Pixum Nederland Anmeldelser

2.813
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Fotoprinttjeneste

Skrevet af virksomheden

Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.813)

92 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice, geen vraag is teveel! Mijn boek was prachtig, maar ik was nog niet zo handig, dus zaten een paar foutjes in, kosteloos mocht ik een en ander aanpassen en kreeg een heel nieuw boek, alleen verzendkosten! En goede tips van de klantenservice! Superblij met mijn prachtige fotoboeken van een onvergetelijke reis met mijn vader en broer naar Java! Dank!

10. december 2025

Hoi Heleen,

Wauw, wat een mooie beoordeling! 😍 Fantastisch om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk helemaal blij bent met je fotoboeken. En wat bijzonder: zo’n onvergetelijke reis naar Java, prachtig om dat vast te leggen in een fotoboek. Dankjewel voor het delen en veel plezier met je boeken! ❤️

Prima zaak

Prima zaak. Heb ongeveer 20 fotopuzzels besteld. Alles netjes verpakt En tevreden over de bezorging.

22. januar 2026

Hoi Piet,

Wat leuk om te lezen! 😊 Wat een aantal, zo’n 20 fotopuzzels! Fijn dat alles netjes verpakt was en dat je tevreden bent over de bezorging. Dankjewel voor je beoordeling en veel puzzelplezier!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Good price,But mine the tone is too…

Good price,But mine the tone is too yellow not like the real photo.

12. januar 2026

Besvarelse fra Pixum Nederland

Thanks for sharing your feedback! Sorry to hear your photo came out too yellow — that’s definitely not what you expect. If you’d like us to check your order, just drop us an email at service@pixum.com and we’ll be happy to help.

Prachtig canvas.

Het was makkelijk om een mooie collage met foto,s te maken . De collage werd snel geleverd en is echt prachtig. Echt een aanrader als je iets moois met je foto,s wilt doen. Ben er echt super blij mee.

13. januar 2026

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Anne-marie, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je canvas! Super dat het maken van de collage zo makkelijk ging en dat je zo tevreden bent met het resultaat. Dankjewel voor je mooie beoordeling!

Goed werkbaar foto programma

Goed werkbaar foto programma ! Veel beter dan bij mijn vorige leverancier de Hema. Tekst en plaatsing zijn goed. Geen foto buiten de rand gekomen. Wel een steeds terugkerende hinderlijke waarschuwing dat ik tegen de rand zat. Waardoor ik steeds weer opnieuw moet opstarten met mijn tekst.
Kan dat niet bij opslaan van de pagina gebeuren ?
Nu is het wel mogelijk de titel en jaartal op het midden van de boekrug te plaatsen ! HULDE !
De scherpte van de foto's is over het algemeen veel beter dan bij Pastbook van het facebook.

27. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Léon, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons fotoprogramma en de mooie scherpte van de foto’s!

Die waarschuwingen bij de randen kunnen inderdaad vervelend zijn. Je kunt ze gelukkig uitschakelen: ga in de software rechtsboven naar het tandwieltje, kies vervolgens voor bewerk­scherm en zet daar de waarschuwingen uit. Hopelijk werkt het zo een stuk prettiger voor je.

Als je nog vragen hebt of als we even met je mee mogen kijken, laat het gerust weten!

Prachtig fotoboek in hoogglans

Het fotoboek was makkelijk om te maken, werd snel geleverd en zag er prachtig uit

3. januar 2026

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Mirjam, wat leuk om te horen dat je fotoboek zo mooi geworden is! En superfijn dat het maken makkelijk ging en de levering snel was. Geniet ervan!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service, probleem met bezorgen werd adeqaat opgelost.

18. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Robert, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service! Goed dat het bezorgprobleem snel opgelost kon worden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gratis nieuw album door een eigen hinderlijke fout!

Ik heb het fotoboek nog niet binnen, maar als de kwaliteit van het boek net zo is als de kwaliteit van de service, dan beloofd het echt een prachtig fotoboek te worden :-) Wat was er gebeurd; ik had per abuis een verkeerde trouwdatum op de voorzijde gezet, wat suf! Dat ontdekte ik te laat, het fotoalbum was al gemaakt en niet meer te corrigeren. Ik mocht de datum zelf aanpassen en het hele album opnieuw bestellen en ontvang het gecorrigeerde album GRATIS. Nou als dat geen service is? Ontzettend bedankt Pixum, echt top!!!

29. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Hoi Carine, wauw, wat een lieve beoordeling! Wat fijn dat alles zo goed is gekomen met de trouwdatum – kan gebeuren hoor, zo’n foutje. Super dat je het album nu helemaal naar wens hebt kunnen aanpassen. En we duimen natuurlijk dat het fotoboek net zo prachtig is als je hoopt!

Geniet ervan en bedankt voor je enthousiaste woorden!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pixum WAS een van de toonaangevende…

Pixum WAS een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa.

Voor mij WAS een grote plus de Linux Ubuntu software die ik kon downloaden.

Maar het laatste jaar vanaf versie 7.33 waren er zoveel bugs met het foutief aanroepen van libraries dat het programma niet meer kon werken.

Toen kwam versie 7.44

Die werkte in enige mate, ik kon met foto’s werken, MAAR TEXT importeren was onmogelijk.

Ik ben een half jaar bezig geweest het pogen Pixum hier van te overtuigen.

Pixum medewerkers bleven volhouden dat dat mijn eigen schuld was
ONDANKS de SCREENDUMPS die ik instuurde.

Ik had het over zuivere TXT “ASCII 84 88 84” Geen webdelen met foto’s en andere rariteiten.
Gewoon schone tekst zonder dingen als lettertypes en of vetgedrukt etc.
Maar die lichtpunten bij PIXUM begrijpen dus niet wat ASCII is.

Ik heb 55 jaar ervaring met computers beginnend in de tijd dat in de stad Delft in totaal 4 computers werkzaam waren. 2 bij de Gist fabriek en 2 bij de Technische Universiteit.

Met Linux Ubuntu werk ik ruim 20 JAAR

Ik heb de laatst 5 jaar 26 foto boeken gemaakt kosten ongeveer 3000 Euro!

Een PIXUM medewerker heeft excuses aangeboden en een 50 euro vergoeding.

MAAR HIER KOMT DE ULTIEME IDIOTERIE!!!!

De laatste versie fotosoftware bij Pixum is nog steeds 7.44
Andere foto Service firma's als CEWE zitten nu al maanden op Versie 8.05
dat is 1 UPGRADE en 1 UPDATE vanaf versie 8.03 LATER

Pixum medewerkers hebben hun HOOFD op een plaats waar de zon NOOIT KAN SCHIJNEN.

In antwoord op de Pixum reactie!
Ik ben zelf betrokken geweest bij het debuggen van versie 8.03 dat was een Duitse versie. Geen problemen aangetroffen, dat was halverwege Augustus 2025.

30. december 2025

Best Hans,

Dank voor je beoordeling. Je frustratie is duidelijk, en ik kan me voorstellen dat de technische problemen én de communicatie daarover je flink hebben geïrriteerd. De manier waarop je het omschrijft is stevig, maar de boodschap komt in ieder geval luid en duidelijk binnen - ook bij mensen met “het hoofd op een plek waar de zon niet kan schijnen”, zoals je zelf zo beeldend schrijft.

De nieuwe softwareversie wordt nog deze week verwacht. Die heeft vertraging gehad, omdat we eerst zeker willen zijn dat er geen nieuwe bugs insluipen.

Dat je je niet serieus genomen voelde, is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Mocht je nog iets willen bespreken of vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Goed en snel!

Ik heb nu al een aantal fotoboeken gemaakt en besteld bij Pixum. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service echt heel goed is. Het programma waarin de boeken moeten worden gemaakt is van alle gemakken voorzien waardoor het boek helemaal naar jouw persoonlijke smaak kan worden opgemaakt. Als eenmaal de bestelling is gemaakt, is de service snel. Ik ben erg tevreden en zal mijn fotoboeken blijven maken en bestellen bij Pixum.

7. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat leuk om te horen! 😊 Superfijn dat je zo tevreden bent over onze service én het programma om je fotoboeken te maken. En wauw, al meerdere boeken gemaakt – geweldig! We vinden het echt top dat je bij ons blijft bestellen.

Fotoboeken

Ik bestel al jaren fotoboeken bij Pixum en de plank wordt steeds voller. Ze zijn niet de goedkoopste maar het resultaat is geweldig. Het is fijn dat je alles naar eigen inzicht kunt plaatsen en opmaken maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de voorbeelden (themaboeken) in het programma. Bij het laatste boek had ik regelmatig dat het programma vastliep en dat is erg jammer.

Het komende jaar maar weer een mooie vakantiereis maken zodat ik de foto's met reisverslag kan vastleggen in een boek van Pixum :-).
Ik ben fan!

3. december 2025

Hey Rita,

Wat heerlijk om jouw enthousiaste woorden te lezen! 😊 Zo leuk dat je plank steeds voller raakt met fotoboeken! En superfijn dat je onze creatieve vrijheid en themaboeken zo waardeert.

Wel jammer dat het programma bij je laatste boek af en toe vastliep. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als dat nog eens gebeurt, laat het ons gerust weten, dan kijken we graag met je mee.

Nu alvast veel voorpret voor je volgende mooie reis… en natuurlijk voor het maken van het volgende boek 😉 Zó leuk om te horen!

Kortingscodes

Ondanks eerdere mails over de onduidelijke kortingen die gelden voor een fotoboek heb ik totaal geen antwoord ontvangen en dus ook geen kortingen gekregen. Voor mij mag het designer item alleen op aanvraag verschijnen en niet standaard bij het opstarten. De smileys vind ik overdreven groot die mogen best wat kleiner in een hoek te zien zijn. Het fotoboek verder naar tevredenheid,

4. december 2025

Beste Hans,

Dank voor je beoordeling. Jammer om te lezen dat je het gevoel had geen antwoord en geen korting te hebben ontvangen. Volgens onze collega’s is de kortingscode dezelfde dag nog per mail naar je verstuurd, inclusief uitleg hoe je die kon toepassen.

Fijn om te horen dat je verder tevreden bent met het fotoboek. En dank voor je feedback. Die nemen we mee!

Neem gerust contact op via service@pixum.com mocht je nog vragen hebben.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kwaliteit van foto’s valt tegen

Net een fotoboek ontvangen van Pixum. De kwaliteit van de foto’s valt me een beetje tegen. Veel foto’s zijn korrelig en flets en op sommige zijn de kleuren juist te verzadigd en niet waarheidsgetrouw. Het lijkt soms bijna of ik ze zelf gewoon thuis heb geprint. Ik vind dat ze de mooie foto’s van mijn reis niet echt recht aandoen en had meer verwacht voor bijna €100. Heb eerder een fotoboek bij Albelli besteld en vind de kwaliteit daarvan een stuk mooier, ik denk dat ik de volgende keer weer daar naartoe ga. Het maken van het boek op de mobiele app vind ik bij Pixum wel een grote plus, dat maakte het proces een stuk makkelijker. Ook de supersnelle verzending is fijn.

20. december 2025

Beste Eva,

Wat jammer om te horen dat de fotokwaliteit in je boek zo is tegengevallen. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten, zeker niet bij zo’n bijzonder reisboek en dit bedrag.

Fijn dat je het maken van het boek in de app wél prettig vond en ook de snelle verzending waardeerde, maar de drukkwaliteit moet natuurlijk gewoon goed zijn. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar wat er precies mis is gegaan en zoeken we samen naar een passende oplossing. Je mag ons daarvoor altijd even contacteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs kwaliteit verhouding: aanrader!

Een poosje geleden werd pixum aangeraden door een fotograaf vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. En ik ben het helemaal eens! Meerdere albums verder en ik ben altijd tevreden met de software, het gemak om te bestellen en zeker met het eindresultaat. Aanrader!

18. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat leuk om te lezen! Superfijn dat je zo tevreden bent met zowel het maken als het eindresultaat van je albums. En wauw, al meerdere fotoboeken gemaakt – dat horen we graag. Dankjewel voor je warme woorden!

Prachtige fotoboeken

Ik heb hier al jaren lang mijn fotoboeken laten maken. Ze zien er allemaal prachtig uit.
Als er wel eens iets mis gaat ben ik altijd geweldig geholpen en heb zelfs een keer een heel fotoboek opnieuw gekregen.

15. december 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat geweldig om te lezen dat je al jaren je fotoboeken bij ons maakt en dat je zo tevreden bent over het resultaat! En heel fijn dat je je ook goed geholpen voelt als er eens iets misgaat 😊

Prachtig album

Prachtig album

25. november 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat fijn dat je zo blij bent met je prachtige album en de snelle levering! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Weer een prima ervaring met Pixum

Weer een prima ervaring met Pixum. Het dikke fotoalbum was niet geheel naar wens door de zeer oude foto’s die ik gebruikt had. Na aanwijzingen vd klantenservice heb ik de betreffende foto’s aangepast, waarna ik het fotoalbum opnieuw heb besteld. Dit kostte me alleen de verzendkosten. Het nieuwe fotoalbum was geheel naar wens!
Al vele jaren bestel ik hier mijn fotoproducten, en altijd naar wens. Ik ben dan ook zeer tevreden na deze nieuwe ervaring.

1. december 2025

Hi Cecile,

Wat fijn om te lezen dat je dankzij de aanwijzingen van onze klantenservice je foto’s kon aanpassen en dat het nieuwe dikke fotoalbum nu helemaal naar wens is. En wauw, zo mooi om te horen dat je al vele jaren je fotoproducten bij ons bestelt en steeds tevreden bent. Dat waarderen we enorm 😊

De fotoboeken (allemaal XL

De fotoboeken (allemaal XL, fotopapier hoogglans en lay flat-binding in mijn geval) van Pixum zijn prachtig. Je kan het helemaal zelf ontwerpen (maar dat hoeft niet, je kan een sjabloon kiezen). Na betalen en uploaden worden de fotoboeken snel geleverd.
De ondersteuning van de klantenservice is goed.
Het zou aanbeveling verdienen de lijst met vreemde tekens (voor wie bijvoorbeeld een fotoboek van een vakantie in Turkije, Denemarken en Zweden met veel 'vreemde' letters en tekens) standaard op te nemen in het tekstschrijf-programma.

Frans Los

15. november 2025

Hi Frans,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze fotoboeken, en dat zowel het ontwerpen als de snelle levering zo goed bevallen. Ook mooi om te horen dat je goede ervaringen hebt met onze klantenservice.

Dank je wel voor je duidelijke suggestie over het opnemen van een lijst met vreemde tekens in het tekstprogramma. Die nemen we graag mee als verbeterpunt! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie fotobalbums

Mooie fotobalbums. Helemaal naar eigen inzicht foto’s plaatsen en evt dubbele foto’s niet verwijderd worden in tegenstelling tot Albelli
Alleen de prijs is een stuk duurder. een keer een 2 voor de prijs van 1 of 2de voo de helft zou mooi zijn
Ook fijn dat op de rand je de titel geplaatst wordt

3. november 2025

Besvarelse fra Pixum Nederland

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de fotoboeken! Bedankt voor je beoordeling!

Als je op de hoogte wilt blijven van toffe aanbiedingen, kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief 😉

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit en snelle en…

Goede kwaliteit en snelle en betrouwbare klanten service. Mijn boek was verloren bij de bezorging en werd meteen een nieuwe toegezonden.

26. november 2025

Hi Carmen,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze klantenservice. Jammer dat je boek bij de bezorging kwijt was, maar goed om te weten dat het nieuwe exemplaar meteen is aangekomen 😊

Jouw Pixum team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.