Fik afternoon tea i Roskilde, hvor vi tidligere har haft en god oplevelse med både god kvalitet og service. I dag var en stor skuffelse, med meget uengageret personale som ikke sørgede for at tørre... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Peter Beier Chokolade har vi skabt et solidt og bæredygtigt "fra Jord til Bord"-koncept, som går igennem hele vores produktion og ud i butikkerne. Vores chokolade er håndlavet med anvendelse af kakaobønner fra vores egen plantage og råvarer fra Ørsholt Gods. Vi dyrker og anvender så vidt muligt økologiske råvarer. Gennem omhyggeligt indsamlede erfaringer formår vi at udnytte klimaforhold og miljøvilkår, både på vores egen plantage i den Dominikanske Republik i Caribien og herhjemme. Med bæredygtig omtanke fremavler vi mange forskellige sorter kakao under den dominikanske sol og fremragende frugter og bær på den danske muld. Smagsoplevelsen er altid højsædet, og vores udvikling og tilgang til vores chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang.
Ørsholtvej 35, 3000, Helsingør, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Sidde og vente 50 min på en vaffel og kaffe 😡😡😡det er en ommer personalet er søde men ikke gearet til mange gæster! Der er ikke styr på bestillinger og folk der kommer ind fra gaden får deres bestilling før os der venter 😡😡😡😡 ville gerne gi nul stjerner mega dårlig oplevelse

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Super dejlig is som altid, men jeg kommer ikke i butikken i Hørsholm igen. Ekspedienten havde mere travlt med at snakke med sin ven og deres bytur i går og deres tømmermænd. Han kunne ikke engang hilse på os eller de andre i køen da det var vores tur.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Min mand og jeg plejer altid, når vi er i København, at komme ind i PB på St. Kongensgade og nyde jeres dejlige velsmagende is. I dag gik vi skuffet derfra, kuglerne var så små, at de fuldstændig forsvandt i vaflerne. Vi gjorde opmærksom på det og ekspedientens svar var, at det gik efter vægt, og den hvide is vejede mere - så det var passende størrelse. Vi var målløse over svaret 😳 er det konceptet i 2024?

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Jeg syntes starten på det nye år bør man huske de glæder man har haft i det gamle, og her kommer Peter beier Domus Vista ind i billedet. Stor ros skal gives til Emily og Yasmin for deres altid gode service og deres vidunderlige væremåde. Jeg håber Peter Beier firmaet priser sig lykkelig for at havde så dygtige og gode medarbejder, dem går der ikke 10 af på dusinet. Og selvfølgelig er varene også tilsvarende
Med venlig hilsen Susanne Schütt

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Et besøg hos Peter Beier i Carlsberg byen var en skuffelse. Cappuccino var kold og isdessert var stenhård. Ikke cremet og lækker, som isen i fadene.
Min veninde fik 2 kugler is, som var lækker og cremet. Den varme chokolade hun fik var også fin, men ikke særlig varm. Bordene blev ikke ryddet af. Jeg ved selvfølgelig ikke, om der var noget, som var mere vigtigt i baglokalet, men alle borde flød med brugt service.
I øvrigt alt for høj musik, som vi var flere der bemærkede.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Peter Beier Chokolade laver den lækreste brunch. Vi har været i deres café i Stenløse, Hørsholm og Helsingør. Personalet er altid så søde og har fokus på den gode service.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Vi var nede i butikken i Hørsholm, hvor vi brugte en mindre formue på kakao, is og chokolade. Da mine to drenge på 3 og 7 år spørger efter et glas vand til den lidt “tunge” kakao, skal vi betale! Fint I lever af også at sælge vand til kunderne, men når man har betalt og købt for en anden drikkevare eller lign, ville det klæde jer og jeres brand at et glas vand kom med gratis!

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Utrolig dårlig service i PB Hillerød. Køber for ca 550.- chokolade,,, de vil ikke pakke det ind... men jo da,,, jeg kan da købe en pose til 10.------ seriøst, jeg handler der ALDRIG mere

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
I bund og grund en udemærket cafe med gode ting og fin servering.
Men, men det trækker gevaldigt ned, når man ikke engang kan få et glas postevand til sin kaffe - småligt.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Det må høre under kategorien griskhed og grådighed, at fragtpriserne er SÅ høje hos PB. Jeg handler meget på nettet, men jeg har aldrig været ude for, at de er så høje. Almindeligvis ligger de på omkring det halve, eller fri fragt, hvis man handler for et større beløb. Det lyder underligt, at et så stort firma som PB, ikke kan forhandle lavere priser til gavn for kunderne. Det er der tilsyneladende andre der kan.

Den bedste affogato i København fås i Ndr. Frihavnsgade hos Peter Beier

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Utrolig dårlig service. Ekspedienten i Peter Beier spinderiet virkede til, at vi var til besvær og til at være ligeglad, da vi bestilte to sandwich. Vi ventede tre kvarter på vores mad.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Købt deals til Carlsberg byen en varm chokolade og flødebolle men flødeboller var ødelagte og gamle så de ud 🙈🙈 de måtte ikke sælges kun udstilling og varm kakao var de løbet tør for så det vi har glædet os til kunne vi ikke få 🙈og andre par gik forgæves da de også ønskede varm kakao det var en dårlig oplevelse og personalet er slet ikke service minded og høflige under alt kritik og vi kommer ikke igen og triest for Peter bier med dårligt omdømme 😱😱

Cafebesøg hos PeterBeier Østerbro
Levede ikke op til forventningerne lørdag eftermiddag. Der var fyldt med møl som sværmede omkring os. Mens vi stod i kø måtte jeg igang med at baske de små møl (beklager). Mindst 8 stk, så mange har jeg aldrig oplevet før. Vi jokede med at jeg måtte få rabat som ansat møl-hunter…
Vi kom oprindelig for at få varm chokolade, men da de ikke havde mere flødeskum, bestilte jeg en kaffelatte. Den smakte fint, men den manglede helt det cremet mælkeskum i toppen. De andre købte bla. is.
Jeg spurgte pænt om at få et glas postevand med min kaffe, men det kunne jeg desværre ikke. Man måtte købe vand. Så efter å ha smækket de mange møl, og udsolgte flødeskum, kunne de ikke være søde og give et glas gratis postevand?? Det spurge vi de unge mennesker om, men det kunne de ikke imødekomme.
Er det virkelig sådan at de ikke kan tænke selv og give lidt kundeservice? Der var heller ingen beklagelse derfra over møl/skadedyr (i en forretning der sælger mad).
Jeg elsker PB chokolade og fine sted, men ble virkelig skuffet over den oplevelse.

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Valby : Blev smidt ud efter cirka en time ? Trods de dyre priser ? Dårlig service.
Chokoladen er god men kaffen lever ikke op til den dyre pris .

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Dybt elendig service. Den unge pige bag disken fik os virkelig til at føle som om vi var til besvær. Vi spørger hvad i har af varm kakao hvor vi med et grin fra pigen får et " ja varm kakao lys eller mørk" senere finde ud af at man ku ha fået lavet det på al mulig chokolade.
Vi gik syv personer inkl børn ned igår aftes for at købe is i Peter Beier Carlsbergbyen. Vi er for nylig flyttet til nærområdet og kender mange der i forvejen, og havde glædet os til at prøve isen, så vi tog et par gæster med. Vi så, at butikken lukkede kl 20, så vi skyndte os afsted og nogen løb i forvejen. Vi var der 19.55 (vi har dokumentation), men døren var låst. Alle Isvarianter lå stadig i disken, og da jeg bankede på døren, kiggede de to ansatte op på os, så mig i øjnene og nikkede, for derefter, som om vi ikke eksisterede, at kigge væk og fortsatte med at lukke butikken for øjnene af os, før annonceret lukketid, og uden et ord. De undgik tydeligvis at kigge op på os igen. Vi stod der alle syv og var meget skuffede og forargede over den virkelig dårlige kundeservice. Det virkede som to puger der bare skulle have fri hurtigst muligt og var ligeglade med betalende kunder og branders ry og omdømme. Vi kommer i hvert fald ikke igen!!!

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Et besøg jeres butik i Carlsberg byen, her var to ugidelige piger. De havde mere travlt med at komme ud i baglokalet, end at betjene kunder.
Gulvet og boderne var fyldt med krummer, is rester og meget klistrede.
Når der kom kunder kom den ene ekspedient, efter et stykke tid ud fra baglokalet.
Måske de havde sent frokost, vi var der
kl 15:00

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
I dag var 3 gode kolleger og jeg forbi Peter Beiers butik i Carlsberg Byen for at nyde en ferieis.
Vi var i god tid og var klar som de første i køen, da butikken åbnede kl. 12.00
Men sikke en skuffelse:
Flere af isbakkerne var tomme, der var ingen guf eller flødeskum, og når der tages 55 kroner for 3 kugler is, så stiller det lidt forventningen om, at kuglerne ikke er så små som et større jordbær!
Den unge kvinde, der betjente os, havde så travlt med alt muligt andet, var forvirret og på ingen måder serviceminded eller smilende.
Så vi gik skuffede derfra med en meget lille og meget dyr is hver og en kedelig oplevelse rigere.
Hvordan et hæderkronet og kvalitetsfokuseret Peter Beier vil lægge navn til dette, forstår jeg simpelthen ikke...

Besvarelse fra Peter Beier Chokolade A/S
Jeg er ellers med meget glad for at komme hos jer, men i lørdags var jeg i Stenløse hos jer. Jeg sad helt stille ved et bord og drak min kaffe, jeg havde ca siddet der i 10 min, da jeres dame kommer hen og spørg mig om jeg ville have noget imod at rykke mig på gaden, fordi der skulle være plads til nogen der stod i kø. Jeg sagde at det havde jeg da noget imod, da det var meget koldt udenfor. Så bliver man ked af det og meget vred, så hos jer er man ikke VELKOMMEN.