Peter Beier Chokolade A/S Anmeldelser 303

2,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 66 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den gode service og det imødekommende personale, som bidrager til en behagelig atmosfære. Mange sætter pris på den lækre chokolade og de gode produkter, som ofte beskrives som værende af høj kvalitet. Dog oplever nogle kunder problemer med kvaliteten af visse produkter, såsom tørre kager eller flad is. Der er også delte meninger om personalets engagement og effektivitet, hvor nogle oplever lang ventetid og uhøflig betjening. Priserne og produktsortimentet skaber også en vis uenighed blandt forbrugerne.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet. Mange forbrugere roser chokoladen og isen, og nævner den gode... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet. Mens nogle kunder roser chokoladen som "altid perfekt" og... Se mere

Staff

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med personalet. Mange roser personalet for at være venligt,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser ofte personalets venlighed, imødekommenhed og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen. Nogle kunder finder priserne meget høje, især for is,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik afternoon tea i Roskilde, hvor vi tidligere har haft en god oplevelse med både god kvalitet og service. I dag var en stor skuffelse, med meget uengageret personale som ikke sørgede for at tørre... Se mere

Jeg købte i dag 4 klassiske pyramide flødeboller. Man tænker det er en lækker og super frisk flødebolle - når prisen er 100 kr. Men øv øv øv - chokoladen var ok, men skummet indeni smagte gammelt og... Se mere

Vi var til afternoon te i Store Kongensgade i dag og havde reserveret bord og købt og betalt for det hele på forhånd idet vi først havde været på Arndal spa. Vi måtte vente i 30 min på at få noget s... Se mere

1. Chokoladebutik
  2. Chokoladecafé

Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.

2,8

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Islagkage

Hej, jeg bestilte 2 stk islagkager til kr 1200 til en fest men ikke alle gæster synes om dem. Vi blev efterfølgende enige om vi hellere ville have en Daim islagkage fra Netto 😁

24. juni 2023

Hej Claus

Vi er kede af at vores islagkager ikke falder i din smag. Vi sætter ellers en ære i at producere kvalitetsis uden unødvendige tilsætningsstoffer. Vi producerer alt vores is i Helsingør, og vi anvender udelukkende de bedste råvarer på markedet. Vi bruger ægte chokolade, ægte vanilje, frugt og altid økologisk mælk, fløde og sukker i al vores is.

Med ønske om mange fremtidige isoplevelser.
Christine, Peter Beier Chokolade

Testede Peter Beiers is på Ørsholt…

Testede Peter Beiers is på Ørsholt gods. Bedste is jeg har smagt, og fantastisk betjening. Værd at køre efter når der skal forkæles, fik lige en flødebollefest oveni. Igen god balance imellem størrelse og udseende. Råvarene er i top, det prisen også, men alt taget i betragtning er der god balance.

30. maj 2023

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S

Tak for dine fine ord om vores is og personale, det glæder os at høre!
Med ønske om mange fremtidige is- og chokoladeoplevelser

Stor skuffelse

Købte isvafler, Helsingør, stor skuffelse, selve vaflen virkede gammel og alt for tynd, knækkede i flere stykker, bare for at spise isen, som ej heller var noget særligt. Det eneste der levede op til navnet, var prisen.

Tak for svar.
Har ikke nævnt noget om, ondsdagsis, softice og 15,- kr ? Vores køb var alm. vaffel med kugler ?

6. juni 2023

Kære Per

Tak for din anmeldelse, selv om vi må indrømme, at den undrer os lidt.
Vi bager selv vores vafler og de bliver bagt hver eneste dag og er altid helt friske.
Vi producerer selv vores is, som bliver lavet på frisk økologisk mælk og fløde, ægte chokolade, frisk frugt og kun de allerbedste råvarer på markedet. Og vores priser er trods den meget høje kvalitet fuldstændig på niveau med vores kollegaer i branchen. Og hvis du har købt isen i dag, som en onsdagsis, så har du givet 15 kr. for en hjemmebagt vaffel med hjemmelavet softice lavet på frisk økologisk mælk og fløde eller en vegansk hindbærsorbet.

Kompensation modtages efter kontakt via trustpilot

Efter følgende kommentar her på trustpilot, har jeg fået kontakt til Christine, Retail Operations Manager. Hun har kompenseret mig for oplevelsen, hvilket er rigtig rart samtidigt er pengene kommet retur.
- Amanda Winther.
----
Tidligere anmeldelse:
Mangel på dårlig kundeservice skal man alligevel lede længe efter. Jeg sitre af ren og skær utilfredshed. Jeg bestilte chokolade-brunch som takeaway i forbindelse med et babyshower. Bestillingen lægges via hjemmesiden og bestilles knapt 2 mdr. før den faktisk skal bruges. Pengene trækkes her og ordrebekræftigelsen er i hus.
Da vi rammer d.28/5, hvilket er pinse, er butikken lukket og jeg kan ikke få fat i varen. Ingen svarer på telefonen, kun en afdeling i Hørsholm, der beklager fejlen. De nævner at fejlen er sket før, og forstår ikke hvorfor jeg nu står i denne situation.
Det er f..... ikke nemt at finde en plan B på 20 min.
Brunchen var bestilt til afhentning i Hillerød.

Hvordan kan man tillade at trække 2100 kr. og så ikke yde den service man betales for, eller ikke opdage fejlen, når bestillingen lægges i så god tid?
Jeg behøver nok ikke at nævne, at jeg ikke sætter mine fødder i den butik igen.
- Amanda.

28. maj 2023

Hej Amanda

Vi beklager meget, at du ikke har fået besked om at vi havde lukket i pinsen. Da du bestilte vores brunch havde vi tekniske opstartsproblemer med vores online system i den nye butik i Hillerød, så butikken har desværre ikke modtaget din bestilling, og personalet har derfor ikke kunne kontakte dig. Systemet fungerer nu, og vi har naturligvis tilbageført pengene for brunchen til dig, men vi forstår til fulde din frustration og vi beklager rigtigt meget. Du må meget gerne skrive til mig på chj@pbchokolade.dk for videre korrespondance.

Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Købte en chokolade tapas i lørdags

Købte en chokolade tapas i lørdags, lidt en skuffelse. Der var 7 stykker melon med fyldte halvdelen af tapas, men var så hård vi måtte smide melonen ud. Det andet var ok, men til 350 kr må man forvente bedre kvalitet. Chokoladen er virkelig lækker :-)

20. maj 2023

Dejlig med en stor is

Peter Beier på Vesterbrogade laver nogle virkelige gode og store is
Hver at køre efter

20. maj 2023

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S

Tak for din dejlige anmeldelse af vores is! 🍦

Med ønske om mange fremtidige gode isoplevelser

Dejligt

Jeg har været mange gange i Helsingør, og nu i Hillerød.I Helsingør super proff. personale i Hillerød er der lidt ungt personale, der laver forskellige størrelse på hvad 1 kugle is er.
Har altid købt is og chokolade, som er super, dyrt men dejligt.
Jeg ville så gerne smage jeres kaffe,og bestilte en cafee latte, den var efter min mening(jeg drikker kun af den bedste kvalitet) ikke god, tror den er for hårdt brændt, ingen fyldig rund smag, det synes jeg i skal gøre noget ved, da jeg tit drikker kaffe når ungerne spiser is😊
Kaffe mærker som feks Illy, Kontra og Just cafee, har den rigtige smag synes jeg.
Havde i haft en kaffe efter min smag ,havde i fået 5 stjerner.

19. april 2023

Hej Anita

Tak for de dejlige kommentarer på vores produkter. Vi skal selvfølgelig have ens størrelser af is uanset hvem der laver isen, så jeg tager din feedback med tilbage til butikken, så vi kan få rettet op på dette.
Vores kaffe er normalt noget vi får mange komplimenter på. Det er 100% arabica bønner fra Sydamerika, med smagsnoter af chokolade og marcipan, så håber du vil give det en chance til næste gang i kommer og skal have is.

Peter Beier i Domus Vista yder god service

Peter Beier, Meny Domus Vista

2 fantastiske dygtige, venlige og energiske medarbejdere, der udviser empati og hygge for kunderne.

God kaffe og specielt god iskaffe.

Flot serveret og dejlig chokolade.

Kommer der næsten dagligt.

Har prøvet flere andre Peter Beier caféer uden samme succes. Der kan man opleve sure medarbejdere, der levere sjusket servering.

22. april 2023

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S

Tak for din gode anmeldelse af vores chokolade og specielt personalet.

Var forbi stor Kongensgade D

Var forbi stor Kongensgade D. 24/3-23 for at få en is med en kugle
og det må siges at det var en lille is det kom i en Softice vaffel med en meget lille kugle
Det skrev vi så til Peter Beier og de skrev at en kugle cirka er 1,5. De havde en rigtig god håndtering af den sag så det får de 5 ***** for
Da vi var forbi D 8/4-23 og fik 2 vafler med 3 kugler i hver vaffel, vil sige at hver kugle kun var 0,8/0,9 kugle (stor) syndes at han gjorde meget ud af at der ikke kom noget uden for skeen

8. april 2023

Påskeæg til halv pris - ikke imponerende chokolade

Påskeæg til halv pris. Hmm, selv til halv pris er det altså ikke imponerende og spændende "dueæg" for omkring 125 kroner for ca. 200 gram chokolade.

Jeg tør ikke tænke på hvor skuffet man ville blive, hvis man havde betalt fuld pris som er ca. 250 kroner.

Det er simpelthen ikke godt nok til prisen.
----------------------------------------------------------
Jeg kender godt historien bag Peter Beier og ved at han kan lave rigtig god chokolade. Har handlet meget i butikken/fabrikken da PB startede op i Stenløse og selv ekspederede kunderne og uddelte lækre smagsprøver. Og fint at I bruger de bedste råvarer osv. men det ændrer ikke på, at pris-performance for de påskeæg er alt, alt for lav.

12. april 2023

Hej A
Vi er kede af du ikke syntes om vores chokolade, som vi ellers selv er meget stolte over. Vi anvender udelukkende de bedste råvarer på markedet i fremstillingen, og mange af råvarerne producerer vi også selv på Ørsholt Gods. Vi har vores egen kakaoplantage i Caribien, på Den Dominikanske Republik, og får kakaobønner herfra samt fra andre af de bedste kakaoplantager rundt i verden. Vi tilføjer ikke unødvendige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i vores chokolade, og alt vores chokolade er dansk produceret og håndarbejde.

Vi ønsker dig fremtidige gode chokoladeoplevelser

Vildledende markedsføring

Vi bestilte - for første gang - 8 kugler is i Lyngby Hovedgade. Vi bestilte, som det fremgik af teksten, to af den samme slags. Som det fremgår af billedet er der vist 8 kugler is, lige til at fiske op og servere. Lettere kunne det ikke være? Men NEJ det var en stor masse som var mast ned. Så billedet som bliver vist på PB stemmer ikke overens med virkeligheden. Dårlig oplevelse.

5. april 2023

Hej Inger
Vi har en 1 liters boks som indeholder 16 kugler is. Det er korrekt, at det er vist på et billede med 8 kugler på toppen, men der ligger også 8 kugler i bunden.
Vores personale har gerne villet sørge for at i fik nok is med hjem, og har tilsyneladende været lidt for gavmilde, og derfor er isen blevet lidt mast nede i boksen. Hvis i kommer forbi en anden gang, er i velkomne til at informere personalet om, at de gerne må lave mindre kugler is til jer, så de ligger pænere i boksen.

Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Stigende priser og dårligere service

Ikke den bedste oplevelse. Alt for lille lokale og alt for små borde. Der er slet ik plads nok til at man ka nyde brunch etc. Tror vi sad 20 min før det gil op for os, at du bestiller ved kassen. Personalet kommer ik ned til dig. Såååå nej tak fremadrettet. Alt alt for dyrt i forhold til, hvad der serveres. Dog venlige ungt personale

6. april 2023

Hej Heidi
Vores caféer er forskellige og har forskellige størrelser, men vi prøver altid at skabe plads til alle og stadig have en hyggelig atmosfære.
Når man ankommer til vores caféer, bliver man normalt anvist et bord af vores personale, modtager et menukort og får at vide at man skal gå op til disken og bestille. Dette står også skrevet på vores menukort. Men hvis I ikke har modtaget denne information, så beklager vi selvfølgelig dette.
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken af vores caféer du har besøgt, så vil du sende mig en mail på chj@pbchokolade.dk for videre korrespondance.

Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

En unik oplevelse hver gang!

Jeg kommer jævnligt i Peter Beier chokolade butik og -café på Nordens Plads 8b, 2000 Frederiksberg.
Det er et lille sted, men det er ét af de bedste. Chokoladen er jo unik, og man bliver ofte fristet. Butikken serviceres af to fantastiske ansatte, der gør en dyd ud af at betjene kunderne på alle måder. De kender kundernes smag og foreslår nye smagsmuligheder både mht. drikkevarerne og chokoladen. Det gør besøget hos Peter Beier til en dejlig oplevelse hver gang, vi besøger stedet. Chokoladen kan vi ikke stå for og nyder gerne både kaffe og chokolade - ikke mindst Peter Beiers flødeboller! Tak for fantastisk chokolade og skønne medarbejdere!

5. april 2023

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S

Tak for din gode anmeldelse af vores chokolade og specielt personalet. Vi bestræber os altid på at give god og personlig service, så det varmer at læse en så dejlig anmeldelse. Mange TAK fordi du brugte tid på at skrive din ros:-)

Meget tilfreds kunde.

Jeg har to gange været til Afternoon Tea i Hørsholm. Top service og meget lækker afternoon tea.
Har også altid været tilfreds med at komme i Gurre. Super betjening og dejlig is og chokolade.

28. marts 2023

Kære Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Med ønsket om mange fremtidige chokolade- og isoplevelser.
De bedste hilsner Christine, Peter Beier Chokolade

Dårlig oplevelse i Peter Beier cafe i…

Dårlig oplevelse i Peter Beier cafe i Stenløse. Mine veninde og jeg var der og spiste frokost. Jeg bestilte en sandwich med hjemmelavet tunsalat for 90 kr og en varm kakao for 69 kr. Brødet var fint med tunsalaten var sjasket og ikke hjemmelavet. Jeg synes det er for dyrt til kvaliteten. Da jeg var færdig med at spise, gik jeg til toilettet og på vej til mit bord, spurgte jeg en medarbejder hvis jeg og mine to veninder kunne smage en chokolade, hun sagde, hvorfor? Jeg svarede at vi sad på et bord og spiste. Hun sagde at det var kun til dem der købte chokolade. Men vi havde købt vores frokost. Det var mening at JEG skulle købe en æske chokolade da vi skulle forlade caféen. Men NEJ, jeg købte intet, da jeg var ude, gik jeg til centerkiosken og købte FRELSENS chokolade, en æske lækkert chokolade og dansk lavet, og billige end Beiers. Så I ser mig aldrig mere i Jeres butikker! Farvel!

9. marts 2023

Kære Laura

Tak for jeres besøg i vores Stenløse butik.
Jeg er ked af at høre, at vores tunsalat ikke lige faldt i din smag, men jeg kan love dog for, at den er 100 % hjemmelavet. Alle vores salater er hjemmelavede ligesom alt vores brød er hjemmebagt. Vores varme chokolade koster kr. 59 og bliver ikke lavet på kakao, men af 40 g ægte chokolade.
Vores smagsprøver er et stykke dessertchokolade, som koster 10-12 kroner. Det er meget dyrt at forære chokolade væk, men det er en vigtig del af vores DNA, vi har gjort det i 27 år, og det er noget vi dagligt kæmper for at bibeholde trods stigende priser på blandt andet råvarer, emballage, løn, fragt og el. Når man køber is er det muligt med en smagsprøve på is, og når man køber chokolade får man tilbudt en smagsprøve på chokolade.
Såfremt du efterfølgende ville købe chokolade, så var du blevet budt en smagsprøve, men nej, det hænger desværre ikke sammen, hvis vi skal gå rundt i alle vores caféer og forære dessertchokolade væk til alle cafégæster. Sagt med alt respekt så tror jeg heller ikke du oplever det hos andre af vores gode kollegaer i branchen. Så vidt vi er orienteret, så er der ikke mange udover os, der overhovedet byder på smagsprøver.
Alt vores chokolade er 100% dansk produceret og altid af de bedste råvarer på markedet. Prisen på vores chokolade er ikke steget i takt med prisen det koster at producere chokoladen i disse tider. Vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde god kvalitet til rimelige priser.

Vi ønsker dig fremtidige gode chokoladeoplevelser uanset om det bliver hos os eller vores kollegaer.

Afternoontea

Opdatering på anmeldelse d.15/3
Efter en god dialog med ledelsen der tilbød os en ny omgang afternoontea på deres regning havde vi en rigtig god oplevelse. Meget serviceminded personale og alle kunder blev taget godt imod og fik en meget god service.

Anmeldelse d.15/3:
Fin afternoontea meeen servicen er alt for dårlig
Min mand og jeg var i dag på jeres cafe i Hørsholm hvilket desværre var en meget skuffende oplevelse. Da min mand spørger om han kan få andet indhold i sin sandwich grundet allergi så får han besked på at det er for dyrt. Han vil gerne betale ekstra for det men det er åbenbart ikke en mulighed. Han får så efter en længere dialog med ekspedienten overtalt hende til at ændre indeholdet til en smule tunmousse i stedet for.

Da vi efter at have bestilt og betalt spørger om vi kan få et lille glas postevand til vores baby på 8 måneder så får vi besked på at det kan vi ikke men vi kan købe en flaskevand. Når man lige har betalt 498.- og afventer sin mad så føler man sig ærlig talt lidt bondefanget her. Jeg er klar over at personalet her formentlig følger Peter Beiers regler til punkt og prikke men kan det virkelig være rigtig at man nægter betalende kunder et glas postevand til en baby..

Serviceniveauet topper (ironi kan forekomme) da jeg spørger om vi kan bede om en lille pose til vores chokolade, så vi kan tage det med hjem, da vi simpelthen ikke kan spise mere. Her bliver jeg tilbudt at købe en lille cellofanpose for 2.- hvilket jeg bliver noget forarget over (særligt når jeg i kommentaren nedenunder her kan læse at de følger gratis med chokoladen).

Vi måtte desværre gå skuffet derfra efter den oplevelse.

15. marts 2023

Kære Camilla
Det glæder mig at høre, at i kunne lidt vores afternoon tea. Omvendt er jeg naturligvis ked af at i ikke oplevede den gode service, som vi ellers går rigtigt meget op i at yde.
Det lyder som om noget er gået galt, og at der er sket misforståelser, da vores afternoon tea bliver serveret med vand til, og da vi selvfølgelig tager hensyn til allergier og smags- og spisepræferencer.
Jeg vil sætte pris på, at du skriver til mig på min mail chj@pbchokolade.dk for yderligere korrespondance, og så vi for alles skyld kan få rettet

Med venlig hilsen Christine, Peter Beier Chokolade

Nu rabler det fuldstændig for Peter…

Nu rabler det fuldstændig for Peter Beier i Spinderiet, Valby. Min kone var inde og købe en gaveæske med 18 valgfrie stykker. Normalt hører æsken med. MEN hun blev opkrævet 15 kr. ekstra for æsken. Så husk selv at tage en æske med .......

1. marts 2023

Kære Jan

Når man køber vores færdigpakkede æsker, så er prisen på æsken medregnet i udsalgsprisen, hvorimod når man køber vores chokolade som bland selv, så har man mulighed for at vælge en gratis cellofanpose eller en æske til 15 kroner. På den måde får I frihed til at tilvælge eller fravælge æsken alt efter om man skal bruge chokoladen som en gave eller blot til eget forbrug.

Jeg beklager naturligvis hvis din hustru ikke har følt sig korrekt vejledt i butikken, og du er velkommen til at sende en mail til chj@pbchokolade.dk for videre korrespondance.

Valentines brunch

Skøn sammensætning af chokolade. Man går ikke sulten fra bordet. Der var ikke noget vi ikke kunne lide. Især de chokolade overtrukket jordbær var et hit. Men 25 kr for et glas poste vand, når man køber brunch og kaffe, det er ikke rimeligt.

10. februar 2023

Hej Karina
Tusind tak for din flotte anmeldelse! :)
Med hensyn til vandet så er det en liter 1 liter vand med eller uden brus og med isterninger og frisk frugt i karaflen for 25 kr.

Med ønsket om mange fremtidige chokolade- og isoplevelser.

De bedste hilsner Christine, Peter Beier Chokolade”

Jeg var med min mor på chokolade brunch…

Jeg var med min mor på chokolade brunch i Axel Towers. Vi havde glædet os til det længe, men det blev desværre en rigtig kedelig oplevelse. Da vi kommer derind skal vi først betale meget mere end forventet. Det er fint at priserne stiger, så man skal betale mere. Men jeg synes godt at vi kunne være blevet gjort opmærksom på det, da vi bestilte bord. De gamle priser stod stadig i jeres menu og stod rundt i forretningen. Vi får så af vide at prisstigningen er fordi at der er kommet flere ting på menuen. Det gav slet ikke mening da vi fik brunchen. Jordbærrene i før i tiden serverede var der ikke, i stedet fik vi nogle æbler som ingen af os spiste. Der var også skåret ned på nogle andre ting. I stedet for den normale naturel skyr, fik vi skovbær skyr, som vi ikke kunne lide, da vi spurgte ind til den, fik vi af vide at det var en Valentins ting, og at de havde for meget af den, og derfor serverede den til brunchen. Det føltes ikke som noget vi skulle bøde for tænker jeg.
Jeg havde bestilt glutenfrit brød til, og det føltes ikke helt i orden at jeg selv skulle betale for at få en enkelt bolle, i stedet for den overdådige brødkurv man plejer at få. Det er fint at i har en erstatning for brødet, men det føles bare lidt kedeligt kun at få en enkelt bolle, når man endda betaler ekstra for det.
En af jeres ansatte kom hen for at spørge hvordan det hele var, min mor var lidt ærlig og sagde at det ikke var som forventet, og at vi har fået mere og bedre før i tiden. Det er lidt underligt at vi bliver lovet en ekstra god brunch som koster mere, også får en meget dårligere end vi nogensinde har fået hos jer.
Men den ansatte bliver ret irriteret på min mor, og det ser man tydeligt, hun prøver virkelig ikke at skjule det. Jeg synes ikke at det er okay at man føler sig sådan i vejen, fordi at man faktisk bare er ærlig og svarer på hendes spørgsmål. Det levede på ingen måde op til den standart i ellers plejer at have.

15. februar 2023

Kære Cindy
Det er rigtigt at vores brunch er steget med 16 kr. Vi har holdt prisen på vores brunch i årevis, men har grundet meget store stigninger på blandt andet råvarer, emballage, fragt og el været nødsaget til at lave en lille prisstigning. Der er ikke ændret på hverken mængden eller kvaliteten af vores brunch, men vi skifter løbende i indholdet afhængig af sæson og nyheder. Du er meget velkommen til at skrive til mig på min mail chj@pbchokolade.dk for videre korrespondance.

Christine, Peter Beier Chokolade

Kundeservicen går nedad, imens priserne går op

Jeg har handlet hos Peter Beier i årevis, og synes efterhånden at prisen er steget meget men at kundeservicen desværre samtidig er gået stødt nedad. I har smilende, flinke, unge medarbejdere, men det gør desværre ikke alt. Kø-kulturen går fløjten, når I pludselig bare tager nogle midt i køen og handler med dem og overser andre. Nogle får smagsprøver og andre gør ikke. Fx. stod et par foran mig som kun købte for halvt så mange penge som jeg (uden at det burde have en betydning). De fik begge en smagsprøve, nød den og talte højt om hvad den indeholdt. Jeg, derimod, fik ikke tilbudt en smagsprøve på trods af at jeg købte mange flere ting. Og nej, jeg mener ikke jeg selv skulle have bedt om en - det burde være en del af servicen. Og nej, det er ikke første gang jeg har oplevet at mange andre fik men ikke jeg.

16. februar 2023

Kære Camilla
Tak for at have været en stamkunde i årevis, det sætter vi stor pris på.
Vi passer meget på prisstigninger af respekt for vores kunder, og er lige gået igennem julehøjtiden med nul prisstigninger i forhold til sidste år, trods vi har oplevet store prisstigninger på råvarer, emballage, fragt, el…
Med hensyn til smagsprøver, så er det en vigtig del af vores dna, vi har budt på smagsprøver siden vi åbnede vores første butik for 27 år siden, uafhængig af størrelsen på kundekøbet. Vi bruger meget tid på serviceoplæring af vores personale, men ja, det kan desværre ske, at vores personale i travle stunder misser hvis tur det er eller misser at give en smagsprøve. Det beklager vi selvfølgelig. Men jeg kan forsikre dig om, at personalet ikke gør det med vilje, og at de straks retter op, hvis blot du gør opmærksom herpå, ligesom jeg kan forsikre dig om, at vi tager din observation til efterretning, og vil fortsætte med at bruge meget tid og energi på at have det bedst mulige personale, der både er fagligt dygtige og smilende byder på en smagsprøve:-)

Vi sætter pris på direkte kontakt, så vi straks og konkret kan rette op på eventuelle fejl, så du er meget velkommen til at skrive til os på min mail chj@pbchokolade.dk for videre korrespondance eller hvis du en anden gang oplever noget der giver anledning til ris eller ros:-)