Het materiaal is echt top, het aanbrengen viel mij ook hardstikke mee. Het meeste werk zat in voorbereidende werkzaamheden (de oude lijmlaag verwijderen). Hoewel mijn oorspronkelijke plan was om de ac... Se mere
Ik had eerder wrapfolie besteld voor mijn keuken en moest later extra folie bijbestellen. Helaas heb ik daarbij zelf een verkeerd houtdecor gekozen:"Oud Eiken Mat" en "Eikenhout Oak Mat" sterk op e... Se mere
Ik moest een keuze maken tussen betaalbaar plakfolie waarvan ik twijfelde of de kwaliteit voldoende zou zijn óf enorm duur plakfolie elders wat bijna duurder dan het meubel wat ik heb zou zijn.... Se mere
Dankzij Plakfolie Webshop kan ik eindelijk ongegeneerd in mijn pyjama door het huis lopen zonder publiek. Snelle levering, duidelijke instructies en mooie kwaliteit folie. Het plakken ging beter dan v... Se mere
Plakfolie bestellen? 1001 verschillende soorten plakfolie en raamfolie! Goedkoopste van Nederland!
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holland
- info@plakfoliewebshop.nl
- www.plakfoliewebshop.nl
Svarer typisk inden for 1 uge
Snelle levering
Snelle levering
Mooie website
Prima prijs kwaliteit
Oud hollands plakfolie besteld voor…
Oud hollands plakfolie besteld voor aankleding poffertjes kraam. Mooi gemaakt , goede kwaliteit.
Enorme keuze en nette prijs
Kleur is perfect maar overal blazen
Kleur is perfect maar overal blazen, installatie gedaan zoals beschreven maar toch blazen

goede informatie ontbreekt
Het produkt is goed. Snel in huis.
Het aanbrengen is niet makkelijk, maar het is keurig gelukt bij ons. Echter: na plakken zag ik grote bruine/gele vlekken, afschuwelijk. Kreeg daar ontzettende stress van. Dag gewacht: nog niet weg. Toen klantenservice geschreven: "dat kan, dat duurt een paar dagen tot een week. Het vocht moet er nog uit trekken".
Dit had ik graag ergens gelezen op de website of bij het produkt. Had mij enorm veel stress gescheeld. Want ik was er echt niet blij mee en kon er ook niets mee.
Maar het is inderdaad goed gekomen.
Dus Tip: zet het op uw website/of op uw product.

Keurige en correcte levering
Keurige en correcte levering. Houden je netjes op de hoogte van bestellen tot leveren.
Prachtig materiaal
Prachtig materiaal, zeer snelle en zorgvuldige levering. Een dikke aanrader!
PlakfolieTOPwebshop
Duidelijke website met ruime keuze.
Snel geleverd.
Prima folie, heel blij mee!
Top materialen en snel geleverd
Hoog kwalitatief materiaal en ontzettend snel geleverd.
Ik ben uitermate tevreden over het totaal.
De kwaliteit is boven verwachting
De kwaliteit van de folie is boven verwachting. Vanwege de unieke experimentele toepassing was gestart met een kleine bestelling om de hechting op aluminium te testen en ook de bestendigheid tegen temperaturen rond de 130 graden Celsius. Dit maakt de folie geschikt voor langere experimenten wat nu gestart gaat worden (langere tijd blootstellen aan zonlicht en warmte en of het spiegelende effect daardoor afneemt). We gaan binnenkort nog meer van deze folie bestellen!
Wat we vroegen is keurig geleverd.
Wat we vroegen is keurig geleverd.
Snelle en goede levering
Heel fijne webshop!…
Fijn dat je ook kleinere stukken kunt bestellen. Produkten snel en degelijk verpakt ontvangen. Heel blij mee!
Aanrader
De mogelijkheid om een proefstaaltje te bestellen is erg prettig. De kwaliteit van de folie bleek uitstekend dus heb ik meteen besteld. Bij de proefstaal zat ook nog een kortingscode, erg attent.
Alles werd zeer snel geleverd.
Prachtig product
Prachtig product, simpel aan te brengen en héél tevreden met het resultaat!
snelle en perfecte levering
snelle en perfecte levering, folie gemakkelijk aan te brengen
Ik vind niet de benaming terug van de…
Ik vind niet de benaming terug van de folie die door mij besteld is.
Geen idee welke kant binnen of buiten moet.
De folie blijft niet zitten.
Graag een goede werkinstructie.