Penny Lane Østerbro.Først internettet virkede ikke. Bestilte rejemad på surdejsbrød, fik rejer der lige var hevet op af saltlage/kunne let udløse saltchock. Surdejbrødet var tyndt og grillet så... Se mere
Blandet fornøjelse - Go’ kaffe, hyggelig atmosfære, og virkelig gode mandelboller. Generelt sød, og venlig betjening fra de unge piger, men det er 3. gang jeg er blevet betjent af den unge mand d... Se mere
God stemning – brunch med plads til forbedring Vi besøgte Café PennyLane i Aalborg-boulevard d.18.10-25. til morgenbrunch. Hyggelig atmosfære og venlig betjening. Maden var ujævn: De ovnbagt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Penny Lane er et fantastisk sammensurium af hyggelig Café, Konditori, Bageri & Boutique . Vi har skabt en café med en hjemlig atmosfære, hvor vi sætter pris på kvalitet, kreativitet og kærligheden til gode råvarer. Vores brød og kager bager vi i kæl...
Tamme råvarer i luksusbrunch
Tamme råvarer i luksusbrunch, skulle tilkøbe kaffe og juice som kostede en bondegård.
Skuffende helhedsoplevelse
Penny Lane Østerbro.
Penny Lane Østerbro.Først internettet virkede ikke.
Surdejbrødet var tyndt og grillet så hårdt, at det kunne betegnes toast.
Kombutcha, de havde ikke de 2 første varianter fra kortet, så jeg endte med sodavand.
En trist oplevelse, dårlig kok(eller hvad de nu har ansat derude) betjening v kassen var en sød ung pige. Så en stjerne er næsten for meget.
Ikke pengene værd
Var til polterabend og vi havde et langt bord til ca 20 - det var ok👍 selve brunchen var ikke særligt spændende - særligt den meget røgede, rørte laksecreme var malplaceret. Kaffen blev hurtigt kold i serveringskanderne og jeg synes slet ikke at det var 250 kr værd. Der var generelt alt alt for mange mennesker lukket ind, og det virkede mest af alt som en pengemaskine. Jeg kommer aldrig igen😏
Kedelige og dyre fastelavnsboller
Kedelige og dyre fastelavnsboller
Købte 3 forskellige fastelavnsboller, de var alle tørre og der var næsten ingen creme i.
Og ja jeg betalte altså næsten 100 kr. for 3, det gør jeg ikke igen
Elendige fastelavnsboller
Elendige fastelavnsboller.
Mega-tørt brød, næsten ingen creme og virker flere uger gammel.
Smagsløs. Virkelig skuffende oplevelse - havede forventet meget mere.
Blandet fornøjelse
Blandet fornøjelse -
Go’ kaffe, hyggelig atmosfære, og virkelig gode mandelboller.
Generelt sød, og venlig betjening fra de unge piger, men det er 3. gang jeg er blevet betjent af den unge mand der arbejder hos Penny Lane på Boulevarden, som virker direkte irriteret, og mildest talt død træt af at betjene kunderne.
For mig er et smil, en god, og imødekommende kundeservice sindssygt vigtig, og at blive mødt af et surt ansigt der ruller med øjnene når man selv er høflig, og venlig i kontakten tager desværre fokus fra en ellers god oplevelse.
Tæt på en stjerne
Tæt på en stjerne.
Gennem en årrække er jeg kommet på Penny Lane, men nu 107 kr for en kaffe og bolle - uden at kvaliteten er i top. Og kaffen har intet med kaffekunst at gøre, og bønnen er stadig tarvelig. Æv.
Boulevarden
Boulevarden
Som de skriver -vi glæder os til at byde dig velkommen.
Fruen og jeg blev anvist et bord af den rareste unge dame. Vi smed overtøjet, og gik ned for at se på fristelserne, og blev staks spurgt om vi havde bestemt os. Jeg afgav bestillingen, og den voksne dame gav mig kagerne i en pose. Jeg undskyldte misforståelsen, fordi vi havde bord i caféen. SÅ startede en længere forklaring om mine uduelige evner til at begå mig på “hendes” café. På trods af at jeg gentagende gange sagde undskyld at vi havde misforstået hinanden, fortsatte vreden ud af hendes mund. Endelig sluttede vi samtalen med at jeg skulle betale et ekstra beløb, grebet ud af luften, og jeg betalte uden at kny. Tak for en ellers god kop kaffe og hindbærsnitter, mén også den absolutte sidste… hvor blev -vi glæder os til at byde dig velkommen, af?
God stemning – brunch med plads til forbedring.
God stemning – brunch med plads til forbedring
Maden var ujævn: De ovnbagte æg var tørre og smagte som pulveræg(hvad blev der af friske æg?), baconen var for tør, og en uspecifik salatblanding(hvorfor ikke frugt fremfor salat) virkede bare lagt på tallerkenen. Smør blev serveret i indpakning i stedet for på en lille tallerken. Ost og marmelade fulgte ikke med, og juice var heller ikke inkluderet—lidt overraskende for en brunch.
Forslag til løft: Saftigere æg og bacon, friskere anretning, smør uden indpakning samt et lille udvalg af ost/marmelade og en lille juice inkluderet.
Samlet set en god oplevelse på stedet, men brunchen kan forbedres. Vi kommer gerne igen for kaffe og kage, og håber brunchen justeres.
Min veninde og var inde og få en kop…
Min veninde og var inde og få en kop varm kakao. Den var ikke engang varm, og vi fik kun en halv fyldt kop.
Til prisen var dette en skuffelse.
Super café
Min mand og jeg spiste frokost på Penny Lane Boulevarden i torsdags. Vi fik hver en salat med terriyaki marineret kylling og det smagte virkelig godt. Vi valgte limonade og saft som drikkelse.
Tjernerne var alle søde, smilende og opmærksomme.
Der er en super atmosfære og indretning.
Og blot en lille ting, men som er af stor betydning - vand er gratis.
Har idag været på caféen på boulevarden
Har idag været på caféen på boulevarden og må nok sige det var en skuffelse der næsten ikke kan beskrives
Kommer ind i caféen og der går faktisk noget tid inden der er nogen der reagerer på at vi er der, da vi endelig for et bord og skal bestille to is tapas ved servitricen ikke helt hvad det er og skal først finde ud af om de har det
Det viser sig at det har de og vi bestiller og venter så på at det skal komme der går noget tid lidt som om vi er glemt os da det så kommer bliver det sat på bordet i det emballage Isene bliver leveret i ingen tallerkner eller skeer til at tage tingene men
Så bestemt ikke nogen anbefaling herfra
Brødet der skulle være en…
Brødet der skulle være en gulerodsbolle. Var åbenbart udsolgt og fik serveret 4 skriver af det tørreste franskbrød. Der på ingen måder var værd at spise . Til 40 kr. Med 2 små smør.
Ikke et sted jeg behøver besøge igen
Jeg vil gerne give lidt ærlig feedback
Jeg vil gerne give lidt ærlig feedback, da jeg desværre har oplevet en nedgang i kvaliteten flere gange som giver skuffende oplevelser hos jer.
Brødet – især rundstykkerne – føles ikke frisklavet, og jeg har flere gange oplevet, at det er meget tørt (svært at tygge også). Jeg har endda fået ondt i maven efter at have spist det. Det er ærgerligt, da jeg tidligere har haft bedre oplevelser.
Brownies og croissanter virker heller ikke friske. Det føles som om, de har været frosne og bare er blevet optøet, før de serveres – og det kan tydeligt mærkes på både konsistens og smag.
Smørret fremstår også som noget, der har været frosset og derefter tøet op – og det giver en fornemmelse af, at det ikke er frisk, hvilket trækker helhedsoplevelsen ned.
Desværre har jeg også flere gange fået kaffe, der var næsten kold ved servering – som om den har stået et stykke tid og mistet sin varme og friskhed.
Jeg giver denne feedback, fordi jeg tidligere har været rigtig glad for at komme hos jer, og jeg håber, I tager det som et ønske om forbedring.
Fredag eftermiddag kl 17 ringer jeg til…
Fredag eftermiddag kl 17 ringer jeg til penny Lane på boulevarden for at bestille tapas til 2 personer. Det har vi gjort rigtig mange gange og elsker især deres tapas for lækre salat og ja, store mængder. De kan desværre ikke tage imod take-out bestillinger, så jeg prøver penny Lane ved Nordkraft og det går fint igennem. Men da jeg henter maden, er jeg så paf over mængden, at jeg går tilbage til butikken og fortæller, at vi nok ikke kan blive mætte af portionen og må hellere købe et brød med. Ekspedienten er helt glat og lader som ingenting. jeg køber et ekstra brød til 40kr, men vil jo egentlig hellere have en mere indbydelse tapas tallerken. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor der er så stor forskel på mængden/smagsoplevelser, når det er fra den samme kæde.
En ekstra detalje er, at det brød som følger med vores tapas, allerede er skåret i skiver og derfor tørt og trist, da vi skal spise. Vi smider det ud og spiser i stedet det ekstra brød til 40kr. Bare ikke i orden👎
Lækkert brød og venligt personale
Mine døtre og jeg har 4-5 gange købte forskelligt brød hos Penne Lane. Hver gang har vi været meget begejstrerede for det lærke brød. Personalet har altid været søde.
Chokolade
Panny Lane har altid været mit favorit sted, men det er den ikke længere. En tidlig morgen hvor jeg skulle vente på nogen og havde lige tid at få mig en kop chokolade. Jeg var overrasket at jeg blev serveret chokoladen i en metal kop som er rusten. En chokolade som kostede 55kr. Det synes jeg bestemt ikke det er okay. Det er ikke så hvad den havde kostet. Det er hvordan alverden en café kan serveret drinks i en gammelt rustende kop. Jeg bemærkede også service er ikke det samme som i gammel dage. Jeg kom til Pany Lane siden den første ejeren åbner den. Det var så min allersidste oplevelse på Pany Lane.
Jeg har været der, og vi bestilte en jordbærmilkshake, som smagte virkelig dårligt – som vand og mælk. Medarbejderen ved kassen var meget uhøflig.
Jeg har været der, og jeg bestilte en jordbærmilkshake, som smagte virkelig dårligt – som vand og mælk. Medarbejderen ved kassen var meget uhøflig.
Arrogant ung mand findes
To gange har vi stiftet “bekendtskab” med den unge mand der ruller med øjnene. Han er så arrogant at vi er begyndt at synes han er komisk!
En cafe med en daglig leder af den type. Good Luck.
Vi går over på den anden side af gaden til Peace.
4 kopper "chokolade " 220,00
4 kopper "chokolade " 220,00
Det ringeste jeg har smagt.. ren sukker.. så lige nu skider jeg alt hvad jeg kan for at få den dårligste oplevelse ud af kroppen.. 0 stjerner herfra