Jeg købte en masse faner og fan/a-rgb hub og ny computer kabinet, fik det leveret 2 dage efter. Jeg skulle til at sætte faner i fan hub hvor jeg opdager at der en af indgangene er defekte, jeg går s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
5 stjerne som alle de andre gange jeg har handlet hos Proshop :)
Altid god information og god service
Virkelig skuffende oplevelse med Proshop.
Min første LEGO-pakke blev ødelagt under fragten. Efter en lang reklamationssag kontaktede jeg kundeservice flere gange og fik bekræftet, at produktet skulle ombyttes til et nyt. Alligevel fik jeg senere besked om, at jeg i stedet ville få pengene tilbage.
Efter al den tid bestilte jeg derfor produktet igen, da det var kommet på tilbud. I dag hentede jeg pakken – og den er endnu en gang ødelagt under leveringen.
Begge gange har LEGO-æsken været sendt uden ordentlig beskyttelse som pap eller bobleplast, så fragten går direkte ud over produktet.
Efter to ødelagte pakker og en meget besværlig reklamationssag må jeg desværre sige, at jeg er ekstremt skuffet. Jeg vil bare gerne modtage det produkt, jeg har betalt for, i hel stand.
Ordrenummeret på den første var 68446330
Ordrenummeret på den nyeste er 69094985
Jeg ved godt I ikke ser det som en skade at pakken er gået i stykker, men hvis jeg alligevel bare sender tingene retur og får dem tilbage i defekt form, så kan jeg jo blive ved at med at sende pakker frem og tilbage, så var det ikke en ide at putte noget rundt om produktet, så det ikke går i stykker næste gang eller er det muligt at I kan lægge en til side i Aarhus så jeg selv kan hente den, syntes også de vil være fair, hvis jeg får et afslag på de 50 kr, når man tager k betragtning at I har sendt mig 2 pakker som begge er blevet ødelagt inde fragten.

Besvarelse fra Proshop a/s
Proshop & PostNord er bare et fantastisk godt makkerpar, blev endelig ved med det gode arbejde
Fantastisk sted at handle. Fine vare, og ekstrem god service ⭐⭐⭐⭐⭐
Hold jer væk! Især hvis I er erhvervskunde!!
Jeg har bestilte en broderimaskiner i min virksomhed for knap 2 måneder siden, den virkede ikke, så det blev til en reklamation.
Nummer to maskine som kom frem, manglede en tilbehørpakke som gør maskinen ubrugelig, hvis den ikke er der.
Nu har Katrine fra Proshops erhvervsafdelingen haft en måned til at følge op på sagen.
De påstår de mangler svar fra leverandøren af maskinen, men det er en lodret løgn.
Efter 10 minutter er jeg selv kommet igennem til deres leverandør, som selt ikke kendte til sagen.
De sender mig nu det jeg mangler.
Jeg talte med Nicolai fra deres erhvervsafdeling i dag, som kom med en lang række forklaringer som jeg nu ved også er løgn.
Jeg løste selv problemet på under 10 minutter, noget som ''Pro''shop har brugt 20 dage på.
På de 20 dage har jeg ikke engang fået en status reklamationen.
Nu prøver de også at få fjernet min anmeldelse - den er nok for belastende for deres forretning.
I deres svar skriver Nikolaj blandt andet, at de ikke har fået noget svar fra Brother.
Da jeg talte i telefon med ham i går, var det ikke Brother der var problemet. Men derimod deres leverandør, som ikke havde noget med brother at gøre.
Deres leverandør, forstår slet ikke at de ikke bare har sendt mig en ny maskine, det vil han mene var den rigtige procedure.

Besvarelse fra Proshop a/s
Den bestilte vare blev leveret i god stand og hurtigt
Købte en Nobleschair Legend gamerstol som desværre viste sig at have et defekt armlæn. jeg kontaktede straks kundeservice som efter noget skriveri frem og tilbage.
(sende billeder og videoer ) ville prøve at skaffe et nyt armlæn til min gamerstol.
Efter to måneder skriver de til mig at de ikke kan skaffe en reservedel til stolen.Og at jeg nok skulle sende stolen retur.
Hallo det er en premium stol fra en tysk producent.
Det kan ikke være rigtigt . JEG FORSTÅR IKKE AT PROSHOP VIL VÆRE DET BEKENDT. SKAM JER.
VIL NOK OVERVEJE OM JEG NOGENSINDE BRUGER PROSHOP IGEN. Reklamation nummer. 761138
Send ny stol først eller glem det hele

Besvarelse fra Proshop a/s
lad nu være med at love levering dagen efter ved bestillinger før 22, når I ikke kan leve op til det.
Det er virkelig øv at stille det i udsigt, når det så ikke sker, og giver dårlig karma - og anmeldelse.
Virkelig øv. Og lad være med at skrive i er kede af det. Det hjælper mig ikke og ikke det anmeldelsen går ud på at få. Bare lad være med at skrive noget, I ikke kan overholde.

Besvarelse fra Proshop a/s
Jeg bestiller en vare Braun barberhoved Serie 7 og det bekræftes på ordre og faktura. Varen leveres perfekt dagen efter. Det viser sig at være en forkert vare (serie3) der leveres. Jeg ringer og beklager mig og den venlig sagsbehandler erkender fejlen og lover at forsøge at levere den rigtige vare hurtigst muligt. Dagen efter modtager jeg mails med returlabel og bliver bedt om at oprette en reklamionssag. Det er nu gjort og varen er sendt retur. MEN jeg skal åbenbart vente 6-8 dage på at få min rigtige vare selv om det er proshop der har lavet en fejl

Besvarelse fra Proshop a/s
Købte en ny computer til 8500 kroner. Den blev leveret hurtigt men virkede ikke - allerede den første dag kunne skærmen ikke tænde fra slumretilstand, selvom computeren er tændt. Har skrevet til ProShop at jeg gerne vil benytte reklamationsretten men de skriver jeg skal sende computeren ind til tjek, og at det kan tage op imod 30 dage for dem at vurdere den! Jeg kan på ingen måde undvære en computer i 30 dage og er mildest talt chokeret over, at de sælger defekte produkter som de ikke vil erstatte.

Besvarelse fra Proshop a/s
nemt og hurtig - både bestilling og afhentning. alt perfekt.
Jeg har en vare som jeg er afhængig af at få i dag, men der står at den er forsinket.. ikke godt at glemme at smide min pakke på lastbilen.
Tak for svaret Søren fra Proshop.
Jeg fik min pakke på dagen! Andre forretninger hvde nok været ligeglade og udskudt det, men Proshop leverer.
En rigtig god service og jeg har selvfølgelig rettet til 5 stjerne som fortjent 🌟
Mvh Bjarke

Besvarelse fra Proshop a/s
Så fin handel, hurtig levering, hurtig til at svare på spørgsmål/klage over en vare,
Som sædvanligt, en helt igennem professionel service... Og fin leveringstid.
Min ordre er stadig ikke leveret fuldt ud. Jeg havde bestilt en masse varer hvor nogle var forsinket proshop spørger om de skal dele den op jeg svarer ja. Der kommer så pludselig fragt på den lille del af ordren som er under 1000kr. De varer der så kommer er stort set hver især pakket ind i en masse pap og plastik dvs masser af ressource spild. Oven i dette reserverer de så både restbeløbet m. Fragt OG restbeløbet uden fragt på mit kreditkort - dvs. Proshop har to kreditkortreservationer på den samme ordre. Jeg gør dem opmærksomme på dette men får et svar at der kan gå op til en mdr. før den ene forkerte reservation er væk. Dårligt forløb.

Jeg køber et Google nest Cam 2 pak
Jeg modtager pakken men kan se inden jeg åbner den at den æske som indholder 2 Cam var brudt og lappet med tape
Tar billeder og da jeg åbner æsken mangler oplader og ledning til opladning til det ene Cam
Hvordan kan I Proshop sende et Google produkt afsted som har været brudt ??
Har i ikke selv en kontrol og at I sikre at det ikke sendes et Google produkt afsted som NYT og som tydeligt har været brugt.
Så skuffende at modtage sådan noget klam