Otto

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

My experience? Terrible. My advice? Don't work for or trust Otto. They promised a great job, with good housing and good conditions. However, on my first day of work, I got sick and vomited a lot of bl... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

beschadigde levering. Bestelling van papier voor de printer kwam zwaar beschadigd toe. Heb terugbetaling geëist en ophaling van beschadigd papier, wat werd geweigerd. De helft werd als "goodwill" gecr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik begrijp al die negatieve reviews niet. Ik bestel al meer dan 40 jaar bij Otto en heb nooit problemen gehad. Ik ben altijd een tevreden klant geweest. De kwaliteit van de kleding is uitstekend, o... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vorig Jaar zomer een O'Neill zwembroek gekocht. Broek van rond de € 50 dan mag je toch wel iets van kwaliteit verwachten. Nu na 2 vakanties gaan de letters loslaten volgens Otto normale slijt... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Børnetøjsbutik
  2. Hvidevareforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welkom in de kleurrijke wereld van OTTO! De wereld van OTTO is homeshopping in zijn modernste vorm met een breed assortiment mode, wonen en elektronica. Kijk op otto.nl.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(5.162)

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is er met otto aan de hand

Wat is er met otto aan de hand . Dat er vanaf vandaag niet meer kan bestellen of leveren
En dan de app afsluiten als je al iets heb besteld

18. november 2025

Hoi Michel,

Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met de app. Deze problemen zijn inmiddels opgelost.

Zoals je wellicht weet, heeft OTTO zich teruggetrokken van de Nederlandse markt. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle openstaande bestellingen en leveringen correct worden afgehandeld, en we lossen ook graag eventuele openstaande klachten op.

OTTO klantenservice

Zeer slecht

Zeer slecht. Bedrijf levert niet meer in Nederland. Maar nu kan ik in eens niet meer in mijn account om mijn rekening te betalen? Van klantenservice wordt je ook niet veel wijzer. Link met herstellen wachtwoord werkt niet want dan kom je meteen op de site met melding dat ze niet meer naar Nederland leveren. En nu?

18. november 2025

Hoi Susanne,

Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan met inloggen bij OTTO. We hopen dat het probleem inmiddels is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan alsjeblieft direct contact met ons op via https://www.otto.nl/klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.

OTTO klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service kennen ze niet...

Zeer slecht bedrijf, geen email of post ontvangen ter herinnering van de achteraf betaling. Na 1,5 maand ontvang ik een brief dat ik een openstaand bedrag heb bij hen en dat er gelijk kosten in rekening zijn gebracht. Tip! Ga over naar Klarna, dit is ieder geval een bedrijf die wel aan herinneringen doet en betrouwbaar en transparant is. Op deze manier kan ik ook extra geld verdienen! Voor mij NOOIT meer OTTO

10. november 2025

Hi Joshua,

Wat een vervelende ervaring.
Zo hoort het inderdaad niet te gaan.
Ik zou je graag verder helpen om dit passend op te lossen.
Zou je je klantgegevens willen mailen naar review@ottobv.nl zodat in je account mee kan kijken?
Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groetjes,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Best tevreden over de levering en de…

Best tevreden over de levering en de kwaliteit van de jas. Retour aanvragen voor een andere jas in de verkeerde maat was onmogelijk te vinden, ben nog aan hnet zoeken! Voelt niet klantvriendelijk.

6. november 2025

Hi Helma,
Wat jammer dat je de juiste maat van je jas niet kunt vinden. Ik wil je uiteraard graag verder helpen en de jas voor je omruilen.
Wil je zo vriendelijk zijn om je gegevens door te sturen naar review@ottobv.nl.

Alvast bedankt!
Groetjes Kimberly
OTTO Klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling zou binnen 2 weken geleverd…

Bestelling zou binnen 2 weken geleverd worden maar nee rekening staat er wel al plus staat die al meer dan 4 dagen onderweg is
Klantenservice bager meer dan uur in de wacht rij te hebben gestaan met bellen nog geen antwoord nooit meer wat erg 30 euro voor bezorg kosten voor wat nooit meer

5. november 2025

Hi Romy,
Wat vervelend dat je geen duidelijk communicatie hebt ontvangen over de levering. Ik wil graag voor je nakijken waar het pakket zich bevind. Wil je zo vriendelijk zijn je gegevens toe te mailen naar review@ottobv.nl.

Groetjes Kimberly
OTTO Klantenservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht bedrijf, krijg geen fatsoenlijk antwoord

Hallo, ik ben al 4 mnd bezig met Otto om een redelijk en fatsoenlijk vergoeding te krijgen van 2 Zonnenschermen die na een jaar niet meer deugen.Na vele e-mails kreeg ik een aanbod van 20% van de aankoopsom, niet mee akkoord gegaan ik vroeg 30%.Daarna niks meer gehoord. 2x gebeld niks meer gehoord alleen we zullen binnen 3 dagen terugbellen😡Ik heb in mijn leven nog nooit zo slecht bedrijf meegemaakt.

28. juni 2025

Hallo Piet,

We willen graag de kans krijgen om het goed te maken, zou je contact met ons op willen nemen door te mailen naar review@ottobv.nl?

Manuela van OTTO

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier nooit een bank!

Een bank gekocht na een jaar was de leuning al kapot en de stof bladerde eraf, omdat die onder de garantie viel hebben ze een reparatie laten uitvoeren op de leuning met de stof konden ze niks. Nu mogen we weer een nieuwe bank kopen! Want het is helemaal Lelijk geen coulance en de klantenservice is ongeschikt!!! NOOIT MEER OTTO!

30. september 2025

Hi!
Wat een nare ervaring! :(

Ik kom graag met je in contact om te kijken wat ik voor je kan betekenen en een passendere oplossing te zoeken.
Zou je mij je klantgegevens willen mailen naar review@ottobv.nl zodat ik met je mee kan kijken?

Ik hoor graag van je! :)

Met vriendelijke groetjes,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met OTTO was ronduit…BAGGER! !

Mijn ervaring met OTTO was ronduit teleurstellend. Bij de aanschaf van een zitbank werd ik behandeld alsof ik een fraudeur was — ik moest mijn legitimatie opsturen en mijn adres werd extra gecontroleerd, terwijl ik gewoon netjes wilde bestellen.

De bank zelf bleek van slechte kwaliteit: binnen vijf jaar volledig versleten, terwijl je van een meubel in deze prijsklasse veel meer mag verwachten. Toen ik OTTO hierover meerdere keren contacteerde voor compensatie, werd dit tot twee keer toe afgewezen, zonder enige vorm van begrip of klantgerichtheid.

Ik schrijf zelden reviews, maar deze ervaring verdient het om gedeeld te worden: 👉 Slechte service, lage kwaliteit en nul verantwoordelijkheid.
Voor mij was dit de eerste en de laatste keer dat ik bij OTTO heb besteld. Ik raad iedereen aan om elders te kopen — er zijn genoeg winkels die hun klanten wél serieus nemen.

26. oktober 2025

Beste Reggey Stortion,

Wat vervelend dat je niet gehoord voelt door ons. We willen dit graag goed met je oplossen. Mocht je nog openstaand voor een gesprek dan wil ik je vragen je gegevens te sturen naar review@ottobv.nl.

Aldi van Otto

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling is nooit aangekomen en slechte service

Bestelling is nooit aangekomen en meerdere malen met klantenservice in contact geweest hierover. Zij benoemden dat er een onderzoek gestart zou worden, maar hier heb ik niets van vernomen. Na weer opnieuw meerdere keren er achteraan te gaan, en de betaling inmiddels bij een incassobureau ligt (achteraf betalen), krijg ik te horen dat ik dit te laat heb gemeld en mijn pakketje al de hele tijd bij de buren ligt. Buren weten van niets, en de meldingen die ik heb gedaan tellen blijkbaar niet mee. Nog steeds geen pakketje en 100 belletjes verder, plus een incassobureau aan mn broek. Slechtste service ooit.

27. oktober 2025

Beste Mevrouw Gribnau,

Ik vind het erg spijtig hoe deze situatie is verlopen. Ik wil vragen contact op te nemen met het incassobureau.

Artikel noch aankoopbedrag ontvangen

Bestelling van een vloerkleed op 8 september. Omdat ik binnen de leveringstijd niets ontving, op 22 september een mail gestuurd met de vraag e.e.a. uit te zoeken. Het artikel zou zich in Duitsland bevinden en pas na 6 weken zou er onderzoek kunnen plaatsvinden. Na 6 weken nog altijd niets ontvangen, dus 20 oktober gevraagd om onderzoek en reactie. Ik krijg reactie dat ze het meteen gaan uitzoeken. Drie dagen later krijg ik een standaard mail 'dat mijn retour is ontvangen en verwerkt'. Verder, ondanks opnieuw mijn vraag om te communiceren over wat er nu gebeurt en wat het plan is, geen reactie meer ontvangen. Ook geen geld terug ontvangen.

Het maakt me boos dat er zo slecht wordt gecommuniceerd. Je moet als klant maar hopen dat je ofwel een bestelling ontvangt ofwel ooit je geld terug ontvangt. Ik bestel hier nooit meer iets.

26. oktober 2025

Hoi Pauline,

Het is niet gelopen zoals zou moeten. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op via een mail naar: review@ottobv.nl

Manuela van OTTO

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service bij reclamatie kwaliteit zwembroek.

Vorig Jaar zomer een O'Neill zwembroek gekocht.
Broek van rond de € 50 dan mag je toch wel iets van kwaliteit verwachten.
Nu na 2 vakanties gaan de letters loslaten volgens Otto normale slijtage??
Vind dat ze er wel erg makkelijk van afmaken.
Terwijl er in hun garantie verlening staat:

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een artikel datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten binnen de verwachte levensduur.

Wat een ongelofelijke slechte service.
Leon

23. oktober 2025

Goedemorgen Leon,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je aankoop bij OTTO. Ik wil graag kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Wil je zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar: review@ottobv.nl

Germaine

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Ik had bikini’s besteld. De totale waarde van bestelling was 400 euro. Ik ontving de verkeerde bestelling, een truitje van 30 euro. Na meerdere keren telefonisch en per mail contact te hebben opgenomen is het nu 2 maanden later nog niet opgelost. Ze bellen nooit terug. Ik krijg wel betalingsherinneringen en een melding dat ik achterloop met betalen. Nou Otto ik betaal niet voor iets wat ik niet heb ontvangen. Ik bestel vaker bij andere postorderbedrijven en ik heb nooit problemen. Slecht

28. august 2025

Beste mevrouw Buitenhuis,

Het verloop van deze fout is zeker niet de bedoeling en ik zou dit dan ook graag met je oplossen. Zou je ons je gegevens kunnen sturen, inclusief je klantnummer? dit kan je sturen naar review@ottobv.nl.

Aldi van Otto

Verkeerde bestellingen

Ik kreeg een kast die ik niet besteld had. Teruggestuurd en nogmaals besteld. Kreeg de goede kast alleen was de kast verkeerd gemaakt want het model klopte voor geen meter. Weer teruggestuurd. Ik had ook nog een 3 meter brede kledingkast besteld. Na een hele middag in elkaar zetten bleek hij maar 2.47 meter te zijn. Nadat ik een klacht ingediend had kon ik de kast weer terugsturen of 150 euro krijgen. Aangezien de negen dozen! niet allemaal meer heel waren en het weer een hele klus zou zijn om de kast weer uit elkaar te halen en in de dozen te krijgen, heb ik maar voor de schamele 150 euro gekozen.

15. oktober 2025

Hallo,

Vervelend dat de leveringen niet goed gelopen zijn. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag, zou je dan willen mailen naar review@ottobv.nl met vermelding van je klantnummer?

Wilma van OTTO

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otto een bedrijf met slechte garantie afhandelijng

Wij hebben eind 2024 2 wc zittingen gekocht.
Na een paar maanden ging bij een zitting het daalmechanisme kapot.
De wc zitting werd onder garantie gratis vervangen,werd mij medegedeeld.
Maar nu eist Otto dat deze zitting toch betaald moet worden. De defecte zitting is retour opgestuurd naar Otto , maar de rekeningen met opslag en aanmaningskosten blijven komen.
Otto is niet meer het bedrijf wat het vroeger was .JAMMER.

8. oktober 2025

Beste Ed,

Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op door te mailen naar: review@ottobv.nl

Monique van OTTO

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuw script.

Koelkast na 4 jaar kapot, door Otto klantenservice niet begrepen noch geholpen gevoeld ("vervelende script" maakte het alleen maar erger), Otto mij als klant verloren. En toch krijgt Otto nu 5 sterren. Hoe kan dat?

Net nadat ik rustig besloten had niets meer bij Otto aan te schaffen; mijn account vriendelijk op te zeggen; elders een nieuwe koelkast te kopen; en voor nu dan maar te genieten van wat ik heb, en van wat ik niet heb (de meeste stress ontstaat immers niet door de manier waarop het leven is, maar door de manier waarop we reageren), werd ik benaderd door een gouden medewerker genaamd Wesley. Niet perfect misschien, zoals wij allemaal niet, maar iemand die zijn werk met hart en ziel deed, zich in mij verplaatste en mij als klant toen simpelweg behandelde zoals hij zelf behandeld zou willen worden (beste script dat je maar kunt volgen..).

Vervolgens bovenop een heel fijn gesprek, een nieuwe koelkast mogen uitzoeken, met zelfs een (extra bedrag kado) meerwaarde!

Leg bovenstaande medewerker maar in de watten. Want zoals je werknemers hebt die een werkgever (de Otto) breken, zijn dit dan weer het soort medewerkers die een werkgever (de Otto) maken. Vriendelijkheid, inlevingsvermogen en gedienstigheid enorm!
Wesley, Otto, — bedankt!

24. september 2025

Beste Klant,

Wat fijn dat Wesley je zo goed heeft geholpen.
We wensen je veel plezier met je nieuwe koelkast.

Nog 'n ontevreden klant.

"De meeste reviewers waren ontevreden over hun algehele ervaring." staat er als ik deze site open. Tja, dat snap ik wel. 2 weken geleden een bestelling geplaatst. In de track 'n trace app van Post.nl staat dat ie na 2 dagen wordt bezorgd. Dat wordt iedere x verschoven en na 'n tijdje staat er dat 't retour is. Iets met de adressering maar die staat gewoon goed. Inmiddels wordt het artikel niet meer vermeld in de app van Post.nl. Bij navraag klantenservice Otto kunnen ze me niet helpen. (snap ik, klantenservice is uitbesteed). en vragen ze me nog 'n paar dagen te wachten. Ik kan wachten tot ik 'n ons weeg en geloof me: in mijn geval duurt dat erg lang! Als je in de app op de site een vraag stelt, duurt 't uren voordat je wordt doorverbonden aan 'n medewerker. Jah ik weet ook wel dat ik niet de enige klant ben maar zet dan meer mensen op die chat. Kortom: r*k met peren! Nu kijken of ik m'n geld kan terugkrijgen! Dat zal ook nog wel 'n dingetje worden.

4. oktober 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Ik kijk graag met je mee. Kun je mij je gegevens sturen, dit kan je doen door te mailen naar review@ottobv.nl. Dan gaan we het zo goed mogelijk oplossen.

Zie bovenstaande

Otto is toch failliet?(sinds 25 augustus 2025 zegt google) Ook kun je niks meer bestellen wordt er gezegd. Maar zie nog steeds artikelen voorbij komen en ook nog volop reclames van Otto op Youtube.

Ik wilde dus wat bestellen maar toen stuitte ik dus op bovenstaande..dus maar niet gedaan.

24. september 2025

Beste Monica,

Je kunt bij ons bestellen zoals je van ons gewend bent.
Als je wil dat we je daarbij helpen dan kun je ons je gegevens sturen via review@ottobv.nl.

Slechte ervaring

Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Otto. Bij de bestelling van de INOSIGN Albi schuifdeurkast ging er van alles mis: het eerste pakket raakte zoek waardoor ik maanden moest wachten op de levering. Toen ik de kast eindelijk ontving was de handleiding onvolledig waardoor ik een monteur moest inschakelen. Die is 5 uur bezig geweest à €60 per uur en noemde dit één van de meest complexe kasten die hij ooit had gezien door alle details. Daarna moest ik zelf nog de rand schilderen om de kast netjes af te werken. Voor een kast van oorspronkelijk €499,99 (waar uiteindelijk nog €400 voor betaald moest worden), vind ik dit absoluut onacceptabel. Ik heb spijt dat ik voor dit geld niet bij IKEA heb besteld.

De communicatie met de klantenservice verliep moeizaam en ik kreeg het gevoel dat mijn klacht niet serieus werd genomen en er geen echte oplossing werd geboden. 20% korting was de max, terwijl ik aantoonbaar €300 had moeten betalen door een gebrekkige handleiding. Het was hiermee onmogelijk om de kast in elkaar te zetten als je weinig ervaring hebt.

Kortom: een slechte ervaring die ik niet had verwacht bij een grote organisatie als Otto.

26. september 2025

Beste Nadia,

Wat vervelend dat de kast zo moeilijk in elkaar te zetten was. Ik kijk graag met je mee op de account of ik hierin iets kan betekenen. Zou je ons je gegevens willen sturen naar review@ottobv.nl. Dan nemen wij contact met je op.

OTTO WORK FORCE

The company we talking here is OTTO WORK FORCE
The employ who make the Interwew her name was Izabela and the number called from was +31611298470.
And i perconaly talk whit them on the phone number +31478529999 10 minutes and 39 seconds.
the matter is about:My brother apply to work for otto he had 2 interweus and he recived e-mail that he don't have permit to work in Netherlands but he is from Bulgaria and Bulgaria is in Eu from 2007.
When i called to ask why he recived this e-mail some bulgarian lady replay that he don't speek English (his level is basic) and that is the reason to not hire him.
I don't think the other polish peopele who work there speeks english becouse a lot of possition in the sait recuaire polish only .
Not to mentrion how rude ware they on the phone and still didn't geve as real reason they did not hire him.

26. september 2025

Dear Sir/Madam,

I'm sorry to hear that your brother had a bad experience during a job application. I would kindly request that you file your complaint with the company where your brother applied, as this is not OTTO.nl. We currently have no vacancies and haven't conducted any interviews recently. Sorry I can't be of any further assistance. Best of luck to your brother with his application process.

Sincerely,
Kimberly OTTO

Bizar gewoon

Ik zat bij de deur te wachten omdat de track & trace aangaf dat het pakket binnen een kwartier bezorgd zou worden. Het kwartier was voorbij en toen ik nog eens keek stond er opeens de zending is geanuleerd (?!)

Toen heb ik de klantenservice gebeld en zij zou het voor me uitzoeken maar toen ik in de wacht stond werd de hoorn er na een tijdje op gegooid.

Meteen nogmaals gebeld en deze mevrouw zei dat de bestelling vanuit otto geanuleerd was. Er stond niet bij waarom. Ze heeft daarom voor mij de bestelling kosteloos opnieuw geplaatst.

Zit inmiddels al 20 dagen te wachten en bij de track & trace staat ´zending (nog) niet gevonden’.

Volgens de chat service/robot moet het voor het weekend verzonden worden en het is nu maandagochtend(?!)

En nu zie ik tot mijn verbazing dat het toch niet zo kosteloos was en er toch een rekening open staat van de kast! Hier ook maar weer achteraan..

Ook wil ik zeggen dat de klanteservice medewerkers erg onverstaanbaar zijn vanwege hun accent en de (waarschijnlijk verre) verbinding.

Ik was van plan om de levering af te wachten om een tweede kast te bestellen maar ik twijfel daar nog over vanwege dit moeizame proces.

Update: op verzoek van Monique hieronder contact opgenomen. Geen reactie. Heb op hoop van zegen toch maar een 2e kast besteld. Dit maal met achteraf betalen.

Update: 2e kast weer niet bezorgd, Ongelofelijk… heb jullie nogmaals gemaild via onderstaand email adres. Hoop op een reactie van jullie. En anders kunnen jullie ook contact met mij opnemen. Kwestie van mijn naam in systeem opzoeken.

22. september 2025

Besvarelse fra Otto

Update: Hi Berber, Wij hebben helaas nog geen mail van je mogen ontvangen in de hier onder benoemde inbox.
We willen je echt graag helpen en met je meekijken naar een passende oplossing. Zou je nogmaals je klantgegevens naar ons toe willen mailen naar review@ottobv.nl? Dan pakken we het graag voor je op! :)

Hoi Berber,

Monique van OTTO

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.