Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....
I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Se mere
Veloplagt altid en fornøjese Jeg har nu købt min nr. 2 brændeovn hos Pejseforum, en Meteor 550 højformat. Jeg møder altid en super veloplagt Tobias,som yder en fremragende service. Jeg kan kun på d... Se mere
Vi besøgte forretningen et par gange inden vi gjorde det endelige valg på vores nye brændeovn. Vi blev i en høflig, frisk og venlig tone vejledt til så ledes at vores valg var velkvalificeret.... Se mere
Fantastisk service og professionalisme
Super professionel service og rådgivning. Vi blev meget klogere af en times tålmodig snak om brændeovn og de mulige 'fornuftige' valg vi kunne foretage til vores hus.
Og dertil gode snakker om andre 'væsentlige' emner og varm kaffe.
Også meget hjælpsomme og grundige med vejledning efter købet.
Vi kan kun anbefale pejseforum.
Meget kvalificeret og meget hyggeligt og personligt.
køb og installation af brændeovn
Dårlig oplevelse. Vi fik meget medvind, da vi skulle handle, men da vi skulle have den relativt dyre ovn installeret, kneb det. Murerne havde så travlt,. at vi selv måtte gøre det hele om bagefter. Det kostede extra at få hjælp til at flytte den gamle ovn ud gennem døren i stueplan.
Regningen var afsendt med forkert og for stor opkrævning.
God vejledning, godt produkt
Vi fik i butikken en omhyggelig gennemgang af fordele og ulemper ved forskellige brændeovne. Ovnen blev leveret på aftalt tidspunkt, men uden underdel som måtte hentes, og derefter blev den installeret effektivt, med mindst mulig skade ved fjernelse af gamle ovn og med stor indsats for ikke at støve unødvendigt.
En lille, men generende fejl ved montering af ovnlågens håndtag fik vi god vejledning om, og det er lykkedes at få håndtaget til at sidde som det skulle.
Problematisk levering resulterede i dårlig service.
Da vi før har fået leveret brændeovn fra Pejseforum uden problemer, henvendte vi os der igen, selv om leveringen denne gang var i Nordsjælland. Lang snak i butikken, rigtig mange ting blev vendt og besvaret, meget professionelt. Så kom leveringsdatoen, jeg var taget op til sommerhuset, havde haft skorstensfejer, så alt var så rent og fin som det kan blive. Så kom meddelelsen, sen eftermiddag, dagen før lev. " vi har haft sygdom, vi kommer ikke " Det kan jo ske, selv om det er ærgeligt, ny dato blev noteret og denne gang lykkedes det. Men så kom problemerne for alvor. Ovnen virkede ikke efter hensigten, Os og røg i hele hytten, som om ovnen ikke fik nok luft. Henvendelser frem og tilbage men uden afgørende hjælp. Til sidst måtte jeg henvende mig til producenten, Pejseforum svarede simpelthen ikke på mine henvendelser mere, men jeg havde stadigvæk et alvorligt problem. Til sidste fik jeg kontakt til producenten og med lidt mail korrespondance frem og tilbage, blev problemet løst. Nu fungerer ovnen fint, ingen tak til Pejseforum.

Besvarelse fra Pejseforum
Dygtige og mange ovne
Det virker som om priserne er fornuftige. Kompetente folk
Eminent service
Fyldestgørende og helt igennem eminent service i butikken og efterfølgende ved yderligere spørgsmål.
TAK
Fantastisk kundeservice
Altid søde og kompetente medarbejdere. De giver sig alle tid til at guide og vejlede en og yder virkeligt god kundeservice!
Super forhandler
Vi var rigtig tilfredse med pejseforum. God telefonisk rådgivning samt hurtig Leverging.
Det er her man skal komme!
God rådgivning, stort udvalg, sød personalen!
fra sanne salomonsen
tusind tak for jeres hjælp
tobias , du har været fantastisk og jeg har fået bygget den smukkeste brænde / kakkelovn / pejs med din hjælp og expertise.
sanne salomonsen
Installation af pejseindsats i eksisterende muret skorsten.
Vi ønskede pejseindsats i eksisterende bred muret skorsten uden tidligere etableret pejs. Opgaven bestod derfor i at lave hul til pejseindsats i den eksisterende skorsten og installere pejseindsatsen en opgave vi ikke selv følte vi magtede at kaste os ud i.
Vi have et længere forløb over måneder, da vi ikke helt kunne beslutte os.
Ved første besøg i Pejseforum var der god tid til at snakke om vores projekt inkl. alternativer - og ingen pres på at handle, vi kunne bare komme tilbage eller kontakte dem. Fik gode råd til hvordan vi kunne komme videre.
Fik af bekendte anbefalet andet firma som vi også havde kontakt til, men vendte tilbage til Pejseforeum da det andet firma ikke kunne løse opgaven som vi ønskede (Ville bygge en 20 cm væg på vores indervæg!).
Vi aftalte besøg vedr. opmåling og planlægning af projekt. Fik besøg af Tobias som havde stor forståelse for projektet og omfattende viden generelt om brændeovne + skorstene. Der var god tid afsat og vi diskuterede flere løsninger. Igen var der intet pres for at handle og besøget var uden beregning - de lovede dog at udarbejde et tilbud på den opgave vi på det tidspunkt helst ville have.
Herefter hørte vi så ingenting. Opsøgte så selv Pejseforum i butikken, da vi jo mente de kunne lave en løsning som vi ville have den. Da vi kom i butikken beklagede de at de ikke havde givet tilbagemelding og havde nogen problemer med at finde vores sag/opmåling/tilbud som ikke var udarbejdet. Det lykkedes dem dog at finde noter og billeder fra opmålingen og vi fik et tilbud med hjem som lå tæt på det aller første tilbud de havde givet (skøn inden opmåling). Dette tilbud takkede vi ja til og fik meget acceptabel tidshorisont til installationen som blev udført af Thomas.
Thomas kom til tiden, var alt i alt meget pålidelig, grundig og udførte et flot stykke håndværksarbejde - ham vil vi gerne anbefale særskilt. Det er i vores optik vigtigst at Pejseforum (eller andre pejsefirmaer) har gode håndværkere så projektet bliver udført som man ønsker.
Der nogle udfordringer undervejs idet at konstruktionen ikke helt var som de havde forventet - men dette blev løst professionelt af Thomas og havde ikke indflydelse på tiden afsat eller det førdige resultat.
Thomas blev også længere end egentlig nødvendigt den sidste dag som endda var en fredag for at vi kunne se det færdiggjorte projekt sammen.
Alt i alt vil vi gerne anbefale Pejseforum (og deres håndværkere) til større installationer af pejs/brændeovn. Vi håber bare at de måske får lidt mere styr på deres ordrer og aftaler, måske er der i perioder for travlt. Derfor opnår de ikke 5 stjerner.
Super service og hurtig behandling
En rigtig fin oplevelse fra besøg i butik, opmåling og til opsætning. God service og hurtig behandling. Kan kun anbefales.
Mangelfuld rådgivning - og ekstrem dårlig kundeservice.
Vi købte en ny indbygningspejs fra Pejseforum, hvilket desværre har vist sig at være en stor fejl. At pejsen viste sig ikke at fungere pga. manglende skorstentræk er ikke deres skyld, men at dette emne på ingen måde kom op inden, under opmåling eller ifm. montering er dårlig rådgivning.
Den efterfølgende dialog omkring muligheden for at den kunne være fejlmonteret fra deres side (hvilket montøren ikke kunne udelukke), at vi derfor burde betale for at de kiggede på arbejdet igen er håndteret på en så ubehagelig og ikke løsningsorienteret måde at det næsten er til et skoleeksemepl på dårlig kundeservice.
Der er selvfølgelig to sider af enhver historie, men kopi af email korrespondance mellem jeg selv og Pejseforum fremsendes gerne efter ønske.

Besvarelse fra Pejseforum
Vælg hellere et andet pejsecenter!
Trods forsinkelse på montagen af min brændeovn. Var vi egentlig tilfredse. Indtil jeg opdagede, at den inddækningskrave der skal holde regnvand væk for skorstensrører, gabte med ca. 8 cm. Da dette kunne forvolde vandskade i skunken hvor skorstenen ligger, kontaktede jeg Pejseforum. Som på meget arrogant vis afviste fejlen, og blot henviste til skorstensproducentens anvisninger. Så jeg måtte selv på taget og rette kraven og fuge efterfølgende. Meget utilfredsstillende! Vælg hellere et andet pejsecenter!