ProBikeKit (UK) Anmeldelser 10.676

Om ProBikeKit (UK)

Pro Bike Kit

Helpful links

About Us

ProBikeKit was founded in the early 1990’s by a small team of passionate and committed road cyclists, and the business has since then developed into a global brand.

We have built on the solid foundations of our business where our passion for road cycling matches our relentless commitment to provide customers with a first-class service for the best road, mountain bike and cyclo-cross cycling kit available at the most affordable prices.

Why Shop With Us

We provide equally for an array of customers, from new starters in the sport looking for the best entry kit, right through to professionals at the very top of their game.

Our concern is to provide only the best products, by testing them out ourselves and sharing our thoughts and reviews before offering to our worldwide customers.

Our ranges are selected based on the drive to enhance a cyclist’s performance in as many ways as we can – from nutrition and training aids, aero bars to framesets, and wheels to workshop.

4,4

11 t anmeldelser

FORKERT VARE I PAKKEN 6/6/23

Fik endelig min pakke i dag 6/6/23, efter jeg har betalt 200kr i håndteringsafgift til postnord og 1 måned undervejs. Når jeg så åbner pakken, er den ene af de 2 varer som jeg har bestilt forkert. Det kan jeg ikke bruge til noget, hvis jeg ikke ser mine 485kr indenfor 1 uge, bliver i sagsøgt.

6. juni 2023

Hej Tobias.
Jeg er ked af at høre om den frustration, som denne sag har forårsaget.
Jeg har løst problemet for dig og sendt beskeden til din onlinekonto.
Kan du logge ind på din online-konto for at se beskeden i beskedcenteret?
Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig.
Med venlig hilsen, Zuzana, ProBikeKit.

Man skal ikke komme ude for en retur sendelse

Jeg har modtaget en defekt PowerPod V4, ret dyrt produkt. Forsendelsen var super hurtig, men man skal ikke komme ud for returnering. Jeg sent produktet retur med DHL for næsten 500 kr. Den ankom med tracking og hele molevitten dagen efter, men ProBike Kit sagde, at der kan gå op til 14 dage før jeg hører fra dem. Nu er der gået 6 uger og mange mails. Jeg fik endelig efter to måneder købsprisen reduceret. Selv om det hele foregik kun på mail fik man da svar og man havde indtrykket, at der er en sagsbehandler på.

13. december 2021

Hej Nina,

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg er ked af at høre om dette, grundet GDPR regler er vi ikke i stand til at dele oplysninger om din ordre, dette er for at beskytte dit privatliv.

Vi tager alle forholdsregler for at undgå, at disse situationer opstår, og vi hjælper dig gerne videre med din forespørgsel, hvis du kontakter os via din onlinekonto eller vores sociale platforme.

Med venlig hilsen,

Elias

LF Kundeservice.

Jeg har intet hørt.

Jeg har bestilt varer men intet hørt.. Jeg kan ikke finde en e-mail hvor jeg kan kontakte jer ..vær venlig at skrive oplyse en e-mail hvor jeg kan komme i kontakt med jer.

7. juli 2021

Hej Per.

Du kan komme i kontakt med os via din online konto som du har placeret din ordre fra. Hvis du bestilte som gæst så vil denne ordre automatisk tilknytte sig når du opretter en konto med den samme email som du brugte til at placere ordre.

Vi har desværre ikke nogen direkte email tilgængelig.

ProBikeKit feedback

Jeg vil på ingen måde anbefale at man…

Jeg vil på ingen måde anbefale at man køber fra denne hjemmeside. Jeg venter stadig på at få penge retur. Har gjort det i snart 2 måneder. Der er ikke nogen man kan komme i kontakt med, kun en skriftlig korrespondance hvor man bliver holdt hen. Meget utilfredsstillende - jeg håber de ikke snyder mig og sender mine 3000 kr retur. Æv!

21. oktober 2020

Hej Christine
Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse med os kan du sende et ordre nummer eller skrive til os igen og bede om Cathrine så vil jeg gerne prøve at hjælpe dig

ProBikeKit Feedback

God cykelbutik.

Gode priser, og fornuftig levering på ca 5-6 dage til DK. Enkelte gange er de længe om at få afsendt det bestilte, men de er flinke til at give besked og følge op når det sker.

17. november 2019

Hej Christian

Mange tak for dine kommentarer. Vi værdsætter altid vores kunders holdning om vores priser og håndtering af deres bestillinger.

Vi er meget glade for at høre om dine gode oplevelser og vi ser frem til at handle med dig igen.

MVH ProBikeKit

Jeg bestilte en Stages Gen 3-wattmåler…

Jeg bestilte en Stages Gen 3-wattmåler (pedalarm). Det leverede produkt var åbentlyst brugt med dybe ridser efter at have ramt asfalten. Kundeservice tilbød initielt 10 % rabat hvis jeg beholdt produktet.

Returprocessen var besværlig med mange mails frem og tilbage, men har nu fået mine penge retur ca. 1 måned efter levering. Der har på intet tidspunkt i processen været nogen erkendelse fra Probikekits side af at de har solgt et brugt produkt som nyt. Denne praksis er ulovlig og fuldstændig uacceptabel uagtet at jeg fik pengene retur - jeg må derfor give laveste karakter og kraftigt advare imod firmaet.

16. maj 2019

Hej Thomas,

Jeg vil meget gerne undersøge dette for dig. Kan du komme tilbage med et ordre nummer? MVH ProBikekit Kundeservice

Rigtig god shop

Rigtig god shop, hurtig afsendelse og levering.
Anbefales.

20. marts 2019

Hej Tore

Mange tak for dine kommentarer. Vi værdsætter altid vores kunders holdning om vores håndtering af deres bestillinger.

Vi er meget glade for at høre om din positive anbefaling og vi ser frem til at handle med dig igen.

Flabet kundeservice

Jeg bestilte en stor ordre på probikeit og det meste kom efter kort tid. Der manglede dog en ting som kom 4 MÅNEDER efter bestilling, til trods for jeg kontaktede dem per email. Da jeg fik den sidste levering skrev jeg til deres kundeservice skrev jeg til dem at jeg synes det var for lang leveringstid, hvortil de svarede at hvis jeg havde kontaktet dem kunne de havde gjort noget ved det. Totalt flabet svar når jeg havde kontaktet dem.. Var ellers så glad for at jeg havde fundet en ny cykelshop. Så må nok tilbage til chainreaction desværre :(

Ordrenr.: 132823239

23. februar 2019

Hej Camilla,

Jeg beklager meget at du er utilfreds med vores kundeservice og vil meget gerne se om jeg kan hjælpe. Venligst kom tilbage med dit fulde navn og/eller ordre nummer og jeg kan undersøge sagen for dig. Med Venlig Hilsen ProBikeKit

God kundeservice

Jeg har lige købt en lås hos dem og af websitet fremgik det at fragten til Danmark var gratis ved dette køb, men lige før jeg godkendte betalingen ændrede beløbet en del. Dette var jeg desværre ikke lige opmærksom på, da jeg i forvejen havde tjekket prisen flere gange.

Jeg har har ringet til dem og sendt mails, og efter lidt snak frem og tilbage fandt vi en løsning. God kundeservice
Varen kom til tide og var af god kvalitet.

Mvh. Svend Åge Jørgensen

20. februar 2019

Hej Svend

Mange tak for din kommentarer. Vi værdsætter altid vores kunders holdning om vores håndtering af deres bestillinger.

Vi er meget kede af at høre at du føler du er blevet snydt i denne ordre. Vi vil kontakte dig igennem din konto med vores undersøgelse.

MVH Feedback ProBikeKit (UK)

Virkeligt besværligt at returnere…

Virkeligt besværligt at returnere forkerte varer. 3-4 mails frem og tilbage for derefter at modtage en uforståelig besked vedr. proceduren. Det virker slet og ret som om de ikke vil have varer retur. Her gider jeg ikke købe tøj igen.

11. oktober 2018

Hej Leon,

Mange tak for din feedback. Venligst kom tilbage med et ordre nummer eller dit navn så jeg kan finde din ordre og give et relevant og overvejet svar. Vi vil selvfølgelig meget gerne undersøge din klage nærmere.

MVH ProBikeKit Kundeservice

Super god shop

Super god shop. Billige varer og hurtig og billig levering!

31. maj 2018

Besvarelse fra ProBikeKit (UK)

Thanks for the 5 star review Jonas!

I am pleased to hear you love the site.

Cheers,
Matty

Ingen problemer...

Har lagt et par ordrer hos dem, inkl. et par hjul, som var pakket fint ind. Gode priser, forsendelse rimelig hurtig (for UK), man skal dog hente på posthuset. Ingen problemer, fin oplevelse!

12. september 2017

Hej Mads

Tak for de 5 stjerner, det glæder at du er glad for vores produkter og priser

Med Venlig Hilsen Probikekit Kundeservice

Bestilte et venstre greb men …

Bestilte et venstre greb men bestillingen viste højre greb, hvorfor jeg indenfor 10 minutter efter betaling kontakte kundeservice der lovede at annullere ordren så jeg kunne lægge ny ordre. Jeg modtog derefter en mail om at ordren ikke kunne stoppes og at jeg må afvente modtagelsen og derefter sende varen tilbage.👎🏻

21. juli 2017

Kære Jan,

Vi beklager at det ikke var muligt for os at annullere denne ordre, da den allerede var i processen af at blive afsendt. Kan du venligst kontakte os fra din konto.

Tak

Med Venlig Hilsen
PBK Feedback Hold

Vis anmeldelser på alle sprog (10.676 anmeldelser)