Jeg kan anbefale Parknet. Jeg har fået leveret sikkert og billigt internet.
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har aldrig haft problemer, og det er utrolig billigt

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Der har FÅ gange ( gennem de mange år jeg har haft Parknet som udbyder ) været opstået kortvarige afbrydelser. Og det har altid været muligt at få hjælp hvis der har været behov for dette…

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Super godt og hurtigt internet. Og Billigt.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Bedste kundeservice EVER!!! Jeg har lige talt med Johan fra Parknet. Han er tålmodig, forstående og super god til at forklare. Tusind tak for dig.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Super godt og billigt internet.
Vi har aldrig haft problemer med det.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Jeg er en super tilfreds kunde hos jer, aldrig problemer med internettet.
Jeg har netop fået hjælp ad 2 gange af jeres medarbejder Max. Jeg har haft et uløst problem med mine mail i månedsvis, de blev considered spam og derfor ikke kunne sendes.
Max løste problemet, det er længe siden, jeg har følt mig så godt behandlet. Han er virkelig flink, tålmodig, klar og hjælpsom. Tusind tak til ham og tillykke med ham som medarbejder!

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Årsagen til at jeg opsiger min TV-aftale med Parknet er ikke utilfredshed med Parknet, tværtimod.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
For mig har internetforbindelsen fungeret upåklageligt.
Men min fastnettelefoniforbindelse har været særdeles ustabil. Der er mange gange, hvor at jeg ikke har kunne ringe ud og folk har heller ikke kunne ringe til mig og er fået beskeden "Det kaldte nummer eksisterer ikke", når de har forsøgt at ringe til mig. Der er også været knas på forbindelsen og nogle gange, så ryger forbindelsen midt i en samtale.
Jeg har et utal af gange ringet til deres kundeservice for at bede dem om at få det til at fungere og er ofte blevet mødt med følgende sætning af forskellige medarbejdere: "Nu er der blevet lavet en ændring, så nu virker det", hvilket tydeligvis ikke var sandt.
Jeg har nævnt for dem, at jeg gerne vil have økonomisk kompensation, da jeg betaler for et produkt, som kun virker delvist, men har intet fået.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Kan kun anbefale parknet. Har haft dem i 5 år, har aldrig haft problemer. Nettet fungerer altid. Skriver man til dem svarer de hurtigt tilbage.
Har kun sagt mit internet op fordi jeg skal flytte.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Vi har haft parknet, som vores internetudbyder. Rigtig god netværk, hastighed til en meget billig pris!
Deres service har ligeledes været god i forbindelser med enkelte udfordringer der måtte have været, hvis der var nedbrud.
Vi bliver kun nød til at skifte udbyder, da de ikke tilbyder på vores midlertidige adresse i forbindelse med genhusning, desværre.
Alt i alt kan parknet anbefales!

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Jeg er nu glad for Parknet selvom internettet svinger en del i Download og upload. Oplever ikke rigtigt de store problemer med deres internet service ud over det. Er godt tilfreds.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Jeg tror de selv ved hvad problemet er ,den ene gang efter den anden er det udfald .jeg er selv elektronik mand og fatter simpelthen ikke det kan værre så vanskeligt at få noget til at køre konstant hilsen Torben

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Jeg har været super glad for mit abonnement hos Parknet og ville ønske at jeg kunne have taget mit abonnement med videre til min nye adresse.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Noget som bare skal virke og kører - gør det ikke i 2024.
Alt for ofte udfald, så når man lytter til musik kommer der stop, udfald på TV'et. Det har jeg ikke oplevet de seneste 20 år med andre leverandører.
Parknet er billige men det kan også blive for billigt.

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Utrolig dygtig personale der var rigtig hjælpsomme, tålmodige og fik mig aldrig til at føle mig dum! Jeg havde nogle problemer med min router, hvor de hjalp mig rigtig godt igennem. Kan klart anbefale deres service. Derudover er deres åbningstider fantastiske.

Parknet fortæller ikke at ders internet er begrænset til nattype 3,
Så hvis man skal ned på nattype 2.
Så skal man bruge 100 kr på det,
Så man kan få en fast ip adresse.
Hold jer langet væk fra det firma

Besvarelse fra Parknet F.M.B.A.
Jeg havde brug for hjælp til at ændre abonnement og blev omgående kontaktet af Parknet Brugerservice.