Raamfolieonline Anmeldelser 2.691

3,9

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

folie net er op geplakt.ziet er goed uit en scheelt al meteen aan warmte.Wel goed voorbereiden met plakbandjes op de punten , om folie plakkant te verwijderen.Ook veel water met sopje gebruiken

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd spannend om raamfolie te plakken, omdat het in één keer goed moet. Gelukkig kon ik vooraf een goede handleiding alvast doornemen die tijdens het plakken goed hielp. Zelfs voor een niet-kluss... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Supermooi synthetisch folie. Twee keer geplakt en het liet los na enkele uren. Via internet ontdekt dat het niet bleef plakken ivm het "onzichtbare "beschermfolie wat er nog op zat. Deze info zat er... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hjem og have

Skrevet af virksomheden

Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ander product dan op website

De bestelde folie bleek heel ander dan op de foto te zien. Nu wordt er door ze verwezen om eerst proefstukjes te bestellen. Het lijkt me eerlijker gewoon duidelijke fotos op de website te zetten. Honderden euros weggegooid omdat het niet terug kan. Ik zou hier niet bestellen.

19. april 2026

Beste Danny,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen product! Wij raden inderdaad aan om een proefstaaltje te bestellen om de kleur en kwaliteit te beoordelen alvorens u een afmeting laat afsnijden.

Door een proefstaaltje te bestellen worden teleurstellingen voorkomen. Wij proberen de afbeeldingen op de website zo goed mogelijk met de werkelijkheid overeen te laten komen. Echter door verschillende instellingen van beeldschermen kunnen kleuren afwijken.

Aparte webshop en klantenservice

Tijdens openen doos kwam ik erachter dat ik het verkeerde type folie had besteld (dacht zelfklevend, maar had voor statisch gekozen)

Ik vroeg de klantenservice het om te ruilen, dat kon niet omdat de folie op maat was gesneden.
Het zijn gewoon de maten van de webshop. Niks groters of kleiner, geen maatwerk dus.
Het leek me dat die maten op voorraad liggen.

Ik had maar een proefstaaltje (waarvoor je trouwens ook moet betalen) moeten aanvragen. Maar dan kun je toch nog steeds een fout maken tijdens je bestelling?

Ben nu geld kwijt voor iets wat ik niet kan gebruiken. Dan is het heel duur.

13. april 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen product! Het is inderdaad zo dat de gekozen afmetingen op maat zijn. Deze worden namelijk speciaal voor u van een grote rol afgesneden. Hierdoor is het een op maat product.

Omdat wij proefstaaltjes aanbieden kunt u vooraf checken of de kwaliteit juist is. Ook kunt u dan checken of het met een lijmlaag is of statisch.

Zeer slechte raamfolie

Zeer slechte raamfolie! Je koopt dit voor privacy en kan door beide kanten doorkijken. Je laat dit op maat snijden en je krijgt een langer stuk! Ik zou hier nooit meer bestellen! We zijn hier veel uren en geld mee kwijt! Alles voor de vuilbak

10. april 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen product! Helaas kan ik op uw naam geen order vinden.

Heeft u het raamfolie wel aan de juiste kant aangebracht? Ook is het zo dat bij One way vision folie het niet op een inpandig raam geplakt kan worden. Door verschillend licht inval zal er dan weer van beide kanten doorheen gekeken kunnen worden.

Wat betreft de lengte, wij snijden bestellingen met de hand. Hierdoor wordt er in de algemene voorwaarden vermeldt dat er een snijafwijking van maximaal 3% mogelijk is. Hiermee gaat u dan ook akkoord tijdens het bestellen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonwerende raamfolie leidt tot raambreuk

Ik bevestigde een raamfolie volgens de instructies aan de buitenkant van ons raam HR++. Enkele maanden later ontdekte ik dat er een barst in het raam was ontstaan.
De klantendienst dekt zich natuurlijk in bij het zelf plaatsen van de folie en wijt het “VRIJWEL ALTIJD” aan een mogelijke onzichtbare breuk die reeds aanwezig zou geweest zijn.
Ik citeer: “Ons zonwerende folie is zo ontwikkeld dat het op zichzelf geen glasbreuk veroorzaakt. Wanneer er toch een breuk ontstaat, is er in de praktijk vrijwel altijd sprake van een onderliggende oorzaak.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reeds bestaande, maar niet zichtbare beschadiging in het glas, een zwakke plek aan de rand (bijvoorbeeld in de sponning of achter het rubber), of de staat van het kozijn.
Dit soort factoren kunnen ervoor zorgen dat het glas op een later moment alsnog scheurt”
Uiteraard hebben wij het raam goed gecontroleerd vooraf. De ramen waren professioneel geplaatst.
Ik werk al jaren met verschillende raamfolies van verschillende andere bedrijven en heb nog nooit problemen ondervonden.
Ik betwijfel dus de onderliggende beschadiging, en als deze er al was geweest dan heeft de raamfolie deze zichtbaar en tot een probleem gemaakt.
Dit zou als een grote waarschuwing/ risicofactor gecommuniceerd moeten worden bij de aankoop van de raamfolie.

30. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is heel erg vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat als het glas een beschadiging bevat dit helaas kan scheuren. Echter zal het folie zelf niet zorgen voor schade omdat deze zo ontwikkeld is dat dit niet gebeurt.

Wij geven ook altijd aan dat het plakken van folie op eigen risico is. Mochten er twijfels zijn dan raden wij aan eerst te overleggen met de glasleverancier.

Geen aanrader

Geen aanrader
Spiegelfolie gekocht die er vervolgens niet als een spiegel uitziet met als antwoord dat je dan maar eerst een sampel had moeten bestellen.
Slecht product Temu heeft het dan nog beter voor 1/5 van de prijs.

Jammer want de website zag er goed uit.

25. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het product niet naar wens is! Vaak wordt bij het spiegelfolie vergeten om de toplaag eraf te halen. Dit is een beschermlaag voor het spiegelfolie. Heeft u deze wel verwijderd?

In de tekst staat vermeld dat het om een spiegelfolie gaat die een ietwat wazige look heeft. Het is dus niet zo spiegelend als een echte spiegel. Ook is het zo dat het op een volledige vlakke, gladde ondergrond aangebracht dient te worden. Zo worden hobbels en bobbels voorkomen.

Weggegooid geld

Folie besteld dat statisch zou zijn en geschikt voor HR+++ glas. Had ervaring met statische folie, spuiten met water en makkelijk aan te brengen. Als het er opzit ook nog te corrigeren. Er vanuit gaande dat de bestelde folie ook op deze manier aan te brengen was (er stond ook bij, met water) een flinke rol besteld voor al onze ramen. Eenmaal zover, blijkt het hartstikke dun spul te zijn dat bij het losmaken al statisch alle kanten opvliegt en daardoor al lelijke vouwtjes ontstaan die er niet uitgaan. Daarbij blijkt er ook nog een lijm laag op te zitten waardoor je het niet kunt corrigeren. Uren geklungel tot gevolg en na 2 ramen nog uren werk gehad om de lijmresten eraf te halen. Heb het maar opgegeven. Totaal onbruikbaar tenzij je een expert bent met ervaring misschien. Een mail gestuurd met als voorstel de rest terug te mogen sturen en het hele verhaal erbij. Hopende op enige coulance want normaal mag je op maat geleverde folie niet retourneren.. maar kom op zeg, hier hadden ze wel wat meer info bij mogen zetten. Dat het met lijm is en dun, en wellicht door een vakkundig iemand moet aangebracht worden. .. krijg mail terug met geen enkele uiting van begrip of klantvriendelijkheid. Alleen een herhaling van de regel dat op maat gesneden folie niet geretourneerd kan worden. Het lijkt mij dat er nog genoeg over is om aan een andere klant te kunnen verkopen. Nu heb ik 200 euro uitgegeven voor iets dat ik kan weggooien. Dat siert dit bedrijf niet en is géén reclame

23. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Ik heb het even voor u nagekeken en zie dat u een raamfolie heeft besteld met een lijmlaag. Er staat ook niet bij dit product vermeld dat het om een statisch product gaat. Dit staat anders in de titel en omschrijving vermeld.

Wat betreft het aanbrengen is het inderdaad aan te raden het met 2 personen te doen. Dit folie is vrij dun omdat het geschikt is voor HR+++ beglazing. Hierdoor kan het wat lastiger zijn om aan te brengen. Ook het gebruiken van veel water is aan te raden omdat het dan niet direct blijft kleven aan het raam.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb per ongeluk niet de goeie…

Ik heb per ongeluk niet de goeie proefstaaltjes besteld en ze doen moeilijk om de goeie op nieuwe te sturen. Volgens hun ik moest het opnieuw bestellen en het kost me weer €3,50. Het gaat niet om weer 3,50 te betalen maar ik vind dit geen goeie service!!. Ik wou raamfolie voor 3 grote ramen bestellen en dat ga ik niet doen. Voor €3,50 laten ze een bestelling voor honderden euro's zitten. Dom!

25. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat als u zelf het verkeerde staaltje heeft besteld u daarna zelf ook de juiste dient te bestellen. Het zou niet eerlijk zijn tegenover andere klanten als wij u een gratis staaltje zouden opsturen.

Raamfolieonline.nl

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.