Parknet F.M.B.A. Anmeldelser 635

4,2

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som de finder yderst rimelige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver, at personalet er behageligt, dygtigt og yder enestående support, hvilket gør interaktionerne positive og hjælpsomme. Dog var nogle utilfredse med servicen og hjemmesiden, idet de oplevede problemer med ustabil internetforbindelse, manglende løsninger på tekniske problemer og langsom respons fra kundeservice. Enkelte nævner også modstridende informationer fra supporten og frustration over manglende kompensation ved nedbrud.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mange kunder roser den gode service, korte køer, nemt... Se mere

Website

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med websitet. Nogle kunder er tilfredse med websitet, især med... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice. Mange kunder roser den hurtige, venlige og kompetente... Se mere

Price

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med prisen. Mange fremhæver, at tjenesten er billig og tilbyder høj... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg kan anbefale Parknet. Jeg har fået leveret sikkert og billigt internet.

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Se mere

Frederik til the rescue! Grundet en misforståelse i forbindelse med fraflytning/tilflytning mistede jeg Internet kl. 00.00 i forbindelse med årsskiftet. Men med god og kyndig vejledning fra Fred... Se mere

Har været glad for Parknet de sidste 2 år, men når man sætter et planlagt vedligehold til kl 22 en lørdag aften, kan man da godt blive lidt træt. Tak for svaret det er selvfølgelig ikke jeres skyl... Se mere

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Se mere

Jeg har været kunde i lidt over et år. Jeg har været meget begejstret for Parknets kundeservice, der er altid klar til at hjælpe, såfremt der skulle opstå et problem med nettet. Kæmpe anbefaling herfr... Se mere

Jeg har været fast kunde hos ParkNet i de sidste 8 år og har været både glad og tilfreds med min internetforbindelse – og ikke mindst prisen. Men det, der virkelig skiller sig ud, er den fantastiske k... Se mere

Bedste internet til prisen, hvis din boligforening tilbyder det. Det er super billigt op med meget høj hastighed. Kundeservice er hurtige og hjælpsomme. Den fysiske butik kunne dog være lettere tilg... Se mere

Tilfreds Parknet bruger. Har haft Parknet længe nu og det kører bare. Internet til super høj hastighed og en TV-pakke til en fornuftig pris. Parknet er foreningsejet og jagter ikke et stort oversk... Se mere

Dejligt hurtigt og ubegrænset internet til en virkelig god pris. Har haft selskabet siden de tilbød deres ydelser i Valby området. Servicen har været upåklagelig. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Jeg er lige skiftet til parknet. Det fungerer perfekt. Jeg havde lidt udfordringer (gammel mand) med installation. Jeg fik super god support på tlf og mail. Kan kun anbefales.

God kundeservice med hurtig og informativ svar. Skiftede til parknet, hvor de var hurtige til at hjælpe med opsætning og sågar fremflytning af startdato. Imponerende!

Jeg har haft Parknet på min adresse på Nørrebro i mange, mange år og det har altid været virkelig godt. Jeg har typisk ligget på omkring 700-800 mbit downloadhastighed med lan-kabel, som har v... Se mere

Jeg har været fuld tilfreds med Internet fra Parknet. Det er hurtigt, ligesom deres kundeservice.

Jeg har været meget tilfreds med Parknet i alle de år jeg har været kunde, siden 2014. Og giver min bedste anbefaling.

Super pris og service,der har aldrig været noget. Kan varmt anbefales

God, hurtig og høflig betjening. Jeg har haft parknet i mange år, og har altid været fuldt ud tilfreds

Jeg har været meget tilfreds. God pris og har aldrig haft problemer med internet

Jeg har haft Parknet i min lejlighed de sidste 4 år. Skal desværre til at opsige det da jeg skal flytte :/ så gik jeg lige for sjov ind og kiggede på trustpilot og så der var flere dårlige... Se mere

Jeg har nu haft problemer med internettet i næsten én måned, uden at I har formået at løse det eller brugt nok ressourcer på at hjælpe. Jeg er professionel gamer, hvilket betyder, at jeg ikke kan ud... Se mere

Det tager dem over 12 timer at fikse en “fiber overgravning” og jeg har mistet 12 timer som jeg skulle have brugt på mit arbejde. Simpelthen intet internet i 13 timer. Og deres kundeservice svare ikke... Se mere

Dårlig service Ringer ind for min mor, da hendes internet er ustabilt. Bliver mødt af en medarbejder der udtaler “ja, jeg kan jo ikke se gennem telefonen”. Tekniker besøg bliver bestilt og i dag få... Se mere

Jeg bor i en Sab bolig og efter vi skiftet til parknet har jeg aldrig i mit liv haft så dårlig interne forbindelse som jeg har efter vi er gået over til parknet i sab internettet ryger konstant og und... Se mere

Nu er der igen igen igen problemer med tv signal det sker ofte og INGEN kompensation

Hverdag ryger forbindelse det virkelig det værste internet jeg har haft, virkelig ringe

UPDATE 11-04-2025 Jeg synes, det er vigtigt, at man læser min feedback/kommentar/anmeldelse om Parknet, og samtidig også ser det svar, Parknet har givet. Bemærk, at d... Se mere

1. Internetudbyder

Om Parknet F.M.B.A.

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

perfekt interet

godt internt, jeg havde misforstået opsætningen. nu fungere det perfekt

24. januar 2025

Hej Jens.

Jeg er glad for at det lykkedes os at komme i mål med din opsætning.
Skulle du i fremtiden opleve udfordringer er vi altid klar på 36906000.

Hav en god dag :)

Mvh. Johan, Parknet.

Dårlig kundeservice fra Ruxx (sælger)

Jeg bestiller deres Internet pakke i november måned, og ringer efterfølgende til deres kundeservice og minder dem om at tdc(tidligere udbyder) fungerede uden problemer, og at tidligere ejer mente, at parknet ikke fungerede. Jeg får af vide af kundeservice, at det kan en tekniker finde ud af. Men bliver aldrig kontaktet af parknet, og så finder jeg ud af at jeg er blevet tilmeldt, selvom Parknet ikke har sendt en tekniker ud for at kontrollere om mit netværk endelig fungere.

Idag ringer jeg til PARKNET, for at høre om det kan være rigtigt at jeg skal betale for noget jeg ikke ved om har fungeret, men Ruxx var ISKOLD, og mente at sådan var det bare

Amatør virksomhed! de skal bare have penge, og resten er de ligeglade med

Skændsel, og derfor støtten sksl gå til etableret virksomheder, og ikke små virksomheder, der ikke kender til kundeservice 😊

27. januar 2025

Hej D K

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede, og vi vil gerne tydeliggøre forløbet.

Du tilmeldte dig internet den 6. november 2024 via vores online portal, hvor du angav, at du ønskede, at internetforbindelsen skulle være aktiv fra den 20. november 2024. Straks efter tilmeldingen sendte vi en SMS til dig, som informerede dig om, at din internetforbindelse ville være aktiv fra den ønskede dato.

Først i januar kontaktede du os telefonisk, hvor du under samtalen med en af vores teknikere forklarede, at du endnu ikke havde kontrolleret, om forbindelsen virkede, og at lejligheden var under renovering.

Vi vil meget gerne hjælpe vores brugere, hvis de oplever problemer, men det forudsætter, at man kontrollerer, om internetforbindelsen fungerer, og hvis den ikke gør, kontakter os, så vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Det skal bemærkes, at vi ikke har kunnet konstatere problemer med udstyret i din ejendom.

Smålig kundeservice

Var rigtig glad for Parknet, lige indtil der gik noget galt med min automatiske betaling og de sendte en rykker i juleferien, som landede i min spam og ikke kunne imødekomme at fjerne rykkergebyret. Virkelig smålig kundeservice efter trofast at have været glad kunde i 10 år.

14. januar 2025

Hej Mathias.

Tak for din anmeldelse. Vi er opmærksomme på, at det kan være frustrerende at skulle betale et rykkergebyr. Derfor sender vi en gratis betalingspåmindelse, hvis en betaling ikke sker til tiden. På den måde får man mulighed for at rette op på den manglende betaling uden ekstra omkostninger. Først hvis denne påmindelse ikke besvares, udsender vi en opkrævning med et rykkergebyr på 100 kr., hvilket normalt sker cirka tre uger efter forfaldsdatoen. Man har derfor god mulighed for at undgå at skulle betale gebyret.

Rykkergebyret dækker de administrative omkostninger ved håndtering af forsinket betaling. Når en betaling udebliver, kræver det ekstra ressourcer til opfølgning og udsendelse af påmindelser. Hvis disse omkostninger ikke bliver dækket af dem, der betaler for sent, vil det i sidste ende være alle abonnenter, der skal dække dem.

Efter at have gennemgået din sag har vi konstateret, at der er opstået en fejl i kommunikationen mellem vores administrationssystem og MobilePay-abonnementsløsning, efter din forrige betaling med MobilePay ikke kunne gennemføres. Da du ikke er blevet opkrævet rettidigt, men forsinket på grund af tekniske udfordringer, skal du naturligvis ikke betale rykkergebyret, som vi derfor krediterer.

Billigt og godt

God service til den bedste pris

19. december 2024

Hej JR.

Det er lige præcis sådan det skal være, så tusind tak for anmeldelsen. Vi ønsker god jul og godt nytår!

Mvh. Johan, Parknet.

Det er for tit der er udfald

Det er for tit der er udfald , intet signal.😩

17. december 2024

Hej Jan.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om de problemer, du har oplevet med din internetforbindelse. Vi har flere gange forsøgt at kontakte dig for at hjælpe, men det har desværre ikke været muligt at få fat på dig.
Ud fra vores systemer ser det ud til, at du benytter en router, der kun understøtter op til 100 Mbit/s, og som desværre virker ustabil. Det kan være årsagen til de udfordringer, du oplever.
Vi anbefaler, at du undersøger din router og de kabler, du anvender, for eventuelle fejl. Du kan også prøve at forbinde din computer direkte til datastikket for at bekræfte, om routeren er årsagen til problemet. Overvej eventuelt at skifte til en tidssvarende router, der understøtter 1000 Mbit/s. Er du i tvivl hvilken router du skal anvende, kan du benytte en af vores routere.
Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst problemet og opfordrer dig til at kontakte vores Brugerservice.

Mvh. Parknet

Ikke til online spil.

Opdatering, der var åbenbart problemer med fast ip adresse, dette er nu løst og, det spiller nu igen.

Tak til den unge mand fra Parknet der ringende onsdag den 19-12-2024

-------------------------------------------

Ikke til online spil.

Det hurtigt, billigt, men desværre oplever jeg alt for tit dårlig forbindelse i spil. Det er tit man får at vide ens forbindelse er restricted i GTA, Fornite og andre spil også selv om man fjerner router, og slå alt sikkerhed fra på ens pc.

Specielt i weekender er det et problem, kundeservice er der ikke noget af i weekenderne, da de har lukket.

Har prøvet hos min bror, og der er ingen problemer, dog er forskellen bare det er en anden udbyder.

Opdatering, nu skriver de på deres drift side

(Enkelte brugere oplever problemer med internetforbindelsen

Løst - Alle der har haft problemer bør være ha forbindelse igen. Såfremt du stadig mangler internet forbindelse, bedes du genstarte din router.
Dec 15, 21:50 CET)

Gu det ej løst, heller ikke selv om man genstarter sin router, eller ikke bruger routeren. Viser igen hvor service niveauet ligger.

Valborghus / Valby

14. december 2024

Det er dårlig service ingen internet

Det er dårlig service ingen internet , der ville gå en uge inden der kommer en tekniker

10. december 2024

Kære Benny

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de problemer, du har oplevet med din internetforbindelse.
Du kontaktede os onsdag aften, hvor vi forsøgte at løse problemet telefonisk sammen med dig. Desværre viste det sig, at problemet skyldtes en fysisk fejl, som kræver et teknikerbesøg hos dig.
Vi bookede den tidligst mulige tid, som var mandag – tre arbejdsdage efter din henvendelse. Normalt kan vi tilbyde en tid inden for 1-2 arbejdsdage, men i visse tilfælde kan det tage lidt længere.
Du valgte efterfølgende at takke nej til denne tid, hvorfor den blev aflyst, og dit abonnement er blevet opsagt i overensstemmelse med dit ønske.
Vi beklager de gener, du har oplevet med din internetforbindelse, og vi håber, at vi en dag får muligheden for at byde dig velkommen tilbage som kunde hos Parknet.

Parknet

Aldrig nogle problemer- har fungeret…

Aldrig nogle problemer- har fungeret godt alle de år jeg har været kunde.

4. december 2024

Hej Lisa.

Det er lige nøjagtigt sådan det skal være, så vi takker for den flotte anmeldelse!

Mvh. Johan, Parknet.

Top internet som kan anbefales

Jeg har fået leveret internet fra Parknet, uden nogle problemer. Nettet er stabilit og det køre som det skal. Tak for god service og jeg håber I kommer til at udbyde jer flere steder, så jeg i fremtiden kunne få jer igen. Igen Kan varmt anbefales. :-)

7. november 2024

Hej Josephin

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi håber du lander godt, og igen en dag at kunne byde dig velkommen på netværket.

Mvh. Johan, Parknet.

Rigtig god service og hjælp

Rigtig god service og hjælp, vil ønske jeg kunne få jeres internet når jeg flytter men desværre og billigt internet, what not to like - service og billigt internet! Har haft det i mange mange år

25. september 2024

Hej Annika.

Jeg er glad for at høre om din oplevelse.
Vi håber en dag igen at kunne se dig på netværket.
Indtil da ønsker vi god flytning og god dag.
Endnu engang tak for anmeldelsen :)

Mvh. Johan, Parknet.

Stabilt internet til en god pris

Stabilt internet til en god pris. Der har været hjælpsomme og venlige folk i den anden ende af telefonrøret, hver gang jeg har haft spørgsmål.

20. september 2024

Hej Majken.

Tak for anmeldelsen :)
Jeg er glad for at høre om din oplevelse med vores brugerservice og håber at kunne byde dig velkommen på netværket igen en dag.

5 store stjerner herfra.

Jeg har været kunde i over 15 år. Der har gennem årene selvfølgelig været lidt blandede oplevelser, men de sidste 5 år har det kørt stabilt, hurtigt og så er det til en absolut konkurrencedygtig pris. Så 5 store stjerner herfra.

16. september 2024

Hej Claus.

Jeg er glad for at det - trods bølger - i gennemsnit har været en positiv oplevelse.
Det er vigtigt også at nævne når tingene ikke er som de skal være, så jeg er glad for din nuancerede melding. Vi skal altid forsøge at blive bedre.
Tak for de 5 stjerner og de sidste 15 år :)

Mvh. Johan, Parknet.

Super service, stabilt og billigst

1. september 2024

Hej Kim.

Det er lige nøjagtigt som det skal være!
Tak for den flotte anmeldelse :)

Mvh. Johan, Parknet.

Hurtigt og stabilt internet.

Parknet kunde i ca. 18 år. Super tilfreds med Parknets service og den hurtige og stabile internetforbindelse. Pga. flytning, må jeg desværre se mig om efter en ny udbyder. Tak til Parknet

8. august 2024

Hej Bent.

Tak for de pæne ord.
Du har næsten været med fra starten, så jeg er glad for at læse om din stabile oplevelse.
Jeg håber at vi igen en dag kan byde dig velkommen på netværket hos Parknet.
Endnu engang, tak for den pæne anmeldelse og god vind med flytningen :-)

Mvh. Johan, Parknet.

Tak for absolut ingenting!

Endte med at betale for 3 måneder uden at internettet kom til at virke. Kan absolut ikke anbefales. Tak for absolut ingenting!

Så har jeg tilføjet flere oplysninger men jeg ønsker ikke at blive kontaktet!!!

30. april 2024

Hej JWCustom1,

Vi beklager de problemer, du har oplevet med din internetforbindelse. Du tilmeldte dig internet fra Parknet den 31. maj 2024, men først den 19. juli kontaktede du os og meddelte, at din internetforbindelse ikke virkede.

Vi kunne ikke umiddelbart konstatere problemer med internetforbindelsen til din lejlighed, men vejledte dig med nogle løsningsforslag, som du selv kunne afprøve. Da disse forslag ikke løste problemet, tilbød vi at sende en tekniker ud for at hjælpe dig. Du afviste dette tilbud og valgte i stedet at opsige din internetforbindelse.

Vi har derfor desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig, som vi ellers meget gerne ville.

Med venlig hilsen,
Aske, Parknet F.M.B.A.

Bedste internet udbyder jeg har haft

17. juli 2024

Hej Mikkel.

Det er den bedste slags anmeldelse man kan få, så jeg er enormt glad for at læse om din oplevelse.
Tusind tak for de 5 stjerner :)

Mvh. Johan, Parknet.

Parknet leverer det mest stabile…

Parknet leverer det mest stabile Internet og nu igen en rigtig god service mht tilmelding/afmelding og endda på en søndag aften. Flot 🙌🏼

30. juni 2024

Hej Jeanette.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
God service er noget vi er stolte af så jeg er glad for at læse om din oplevelse - også på en søndag aften.

Jeg har ikke haft internet i 2 døgn

Jeg har ikke haft internet i 2 døgn, efter de har været ude og opgradere internettet. Jeg har snakket med to medarbejder, så det bliver først dag 3 at de kommer ud og kigger på mit internet. Utrolig dårlig service. Virkelig ked af, at det er så skidt. Da de ellers plejer at være en god udbyder. Men hold nu op, hvor det det amatør agtig.

24. juni 2024

Kære Ronnie,

Vi beklager de problemer, du har oplevet i forbindelse med softwareopgraderingen af internetboksen i din lejlighed.

Da vi opgraderede softwaren på alle boksene i lejlighederne i din medlemsforening, gik nogle af boksene desværre i baglås. Disse bokse virker først igen, efter de er nulstillet, hvilket desværre ikke kunne gøres fra vores kontor, da det kræver et tryk på en knap på boksen.

De brugere, der selv kunne nulstille boksen, kom hurtigt online igen, men det har desværre taget længere tid for de brugere, hvor vi måtte sende en tekniker ud for at hjælpe med nulstillingen, selvom vi allokerede ekstra ressourcer for at minimere nedetiden.

Vi kan se, at problemerne nu er løst, og håber, at du snart igen synes, at vi er en god udbyder.