Jeg købte en masse faner og fan/a-rgb hub og ny computer kabinet, fik det leveret 2 dage efter. Jeg skulle til at sætte faner i fan hub hvor jeg opdager at der en af indgangene er defekte, jeg går s... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Superhurtig levering og fik derudover et gavekort fordi prisen var faldet.
Kæmpe anbefaling herfra
Det da godt for jer selv at i kalder det estimeret leveringsdato når i bare uden videre rykker den.. bestilt en vare onsdag nat/torsdag morgen, med besked om forventet levering fredag den 4. september.. varen er stadig ikke afsendt og nu siger den lørdag den 5.
Glem jeres latterlige undskyldning med at i har fødselsdagskampagne, det skal man som stor virksomhed kunne håndtere ellers skal man helt lade være

Besvarelse fra Proshop a/s
Har altid gjort, hvad jeg har bedt om, leverer varen og kvaliteten, hurtigt ind og hurtigt ud.
Bestilte samme dag og kunne afhente stort set lige efter bestillingen.
Virkelig god service!
Jeg har været godt tilfreds og nok en ret storforbruger af proshop gennem årene. Altid været glad og tilfreds.
Det her er specifikt om deres reklamations og reperationsafdeling.
Jeg føler mig virkelig trådt på og fejet af vejen her.
Jeg har 2 gange I år skulle bruge reklamationen. De første 2 gange nogensinde for mig .
Først var en flip phone hvor der kom grønne streger der hvor den bøjer. Jeg får den sendt ind men der påstås at der ikke er problemer og de sender den retur. Jeg må tage billeder og kontakte support igen for at få reperationen igennem. Det tager 2 måneder men det løses. Jeg får dog en ny telefon I stedet for en repareret, uden at blive informeret men jeg kan bruge den og jeg kommer videre i min dagligdag.
Nu er det et motherboard på en pc. Her virker ethernet porten ikke så jeg får pakket det sammen og sender det retur. Jeg får en kedelig overraskelse da de nu sender billeder af cpu soklen som nu er ødelagt med bøjet pinde etc. Noget der absolut ikke var i spil i min varetægt. Jeg havde pc`en i gang og har video af det. Bare ikke af cpu skolen desværre. Jeg ringer ind og taler min sag men jeg møder en kedelig mur af en Nikolai og må opgive.
Jeg googler nu lidt og ser at der er mange artikler og forums med folk der har haft samme kedelige oplevelse som mig. Det er lidt uhyggeligt og lige noget til programmet "kontant".
Så absolut tag billeder af alle vinkler og hjørner hvis du skal returnere et produkt. Der har du en bedre chance for at modarbejde de påstande de nu må lave om disse ikke dækkende skader.
Jeg skal ikke handle der mere. Jeg kan se jeg har brugt godt 58k gennem de sidste 5 år. Nu kan de næste 58 gå til en fin konkurrent.

Besvarelse fra Proshop a/s
Har brugt proshop gennem mange år uden problemer. Men så snart man har et problem får man kun kolde svar og virker som om de er ligeglade med at give en god service. Kommer nok ikke til at bruge proshop igen…

Besvarelse fra Proshop a/s
Demo-skærm med tysk bruger logget ind – og nu er jeg gidsel i reklamationen
Bestilte 17. august, bl.a. en demo-skærm (ordre 68849066). Skærmen ankom med en tysk brugers konto stadig logget ind og uden fjernbetjening, på trods af at det under demo-varebeskrivelsen fremgår, at ikke-essentielt tilbehør ikke mangler.
Skærmen flimrer i nederste 25 % af skærmen hver 3/5 sekund, konstateret både med Source DP og direkte via skærms smart hub så kabelfejl og udgang på computer blev elimineret.
Jeg returnerede den straks. Proshop kvitterede for modtagelse 19. august, men først 31. august fik jeg mail om, at varen “nu er modtaget” — og fik samtidig at vide, at en reklamationssag kan tage 14-30 dage.
Nu får jeg så besked (sag 773225) om, at fejlen “ikke kan genskabes” og jeg skal vælge mellem at sende skærmen til eksternt værksted med risiko for 500 kr. i testgebyr, eller få den retur og selv betale fragten. To valg, hvor jeg som kunde kan ende med at betale for en vare, jeg modtog defekt og ubrugelig.
Det er dét, der er problemet med Proshop: så længe alt går glat, fungerer det. I det øjeblik der er en fejl, er de ikke din samarbejdspartner. Så bliver det din opgave at dokumentere, vente og betale. Jeg har haft samme oplevelse via erhverv tidligere, så mønstret er genkendeligt og ikke nyt.
Jeg accepterer, at det er sådan, de driver forretning. Jeg handler bare ikke der igen.

Besvarelse fra Proshop a/s
Let at finde varen på hjemmesiden - meget hurtig levering
Der var absolut ingen problemer, hverken bestilling af, eller levering og ibrugtagning af varen. Og så blev det leveret før tid - meget smukt...
Jeg købte en DeWALT slagboremaskine, ordrenummer 68903534, som jeg modtog den 20. august, men den viste sig desværre at være både brugt og repareret. Jeg henvendte mig straks til Proshop, og jeg sendte dem billeder af den tydeligvis brugte boremaskine med påsat reparationsmærke. De anerkendte fejlen, og sagde at jeg ville modtage en ny så snart de havde modtaget den brugte, som de havde sendt til mig. Dette viste sig desværre, ikke at passe. Jeg tilbagesendte boremaskinen, den 21. august, men hørte ikke noget fra dem. Jeg henvendte mig igen, men de havde endnu ikke åbnet den tilbagesendte pakke. De sagde, at de havde mange hundrede returnerede pakker til at ligge, og de ville blive åbnet i rækkefølge. Da jeg skulle bruge boremaskinen, så jeg købte en ny ved en anden forhandler, og bad dem returnere mine penge, men der skete stadig ikke noget. Hver gang jeg henvendte mig, undskyldte de med de mange hundrede pakker, der skulle åbnes. Jeg venter stadig på mine penge. Det er dybt kritisabelt, at en så stor forretning, opfører sig som en dubiøs genbrugsbutik.

Besvarelse fra Proshop a/s
Fint forløb, men leveringstid væsentligt længere end hvad man bliver stillet i udsigt (tirsdag isf. lørdag)
Opdatering efter Proshops offentlige svar:
Proshop skriver nu offentligt, at kundeservice har været i kontakt med deres indkøbsansvarlige, som har rakt ud til leverandøren, og at ASG StormRunner Premium ikke har de funktioner, jeg efterspurgte.
Det stemmer ikke med den skriftlige mailkorrespondance, jeg har med Proshop.
I mailforløbet oplyste Proshop, at kundeservice havde været i dialog med deres indkøber om min forespørgsel. Indkøberens konkrete svar var imidlertid et tilbud på et helt andet og væsentligt dyrere løbebånd, Gymstick GT5.0, til 7.499 kr. Mine spørgsmål om ASG StormRunner Premium blev fortsat ikke besvaret.
Da jeg efterfølgende gjorde opmærksom på, at jeg ikke havde bedt om et alternativt og dyrere løbebånd, skrev Proshop, at de havde sendt min mail videre til indkøberen, og at dette var det svar, de havde fået retur. Derefter blev jeg henvist til selv at kontakte ASG, da Proshop ikke kunne udlevere leverandørens kontaktoplysninger.
På intet tidspunkt i mailkorrespondancen blev jeg oplyst om, at indkøberen havde kontaktet leverandøren. Den oplysning kommer først nu i Proshops offentlige Trustpilot-svar og kan derfor ikke forklare den behandling, jeg fik som potentiel kunde.
Jeg kontaktede selv Sport Scandinavia direkte og har deres svar på e-mail. De bekræfter følgende om ASG StormRunner Premium:
– Hastigheden kan reguleres manuelt under træningen.
– Den reguleres med 0,1 km/t pr. tryk.
– Stigningen kan reguleres manuelt under træningen.
– Stigningen kan indstilles fra niveau 0 til 12.
Proshops påstand om, at løbebåndet ikke har de funktioner, jeg efterspurgte, er derfor forkert.
Jeg har ellers handlet hos Proshop i mange år og har gennem tiden købt en del computerhardware der, blandt andet skærme og øvrige dele til min pc. Netop derfor er jeg ekstra skuffet over forløbet. Denne oplevelse og Proshops efterfølgende offentlige svar har gjort, at jeg fremover vil handle et andet sted.
Proshop ville ikke undersøge deres eget produkt
Jeg overvejede at købe et ASG StormRunner Premium-løbebånd hos Proshop til brug sammen med et gangtræningsprogram. Inden købet havde jeg derfor brug for nogle helt afgørende oplysninger: Om hastighed og stigning kan reguleres manuelt, mens løbebåndet kører, og hvilke intervaller de kan reguleres i.
Oplysningerne fremgik ikke af Proshops produktside, og kundeservice kunne heller ikke besvare spørgsmålene. Jeg bad derfor Proshop om at undersøge det hos deres leverandør eller producent.
Der gik længere tid, uden at jeg fik et konkret svar på mine spørgsmål. I stedet fik jeg foreslået et helt andet og væsentligt dyrere løbebånd til 7.499 kr., som jeg hverken havde efterspurgt eller råd til. Proshop gav mig ovenikøbet et tilbud på dette løbebånd uden at besvare mine spørgsmål om det ASG StormRunner Premium, jeg faktisk var interesseret i. Det fremgik heller ikke tydeligt, om det dyrere løbebånd kunne det, jeg havde brug for.
Til sidst skrev Proshop, at de ikke kunne udlevere deres leverandørs telefonnummer, og at jeg selv måtte kontakte ASG. Dermed blev det overladt til mig som potentiel kunde at indhente grundlæggende produktinformation om en vare, Proshop selv sælger.
Jeg kontaktede derfor Sport Scandinavia direkte. De svarede hurtigt og præcist på samtlige spørgsmål:
– Hastigheden kan reguleres manuelt under træningen.
– Den reguleres med 0,1 km/t pr. tryk.
– Stigningen kan også reguleres manuelt under træningen.
– Stigningen kan indstilles fra niveau 0 til 12.
Det viste sig altså, at oplysningerne var meget nemme at få. Proshop kunne have kontaktet leverandøren og givet mig samme svar, men valgte i stedet at forsøge at sælge mig et meget dyrere produkt og derefter skubbe undersøgelsesarbejdet over på mig.
Jeg forventer ikke, at en kundeservicemedarbejder kender alle tekniske detaljer om samtlige produkter. Men jeg forventer, at en stor forhandler vil indhente en afgørende produktoplysning hos sin leverandør, når den ikke fremgår af hjemmesiden.
Det her var efter min mening ikke kundeservice, men blot et forsøg på at sende kunden videre eller sælge kunden noget dyrere.

Besvarelse fra Proshop a/s
Alt var og er perfekt lige fra da jeg bestilte til pakken var leveret har aldrig oplevet noget så godt
Et varerne kom frem før den meddelte leveringsdato
Jeg har brugt fortrydelsesretten ifm. mit køb, og jeg har brugt en returlabel købt hos Proshop. Forsendelsen er tilsyneladende gået tabt, efter jeg indleverede den til postvirksomheden.
I Proshops handelsbetingelser står der, at det er dem, der hæfter for forsendelsen, når der er brugt en returlabel købt hos dem. Forbrugeraftaleloven siger desuden, at sælgeren ikke må tilbageholde betalingen, når der er fremlagt dokumentation for, at varen er returneret. Derfor er det min opfattelse, at loven siger, at beløbet skal tilbagebetales i dette tilfælde.
De nægter dog at tilbagebetale beløbet, uden at tage stilling til loven eller deres handelsbetingelser. De siger at de vil vente, indtil de har undersøgt varen, men det tillader loven ikke i dette tilfælde.
Hos postvirksomheden er det desuden kun Proshop, der kan oprette en sag om erstatning/reklamation, når der er brugt en returlabel. Jeg har derfor hverken varen, mine penge, eller et krav mod postvirksomheden.
Tilføjelse: Som man kan se i deres besvarelse tager de ikke stilling til hvad loven siger de skal, men kun hvad de selv synes de skal.

Besvarelse fra Proshop a/s
Fik ikke det bestilte produkt, da Proshop havde lavet en fejl. Demo model som var bestilt var nu pludselig udsolgt og endte med at betale en højere pris for samme produkt på trods af at Proshop erkendte det tilsendte var forkert og det var deres fejl. Ikke megen forståelse og god kundeservice i dette tilfælde

Besvarelse fra Proshop a/s
Jeg lagde en ordre hos Proshop 19.08.2026 kl. ca.16 og forventede at modtage varerne næste dag, fordi Proshop skrev: "varerne er på lager og leveres i morgen ved bestilling inden kl. 22" !!!
Ordren blev imidlertid først ekspederet næste dag, så pakken blev leveret til mig 21.08.
Jeg har oplevet samme vildledende oplysninger ved tidligere ordrer.
Alt i alt tilfreds med at handle hos Proshop,
mvh. Jesper Bruun
Nem bestilling og god information. Produkter kom næste dag