Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice, geen vraag is teveel! Mijn boek was prachtig, maar ik was nog niet zo handig, dus zaten een paar foutjes in, kosteloos mocht ik een en ander aanpassen en kreeg een heel nieuw boek, alleen verzendkosten! En goede tips van de klantenservice! Superblij met mijn prachtige fotoboeken van een onvergetelijke reis met mijn vader en broer naar Java! Dank!

Prima zaak
Prima zaak. Heb ongeveer 20 fotopuzzels besteld. Alles netjes verpakt En tevreden over de bezorging.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Good price,But mine the tone is too…
Good price,But mine the tone is too yellow not like the real photo.

Prachtig canvas.
Het was makkelijk om een mooie collage met foto,s te maken . De collage werd snel geleverd en is echt prachtig. Echt een aanrader als je iets moois met je foto,s wilt doen. Ben er echt super blij mee.

Goed werkbaar foto programma
Goed werkbaar foto programma ! Veel beter dan bij mijn vorige leverancier de Hema. Tekst en plaatsing zijn goed. Geen foto buiten de rand gekomen. Wel een steeds terugkerende hinderlijke waarschuwing dat ik tegen de rand zat. Waardoor ik steeds weer opnieuw moet opstarten met mijn tekst.
Kan dat niet bij opslaan van de pagina gebeuren ?
Nu is het wel mogelijk de titel en jaartal op het midden van de boekrug te plaatsen ! HULDE !
De scherpte van de foto's is over het algemeen veel beter dan bij Pastbook van het facebook.

Prachtig fotoboek in hoogglans
Het fotoboek was makkelijk om te maken, werd snel geleverd en zag er prachtig uit

Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service, probleem met bezorgen werd adeqaat opgelost.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Gratis nieuw album door een eigen hinderlijke fout!
Ik heb het fotoboek nog niet binnen, maar als de kwaliteit van het boek net zo is als de kwaliteit van de service, dan beloofd het echt een prachtig fotoboek te worden :-) Wat was er gebeurd; ik had per abuis een verkeerde trouwdatum op de voorzijde gezet, wat suf! Dat ontdekte ik te laat, het fotoalbum was al gemaakt en niet meer te corrigeren. Ik mocht de datum zelf aanpassen en het hele album opnieuw bestellen en ontvang het gecorrigeerde album GRATIS. Nou als dat geen service is? Ontzettend bedankt Pixum, echt top!!!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Pixum WAS een van de toonaangevende…
Pixum WAS een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa.
Voor mij WAS een grote plus de Linux Ubuntu software die ik kon downloaden.
Maar het laatste jaar vanaf versie 7.33 waren er zoveel bugs met het foutief aanroepen van libraries dat het programma niet meer kon werken.
Toen kwam versie 7.44
Die werkte in enige mate, ik kon met foto’s werken, MAAR TEXT importeren was onmogelijk.
Ik ben een half jaar bezig geweest het pogen Pixum hier van te overtuigen.
Pixum medewerkers bleven volhouden dat dat mijn eigen schuld was
ONDANKS de SCREENDUMPS die ik instuurde.
Ik had het over zuivere TXT “ASCII 84 88 84” Geen webdelen met foto’s en andere rariteiten.
Gewoon schone tekst zonder dingen als lettertypes en of vetgedrukt etc.
Maar die lichtpunten bij PIXUM begrijpen dus niet wat ASCII is.
Ik heb 55 jaar ervaring met computers beginnend in de tijd dat in de stad Delft in totaal 4 computers werkzaam waren. 2 bij de Gist fabriek en 2 bij de Technische Universiteit.
Met Linux Ubuntu werk ik ruim 20 JAAR
Ik heb de laatst 5 jaar 26 foto boeken gemaakt kosten ongeveer 3000 Euro!
Een PIXUM medewerker heeft excuses aangeboden en een 50 euro vergoeding.
MAAR HIER KOMT DE ULTIEME IDIOTERIE!!!!
De laatste versie fotosoftware bij Pixum is nog steeds 7.44
Andere foto Service firma's als CEWE zitten nu al maanden op Versie 8.05
dat is 1 UPGRADE en 1 UPDATE vanaf versie 8.03 LATER
Pixum medewerkers hebben hun HOOFD op een plaats waar de zon NOOIT KAN SCHIJNEN.
In antwoord op de Pixum reactie!
Ik ben zelf betrokken geweest bij het debuggen van versie 8.03 dat was een Duitse versie. Geen problemen aangetroffen, dat was halverwege Augustus 2025.

Goed en snel!
Ik heb nu al een aantal fotoboeken gemaakt en besteld bij Pixum. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service echt heel goed is. Het programma waarin de boeken moeten worden gemaakt is van alle gemakken voorzien waardoor het boek helemaal naar jouw persoonlijke smaak kan worden opgemaakt. Als eenmaal de bestelling is gemaakt, is de service snel. Ik ben erg tevreden en zal mijn fotoboeken blijven maken en bestellen bij Pixum.

Fotoboeken
Ik bestel al jaren fotoboeken bij Pixum en de plank wordt steeds voller. Ze zijn niet de goedkoopste maar het resultaat is geweldig. Het is fijn dat je alles naar eigen inzicht kunt plaatsen en opmaken maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de voorbeelden (themaboeken) in het programma. Bij het laatste boek had ik regelmatig dat het programma vastliep en dat is erg jammer.
Het komende jaar maar weer een mooie vakantiereis maken zodat ik de foto's met reisverslag kan vastleggen in een boek van Pixum :-).
Ik ben fan!

Kortingscodes
Ondanks eerdere mails over de onduidelijke kortingen die gelden voor een fotoboek heb ik totaal geen antwoord ontvangen en dus ook geen kortingen gekregen. Voor mij mag het designer item alleen op aanvraag verschijnen en niet standaard bij het opstarten. De smileys vind ik overdreven groot die mogen best wat kleiner in een hoek te zien zijn. Het fotoboek verder naar tevredenheid,

Besvarelse fra Pixum Nederland
Kwaliteit van foto’s valt tegen
Net een fotoboek ontvangen van Pixum. De kwaliteit van de foto’s valt me een beetje tegen. Veel foto’s zijn korrelig en flets en op sommige zijn de kleuren juist te verzadigd en niet waarheidsgetrouw. Het lijkt soms bijna of ik ze zelf gewoon thuis heb geprint. Ik vind dat ze de mooie foto’s van mijn reis niet echt recht aandoen en had meer verwacht voor bijna €100. Heb eerder een fotoboek bij Albelli besteld en vind de kwaliteit daarvan een stuk mooier, ik denk dat ik de volgende keer weer daar naartoe ga. Het maken van het boek op de mobiele app vind ik bij Pixum wel een grote plus, dat maakte het proces een stuk makkelijker. Ook de supersnelle verzending is fijn.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Goede prijs kwaliteit verhouding: aanrader!
Een poosje geleden werd pixum aangeraden door een fotograaf vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. En ik ben het helemaal eens! Meerdere albums verder en ik ben altijd tevreden met de software, het gemak om te bestellen en zeker met het eindresultaat. Aanrader!

Prachtige fotoboeken
Ik heb hier al jaren lang mijn fotoboeken laten maken. Ze zien er allemaal prachtig uit.
Als er wel eens iets mis gaat ben ik altijd geweldig geholpen en heb zelfs een keer een heel fotoboek opnieuw gekregen.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Weer een prima ervaring met Pixum
Weer een prima ervaring met Pixum. Het dikke fotoalbum was niet geheel naar wens door de zeer oude foto’s die ik gebruikt had. Na aanwijzingen vd klantenservice heb ik de betreffende foto’s aangepast, waarna ik het fotoalbum opnieuw heb besteld. Dit kostte me alleen de verzendkosten. Het nieuwe fotoalbum was geheel naar wens!
Al vele jaren bestel ik hier mijn fotoproducten, en altijd naar wens. Ik ben dan ook zeer tevreden na deze nieuwe ervaring.

De fotoboeken (allemaal XL
De fotoboeken (allemaal XL, fotopapier hoogglans en lay flat-binding in mijn geval) van Pixum zijn prachtig. Je kan het helemaal zelf ontwerpen (maar dat hoeft niet, je kan een sjabloon kiezen). Na betalen en uploaden worden de fotoboeken snel geleverd.
De ondersteuning van de klantenservice is goed.
Het zou aanbeveling verdienen de lijst met vreemde tekens (voor wie bijvoorbeeld een fotoboek van een vakantie in Turkije, Denemarken en Zweden met veel 'vreemde' letters en tekens) standaard op te nemen in het tekstschrijf-programma.
Frans Los

Mooie fotobalbums
Mooie fotobalbums. Helemaal naar eigen inzicht foto’s plaatsen en evt dubbele foto’s niet verwijderd worden in tegenstelling tot Albelli
Alleen de prijs is een stuk duurder. een keer een 2 voor de prijs van 1 of 2de voo de helft zou mooi zijn
Ook fijn dat op de rand je de titel geplaatst wordt

Besvarelse fra Pixum Nederland
Goede kwaliteit en snelle en…
Goede kwaliteit en snelle en betrouwbare klanten service. Mijn boek was verloren bij de bezorging en werd meteen een nieuwe toegezonden.