Peugeot Anmeldelser

1,4

Vi har købt en 2024 e-208. Få dage efter købet reklamere vi på grund af en markant hylelyd fra drivlinjen. Forhandleren erkendte fejlen og var enige i vores opfattelse. Ifølge forhandleren ble... Se mere

Værste app til elbil. Super lange svartider, skal logge ind konstant, tager gerne 5 minutter fra man åbner appen til at man kan starte forklimatiseringen (hvis det altså overhovedet virker). Få nu... Se mere

Kunne jeg give 0 stjerner fik Peugeot det. Nu får de een stjerne, som de også får mange af !!!! Forfærdelig oplevelse med min Peugeot 3008. Godt 2 år gammel startede det hele.. 3 på hinanden kæ... Se mere

K.W. Bruun Import A/S der bl.a. står bag import af Peugeot, er fuldstændig ligeglad med kunderne. Hvis du ønsker en fejlbehæftet ny vogn der larmer som en mellemting mellem en gammel Lada og en Traban... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Motorgaranti sat ned fra 8 år til 2 år

Købte en sprit ny bil, fordi jeg ved Peugeot har motorgaranti på 8 år/200.000 kilometer (hvad end der kommer først). Det har den så åbenbart ikke længere, da det nu kun er 2 år. Det burde være ulovligt at gå væk fra en aftale man har lavet, men da det er en service der bliver tilbudt til kunderne, kan de gøre lige hvad de vil.

3. juni 2020

Peugeot-Dårlig kundeservice.

Købte en ny Peugeot hos forhandler i Næstved. Indgik samtidig en serviceaftale. Betaling for bilen blev automatisk tilmeldt betalingsservice, men ikke serviceaftalen, hvilket jeg ikke fik oplyst. Nu opkræver de 100 kr. om måneden i administrationshonorar. De henviser til en passus pkt. 4.c., som selvfølgelig står sidst og meget småt i aftalen. Har forgæves prøvet at forklare, at jeg intet blev oplyst om betingelserne. Peugeot fastholder deres urimelige administrationshonorar.
For at understrege deres dårlige service, har de 11 uger efter købet, ikke leveret en instruktionsbog.
Det blev en meget kort periode, jeg var Peugeot kunde.

2. juni 2020

Peugeot i Skanderborg.

Peugeot i Skanderborg.
Den 31.03.2017 købte jeg for første gange en ny Peugeot 308 hos Peugeot i Skanderborg. For et par dage siden begyndte Adblue alarmen at lyse, og ved et tjek hos Peugeot i Skanderborg, konstatere de at pumpen er i stykker og skal skiftes, godt 8.000 kr. Jeg syntes det er meget for en reparation på en bil der har fulgt alle service, og kun kørt 84.000 km. Efter at have snakket med ejeren, hvor jeg fik at vide at man kan jo være uheldig, underforstået at andre Peugeot ejer så er heldige. Samtidig fortalte han i klare vendinger at Peugeot kun har 2 års garanti, det jeg selvfølgelig godt forstå med det produkt de har. Efter min oplevelse kunne jeg aldrig drømme om at købe en Peugeot igen, jeg var blevet advaret, så det var selvfølgelig min egen skyld at jeg blev Peugeot ejer.

22. maj 2020

Poul Munk i Silkeborg

Bilhandel med service i særklasse
Har her d. 28/04-2020 overtaget min nye Peugeot 206, som del af en handel hvor også min brugte bil blev taget i bytte.
Fik rigtig fin pris for min egen brugte, og handlen gik gnidningsfrit, på trods af denne periode vi er inde i - med forsinkelser af leverancer pga. COVID-19.
Er blevet holdt fint opdateret gennem hele perioden, og alt er sket som aftalt til de tidspunkter som vi er blevet enige om.
Min sælger har været til at få fat i både over telefon og mail, i tide og utide når jeg lige havde et spørgsmål jeg skulle besvare.

Alt i alt har jeg haft en oplevelse der gør, at det er en forhandler jeg sagtens kan anbefale andre!

18. maj 2020

Forfærdelig kundebehandling

Forfærdelig kundebehandling
Jeg har lige betalt en regning på 350 kr (host host plus moms og en rykker) altså 562,50 kr, fordi jeg var så dum at køre forbi Peugeot på min tur hjem fra København til Frederikssund. De kiggede på bilen i to minutter og konstaterede at støddæmperne ikke var skruet ordentligt til.

Jeg bad derefter om at få en samlet pris på dækskifte, afbalancering, muligvis nogle nye tårnlejre og korrekt påsættelse af støddæmpere, som for i øvrigt kunne skrues på plads oppe fra i løbet af 5 minutter.

Herefter bedte de mig om at vente og det gjorde jeg.

Jeg stod i et kvarter og kiggede på en mand bag en skranke ved en computer i 15 minutter, hvorefter han rejste sig og sagde "den bliver dyr"...

6.000 kr blev det, næsten udelukkende for arbejdstids.

Jeg sagde at jeg ventede på at de nye dæk kom hjem og ville kontakte dem efterfølgende. Det gjorde jeg selvfølgelig ikke, da jeg havde fået et tilbud fra et andet firma på den anden side af gaden på 4.500 kr INKLUSIV nye støddæmpere hvis det blev nødvendigt. Udover det tog han selvfølgelig også et lille kig på bilen og forsikrede mig om, uden at jeg behøvede at spørge, at det selvfølgelig ikke ville koste noget. Sikken en flink mand.

Nå, manden bag disken ved Peugeot Frederikssund bad mig derefter, helt casual, om at skrive under på et papir "Ah, det er bare på at du har været her, intet andet"

De ventede en uges tid, og da de ikke hørte noget fra mig og derved forstod at deres latterlige tilbud havde givet afslag, besluttede de sig allerede der for at sende mig en regning for "undersøgelse af støddæmpere"

Jeg behøver vidst ikke skrive mere. Bare en opfordring til folk som kører forbi for at få et tilbud fra dem - tag imod det uanset prisen! Ellers sender de bare en anden regning efter jer.

Her gik jeg og var skrevet op til at købe en E-208, når den engang kommer ud, og jeg kører fortsat rundt i en 208 Bluehdi, som snart skal til stort service. Jeg tror sgu det bliver til et andet værksted og en brugt Model 3 i stedet senere på året. Føj for en forretning.

2. maj 2020

Armlæn på splinternye 308 SW’er virker ikke og kan/vil ikke laves

Min splinternye Peugeot Nov 2019 har defekt armlæn, men det vil Peugeot ikke anderkende.

Armlænet er justerbart ved at man trækker op i det - hvilket udgør et “låg” over et rum. Ved justering springer ”låget“ op og man får et smæk over fingerne.

Jeg har henvendt mig til Peugeot som forstod problemet og skiftede armlænet. Det virker bare ikke. Værkstedet har kontaktet Frankrig, som ikke ser dette som en defekt, men et spørgsmål om hvorvidt man definerer defekt.

Sælgerne kender problemet. De har selv kørt en 308 SW og synes det super irriterende, desuden kunne værkstedet fortælle at ALLE 308 SW‘er, man havde klar til salg, havde samme problem.

Den 308’er jeg så i show room havde ikke det problem - ej heller den 308 jeg leasede fra 2016 - 2019.
Så et armlæn der virker kan faktisk laves.

Jeg er i dialog med Peugeot om det her. Sælger er flink og forstående, men det trækker virkelig ud. Synes det er et problem at man sælger biler på falske forudsætninger, ikke kan/vil rette fejlen og ikke give noget afslag.

8. marts 2020

Hej man tage penge få noget som ikke fejler noget

Hej
jeg har min Peugeot 208 diesel på værksted ved Peugeot i Skanderborg. fordi lampen for adblue lyse samme med service lampe.
værksted ringe og siger pumpen er defekt og koster 7000 kr. plus timer for udskiftning.
jeg siger det gøre i bare for jeg har købet bilen med 5 åres garanti.
men så skal pumpe ikke udskifter længer så er det bare en opdatering af system.
det er usmagelig forretning Hvis Peugeot ikke vil skifte den, hvorfor skulle jeg så betaler over 7000 kr.

6. marts 2020

Jeg købte en ny peuget expert 163 hk…

Jeg købte en ny peuget expert 163 hk med automatgeer som invalidebil i 2014 og fik lavet en serviceaftale på denne bil
Og har fået lavet service på bilen .. og den 14.2 i år blev bilen 6 år og kørt kilometer 58.544 .. og ved et tilfælde spørg jeg om ( hvornår var det nu med tandrem skift ) og får så at vide det skulle være skiftet da bilen blev 5 år og eller 100.000 km ( mod da jeg købte bilen 10 år og 100.000 km ) og det var en af grunden til at jeg valgte denne bil fra jer
Da en bevilling på en invalidebil er 6 år var dette ikke en udgift jeg skulle afholde og dette var en af grunden til bil valg
Og det er jeg aldrig blevet gjort opmærksom at dette var ændret fra 10 år til 5 år
Fra peugeot ..Og at jeg nu skulle afholde denne udgift
Og værst er at jeg har kørt 1 år uvidende om at denne holbarhed var blevet halveret meget pludeselig
Og dette i tænkelig seniarie kunne have kostet mig 40.000- 70.000 kroner hvis denne tandrem var sprunget
Og da jeg er førtidspensonist og det er en invalidebil ville det uoverskuelige konsekvenser for mig pga heldbred .. at jeg bruger bilen hvor andre går eller cykler .. mv jan nielsen

5. marts 2020

Peugeot 308 SW C.A Larsen Herning Forurening

Ny peugeot 308 SW købt ved C.A Larsen automobiler. Biler overholdt alle service i servicebogen hos C.A Larsen Herning. Gentagende gange har været til undersøgelse under garantien for udsætning i motoren. Nu har den kørt 100.000 og efter olie måling ved C.A. Larsen Herning er der konstateret olieforbruge på 2,2 deciliter pr. 1000 kilometer. Det er helt normalt efter C.A. Larsens mening. Er tidligere blevet fortalt ved C.A Larsen i Herning at udsætning skyldes for højt forurenings niveau. Det kender de ikke til nu.

29. februar 2020

Reklamationsret på 2 år ved Peugeot på en ny bil.

Se lige det her forløb, her er der meget der tyder på at Peugeot s hovedsæde i Danmark går i små sko når det gælder reklamations loven. Hvis man køber en split ny bil.
--------------
Hej Mogens
Vi har naturligvis drøftet din sag med vores tekniske chef, og vi har ikke yderligere kommentarer end det svar vi allerede har givet dig i fredags.
Sagen er hermed afsluttet fra vores side.

----------------
Tilføjet : 10 timer siden. af Mogens Johansen Beskeden er læst d.: 18-02-2020 08:37:07 af: Michael Carlsen Til: Forhandler
Hej igen 17-02-20
Jeg forventer med en reaktion på sidste mail. Jeg ved ikke hvad dine ambitioner er. Men jeg er ikke til hygge snak. Ellers må du sende den videre til din chef.
Mogens Johansen
-------
Tilføjet : 4 dage siden. af Mogens Johansen Beskeden er læst d.: 14-02-2020 11:05:03 af: Michael Carlsen Til: Forhandler (Fra dig)
Vi prøver igen lejer i skivebremserne
Rettelse hvilken er i skiverne
-------------
Tilføjet : 4 dage siden. af Mogens Johansen Beskeden er læst d.: 14-02-2020 10:02:57 af: Jørgen Borg Nielsen Til: Forhandler (Fra dig)
Meget tyder på at det er fabriks skiverne har et problem måske fordi det er med hjulleje i og det er der ikke på de forreste.Citroen og Peugeot er slået sammen. Om de så låner reservedele ved hinanden vides ikke men det er ikke samme fabrikat på forhjul og baghjul
Tilføjet : 4 dage siden. af Mogens Johansen Beskeden er læst d.: 14-02-2020 09:06:18 af: Jørgen Borg Nielsen Til: Forhandler (Fra dig)
Det kan medføre at sagen er på vej ind i retssystemet.
Hej Jakop 14-02--20
Desværre så køber jeg ikke den forklaring, sådan så skiverne også ud i sommer og der er stor set ikke strøget salt på vejen her i vinter, som jeg nævner har min datter en ny opel hvor alle skiverne er blanke hele året. Om det er legeringen i skiverne det er galt med er mig uvis. Men jeg har set på andre af samme model at der er nogle hvor skiverne er blanke. Der er kun en vej i denne sag at få skiftet de skiver og klodser på garantien.
Hvis i ikke mener det så vil sagen blive forelagt forbruger klage nævnet.
----------------
Tilføjet : 4 dage siden. af Jakob Beskeden er ikke læst af modtager endnu. Til: Dig (Fra importør)
Hej Mogens,

Tak for de tilsende billeder.

Det du ser på dine bremseskiver, opstår ikke som følge af en konstruktionsfejl, men som følge af det danske klima kombineret med den måde bremserne bruges på.
Som du selv er inde på så er den største bremseeffekt på den forreste aksel, og derfor kan det være en god ide jævnligt at belaste håndbremsen en smule under kørsel.

Hvis dine bremser ellers lever helt op til deres minimums bremsekraft, så ville bilen også gå igennem syn med disse skiver.

Jakob
Peugeot Danmark
Tilføjet : 6 dage siden. af Mogens Johansen Beskeden er læst d.: 12-02-2020 18:22:28 af: Michael Carlsen Til: Forhandler (Fra dig)

Hej Japop 12-02-20
Jeg vil starte med at sige tak fordi du vil tage min henvendelse seriøst.
Jeg kører nu med vinterdæk og lukkede fælge, men håber at du kan danne dig et indtryk ud fra de billeder jeg vedhæfter, hvordan skiverne ser ud i en helhed.
Med hensyn til syn er de jo hårde idag.
Jeg har en datter med en helt ny Opel hvor alle 4 skiver er blanke.
------------

Hej Jakop 12-02-20

Tilføjet : 6 dage siden. af Jakob Beskeden er ikke læst af modtager endnu. Til: Dig (Fra importør)
Hej Mogens,

For at undgå misforståelser, og for at vide præcist hvad du mener, så har vi brug for at at se hvordan dine bremseskiver ser ud.
Vil du uploade nogle billeder til os?

Jakob
Jakop skriver ellers ville de bremser ikke gå igennem syn den har aldrig været til syn idet det var den for ny til så den køber jeg ikke.
--------------------------------------------------------
07-12-2020
Nu har jeg skiftet den ud med en Peugeot 2008 også med automatgear hel ny årgang 2020. Der er skiverne præcis som de skal være. Så jeg har på fornemmelsen at de har været opmærksom på problemet med de bremsere og holdt os hen med snak, for nu er de rettet med en mistanke om det er legeringen i skiverne som der har været problemet. Og jeg har nu brugt en masse tid og krudt på noget som jeg havde ret i, uden at få en krone for det. Eller en feet back.

18. februar 2020

Nordkystens Autocenter, Helsingør fungerer fint !

Selvom det nu er et år siden jeg skilte mig af med min privatleasede Peugeot 308 SW, så mindes jeg stadig den fine behandling i både salg og service afdelingen ift. f.eks. Renault i samme by !

Behagelig non-pushy sælger der også hjalp en, da man skulle aflevere sin privatleasede bil 3 år senere, og i mellemtiden rådgav bl.a. om at vente med at skifte bil etc. - så salgsafd. oplevedes som kompetent og rådgivende, hvilket man skulle tro var umuligt for en bilsælger....

Service afd. svarede altid på tlf. og havde altid tid til at hjælpe med service. Der var nul fejl på bilen i løbet af de 3 år jeg havde den, så det var selvforskyldte buler, dækskift, service etc. som jeg henvendte mig om.

Vil ikke tvivle et sekund på at anvendte Nordkystens Autocenter igen, hvis vi en anden gang skal have en Peugeot !

29. januar 2020

ALDRIG MERE PEUGEOT :( :(

Vedr. rep af taktkæde

Svar fra Peugeot:
Som du ved er din bil udløbet efter den 2-årig fabriksgaranti. Helt generelt er kulance ikke noget man har krav på når først garantien er udløbet, der er ikke juridiske belæg i det. Her må man stille sig tilfreds med det forhandleren evt. tilbyder ud fra de givne omstændigheder.
Peugeot Danmark

(Jeg kan se på en af de andre anmeldelser, at dette er deres standard svar)

Vi har skiftet taktkæden for 3 år siden, da bilen var ca. 2 år gammel. Yderligere havde vi tidligere en helt ny 207 GT med konstante motorproblemer, så vi har haft problemer med begge Peugeot biler, som vi har haft.

På vores nuværende bil blev vi ved køb lovet 200.000 km garanti. Denne garanti stoppede Peugeot pr. 1/11 2019 - lad os gætte på at denne garanti blev for dyr for Peugeot Danmark med alle de fejl på deres biler.

KØB ALDRIG PEUGEOT - Peugeot Danmark har tydeligvis heller ikke tillid til deres produkt og løber fra garantien - hvorfor skal du som kunde, så have tillid til produktet.

26. januar 2020

Peugeot I Brønderslev ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peugeot I Brønderslev skal have 5 stjerner og den største ros, for at være en fremragende bilforhandler og værksted. Aldrig har jeg købt noget, hvor jeg har fået så grundig, gennemskuelig og serviceminded betjening. Jeg vil anbefale alle at ringe til Mogens Larsen og Co, hvis i vil føle jer trygge og glade, efter at have handlet bil/ haft den til service. Jeg vil stærkt anbefale stedet til alle.

16. januar 2020

Nordkystens Autocenter A/S

Nordkystens Autocenter A/S - Peugeot Helsingør

Mangel på god kundeservice og på kanten til svindel.

Jeg købte en brugt bil som stod ude i deres række af biler foran forretningen, efter at have set den på deres hjemmeside. I den forbindelse spurgte jeg naturligvis ind til om alt fungerede som det skulle, hvilket jeg blev forsikret af sælgeren, så jeg kørte glad Dankortet igennem maskinen.

Dagen kom og jeg hentede forventningsfuld bilen, og spurgte her igen, direkte og som det sidste ind til, om aircondition nu også virkede, hvilket jeg igen blev forsikret, dette da jeg ikke selv havde brugt den/prøvet den under prøvekørslen. Da jeg havde hentet bilen kunne jeg desværre efterfølgende konstatere at den IKKE virkede, overhovedet. Jeg forsøgte, at kontakte sælgeren pr. tlf. uden held, herefter skrev jeg en mail hvori jeg gjorde opmærksom på problemet. Da der var gået en lille uges tid svarede sælgeren endelig, og det viste sig efterfølgende at der var en del der var defekt og som derfor skulle skiftes. Jeg gik naturligvis ud fra at bilen ville blive udbedret så den var som lovet, men nej!, jeg fik oplyst en pris på ca. 1.400 + arbejdsløn. Her påpegede jeg igen, at sælgeren havde forsikret 2 gange at denne var ok, men han svarede blot, at han ikke var bekendt med at den ikke virkede, OG at han under ingen omstændigheder ville betale for reparationen! Det skal her ovenikøbet siges, at sælger (tidligere mekaniker) selv har kørt i bilen i de sidste 2 år, så det må siges at være utrolig uheldigt, at han ikke havde den viden om sin egen bil..

En sælgers ord i denne forretning er åbenbart intet værd! Hvilken dårlig repræsentant for virksomheden. At man vil handle på denne måde, for at spare ca. 1.400,- + arbejdsløn (ca 1 time) er ualmindelig usmageligt og ligeledes en elendig reklame for virksomheden, da jeg naturligvis ikke under nogen omstændigheder kan anbefale andre at købe bil der, eller for den sags skyld bruge deres værksted, for er hele virksomheden sådan eller blot denne medarbejder? Jeg tør i hvert fald ikke tage chancen. Det kunne have været så god en oplevelse, også på trods af en enkelt fejl på bilen, som jo nemt kunne være rettet, men endte desværre så skidt. Her spørger jeg så, er det de ca. 2.500,- kr. værd at spare for sælgeren i det lange løb?

5. januar 2020

De får den ene stjerne fordi jeg skal…

De får den ene stjerne fordi jeg skal gi dem en, de Fortjener den bestemt ikke..

Købte en 208 hos dem og fra dag 1 har jeg sagt den kørte dårligt.

Den sluger olie og har fejl på motoren som de selvfølgelig ikke vil dække da bilen var 5 år og en måned da jeg fandt ud af deres biler har fejl på motoren og det er derfor min sluger al olien..

Dårligt service, de har sendt op til flere breve om at flere små dimser skal skiftes men at oplyse at der er fejl på deres motor gør de ikke.. venter og håber på kunden finder ud af det for sent og vil så ikke skifte den!! Ringe service. Køber aldrig en bil hos dem mere og fraråder alle jeg kan at købe bil der også!!

23. december 2019

Aldrig mere Peugeot....:(

Forespørgsel på skift af Add Blue - beholder, som ikke normalt er en sliddel.
Bilen er fra 2015 # KM : 163125.

Svar fra Peugeot Danmark:
"Som du ved er din bil udløbet af den toårige fabriksgaranti.
Helt generelt er kulance ikke noget, man har krav på, når først garantien er udløbet, der ikke juridiske belæg i det. Her må man stille sig tilfreds med det, forhandleren evt. tilbyder ud fra de givne omstændigheder.
Vi beklager, men grundet at bilen ikke lever op til betingelserne for kulance, ønsker vi ikke at hjælpe.

Peugeot Danmark"

Derfor aldrig mere Peugeot....

20. december 2019

Få altid et skriftlig tilbud.

Idag ankom jeg som aftalt, jeg skulle have udskiftet mit trailer stik, ugen forinden havde jeg selvfølgelig forhørt mig om ca. varighed af udskiftning (1 lille time), samt ca. pris på stik (kr.100,00) jeg fik et tidspunkt, som så var idag, så var alt det på plads. Nu viste det sig så at det tog ca. små 2 timer, der var en løs forbindelse i det de havde samlet stikket med ? skal jeg betale 1 timeløn fordi de har lavet en bommert ? Jeps det skulle jeg ! Så kom prisen på selve stikket kr. 292,00 + moms ? Jeg fik dog fyldt sprinklervæske beholder helt op som kompensation, den havde jeg selv fyldt op 3 dage forinden !! blev lidt mave sur, kommer der aldrig mere.

10. december 2019