Pejseforum Anmeldelser

3,5

Virkelig dårlig oplevelse. Har fået lavet det hele om af en anden murer. Kostbar bekendtskab og noget så frustrerende og tidsslugende.....

I den svære proces det er at købe en brændeovn bliver du fra først til sidst mødt med venlig og imødekommende ekspertise i Pejseforum....alt kan lade sig gøre og det er kunden der bestemmer tempoet.... Se mere

Veloplagt altid en fornøjese Jeg har nu købt min nr. 2 brændeovn hos Pejseforum, en Meteor 550 højformat. Jeg møder altid en super veloplagt Tobias,som yder en fremragende service. Jeg kan kun på d... Se mere

Vi besøgte forretningen et par gange inden vi gjorde det endelige valg på vores nye brændeovn. Vi blev i en høflig, frisk og venlig tone vejledt til så ledes at vores valg var velkvalificeret.... Se mere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God oplevelse

God oplevelse. Ejereren ved noget om produkterne og kan give gode råd. God rabat og levering til tiden fuldender billedet. Kan varmt anbefales!

21. august 2017

Meget kompetent og engageret service …

Meget kompetent og engageret service fra første besøg i butikken til levering og installering af vores brændeovn. Smidig planlægning fra deres side ud fra, hvad der passede i vores tidsplan. Og så er Pejseforums ansatte et overflødighedshorn af viden om alt, der har med brændeovne at gøre. En ren fornøjelse.
Jeg kan give Pejseforum min uforbeholdne anbefaling.
Dennis Krabbe Sørensen

28. juni 2017

Useriøst!!!

Deres netpris på den Morsø ovn vi ønskede til vores sommerhus var yderst konkurrence dygtig og derfor valgte vi, at forsøge, at få dem til, at komme med en samlet løsning på alt. Jeg gav udtryk for, at de skulle sørge for alt, og jeg overhovedet ingen indsigt havde i skorstene og brændeovne. Vi handler lidt pris og havner på en pris, jeg accepterer. Da jeg så modtager tilbuddet skriver deres sælger i samme moment, at han nok egentlig anbefaler, at skorsten bliver imellem 0,5-1 mtr. længere dvs. 3,5 - 4 mtr. i stedet for 3 mtr.. Da jeg så beder om, at få en 0,5 mtr. længere skorsten steg prisen med 1000 kr. Efterfølgende kommer han med en lang udredning etc. etc. Det er i min verden en virkelig useriøs måde, at give tilbud på og drive sin forretning på. Jeg trak derfor min ordre tilbage, kontaktede Varmlux. Der gav jeg samme oplysninger som jeg havde oplyst til Pejseforum. Hans tilbud var ca. 3.400 kr. billigere (10.120 kr. kontra 13.400 kr.) og han havde i første hug lavet skorstenen på 3,5 mtr. altså det som Pejseforum foreslog samtidig med, at de afgav tilbuddet men ikke havde givet tilbud på. Det er simpelthen for useriøst. Årsagen til de to stjerner og ikke nul, hvis man kunne give det, er deres online pris på den morsø ovn vi søgte

15. juni 2017

God service og opfølgning

Jeg bestilte en udeovn hos pejseforum og ville selvfølgelig gerne have den hurtigst muligt. Pejseforum var gode til at informere om status på ekspeditionen - God service og opfølgning

5. juni 2017

God købsoplevelse

Nem og enkel bestilling via webshop. Varen, som var i restordre, var klar til afhentning allerede dagen efter. Flot forretning i øvrigt - absolut et besøg værd.

17. maj 2017

SKUFFET :(

Dette er 3. version af min anmeldelse af Pejseforum. De to første anmeldelser var for negative, syntes Pejseforum, som begge gange gjorde indsigelser med krav om, at anmeldelserne blev redigeret. Her er så min senest redigerede version:

Ved indgåelse af aftale om køb og montering af brændeovn forsikrede Pejseforum mig om, at private fotos af monteringsstedet var et fuldt tilstrækkeligt grundlag for forretningens prisberegning. Men det viste sig, at Pejseforum fejlvurderede fotos’ene, hvilket resulterede i, at brændeovnsmontøren måtte udføre arbejdet á to omgange. For dette blev jeg opkrævet et ekstra beløb.

Trods mine gentagne henvendelser om (u)rimeligheden i, at jeg skulle pålægges en tillægsudgift som følge af Pejseforums egen fejlvurdering, var tonen fra Pejseforums side både uvenlig og arrogant, og betingelserne i den indgåede leverings- og monteringsaftale blev fra Pejseforums side fortolket således, at jeg, som kunde, var ansvarlig for Pejseforums fejlvurdering. Derudover blev flere af mine argumenter for, at ekstraudgiften burde afholdes af Pejseforum selv, ”vendt på hovedet” eller helt ignoreret.

Pejseforums ufleksible kundehåndtering og mangel på erkendelse af eget ansvar betyder, at jeg ikke kan anbefale Pejseforum, hverken her, på Trustpilot, eller i noget andet forum.

28. februar 2017

ALTID PEJSEFORUM

Fremragende butik, betjening, kvalitet og priser - du går aldrig forgæves her. Køb altid din brændeovn, pejseindsats eller andet lignende hos Pejseforum!

23. februar 2017

Professionelle og kompetente

Sublim, professionel og kompetent venlig service ved mødet i forretningen. Har god tid og forklarer venligt om alt det man ikke ved om brændeovne.

11. februar 2017

Irritation undervejs i et langt forløb - men det endte godt

Brændeovnen blev købt 14 oktober 2016 og monteret 31 januar 2017.
Ved godkendelsen gjorde skorstensfejeren opmærksom på at der skal være dobbelt renselem til skorstenen, og skorstensfejeren mente at montøren af skorstenen burde have gjort opmærksom på dette forhold. Derudover var monteringen ok.

11. februar 2017
Pejseforum-logo

Besvarelse fra Pejseforum

Jeg må sige at jeg er meget overrasket og ked af at læse din anmeldelse. Jeg finder den stærkt urimelig, da du har modtaget utroligt meget råd og vejledning fra Pejseforum før du selv har truffet de nødvendige beslutninger som gør det muligt at udføre en montage af brændeovn hos dig.
Jeg mener ikke at du kunne have modtaget bedre eller mere fyldestgørende vejledning. Det er på ingen måde Pejseforums "skyld" at der er gået den tid som der er, før du har truffet dine beslutninger og fået orden på din boligs forhold, og dermed har en færdigmonteret brændeovn.

- Forløbet har været således:

- Du har købt en brændeovn hos os i Oktober 2016, hvor du betaler en mindre del af brændeovnens pris for at bede os om at stille brændeovnen på lager, da du på dette tidspunkt ikke er klar til at ønske at modtage brændeovnen - blandt andet fordi du ikke har besluttet hvor du ønsker at placere brændeovnen - intet problem, Pejseforum afventer din tilbagemelding. Brændeovnen kan ikke længere leveres i denne version fra producenten, hvorfor denne løsning bl.a. vælges.

- Det skal nævnes at Pejseforum ikke kender din bolig ud over hvad Pejseforum modtager af oplysninger fra dig.

- Du melder tilbage at du mener at have besluttet dig for hvor brændeovnen ønskes placeret, og oplyser samtidigt at du tager på ferie og ikke kan kontaktes i mellemtiden.

- Efter du oplyser hvor du ønsker brændeovnen placeret og oplyser detaljer om denne placering, modtager du grundig vejledning fra os I Pejseforum omkring at overholde gældende lovgivning, jf. afstand til brændbart materiale. Den løsning som du ønsker dig, er ikke umiddelbart lovlig jf. gældende lovgivning.

- Uddybende rådgivning fra Pejseforum fører imod at du tjekker div. detaljer og mål, og overvejer flere former for tilslutnings-løsninger. Ud fra dette perspektiv, ønsker du derfra en anden løsning med isolerede rør.

- Du anbefales af Pejseforum at drøfte løsningen med din lokale skorstensfejermester, men her drøfter du så åbenbart ikke eksisterende renselemme i din eksisterende murede skorsten - selvom det står på din ordrebekræftelse: "husk at kontakte den lokale skorstensfejermester for godkendelse af skorsten og evt. krav om renselem".
Din ordrebekræftelse består af én side med relativt lille mængde af tekst. Man antager selvfølgelig at du læser det som der skrives til dig, og agerer herefter, eller spørger ind til hvad der skrives hvis der er nogen tvivl.

- Ud fra de udfordringer der gør sig gældende vedr. løsningen som du umiddelbart ønsker med isolerede rør, kommer Pejseforum med et nyt alternativt forslag for hvordan brændeovnen kan tilsluttes. Dette er en væsentligt billigere løsning og en mere simpel løsning.

- Efter du har overvejet denne nye løsningsmulighed, og spurgt ind til forskellige detaljer for denne løsning samt modtaget svar på disse spørgsmål, vælger du at du ønsker at gå videre med denne løsning i stedet.

- Du melder tilbage at du får en elektriker på besøg som skal ændre på en el-installation (efter Pejseforums vejledning om nødvendighed heraf) således at du kan få brændeovnen monteret i henhold til gældende lovgivning. Det skal nævnes at vi er inde i midten af December måned da du informerer at du har din elektriker på besøg, hvorved der er her kun én uge tilbage før juleferien indtræffer.

- Jeg anbefaler at du rådfører med skorstensfejermesteren for at tilsikre at du vil være tilfreds med skorstensfejermesterens udmelding når han kommer på besøg for at godkende den ønskede løsning. Altså for at sikre at du ikke bliver utilfreds med skorstensfejermesterens krav for rensning mv. Derfor beder jeg om at få tilbagemelding fra dig hvor du giver klar besked om at du ønsker at gå videre med den skitserede løsning.
Da jeg fortsat ikke har modtaget denne besked fra dig, skriver jeg til dig i midten af Januar og skriver at jeg antager at du har besluttet at gå videre med denne løsning, samtidigt med at jeg foreslår forskellige datoer for montage. Første datomulighed er blot 3 dage herefter, men du vælger den seneste datomulighed som er 15 dage herefter, nok da denne dato passer dig bedre.

- Jeg må igen antage at der er styr på din eksisterende murede skorsten og dens eksisterende renselemme, at du har drøftet dette med skorstensfejermesteren ligesom det er anbefalet dig flere gange.

- I dit svar, spørger du samtidigt ind til mulighederne for gulvplader. Du modtager straks en fyldestgørende email med div. muligheder.

- Jeg modtager dit svar for hvad du ønsker, hvilket er en specialfremstillet gulvplade.
Den specialfremstillede gulvplade tilsikres af Pejseforum at blive klar til montagedatoen, som jo allerede er fastsat og er under 14 dage herefter.
Altså er gulvpladen fremstillet til dig på under 14 dage.

Konklusion: Pejseforum har gjort alt i sin magt for at hjælpe dig på vej til at modtage montering af din brændeovn på ordentlig og gennemtænkt vis så hurtigt som muligt, og at din anmeldelse på trustpilot på ingen måde giver er retvisende indtryk af forløbet.

Vi så mange ovne og fik god rådgivning inden vi valgte ovnen.
Inden afsendelse af ovnen ringede de og spurgte hvornår vi ønskede den leveret.

23. december 2016

Ovenud .

Jeg bestilte nogle Marieglas, og der kom ordrebekræftelse, så jeg ventede på pakken.
Lidt senere kom der en mail at ordren var annulleret, fordi de ikke havde varerne på lager. Der blev også ringet, og det var min mand der talte med dem. Han siger, at det var en meget høflig ekspedient, som var ked af, at de ikke kunne levere varen.

21. december 2016