Het materiaal is echt top, het aanbrengen viel mij ook hardstikke mee. Het meeste werk zat in voorbereidende werkzaamheden (de oude lijmlaag verwijderen). Hoewel mijn oorspronkelijke plan was om de ac... Se mere
Ik had eerder wrapfolie besteld voor mijn keuken en moest later extra folie bijbestellen. Helaas heb ik daarbij zelf een verkeerd houtdecor gekozen:"Oud Eiken Mat" en "Eikenhout Oak Mat" sterk op e... Se mere
Ik moest een keuze maken tussen betaalbaar plakfolie waarvan ik twijfelde of de kwaliteit voldoende zou zijn óf enorm duur plakfolie elders wat bijna duurder dan het meubel wat ik heb zou zijn.... Se mere
Dankzij Plakfolie Webshop kan ik eindelijk ongegeneerd in mijn pyjama door het huis lopen zonder publiek. Snelle levering, duidelijke instructies en mooie kwaliteit folie. Het plakken ging beter dan v... Se mere
Plakfolie bestellen? 1001 verschillende soorten plakfolie en raamfolie! Goedkoopste van Nederland!
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Holland
- info@plakfoliewebshop.nl
- www.plakfoliewebshop.nl
Svarer typisk inden for 1 uge
Prima materiaal en eenvoudig aan te brengen.
Prima materiaal en eenvoudig aan te brengen. Als je de gebruiksaanwijzing volgt is het een fluitje van een cent. Handig is ook om hun afstrijktooltje mee te bestellen.
Duidelijke heldere communicatie
Duidelijke heldere communicatie, snelle reactie, goede service
Bezorging top, folie niet wat we gehoopt hadden
Bezorging was netjes op tijd
Maar de folie is niet echt perfect, door warmte van de zon op het raam blijft bobbelig, iedere keer strijken wij het strak maar na een dat weer bobbels.
Ook kijkt het nog erg in, overdag niet maar in avond met licht aan wel.

ASLAN SE75 - kwaliteitsprobleem
Ik koos bewust voor de Aslan spiegelfolie vanwege de hoge prijs en beloofde kwaliteit. Bij het aanbrengen, volledig volgens de handleiding en met ervaring in het plaatsen van folies, liet de lijmlaag op een plek los. Hierdoor ontstaat niet alleen een oneffen resultaat, maar schijnt er ook licht door – wat de functie van de folie tenietdoet.
Bij contact met de klantenservice werd dit meteen toegeschreven aan een fout bij het aanbrengen, ondanks duidelijke foto's en uitleg. Er werd geen enkele tegemoetkoming geboden, ook niet in de vorm van een gedeeltelijke compensatie of alternatief product.
Jammer dat er zo wordt omgegaan met klachten over een premium product. Voor deze prijs had ik een betere folie én een klantgerichtere service verwacht.

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit uitleg ok blijft goed zitten op ramen
Snelle verzending
Snelle verzending, en zeer goede kwaliteit folie!!
Onze keuken is weer als nieuw!
Hele slechte folie
Hele slechte folie, was voor gladde vlakken stond erbij (keukenkastjes) nou het plakte voor geen meter, ook niet na goed ontvetten. Goedkoop is duurkoop ben ik nu wel weer achter.

Besvarelse fra Plakfoliewebshop
voldeed volledig aan onze…
voldeed volledig aan onze verwachtingen. snelle levering. 1 ster minder vanwege het ontbreken van gebruiks handleiding. De verwijzing naar de website was lastig omdat het daar over diverse producten ging
Goede webshop!
De juiste levering. Snel geleverd. En prima prijs kwaliteit verhouding! En ruim assortiment!
Andere aanbieders zijn goedkoper
De staal is redelijk snel geleverd, maar wel prijzig. Andere aanbieders hebben de zelfde kwaliteit, maar zijn beduidend goedkoper.

Snelle levering
Snelle levering. Goed op maat gesneden. Folie zelf lastig om echt alle vocht eruit te krijgen na aanbrengen, maar kan ook aan mij als gebruiker liggen.
Overzichtelijk site
Overzichtelijk site. Toch kan er ook meer hulp bij het zoeken geleverd worden. En als er meer dan 1 staal gevraagd wordt, vind ik dat daar wel korting op mag
Proefstaaltjes
Proefstaaltjes besteld en vrij snel geleverd.
Niet heel goedkoop voor zo'n klein stukje folie, maar zo kan ik wel rustig een keuze gaan maken wat het beste past bij de kast die ik wil wrappen.
Top!
Goede kwaliteit en makkelijk te verwerken op gladde ondergrond.
Gewoon niks op aan te merken.