Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Se mere
Veloplagt altid en fornøjese Jeg har nu købt min nr. 2 brændeovn hos Pejseforum, en Meteor 550 højformat. Jeg møder altid en super veloplagt Tobias,som yder en fremragende service. Jeg kan kun på d... Se mere
Vi besøgte forretningen et par gange inden vi gjorde det endelige valg på vores nye brændeovn. Vi blev i en høflig, frisk og venlig tone vejledt til så ledes at vores valg var velkvalificeret.... Se mere
Erfaren rådgivning
Her blev vi mødt af en erfaren mand, som ikke var bange for at sige sin mening til os; som rådgiv os bedst muligt i forhold til vores ønsker og betænkeligheder. Vi er glade for vores nye pejseindsats-den har fornyet og forbedret vores stue, og det er nemt at fyre efter de instrukser vi fik.
Perfekt
Alt var som forventet. Prisen, leveringstiden og god service.
prisforskel
Da jeg så pejsen i forretningen var den sat 1000 kr ned.
Men DA jeg skulle betale var den 1000 kr dyrere.
Senere i regningen havde de fraskrevet 1000 kr i rabat hvis jeg betalte inden 4 dage. Det var meget misvisende. Er det momsen forretningen sparer ?????

Besvarelse fra Pejseforum
En helt igennem fantastisk service
God vejledning og betjening lige fra køb af brændeovn til opsætning - og skorstensfejerens kommentar " alt er i orden "
Dårlig service
Vi købte i 2014 en ny brændeovn hos Pejseforum, som også installerede ovnen. Der viste sig kort efter en utæthed ved overgangen fra ovn til rør, og vi kontaktede Pejseforum, som sendte deres folk ud for at udbedre fejlen.
Herefter blev det meget svært at tænde op. Trækket var væk, og selv om vi fulgte anvisningerne, undgik vi ikke røg i stuen. Megen røg. Og røgen kom også ud gennem utætheder omkring skorstenen andre steder i huset.
Det undrede os meget og vi opsøgte butikken, hvor vi talte med personalet (ejerne), som mente, at det nok var vores fyring, den var gal med. Vi insisterede på at problemet var opstået efter sidste teknikerbesøg, og at vi fyrede som vi skulle. Til sidst indvilgede ejeren i at komme forbi, når han alligevel var på de kanter.
Der gik adskillige uger, og han kom aldrig.
Udover røg i huset, var der også opstået løbesod på den udvendige side af ovnrøret, samt sort sod på væggen, hvor røret gik ind til skorstenen. Vi tog billeder af dette og sendte til Pejseforum, og bad dem kigge forbi endnu engang. Det kom der intet ud af. De antydede igen, at vi fyrede forkert eller at den var gal med skorstenstrækket. Og i øvrigt ville det koste 1000 kr, hvis de skulle komme (som dog ikke skulle betales hvis fejlen var deres).
Vi mistede efterhånden troen på deres vilje til at yde en god og ordentlig service, så vi besluttede os for at få en sagkyndig til at kigge på installationen. Denne kunne efter grundig undersøgelse konstatere, at røret var skubbet for langt ind, så røgen slet ikke kunne passere frit til skorstenen. Han rykkede ovnen 10-15 cm bagud, så røret kom til at sidde perfekt, og siden har der ikke været noget problem!
Det var et langt sejt træk med Pejseforum. I al den tid gik husets beboere og indåndede giftig røg indendøre.
Vi anbefaler ikke at bruge Pejseforum på Åboulevarden!
God vejledning - stort udvalg
Stort og varieret udvalg i butikken på Åboulevarden. Meget kompetent rådgivning og vejledning. Fin og hurtig mailkontakt med medarbejderne omkring tidsaftaler mv.
Ny brændeovn
Jeg kan på det varmeste anbefale at lægge vejen forbi Pejseforum i københavn. Jeg har lige handlet brændeovn der og fik en rigtig god og
saglig forklaring om hvilken ovn jeg skulle vælge. Sælgeren var yderst kompetent og i samarbejde fandt vi den helt rigtige ovn til mig. Yderst behagelig atsmofære og stort udvalg. Jeg er særdeles tilfreds med mit
valg.
Mvh. Jesper Damsgaard, 4330 Hvalsø
Helt igennem god oplevelse fra vi kom ind i Pejseforum i oktober måned og til nu, hvor vi sidder og kigger ind i en varm Lotus ovn, som to friske fyrer kom og stillede op hos os for en uge siden. Kan varmt anbefale Pejseforum
Super god service
Søde mennesker, god service. Kan ikke sætte en finger på noget
Glimrende betjening!
Brændeovnen er blevet monteret som ønsket, skorstensfejeren har godkendt arbejdet, og ilden buldrer allerede lystigt inde bag lågen.
Jeg fik en "afbudstid" - bestilte mandag, fik monteret tirsdag. Det lykkedes på trods af kort varsel, og selvom de afventede brændeovnsmodellen fra leverandøren tirsdag.
Mange tak til Pejseforum for deres venlige og fleksible håndtering af sagen. Også en stor tak til de to professionelle og behagelige montører. Det var en fornøjelse at have dem på besøg!
Alt i alt en meget tilfreds kunde i denne ende.
handel med Pejsecenter, Åboulevarden
Det har været en god oplevelse at handle med Pejsecenter. God information om min nye brændeovn. Installatørerne mødte op på præcis det aftalte tidspunkt og ryddede pænt op efter sig.
fantasisk service
jeg kan kun anbefale alle der skal have ny ovn at tage her forbi, inden du køber et andet sted
Alt gik fint og som aftalt
Jeg har ingen forbehold i forbindelse med denne handel.
Service og rådgivning har været upåklagelig og yderst venlig.
eksperter på deres felt
Jeg kan sagtens anbefale pejseforum, som har ydet god vejledning og behandling
Kompetent og venlig vejledning
På leveringsdagen kom montøren til tiden og resultatet var ganske tilfredsstillende.
Vi vil klart anbefale Pejseforum til andre!
Fantastisk god og vidende betjening
Var forbi flere gange før jeg besluttede mig og fik hver gang en rigtig god og saglig betjening. Selvom noget kan findes billigere på nettet er rådgivningen meget mere værd.
Alt gik fint
God rådgivning, fleksibel levering, faglig entusiasme. Alt var som det skulle være.
En varm oplevelse
Stor faglighed, tryghed og behagelig vejledning går hånd i hånd.
Ser med tilfredshed tilbage på et afslappet forløb, der hele vejen formede sig fuldstændig som aftalt.
Hos Pejseforum blev det ikke blot en nyanskaffelse men tillige en stor fornøjelse.