og modtager blev glad :-)
ELENDIG kundeservice!
Har købt et NYT fjernsyn, som så har været åbent, da det ankommer.
Ringer til kundeservice og får bekræftet, at det ER en returvare, men kundeservice vil ikke hjælpe med at jeg kan få et nyt.
Her er hvad Proshop skrev tilbage, efter jeg havde sent billeder : "Det ser ud til, at der er tale om en vare, som tidligere har været returneret til os. Da TV’et ikke bærer tegn på brug, og der ikke umiddelbart er konstateret nogen fejl eller mangler ved produktet, har jeg desværre ikke mulighed for at godkende en ombytning til et nyt TV".
Lad være at handle ved Proshop, for man kan åbenbart ikke stole på, om man får en nyt produkt, og jeg gør det heller aldrig igen efter denne behandling!

Besvarelse fra Proshop a/s
Nemt at bestille, hurtig levering - prisen okay.
**Næsten to måneders forsinkelse har kostet os mindst 3.800 kr. – og Proshop sender kun tilbehøret**
Vi bestilte en MacBook Pro hos Proshop den 1. juli. På bestillingstidspunktet kunne vi have købt en tilsvarende computer hos andre forhandlere, men vi stolede på Proshops ordrebekræftelse og forventede naturligvis, at de kunne levere.
Næsten to måneder senere står vi stadig uden en computer. Modellen kan ikke længere købes til den daværende pris, og en tilsvarende MacBook koster nu minimum 3.800 kr. mere.
Efter adskillige henvendelser tilbød Proshop en anden MacBook mod en merpris. Trods det allerede fuldstændig uacceptable forløb accepterede vi at betale merprisen for endelig at få en computer. Men den sender de heller ikke.
I stedet har Proshop sendt en mus og en strømforsyning uden computeren og faktureret os 1.021 kr. inklusive fragt. Tilbehøret blev naturligvis købt til computeren og har ingen værdi for os, når Proshop ikke leverer den.
Proshop oplyser samtidig, at ordren ikke kan annulleres eller ændres. Men der er ikke tale om, at vi blot har ombestemt os. Der er tale om, at Proshop efter næsten to måneder fortsat ikke har leveret den afgørende vare.
Efter købelovens § 21 kan en køber som udgangspunkt hæve et handelskøb ved væsentlig forsinkelse, og i handelskøb anses enhver forsinkelse som udgangspunkt for væsentlig. Købelovens § 25 regulerer desuden prisforskellen ved et nødvendigt dækningskøb, når betingelserne for erstatning er opfyldt.
Resultatet af Proshops håndtering er:
* Vi har ventet siden 1. juli.
* Den oprindeligt bestilte computer er aldrig blevet leveret.
* Vi har accepteret at betale merpris for en alternativ computer, som heller ikke er blevet sendt.
* Vi har mistet muligheden for at købe en tilsvarende computer minimum 3.800 kr. billigere.
* Proshop har sendt og faktureret tilbehør uden den computer, det skulle bruges til.
* Proshop nægter fortsat at give os en reel og samlet løsning.
Det her er ikke bare dårlig kundeservice. Det er et ekstremt uprofessionelt ordre- og leveringsforløb, som har påført vores virksomhed en betydelig merudgift og kostet os utallige henvendelser.
Vi kan på det kraftigste fraråde andre virksomheder at stole på Proshops lagerstatus, leveringstider eller løfter fra kundeservice.

Besvarelse fra Proshop a/s
Altid en fornøjelse at handle med Proshop.dk
Let at bestille og hurtig levering.
Bestilte mandag formiddag og varerne kom allerede dagen efter, kan ikke gøres meget hurtigere.