Pixum Nederland Anmeldelser

2.813
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Fotoprinttjeneste

Skrevet af virksomheden

Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.813)

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verpakking was tijdens de bezorging…

De verpakking was tijdens de bezorging deels kapot waardoor de boeken waren beschadigd. Direct na mijn mailtje werd de bestelling opnieuw gemaakt en verzonden! Top service!

10. november 2025

Hi Nicole,

Wat balen dat de verpakking tijdens de bezorging kapotging en je boeken beschadigd aankwamen. Heel fijn dat we het meteen voor je konden regelen en opnieuw konden verzenden. Top dat alles zo snel opgelost was!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klantvriendelijk, servicegericht en een kwaliteitsproduct

De klantenservice heeft de tijd genomen mij te adviseren over de papierkwaliteit en heeft uiterst vriendelijk mijn vragen beantwoord. De opdruk in goud op de voorzijde heeft helaas afgegeven. Ook dat heeft het bedrijf keurig opgelost. Ik ben zeer tevreden over het mooie eindresultaat. Ik ben op mijn telefoon met het maken begonnen en kon halverwege niet op mijn pc verder werken. Dat is jammer omdat het werken op een pc zoveel sneller en gebruiksvriendelijker is. Een volgende keer maak ik het boek helemaal op mijn pc. Desalniettemin: uitstekende service, snel en klantvriendelijk, fraai eindresultaat, niet goedkoop, maar je hebt een heel mooi boek in handen. Top!

29. oktober 2025

Beste Ruud,

Dank je wel voor je uitgebreide beoordeling! Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen adviseren en dat we het probleem met de gouden opdruk netjes voor je hebben kunnen oplossen. En wat leuk dat je zo tevreden bent met het eindresultaat van je fotoboek!

Geniet van je mooie boek, Ruud!

Top! Een aanrader!

Fijne een ook goedwerkende app om mee te werken, veel mogelijkheden om er een eigen invulling aan te geven. Kwaliteit is super! Klantenservice is fantastisch!

3. november 2025

Hoi Eric,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de app én het eindresultaat! 🌟 Super dat alles goed werkte en dat je onze klantenservice fantastisch vond.

Dank je wel voor je mooie beoordeling!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Deze zijn niet goed. Geen goede kwaliteit

Ik heb 2x besteld en alle fotos zijn scheef gesneden en zeer slordig. Elk formaat. Kwaliteit is ook niet goed. Amateuristisch

19. november 2025

Hoi Marie,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben je via Trustpilot al om wat extra gegevens gevraagd om dit netjes voor je op te lossen, maar daar kwam nog geen reactie op. Als je ons die info alsnog kunt sturen, dan duiken we er meteen in en zoeken we graag samen naar een oplossing.

Goeie service

Teveel tekst geschteven bij foto bovenkant van boek. Daardoor bovenste rij moeilijk te lezen.
Mochten meteen tekst aanpassen en werd nieuw boek gestuurd.
Goede service top

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat fijn om te horen dat alles zo snel is opgelost voor je! 😊

Jammer dat de tekst bovenaan eerst wat lastig te lezen was, maar goed dat we het meteen voor je konden oplossen en een nieuw boek hebben gestuurd.

Dank je voor je fijne beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi fotoboek maken is appeltje-eitje

Mooi fotoboek maken is appeltje-eitje, kwaliteit is top en de customer service fantastisch! Aanrader dus! Dank & tot de volgende keer!

14. november 2025

Hoi Machteld,

Wat leuk om te horen! 😊 Super dat het maken van je fotoboek zo makkelijk ging en je zo blij bent met de kwaliteit én onze service. Dank je wel voor je fijne woorden — en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

FijneZiet er goed uit software

Fijne software, mooi eindresultaat van fotoboeken, hard- / soft cover.
Alleen de prijs is wel schrikken, zonder mooie ouderwetse korting codes

11. november 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de software en het mooie eindresultaat van de fotoboeken! 😊

Hopelijk past de prijs nu je het eindproduct hebt gezien. Houd zeker onze acties en nieuwsbrief in de gaten, daar komen regelmatig leuke aanbiedingen voorbij.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Is prima

Is prima, goede ervaringen al jaren.

24. oktober 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat fijn om te horen dat je al jaren goede ervaringen hebt met ons! Bedankt! 😊

Mooi fotoboek

Mooi fotoboek, dik papier foto’s mooi afgedrukt

4. november 2025

Hoi Monique,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je fotoboek en de dikke kwaliteit van het papier! 😊

Klantvriendelijkheid Pixum

Onlangs 2 fotoboeken laten maken.
Ik had een fout gemaakt bij de papierkeuze, waardoor ik niet blij was met de boeken (terwijl de kwaliteit prima was). Ik heb hierover kontakt opgenomen met de klantenservice en alles is zeer naar mijn tevredenheid opgelost, terwijl het geheel mijn fout was.

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat fijn om te horen dat alles naar jouw tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk dat je echt blij bent met je fotoboeken, dus heel fijn dat het zo goed is gekomen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hele hele lange levertijd

Hele, hele lange levertijd??
Blijft op afdrukken staan.
Slecht!

24. oktober 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Ciska, wat vervelend dat je hebt moeten wachten en dat de status blijft hangen op “afdrukken”. Volgens PostNL staat je bestelling van 23/10 als geleverd op 30/10—heb je het pakket al ontvangen? We zien nog geen contact met onze klantenservice - stuur ons even een bericht via service@pixum.com, dan lossen we dit snel op.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De beloofde credit blijft uit - Incassobureau ingezet

De beloofde credit blijft uit, waardoor er inmiddels een incasso bureau is ingeschakeld. Meermaals contact, telkens beloftes, maar maanden verder is dit nog steeds niet geregeld. Enorm frustrerend en hopen dat de incasso niet uit de hand loopt!

Beste Thomas,

Wat ontzettend frustrerend dat er ondanks meerdere contacten zulke problemen waren. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Graag kijken we dit meteen verder voor je na en zorgen we dat het wél goed geregeld wordt. Wil je ons nog even rechtstreeks een bericht sturen met je bestelnummer of klantgegevens? Dan lossen we dit zo snel mogelijk met je op.

Mooie fotoboeken

Heb al aardig wat fotoboeken met Pixum gemaakt, ook al jaren geleden. Software is doorontwikkeld en nog steeds heel toegankelijk. Kwaliteit van het dikke fotopapier is prima en de kleuren zijn ook zoals de foto is.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Henk, wat leuk om te lezen! Super fijn dat je al jaren fotoboeken met Pixum maakt. Geweldig dat het dikke fotopapier en de kleuren precies aansluiten bij je foto’s — daar doen we het voor. Als je nog wensen of vragen hebt voor je volgende fotoboek, laat het ons gerust weten.

Zeker een aanbeveling

Makkelijke software om mee te werken, mooie afdrukkwaliteit en snelle levering

25. oktober 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Nicole, wat leuk — dankjewel voor je aanbeveling! Super dat jij onze software zo makkelijk vindt, de afdrukkwaliteit mooi is en de levering snel. Als je nog vragen of wensen hebt, laat het ons gerust weten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vond de app van Pixum super fijn

Ik vond de app van Pixum super fijn! Heel makkelijk te bedienen en duidelijke uitleg. Het fotoboek wat ik had besteld was helemaal geweldig echt super mooi!
Heb zelfs een 2e besteld voor mijn zus.

19. oktober 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wauw, wat leuk! 😍 Super dat jij onze app zo fijn vindt, precies waar we voor gaan. Geweldig dat je fotoboek zo mooi is geworden. En wat tof dat je meteen een tweede voor je zus hebt besteld! Als je nog vragen of ideeën hebt voor je volgende boek, laat het ons gerust weten — we helpen je graag.

Mooie fotoboeken

Mooie fotoboeken! Ook goed te maken in app.

21. september 2025

Beste Antien,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze fotoboeken! En fijn dat het maken ervan in de app goed bevalt 😊

De beste voor fotoboeken

Reeds 10 jaar een tevreden klant, iedere reis wordt gevolgd door een prachtig fotoboek van Pixum.

15. september 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Jacky, wat bijzonder om te horen dat je al 10 jaar een tevreden klant bent. We waarderen het enorm dat je iedere reis herbeleeft met een prachtig fotoboek van Pixum. Bedankt voor je vertrouwen—dat betekent veel voor ons!

Geweldige service, mooie kwaliteit

Makkelijk om albums te maken, mooie kwaliteit boeken en de service is geweldig!

Ik heb in de vakantie op de iPad 2 albums gemaakt waarbij om onduidelijke redenen op een paar pagina's maar 1 foto was afgebeeld, terwijl ik zeker wist dat ik daar meerdere foto's had geplaatst. Na contact met de klantenservice mocht ik de albums aanpassen en gratis opnieuw bestellen.

Het maken van de albums gaat heel eenvoudig, zeker als je van te voren al de foto's die je wilt gebruiken in een mapje zet. Je kunt makkelijk aanpassen, teksten toevoegen etc. Ik ga zeker ook mijn volgende albums bij Pixum maken!

12. september 2025

Beste Colette,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling. Wat fijn dat je het maken van albums eenvoudig vindt, en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze fotoboeken en onze service.

We vinden het vervelend dat je een probleem hebt ervaren met het plaatsen van de foto’s, maar zijn blij dat onze klantenservice dit naar tevredenheid heeft opgelost. We kijken ernaar uit om ook jouw volgende albums te mogen maken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het Pixum fotoboek is van topkwaliteit

Het Pixum fotoboek is van topkwaliteit: haarscherpe foto’s, luxe afwerking en eenvoudig te ontwerpen. Zeker een aanrader!

12. september 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat prettig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het Pixum fotoboek. Hartelijk dank voor je mooie woorden!

Jouw Pixum team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.