Peugeot Anmeldelser

1,4

Vi har købt en 2024 e-208. Få dage efter købet reklamere vi på grund af en markant hylelyd fra drivlinjen. Forhandleren erkendte fejlen og var enige i vores opfattelse. Ifølge forhandleren ble... Se mere

Værste app til elbil. Super lange svartider, skal logge ind konstant, tager gerne 5 minutter fra man åbner appen til at man kan starte forklimatiseringen (hvis det altså overhovedet virker). Få nu... Se mere

Kunne jeg give 0 stjerner fik Peugeot det. Nu får de een stjerne, som de også får mange af !!!! Forfærdelig oplevelse med min Peugeot 3008. Godt 2 år gammel startede det hele.. 3 på hinanden kæ... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stor Ros til Peugeot Herning.

Stor Ros til Peugeot Herning
og "Lasse Sloth"

Meget hjælpsom, hurtig til at svare og til at handle med.
Jeg har fået lavet en række ting hos Peugeot i Herning, hvilket jeg har været tilfreds med.

Jeg bor i Silkeborg centrum, så som sådan er der ingen grund til, at tage til Herning når det kommer til bil.
Peugeot Herning har givet mening for mig.
Mange tak.

Venlig Hilsen Mike.

6. juli 2021

Jeg har lige været inde hos Bo…

Jeg har lige været inde hos Bo Kjeldmarks Automobiler i Rødovre. Magen til arrogante kvindelige sælger har jeg ALDRIG mødt før. Vi var inde og kigge på deres 208 1,2 vti (hvid). Da jeg hurtigt løber over bilen og nævner nogle kedelige små og større buler / ridser skrab m/rust i tag, siger jeg selv lidt i sjov, "ja jeg er jo lidt sart", hvortil hun svarer tørt "ja det skal jeg love for". Bilen er tydeligvis ikke klargjort (hvilket jeg pointerer), der er snavs, støv, grannåle og pletter på gulv/loft/sæder og instrumentbord, og bilen fremstår totalt støvet og med MANGE indtørrede fugleklatter. Hun sig straks "jo det er den. . . bare ikke færdigt" Vi spørger på at køre en lille tur, hun giver mig nøglen med beskeden "kør nu ikke vanvidskørsel" . ? . . ? Hvad siger hun ? er jeg med i skjult kamera ? Jeg kommer med kone og søn, og er over 50 år. . . Hvad tror hun selv ?. Da vi kommer tilbage efter 10 min, parkerer jeg bilen, vi går lidt rundt og kigger på bule i v/bagdør, bule i bagklap, ridse på v/forskærm, lang ridse i tag med rustanløb, afskallet lak og mærker i bagkofanger. Jeg vil lige tjekke motorolie stand, da jeg netop spurgte til det FØR vi kørte hjemmefra, hvortil hun svarede, at den ikke brugte olie. Da jeg trak pinden, var der under minimum på. Da jeg gjorde opmærksom på det, kom hun selv og tjekkede, Hun skubber oliepinden op og ned, drejer den rundt og rundt, og viste mig stolt, at der stadigvæk var 1/2 cm olie på bunden af pinden (stadigvæk under minimum), mens hun sagde "så er vi enige om at den ikke er tom for olie". Den absolut mest næsvise og uduelige sælger jeg har mødt gennem hele mit liv, selv min søn sagde, "hun var da ikke særlig venlig !". Find dig et andet job, et der ikke kræver en serviceminded person. Du ved selv hvem du er.

14. juni 2021

Erstatningsnøglekort koster 500kr

Har mistet mit nøglekodekort og Peugeot i Næstved vil have 500kr for at udlevere nøglekoden, og de vil ikke stå ved det, så de vil ikke en gang give mig det som et skriftligt tilbud. Virker som en meget useriøs virksomhed.

9. juni 2021

Kan kun sige dårlig fransk bil

Kan kun sige skidt fransk bil, har mange år kørt Toyota som bare fungerer men er en rimelig dyr bil, så prøvede med et lidt billigere bilmærke som er fortrudt 1000 gange siden, købte først en Peugeot 307 årgang 2006 for 4 år siden, det eneste der snart ikke er skiftet er motor, det sidste der lige er sket er at jeg holdt på mit arbejde så ville bilen ikke starte, så var startspærre pludselig slået til meget træls, så har vi en Peugeot 208 fra 2012 som kører udmærket, men den model vi har er desværre den som bruger masser af olie og hvor katalysator er defekt inden 150.000 km, så der hælder vi olie på for hver 1000 km.
Så hold jer langt væk fra Peugeot kunne have købt en næsten ny Toyota for det vi har ofret på værkstedsregning

6. juni 2021

Øv, Peugeot 208

Øv, Øv, Øv, jeg købte en brugt Peugoet 208 1,2 VTI fra 2013, det eneste positive man kan sige om den er at man får et ok interiør til en fornuftig pris, men motoren er max elendig.
Ikke nok med at jeg skal finde mig i værkstedsbesøg hver anden weekend, ja så skal jeg også blive overhalet hele tiden, fordi den er så pisse langsom i optrækket.

7. maj 2021

Ronald Carlsen Odense

Lad for Guds skyld være med at købe bil hos Ronald Carlsen.
Vi købte en brugt bil fra 17.
Og den havde problemer med at den satte ud under kørelse. Vi fik jo selvfølgelig garanti de første 10.000km og det første halve år. (Det skulle jo lyde godt)
Den mekaniker de bruger kunne slet ikke se problemet. Og det skulle den gøre fordi de kører så økonomisk.
Nu er garantien væk og vi har fået skiftet tændrør og nu er problemet væk.
Vil de dække det problem vi havde inden for garantien? Nej. Så tænk lige en ekstra gang over det inden i køber bil hos dem, for når den er kørt over kantstenen er det din egen pengepung det går ud over.. og undskyldninger? Ja dem er der nok af.

23. april 2021

Ny e208 hos Peugeot i Viby

Har købt en ny e208 hos Peugeot i Viby. Benjamin, som solgte mig den, var super venlig og informativ. Lyttede til mine spørgsmål og gav en god pris for min gamle bil. Jeg er super glad for købet og det er fedt at han gør lidt ekstra ud af afhentningen af bilen. Alt i alt en oplevelse som er 5 stjerner værd. Kan helt klart anbefales herfra.

20. marts 2021

Køb ikke en hybrid hos Peugeot

Køb IKKE bil hos Peugeot Fausing - og køb IKKE en hybrid hos Peugeot.

Jeg stod for nylig og skulle købe bil. I den forbindelse havde jeg en lang dialog med den i øvrigt venlige sælger omkring, hvorvidt en hybrid eller en benzinbil var det rigtige valg for mig. Jeg var helt ærlig om min kørestil, kørselsrammer og forventninger til en elektronisk rækkevidde (min. en times kørsel) baseret på disse, før en hybrid ville give mening for mig. Ifølge sælgeren ville en Peugeot 3008 hybrid dog “sagtens” kunne leve op til det.

Virkeligheden er dog, at bilen kun kan køre maks. 1/2 time (ca. 30 km) på en fuld eltank - altså ikke engang halvdelen af, hvad sælgeren oplyste, at bilen “sagtens” kunne køre baseret på mine oplysninger om min kørestil (som jeg i øvrigt var helt ærlig omkring på ingen måde er bonus pater kørsel). I øvrigt den præcis samme erfaring som en anden køber af hybrid efter mig også har gjort, jf. dennes trustpilotopslag af 30. januar 2021.

Så jeg står nu tilbage med en bil, som jeg reelt set kun kan bruge som en benzinbil -en bil, som oven i købet kører markant kortere på literen grundet den ekstra vægt fra elaspekterne. Det gør jeg, fordi den rådgivning, som jeg som forbruger fik fra forhandleren - det som jeg baserede mit valg af bil på - var misvisende.

Sælgeren erkendte efterfølgende mundtligt at Peugeot Fausing ikke havde den store erfaring med hybridbilerne endnu, og at han havde solgt bilen til mig ud fra et begrænset kendskab og uden det forbehold, som han burde have taget. En samtale, som Peugeot Fausings ejer selvfølgelig nu afviser er sket.

Så generelt set vil jeg ikke anbefale nogen som helst at købe en Peugeot Hybrid - du køber groft sagt bare en meget dyr benzinbil. Men hvis du alligevel vælger en Peugeot, så vælg ikke Peugeot Fausing - deres rådgivning er decideret misvisende.

16. marts 2021

FEM STJERNE TIL RENE, RISSKOV

Købte 308 hos Peugeot i Risskov. Fin behandling, alt gik som det burde, dog vil jeg anke over, at man skal betale for at låne en kundevogn, medens man venter på at den nye skal blive klar.
Men alt i alt, fin behandling, men så så jeg, at min drømmebil en 508 Allure PT var til salg hos P. Christensen i Kolding.
Den blev afleveret i Ebeltoft to dage senere..
Men der manglede en del, den var ikke ordentligt klargjort (hverken vasket eller poleret) kompressor til oppumpning var ikke med.
Jeg klagede til virk. i Kolding, jeg kunne bare komme med bilen, så skulle det blive bragt i orden. Jeg foreslog, at henvende mig i Risskov, for at få den ført ajour.
Det var Renne med på, ligesom jeg bare kunne få lavet andre ting hos dem under garantien.
Fin behandling, tak Rene.

14. marts 2021

Fransk "kvalitet"

Ejer en Peugeot 208, 1,6 HDi fra maj 2016. Følgende udfordringer/problemer:

- Mega meget støj fra gearkassen (krone og spidshjul) - noget man er ligeglad med at udbedre
- Den ruster - bagklap (lavet på garanti) og døre (er så uden for garanti, så det må jeg leve med)

Kan absolut ikke anbefale en fransk bil. Hyundai og Kia er nok der jeg kigger hen næste gang alene pga. garanti er langt bedre her.

12. marts 2021

K.W. Bruun Import A/S leverer larmendede Peugeot-vogne.

K.W. Bruun Import A/S der bl.a. står bag import af Peugeot, er fuldstændig ligeglad med kunderne. Hvis du ønsker en fejlbehæftet ny vogn der larmer som en mellemting mellem en gammel Lada og en Trabant skal du bare købe en ny Peugeot 208. Den har det samme lydbillede/egenskab som firmaet netop betegner som en egenskab der som påstået falder indenfor fabrikkens tolerancer. Velbekomme!

3. marts 2021

Vi har haft vores bil til service to…

Vi har haft vores bil til service to gange på værksted i Rødovre. første gang glemte de at skrue hjulet på så vi kørte rundt med det er løst hjul og denne her gang prøvede de at tage penge for noget der var under garantien. efter mange opringninger har vi så fået 2500 kr. tilbage men det er ikke virkeligt dårligt værksted kan ikke anbefale

3. marts 2021

Peugeot slagelse Mega dårlig service og…

Peugeot slagelse Mega dårlig service og snyd
Kender en der lavede en servicerings aftale ankommer på dagen
Det må du undskylde vi har glemt sætte dig ind i kalenderen, aftaler ny dato ankommer igen vi har ik nogen låne bil, men vi kan køre dog hjem
Åe hvordan kommer jeg så på job
Det må du sørme undskylde
Kan kunden bruge det til noget der ik er styr på det
Anden
Kender en der kørte sin ældre bil ud til tjek klargøring til syn ville have et overslag på, hvad det ville koste
Peugeot 50.000kr
Tænke tænke fik en ven til prøve køre den til syn for at få en manglen liste
Vedkommende retur med en nysynet bil som ik fejlede alt det Peugeot sagde i slagelse

1. februar 2021

Peugeot 3008 hybrid usand elkapacitet

Har købt en spritny 3008 225hk Hybrid, hvor man bla lover "op til 61 km på el". Totalt bluff og på grænsen til svindel. Godt nok vinter i DK, men min orker kun at lade batteriet til 24km!! Bruger knap 12 kWh til opladningen. Dvs 2 kr/km. Når strøm er væk, er der en super tørstig benzinmotor. Glem i øvrigt, at lade på Clevers standere ude i byen. 3008 har også den ringeste ladeeffekt. Betyder fx, at 1/2 ladning hos Føtex kun giver 2!!km kørsel. Så anbefaling herfra. Glem hybrid og køb enten Benz eller ren el.

30. januar 2021

Haft Peugeot 2008 siden 2016

Haft Peugeot 2008 siden 2016, altid kørt godt. Ingen problemer. Købt ved Peugeot Køge, der har leveret rigtig god service alle årene.
Opgrader nu til Peugeot 5008 (Januar 2021).
HUSK en bil skal passes og plejes, uanset om du køre i Fiat, Honda, Audi, BMW eller what-ever!

22. december 2020

Min bil som kun er 2.5 år gammelt har…

Min bil som kun er 2.5 år gammelt har lige haft en smadret tandrem hvilke Peugeot IKKE vil gøre noget ved!
Peugeot skriver selv! tandrem skiftes pr. 5 år eller ved 200.000 km. når det så kommer til stykket så vil de alligevel ikke leve op til hvad de skriver.
det er simpelthen for dårligt for så stor en virksomhed. Ta nu ansvar! og yderligere har jeg oplevet så dårlig service over telefon med en yderst sur og ikke pænt talende mand. tak !
Vi elsker vores bil men selve Peugeot kan da stikkes så langt op hvor der ingen lys er.

15. december 2020