Peugeot Anmeldelser

1,4

Vi har købt en 2024 e-208. Få dage efter købet reklamere vi på grund af en markant hylelyd fra drivlinjen. Forhandleren erkendte fejlen og var enige i vores opfattelse. Ifølge forhandleren ble... Se mere

Værste app til elbil. Super lange svartider, skal logge ind konstant, tager gerne 5 minutter fra man åbner appen til at man kan starte forklimatiseringen (hvis det altså overhovedet virker). Få nu... Se mere

Kunne jeg give 0 stjerner fik Peugeot det. Nu får de een stjerne, som de også får mange af !!!! Forfærdelig oplevelse med min Peugeot 3008. Godt 2 år gammel startede det hele.. 3 på hinanden kæ... Se mere

K.W. Bruun Import A/S der bl.a. står bag import af Peugeot, er fuldstændig ligeglad med kunderne. Hvis du ønsker en fejlbehæftet ny vogn der larmer som en mellemting mellem en gammel Lada og en Traban... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Købte peugoet 508 gt Line 2019 ved Poul…

Købte peugoet 508 gt Line 2019 ved Poul Munk Silkeborg, super service god gennemgang af sælger Anders Meyer ! Han vil kontakte mig om en ugen for at følge op på om alt er ok. Kan kun anbefale andre at købe Peugoet eller Citroen ved Poul Munk Silkeborg

11. december 2020

Peugeot Assistance er den RINGESTE

Dagen starter med jeg sætter mig ud i min Peugeot Partner der er godt 1½ gammel og skal fra Nordjylland (Gjøl) til Sjælland. Syd for Randers går bilen i nød program, og jeg køre af motorvejen så jeg kan få ringet til Peugeot Assistance, da jeg betaler for at min bil kan få lavet service og hvis uheldet skulle være ude så er jeg sikret. Bilen er pakket med meget udstyr og to store hunde.
Nå, men jeg får kontaktet Peugeot Assistance, jeg bliver spurgt indtil hvor jeg vil have bilen fragtet hen da den selvfølgelig skal på værksted. Jeg siger jeg gerne vil have den fragtet til Nordjylland (Maibom) da det er der den har været på værksted for ca. 2 uger siden og blive lavet efter jeg havde kørt et rådyr ned.
Hun fortæller i telefonen at det ikke kan lade sig gøre, og at de er nærmeste Peugeot Værksted indenfor 30km hvilket jeg bliver noget frustreret over. Jeg udtrykker min utilfredshed.
Tror jeg når at snakke med 2 forskellige, det er båndet så i kan selv høre samtalen. Hvor jeg får diskuteret omkring om det skal være Århus eller Randers bilen skal køres til. Jeg beslutter det skal være Randers for så er det trods alt tættere på når den skal hentes. Jeg siger jeg har brug for en låne bil, og hun vil så finde ud af det med lånebilen og ringe tilbage. Jeg bliver ringet op igen og får at vide jeg kan få en lånebil i Århus, så nu skal jeg fra Randers til Århus, og jeg forklare at jeg har to hunde i bilen og dem kan jeg ikke bare lade være i en bil et fremmed sted uden opsyn. Jeg får at vide at hun vil bestille en taxa også må jeg pakke det udstyr jeg kan have her i plus jeg skal sidde i taxaen med to store hunde. Jeg spørger indtil om der må være hunde i låne bilen, det må der ikke, hvad hjælper det så at jeg skal til Århus med to hunde når der ikke må være hunde i låne bilen?
Det har været den værste oplevelse jeg til dagsdato har oplevet. Hvad ville man gøre hvis jeg var kørt i stykker i Sønderjylland, Fyn eller Sjælland? Altså så ville jeg skulle planlægge rejse osv.
Ved VW har en aftale hvor de fragter bilen hen til et værksted i nærheden af hvor du høre til. Dette ved jeg fordi jeg har en far hvis Golf Variant kørte i stykker på Fyn med campingvogn, hvor både bil og campingvogn blev fragtet til Nordjylland!

Dernæst synes jeg det er kritisabelt der ikke bliver skrevet en rapport og sendt hen til det værksted, hvor bilen er blevet fragtet hen til. Jeg ringede idag ved 11 tiden til værkstedet for at finde ud af hvad der var sket med bilen. De havde ikke hørt noget, men de kunne da godt se der stod en ekstra bil udenfor. Nej, det var kundens eget ansvar at ringe og fortælle værkstedet hvad der var sket.
Sig mig engang er i komplet ligeglade med jeres kundepleje?

Den bedste Service jeg har fået fra indtil videre var da min bil var på værksted efter jeg havde kørt et rådyr ned. Her fik jeg en super behagelig service, hvor man kunne mærke man blev snakket til i øjenhøjde. Derudover blev frontet ENDELIG rettet efter at have været ude og blive rettet 3 gange tidligere hos Maibom, 4. gang var åbenbart lykkens gang, i en meget træls situation.

I har fået en klage fra mig tidligere omkring forløbet hos Maibom, men har ikke hørt nærmere.

Kan kun anbefale at folk får tegnet en særskilt forsikring for hvis uheldet er ude er jeres bil strandet langt væk fra hvor i bor.

I vil kunne høre optagelserne og i vil også kunne høre jeg er frustreret, det er ikke dem der sad i telefonens skyld, og min frustration er ikke myntet på dem, men jeres ELENDIGE aftale, som man reelt ikke kan bruge til ret mig hvis uheldet er ude.

Nu sidder jeg og venter på at finde ud af hvad der er sket med bilen.

TAK FOR KAFFE!

23. november 2020

Peugeot i Slagelse forsøger at snyde…

Peugeot i Slagelse forsøger at snyde deres kunder!
Aldrig har jeg nogensinde oplevet så dårlig service.

Jeg fik min bil afleveret af Falck hos jer en fredag morgen, da noget i koblingen gik i stykker. I sagde i ville kigge på den hurtigt og se hvad der skulle laves. Ringer et par gange om morgen og i fortæller i kigger på den sidst på dagen, ringer så igen inden i lukker da jeg intet hører. I når så ikke kigge på bilen før mandag. Mandag ringer jeg så nogengange og i fortæller så at det er hele koblingen der er gået og der skal et nyt svinghjul til og det vil koste 14.929 kr. Tænkte det lyder af meget så jeg forhører mig ved en jeg kender i Jylland der er mekaniker i Skorstensgaard. Han havde aldrig oplevet at et svinghjul var fået i en Aygo. Ringer så og spørg om det er blevet tjekket at den ikke fungere. Det har i så ikke tjekket og kommer med en undskyld om, at beløbet jeg fik og vide var et max beløb. Det ville så være en god ide og informere kunder om dette! I fortæller så i har pris match og finder så en MEGET billigere pris ved Skorstensgaard, som lyder på under halvdelen af jeres beløb altså på ca. 7000 kr. hvis svinghjulet fejlet noget og ca. 5000 kr. hvis den ikke fejlet noget. Nævner så disse priser og sender mine tilbud til jer. Dem godkender i så men finder så på en masse andre dele Skorstensgaard mangler i deres tilbud så det løber op i 2300 kr mere end de 7000 kr. ringer så til Skorstensgaard igen og får endnu et tilbud på de dele i synes der manglet og de var meget undrende for de havde aldrig skiftet de dele. Det nye tilbud på de dele i synes skulle med også lyder på en pris på 7500 kr. med svinghjulet og 6048 kr uden svinghjulet hvis det ikke fejlet noget.
Jeg stod tilbage efter kontakt med jer og Skorstensgaard med en følelse af at i virkelig var ude på at røvende mig fuldstændig, da det virket til i ikke engang havde kigget på bilen. Beslutter så at få bilen flyttet fra jer til Skorstensgaard efter den behandling og det viser sig så at det eneste min bil fejler var at den skulle have en ny udrykker arm til koblingen og kom af med 4500 kr!
Virkelig ringe service vil aldrig anbefale jer til nogen!!

8. november 2020

Katten i sækken

Jeg købte en bil 2 år gammel som skulle være en benzin bil, men hov, det viste sig at det slet ikke var tilfælde! Det viste sig at være en Peugeot hybrid 2008 fra årgang 2013. Den kørt på en blanding af benzin/gear olie, åbenbart en experimental model som skulle være en overraskelse for kunden. Nu har jeg fået skiftede motoren for egen regning og kan kun krydse fingre og tæer på at det ikke er endnu en amatørmotor fra Peugeot. De tager jo ikke ansvar for det anatørarbejde de laver. Så hvis du ikke vil købe katten i sækken så holde dig langt fra Peugeot. De er uærlig og har ikke noget imod det går ud over deres kunder. KØB IKKE PEUGEOT!

2. november 2020

de var sød i start da vi var ud og…

de var sød i start da vi var ud og kigge på ny bil og må nok også sige har da vær glad for den indtil nu da der så kommer en masse fejl på bil har de haft den ind og kun ikke find fejl så det var der ikke noget at gør ved også gik der et år også start der ny fejl bare med motor i vors bil da jeg ringen til dem fik jeg at vide at de først havde tid om 2 uger til og kighe på det selv om bil gik i nødprogram og sluk bil da jeg ikke kun vent kørt jeg ind til en anden og fik dem til og kighe og de sage vist jeg var kørt mage mere havde jeg smad motor og turbo i bil så det koste mig lige 7500 og få lave også nu står vi med en ny motor fejl som jeg ikke ved hvad koste vist der er så mange fejl i motor på den type bil vi har købt som jeg hør fra alle andre rundt om så burde Peugeot skift den motor elle lave den på deres regning men da man skriv til dem fra siger de sige alt ansvar det er for dårlige det var så første og sidste gang med Peugeot

16. oktober 2020

Jeg vil gerne fremhæve Peugeot i Varde…

Jeg vil gerne fremhæve Peugeot i Varde for en superfin service.
Jeg har haft problemer med min Peugeot 208 diesel, hvor addblue tanken var i uorden, ingen gennemgang af addblue.
Peugeot gav mig fuld kulance da jeg kun har haft bilen knap 1 år.
Det kalder jeg superfin service, mange tak for hjælpen i Varde. Mine varmeste anbefalinger.
Ole Holm Esbjerg

30. september 2020

En skildring af vores forløb

En skildring af vores forløb hos Burgaard Sørensen i Esbjerg

I 2018 køber vi en Peugeot 508 SW hos Burgaard Sørensen i Esbjerg. Selve forløbet omkring købet var fantastisk og vi var ovenud tilfredse – vi følte vi havde gjort en god handel og havde fået en god, ”ny” (demo bil med 3500km på tælleren) og sikker bil til os og vores børn – en bil som vi være glade for i mange år frem.

I 2019, kort tid efter bilen har været indregistreret i 2 år, går sædevarmen i førersædet. Jeg kontakter Burgaard Sørensen i Esbjerg og får først at vide at det er en kendt fejl, hvor både styreboks, ledningsnet og stik i sædet skal skiftes. Jeg kender ikke noget til mekanik eller biler, så jeg spørger om, når nu det er en kendt fejl, det er noget de dækker noget af. Her bliver jeg stillet om til en anden medarbejder som forklarer mig at det kan ikke komme på tale, da der ikke tilbydes noget på biler som er mere end 2 år. De forventer det vil koste 5.000 at reparere og de vil give 10% på regningen. Jeg vælger at kontakte en anden mekaniker som er godkendt til at lave service på Peugeot mærker som tilbyder at lave det med originale dele for 3.200 – jeg takker selvsagt ja til tilbuddet, da jeg kan bruge besparelsen på andre ting.

Herefter tænker jeg egentlig ikke mere over det og fortsætter egentlig i bund og grund med at være glad for bilen.

I foråret 2020 begynder en advarselslampe at lyse vedrørende AdBlue systemet og jeg kører bilen til mekanikeren fra tidligere som kan konstatere at gennemføringen mellem AdBlue tank og pumpe er i stykker og der er derfor sivet AdBlue ind i styringsenheden. Det er ikke muligt at reparere, så der skal en ny tank til. Tanken er taget ud af bilen, så mekanikeren bestiller en ny – da den ankommer er den tydeligt anderledes, da den gennemføring som er gået i stykker er væsentligt forstærket på den nye model.

Jeg skriver i denne omgang en mail, gennem Peugeots hjemmeside, til Burgaard Sørensen i Esbjerg. Jeg bliver herefter kontaktet af værkføreren fra værkstedet som forklarer at både den foregående reparation af sædevarme og denne ville kunne have været dækket gennem Peugeot ”per kulance” – dog kun hvis det havde været klaret på en af Peugeots egne værksteder. Til dette forklarer jeg at jeg tidligere er blevet oplyst om at der intet var at hente når bilen var 2 år, så jeg har ikke haft nogen reel chance for at vide dette. Dette forhold kan værkføreren kun gøre noget ved hvis jeg kan huske hvilken medarbejder jeg talte med i 2019.

Værkstedsregningen for reparation af AdBlue systemet koster små 15.000. En regning jeg naturligvis betaler, men med en lidt underlig fornemmelse om det hele. Jeg har hele vejen igennem handlet ud fra de informationer jeg har fået af værkstedet hos Burgaard Sørensen i Esbjerg.

Jeg vælger at kontakte Søren Burgaard Sørensen (indehaver af Burgaard Sørensen Esbjerg) på grund af den fornemmelse jeg har af det her forløb. I min optik har de forkerte informationer fra værkstedet hos Burgaard Sørensen i Esbjerg ført til at jeg har haft unødvendigt store regninger på min forholdsvis nye bil.

Søren er dog ikke enig. Han forklarer mig at værkstedet faktisk ikke er hans værksted, så han vil ikke hænges op på hvad en medarbejder der har fortalt mig. Det vil i hans optik føre til at han måtte dreje nøglen om, hvis han skulle kompensere på den måde.

Så det jeg står med er at når man kontakter Burgaard Sørensen (forhandler af Peugeot i Esbjerg) og trykker 1 for at blive stillet om til værkstedet, så er det faktisk ikke deres værksted man får fat på, i hvert fald ikke et sted hvor de informationer man søger kan forventes korrekte, når det omhandler Peugeot.

Efter dette forløb, kan jeg på ingen måde anbefale at købe bil, få serviceret sin bil eller på anden måde indgå i et købsforhold med Burgaard Sørensen i Esbjerg.

Heldigvis er jeg endnu ung, og skal derfor købe bil en del gange i livet endnu – det bliver bare ikke hos jer. Min samvittighed byder mig også at fortælle andre om denne oplevelse, både her og når samtalen falder på emnet ”ny bil” i de forskellige sammenhænge jeg møder andre mennesker.

26. september 2020

Aldrig mere Peugeot

Værste oplevelse af Peugeots importør i Danmark, Bruun Import. Min bil, model 208 havde kørt 53.000 km og skulle skifte motor grundet kendt motorfejl for netop den model. Dårlige klagemuligheder samt argumentation fra Bruun import/Peugeot - jeg gav op og måtte få et andet værksted til at skifte motor - for egen regning! Dette værksted havde i øvrigt foretaget denne reparation for andre Peugeot modeller 208, lille motor, og de bekræftede at det var en fabriksfejl. Aldrig mere vil jeg handle med Bruun. Jeg har advaret min omgangskreds om det samme. Nul stjerner herfra.

18. september 2020

Super oplevelse

Peugeot i Tåstrup.
Har i dag afhentet vores nye Peugeot bil.
Det har lige fra start, hvor vi har haft interessere i bilen, været en helt perfekt betjening vi har fået. Alle elementer omkring bilen, som skulle udbedres er blevet opfyldt 100%. Og ikke mindst til den lovede tid. Vi er særdeles tilfreds med oplevelsen vi har haft i forbindelse med bilkøbet. Kan varmt anbefales.

11. september 2020

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Købte en "ny" brugt bil hos Peugeot Slagelse / Brian Madsen. God handel, fleksibel og behageligt, og da der opstod en ting efter 5 måneder, blev det det bare lavet som det mest naturlige.

20. juli 2020

Ringe service!

Vores firma har betalt næsten 1000 hver måned til Peugeot Danmark for en serviceaftale for en hel ny bil. Da efter knap et år opstod der problemer, vil det ikke betale for en lejebil, sådan som det stod i kontrakten. Lejebilen skulle dække de antal lukkedage som alle værksteder var lukket. På trods af flere skrivelser har vi aldrig hørt fra Peugeot Service, som under Peugeot Danamrk.

27. juni 2020

Jeg har i mange år kørt i Peugeot…

Jeg har i mange år kørt i Peugeot biler. Først i flere 306’ere, og de sidste 13 år i en Peugeot Partner.
Jeg er super tilfreds med den service Peugeot i Risskov giver, de er altid venlige og klar til at se på bilen, hvis der er noget i vejen. Deres service er helt i top.
Så jeg kan varmt anbefale dem.

25. juni 2020

Olie Peugeot 208

Jeg har en Peugeot 208 den har nu kørt 100000 km og der er åbenbart et kendt problem med at de bruger en masse motor olie. Og min bruger også en masse olie nu desværre.

Jeg mener jo at når man har et kendt problem så kalder man bilerne retur og får udskiftet det der er i stykker.

Jeg har købt flere Peugeot biler både en
508 og 3008 samt en 2 stk Peugeot 206
Ved samme forhandler i ODENSE så burde man sgu sige at nu når vi ved at de biler bruger så meget olie så sætter vi ny motor i

For de nye Peugeot 208 der er problemet jo løst.

Så det er slut med at købe flere Peugeot biler med mindre de kommer ud af busken og får gjort noget ved problemet.

Ringe service

Ved ikke hvor jeg skal starte fra men mage til inkompetence og arrogance skal man lede længe efter (Peugeot i Hillerød).
Har aldrig oplevet en så ringe service og kundeservice.

Peugeot Danmark reklamerer med

Peugeot Danmark reklamerer med, at man kan prøvekøre en 508sw i 24 timer, men når man retter henvendelse til en forhandler, så har de ikke en ledig bil, og ved ikke hvorfor denne reklame findes. Peugeot spilder altså min tid med at booke og blive afvist af alle forhandlere, da ingen har en sådan bil stående. Er det så ikke falsk markedsføring?

Ros til Peugeot i Viby J

Jeg sender lige 5 velfortjente stjerner til Benjamin Agerley fra Peugeot i Viby J. Har lige købt en helt ny Peugeot og har i forbindelse med handlen fået en 1. klasses vejledning af Benjamin. Der er ingen tvivl om, at han brænder for biler og man mærker tydeligt, at han har en stor faglig viden. Der var gjort meget ud af afhentningen - klæde over bilen - skilt med mit navn og tillykke med den nye bil. Benjamin sørgede for en helt igennem god oplevelse.

12. juni 2020