Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....

I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Se mere

Veloplagt altid en fornøjese Jeg har nu købt min nr. 2 brændeovn hos Pejseforum, en Meteor 550 højformat. Jeg møder altid en super veloplagt Tobias,som yder en fremragende service. Jeg kan kun på d... Se mere

Vi besøgte forretningen et par gange inden vi gjorde det endelige valg på vores nye brændeovn. Vi blev i en høflig, frisk og venlig tone vejledt til så ledes at vores valg var velkvalificeret.... Se mere

3,5

Middel

STOP STOP STOP

STOP STOP STOP. Denne butik svarer ikke på henvendelser om udbedring af fejl ved en dårlig installation. I vores tilfælde en skorstens montage der er utæt.

19. januar 2019

Utroværdigt firma der ikke lever op til aftalen

Vi købte i december måned 2017 en pejseindsats af pejseforum. Ved første møde fortalte de at havde en dygtig murer som havde arbejdet for dem i mange år og at det var ham som ville komme til at lave arbejdet og at det selvfølgelig skulle være den grovkornede mørtel, som skulle bruges til det. Vi valgte derfor at takke ja til deres tilbud. Efter arbejdet var færdigt fandt vi alt murerens affald ude foran vores havelåge. Vi syntes ikke det var i orden men vi tog et par skraldesække og fyldte dem og kørte det på genbrugspladsen. Vi undrede os samtidig over at det lignede at røglemmen var blevet malet sølvgrå og vi synes ikke at det lignede grovkornet mørtel, men en anden slags som slet ikke passer til huset i hverken farve eller stil.
Om alt andet så fik vi senere besøg af en murer som skulle lave småreparationer på vores hus og da han så det arbejde deres murer havde lavet, sagde han at det var ren sjusk og noget af det grimmeste arbejde, han havde set. Han fortalte, at det ikke er grovkornet mørtel men sandspartel, som er brugt. Det er på ingen måder i tråd med den aftale vi har på skrift. Vi har nu i snart 6 måneder været i kontakt med Pejseforum for at de kan udbedre murerarbejdet, så det lever op til vores aftale og det vi har betalt for. De finder den ene undskyldning efter den anden og har MANGE gange lovet at der kommer en murer ud. Dette er aldrig sket. Vi kan under ingen omstændigheder anbefale Pejseforum. De snakker og snakker men er ikke seriøse når først pengene er betalt!

**** SVAR ****

Tak for svar. Men jeres svar er på ingen måde korrekt. Da vi snakkede om lemmens farve blev vi fortalt at man godt kunne få den i sort da det ville bedre sammen med resten af huset. Det er korrekt at “byggeaffald” ikke skal medtages men det betyder ikke at man bare kan smide madpapir, coladåser og gamle mureskeer i bunken. Det skal vi på ingen måde rydde op efter. Vi har nu rykket efter en aftale i 5 måneder med jeres murer og hvis han en enkelt gang har ringet uden at få svar så ville det være nærliggende at prøve igen eller skrive en sms eller sende en mail til os. Det der med bare at ringe en gang og derefter bare sparke opgaven til hjørne er utrolig uprofessionelt.

Da arbejdet skal laves ude fra. Han har hermed tilladelsen til at gå ind i haven og lave sit arbejde.

***** NYT SVAR *****

I stedet for at bruge tiden på at feje for egen dør, beder vi jer for 10. gang om at få det bragt i orden. Jeg har ingen ubesvaret opkald fra jeres murer eller jer. Jeg har derimod været rigtig large over for jer. Da jeg ringede for 2. gang fik jeg en melding om at I ikke lige kunne give mig en dato fordi I var igang med at flytte privat? Men at I ville skrive til mig. Jeg ventede 3 uger før jeg ringede igen. Vedr. skrald så er det fuldstændig ligegyldig om jeg har nævnt det før eller ej. Det skal bare ikke smides i en bunke ude foran min dør.

Jeres murer har hermed tilladelse til at gå ind i haven og få det lavet! Jeg garanterer for at både røglem og murstenene står der ved hans ankomst!
I har som sagt anerkendt fejlene og dem skal der rettes op på nu.

7. november 2018
Pejseforum-logo

Besvarelse fra Pejseforum

Det er ikke en retfærdig præsentation af forløbet.
- Renselemmen er den farve som producenten fremstiller den i (hvilket slet ikke er en farve, da den ikke er malet). Renselemmen er altså som den skal være, og som den kan ses i vores varesortiment.
- Det er en del af den skriftlige aftale at affaldet ikke medtages. Det står tydeligt beskrevet på ordrebekræftelsen, og er altså en del af den korte tekst som ordrebekræftelsen består i. Det har aldrig været aftalt at affaldet fjernes.
Hvis man som kunde vælger at sætte sig ind i hvordan en renselem ser ud, samt at læse den kun én A4-side korte ordrebekræftelse, kan ovennævnte altså ikke komme som en overraskelse.
- Mureren har forsøgt at kontakte jer, men desværre uden held. Det er selvsagt ærgerligt. Det er korrekt at der er benyttet en mørtel som ikke er kosmetisk ideel set i betragtning af den puds/mørtel som er brugt i resten af det pågældende murværk. Derfor har Pejseforum også tilbudt at dette ændres, det er blot ikke lykkedes for mureren at aftale en dato med jer.
- I øvrigt bør det nævnes at den omtalte renselem er en meget lille del af den samlede ordre og arbejde, og resten af arbejdet er udført efter alle kunstens regler.
SVAR TIL KUNDES SVAR:
Selv tak for svaret. Din retorik er urimelig, og at anklage Pejseforum for at være uprofessionel fordi du ikke har læst din ordrebekræftelse er selvsagt forkert. Det er ikke korrekt at du er blevet oplyst at renselemmen kan fås i sort farve. Der er ikke nogen leverandører der fremstiller renselem til udvendig placering i muret skorsten i sort farve og det har Pejseforum derfor heller ikke tilbudt, jf. beskrivelsen på ordrebekræftelsen som du har modtaget.
Hvis der har været andet affald efterladt på adressen, som ikke er emballage og byggeaffald, er det en fejl. Det skal nævnes at du ikke tidligere har oplyst at der var andet affald end emballage og byggeaffald, hvorved din melding herom har været forkert / mangelfuld. Det fremgår tydeligt af dine tidligere henvendelser at du ikke havde læst på ordrebekræftelsen at der ikke fjernes emballage og byggeaffald, da det var dét du klagede over.
Håndværkeren har forsøgt at kontakte dig flere gange og har ikke før haft tilladelse til at udføre arbejdet uden konkret aftale for dato, hvorfor det ikke har været ham muligt at besøge adressen.
SVAR NR.2:
Det du skriver om hvad tiden bruges på er forkert. På tidspunktet hvor du skriver tilbage, er arbejdet allerede udført. Den grovkornede bakkemørtel som er dit klagepunkt, er udskiftet til en som er endnu mere grovkornet, som ønsket.
Det du skriver om affald er også forkert - du klager over at affaldet er efterladt selvom det er skriftligt aftalt at affaldet efterlades. At du så mange måneder efter påstår at affaldet var suppleret med et par sodavandsdåser, må betegnes som en bagatel og retfærdiggører ikke de fejlagtige påstande om at bygge- og emballageaffald ikke skal efterlades. Det er skriftligt aftalt at det netop efterlades.

Ringe service og kvalitet.

Den mest ringe service jeg nogen sinde har været udsat for.
Betaler 600 kr. for at de fjerner den gamle ovn. Det eneste der her sker er at den bliver kørt ud på vejen og så tager storskrald den. Da jeg konfrontere butikken med det siger de bare, det var da heldigt for dem.
Da montøren er færdig spørger jeg ham hvor den nye plade er henne, det vidste han da ikke noget om og der gik så yderligere 2 uger før den kom på plads og ovnen blev sat lige.
Simpelthen utroligt, når man går inde i butikken og får af vide at de bare er uhh så gode til deres job og de bruger kun de bedste montører. Aldrig har jeg oplevet dårligere service.

25. oktober 2018

Frarådes

Det er mig en gåde, hvilke værdier pejseforum bygger sit foretagende på.
God service, professionel håndtering, præcis opmåling, overholdelse af aftaler og tidsfrister eller helt banal planlægning er det ihvertfald ikke.
Pejseforum har fejlet på alle punkter.
Dertil kommer en fuldstændig mangel på at kunne modtage kritik og indse fejl.
Hver gang én af pejseforums mange fejl påpeges, bliver tonen i pejseforums reaktion mere og mere uforskammet.
Denne afstumpede holdning overfor kunder må hænge sammen med, at de har for lidt konkurrence på markedet.

Jeg vil fraråde andre at være kunde hos pejseforum.
Pejseforum er et unødvendigt mellemled, som til overpris besværliggør processen.
Med alle de forbehold og ansvarfraskrivelser pejseforum har, er et pejsesæt eller en brændeovn fra byggemarkedet og en god murer en langt billigere, bedre og hurtige løsning.

14. maj 2018
Pejseforum-logo

Besvarelse fra Pejseforum

Pejseforum har ydet omfattende service i forbindelse med denne bestilling.
Kort fortalt: Det konstateres i den indledende fase at der er bygget trægulv frem til den gamle pejs, på en måde som gør den ønskede pejseindsats-løsning ulovlig at udføre.
Omfattende arbejde foretages i den indledende fase af Pejseforum, derunder rådføring med skorstensfejermesteren og hans medarbejdere for at opnå den bedst tænkelige, lovlige løsning. De mange arbejdstimer der har været af afklarende og indledende arbejde i denne sag, er udført uden beregning af Pejseforum.

Kunden har udtrykt sin utilfredshed med at arbejdet er udført præcis på den måde som det står beskrevet på kundens ordrebekræftelse, samt på kundens forudgående 3 tilbud og ordrebekræftelser. 4 gange har kunden modtaget kortfattet og præcis arbejdsbeskrivelse som stemmer 100% overens med det udførte arbejde, som kunden efterfølgende udtrykker ønske om anderledes udførsel af, med indirekte henvisning til at have undladt at læse den 3 linjer korte arbejdsbeskrivelse, selvom denne er fremsendt i alt 4 gange.

Pejseforum har gjort alt tænkeligt arbejde og med omfattende kommunikation til følge, for at skabe den bedste løsning ud fra kundens konkrete ønsker.

Enhver som ønsker aktindsigt i denne sag for selv at vurdere sagsforløbet, skal være velkommen til at kontakte Pejseforum herfor.

Ualmindelig kyndig vejledning ved valg …

Ualmindelig kyndig vejledning ved valg af brændeovn, hvor der spørges godt ind til ens præferencer og behov. Det ledte frem til den helt rigtige ovn, som ikke var den ventede eller den dyreste. Kan varmt anbefales.

10. februar 2018

Helt i top

En meget faglig, lødig og vidende betjening med god tid til at svare på alle spørgsmål og uden pres i retning af at sælge et bestemt produkt. Det store udvalg gjorde det muligt at sammenligne de forskellige modellers fortrin og mangler samt deres udseende.

9. februar 2018