Proshop a/s Anmeldelser

61.375

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 5.951 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent den lynhurtige levering, det brede vareudvalg samt de rigtig gode og yderst konkurrencedygtige priser på markedet. Mange forbrugere pointerer desuden, at det er utrolig nemt og overskueligt at bestille varer via hjemmesiden, og at pakkerne afsendes prompte. Nogle anmeldere var ikke glade for visse forløb, hvor der manglede specifikke dele i den samlede bestilling, eller hvor der ved en uheldig fejltagelse blev afsendt forkerte produkter. Derudover var der forbrugere, som oplevede uforudsete forsinkelser undervejs eller problemer med, at pakkerne ikke kunne findes i de valgte pakkeshops som forventet.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringstjenesten og fremhæver generelt den hurtige og effektive service.... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produktet, idet mange oplevede problemer med defekte varer, manglende... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med order, og fremhæver en nem bestillingsproces samt ekstremt... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne, idet forbrugere ofte fremhæver gode tilbud og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med lynhurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte en masse faner og fan/a-rgb hub og ny computer kabinet, fik det leveret 2 dage efter. Jeg skulle til at sætte faner i fan hub hvor jeg opdager at der en af indgangene er defekte, jeg går s... Se mere

Købte en Xiaomi mobil hos PRO Shop, til en skarp pris og det hele spiller. Dog kan jeg ikke forstå når jeg køber en Glazier blue mobil at der så er et sort cover med, hvor jeg ville have foretrukket... Se mere

Som altid en fornøjelse at handle med Proshop. Desværre var ordren vist blevet glemt, men det blev håndteret godt og hurtigt, da jeg henvendte mig 🥳 De største anbefalinger herfra.

1. Computerbutik

Om Proshop a/s

Om Proshop
Proshop er en af Danmarks ældste IT forhandlere. Vi åbnede i midten af 90'erne i hjertet af Aarhus med en butik, siden hen har vi udvidet med erhvervsafdeling og webbutik. I dag er vi placeret i Højbjerg, få kilometer fra Aarhus centrum.

Kæmpe sortiment
Vi har et kæmpe varesortiment. De mest populære varer er på lager hos vores lokale pick-up points, skal man skal bruge noget lidt mere specielt, kan vi skaffe det inden for få dage.

Hvis vi ikke har varen på lager i København, har vi dagligt en lastbil som kører fra vores hovedlager i Aarhus og ud til de enkelte pick-up points.

Kundeservice
Højt serviceniveau har altid været utroligt vigtigt for Proshop, derfor fokuserer vi på stor viden og god service når vi ansætter medarbejdere. Hos Proshop kan du godt forvente noget ekstraordinært.

Pick-up point
Vi oplever en stigende efterspørgsel af hurtig levering, derfor har vi valgt at fokusere på lokale pick-up points. Vi har i dag pick-up point i Aarhus og København.

61 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(61.375)

5.737 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

ny computer virkede ikke, og ProShop vil ikke erstatte den

Købte en ny computer til 8500 kroner. Den blev leveret hurtigt men virkede ikke - allerede den første dag kunne skærmen ikke tænde fra slumretilstand, selvom computeren er tændt. Har skrevet til ProShop at jeg gerne vil benytte reklamationsretten men de skriver jeg skal sende computeren ind til tjek, og at det kan tage op imod 30 dage for dem at vurdere den! Jeg kan på ingen måde undvære en computer i 30 dage og er mildest talt chokeret over, at de sælger defekte produkter som de ikke vil erstatte.

1. august 2026

Hej Clara
Jeg beklager at du oplever problemer med din computer.
Vores anbefaling er, at du opretter en reklamationssag og returnere computeren.
Herefter vil vi sørge for at få den repareret, hvis muligt. Er reparation ikke muligt vil du få en ny computer eller pengene retur.
Behandlingstiden på reklamationen er gennemsnitligt 14 dage og højest 30 dage.
Proshop.dk

Jeg har en vare som jeg er afhængig af…

Jeg har en vare som jeg er afhængig af at få i dag, men der står at den er forsinket.. ikke godt at glemme at smide min pakke på lastbilen.

Tak for svaret Søren fra Proshop.
Jeg fik min pakke på dagen! Andre forretninger hvde nok været ligeglade og udskudt det, men Proshop leverer.

En rigtig god service og jeg har selvfølgelig rettet til 5 stjerne som fortjent 🌟

Mvh Bjarke

1. september 2026

Hej Bjarke

Jeg er ked af at læse, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Det vil jeg gerne se nærmere på, så jeg kan forstå forløbet og hjælpe dig bedst muligt videre.

For at jeg kan finde sagen frem, vil jeg bede dig opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer, reklamationsnummer eller anden relevant reference.

Super dårligt forløb

Min ordre er stadig ikke leveret fuldt ud. Jeg havde bestilt en masse varer hvor nogle var forsinket proshop spørger om de skal dele den op jeg svarer ja. Der kommer så pludselig fragt på den lille del af ordren som er under 1000kr. De varer der så kommer er stort set hver især pakket ind i en masse pap og plastik dvs masser af ressource spild. Oven i dette reserverer de så både restbeløbet m. Fragt OG restbeløbet uden fragt på mit kreditkort - dvs. Proshop har to kreditkortreservationer på den samme ordre. Jeg gør dem opmærksomme på dette men får et svar at der kan gå op til en mdr. før den ene forkerte reservation er væk. Dårligt forløb.

1. september 2026

Hej Tina
Jeg beklager at din bestilling er ramt af forsinkelse.
Da din bestilling blev opdelt har du ved en fejl, ikke fået fri fragt.
Det har jeg sørget for at du får.
Og det resterende af din bestilling bliver afsendt fra lager i dag.

Jeg køber et Google nest Cam 2 pak

Jeg køber et Google nest Cam 2 pak
Jeg modtager pakken men kan se inden jeg åbner den at den æske som indholder 2 Cam var brudt og lappet med tape
Tar billeder og da jeg åbner æsken mangler oplader og ledning til opladning til det ene Cam
Hvordan kan I Proshop sende et Google produkt afsted som har været brudt ??
Har i ikke selv en kontrol og at I sikre at det ikke sendes et Google produkt afsted som NYT og som tydeligt har været brugt.
Så skuffende at modtage sådan noget klam

Hej Brian
Jeg beklager at vores kontrol af returvarer er fejlet i denne omgang.
At du modtager et produkt med mangler, må ikke ske.

Min anbefaling er at du opretter en reklamationssag via vores hjemmeside og returnerer produktet. I reklamationssagen bedes du notere om du ønsker en ombytning eller pengene refunderet.
Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte kundeservice.

Enkelt nemt og hurtigt

Det er altid super nemt at bestille og da jeg tit kommer i nærheden af jeres butik et slet så bestiller jeg altid til afhentning og det fungerer bare så sindssygt godt jeg er ikke så godt gående men på trods af det går det altid super hurtigt at få udleveret sin varer så jeg søger næsten altid lige på proshop når jeg bestiller en vare for at se om de skulle kunne have den

18. august 2026

Manglende kundeservice og meget langsom reklamationsbehandling

Bestilte et toiletsæde Søndag den 16/8.
Leveringen var allerede dagen efter. Men desværre var den vare jeg modtog defekt, da det var knækket. Pakken var ikke beskadiget, men det var den originale indpakning fra producenten, så det tyder på at varen allerede var defekt, da den blev plukket fra lageret. Jeg oprettede en reklamationssag og sendte den retur. den 27/8 ringede jeg så og rykkede da jeg kunne se på Mit Proshop at de ikke havde modtaget pakken. På trods af at jeg kunne se på min PostNordapp ar den var afleveret den 19/8. Efter godt 20 minutters venten i telefonen hos deres kundeservice, fik jeg af vide at de var lidt bagud med behandlingen af reklamationerne, men at jeg ville høre fra dem snarest. Den 31/8 hører jeg så endelig fra dem og de skriver at jeg får penge retur. Jeg havde egentlig forventet at de ombytter den defekte vare de sendte mig til en ny. Det er også det de selv skriver i deres mail. Nemlig at de ombytter defekte varer indenfor 14 dage. Så efter at have ventet i 2 uger. skal jeg så igen ud og købe et nyt sæde igen. Og det bliver ikke hos Proshop. Det er godt nok den ringeste kundeservice jeg har oplevet. Og deres Logo siger "Meget mere/ Meget hurtigere". Det burde hedde "ingenting/ meget langsomt"

Hej Michael
Jeg beklager den lange behandlingstid i vores returafdeling.
Vi oplever unormal og ekstrem travlhed i øjeblikket og vi arbejder på at forkorte ventetiden.

Min kollega i returafdelingen har refunderet pengene til dig, da toiletsædet ikke var på lager da din returnering blev behandlet.
Proshop.dk

Er virkelig ked at måtte lave dene…

Er virkelig ked at måtte lave dene halvdårlige anmeldelse.
Men bestilte 4 varer, modtog de første 2 pakker pænt pakket ind og derved inde i kassen, flotte originale kasser man kan være bekendt at give som gaver,,,,,skal selvfølgelig have gave papir men når man har pakket sin pakke ud betyder den originale kasse jo noget, også hvis man vil bytte.

Her kommer så det dårlige. De andre 2 pakker kommer et par dage, senere, efter at være efterlyst, det også ok selvfølgelig, MEN DE ER SENDT I DEN ORIGINALE KASSE HVILKET GØR AT DET ER 30 / 50 % SMADRET I KASSERNE OG DERFOR IKKE KAN ANVENDES DIREKTE SOM GAVER. Dette er forsøgt at forklarer Proshop men de nægter direkte at sende nye varer der er pakket forsvarligt ind, de vil ikke ombytte, da det hårdnakket påstår at sådan sender de varer...men sjovt nok kunne de første 2 godt indpakkes forsvarligt....

Dette er ikke tilfredstillende som kunde, at købe gaver der ikke kan gives med et ordentligt udseende og ikke returners/ombyttes med sikkerhed for at få samme vare i ubeskadiget orginal emballage.....ja de skriver at så må man købe varen i en fysisk butik, det er da en mulighed men hvis det havde været nemt lige her hvor jeg bor og hvis jeg havde kunnet nå det inde gaverne skal bruges ville jeg have gjort det.

SUM, det er kedeligt at Proshop ikke kan sende en vare, i orignal emballage, indpakket så man kan bruge varen som gave,,,men til andre så husk at i skal ikke købe gaver ved proshop, ihvertfald ikke gaver der skal afleveres indpakket, i den originale emballage og skal stå fremme på gavebordet.

I dette tilfælde 2 hække klipperer,,,,de er sku ikke at pakke ind ind og have på et gavebord til en rund fødselsdag.

Hej Kenneth

Opdatering:
Tak fordi du opdaterede din anmeldelse med yderligere information.
Hækkeklippere og lignende produkter har en kassedimension som gør, at vi ikke kan indpakke dem.
De sendes derfor i deres originale emballage, som de kommer fra fabrikken.
At vurdere ud fra de billeder du har tilsendt min kollega, ser jeg ikke at der er sket skade på produkterne, men kosmetisk skade på emballagen.
Vi kan tilbyde dig at tage produkterne retur til ombytning, men jeg kan ikke love dig at ombytningen ikke vil blive sendt på samme måde og ej heller kan jeg love emballage uden kosmetisk skade.
Proshop.dk

Man logger på deres hjemmeside

Man logger på deres hjemmeside. Finder det man skal bruge - klikker og dagen efter står det foran dig.
Proshop er meget velfungerende og tillidsvækkende.
Vi har brugt dem så langt tid tilbage at flere af læserne af denne anmeldelse ikke engang var født,

24. august 2026